Shah Alam, Malaysia photos & videos

2.6m Posts

Ma QUEENS 💎 
My marriage gave me more than a husband ; It gave me a second mom 😍 thank you for everything Mummy! @shinafie69 . 
Love you both! Mama & Mummy ❤️ #genderReveal

Ma QUEENS 💎
My marriage gave me more than a husband ; It gave me a second mom 😍 thank you for everything Mummy! @shinafie69 .
Love you both! Mama & Mummy ❤️ #genderReveal

2,797
16
Double tap and see the magic 😉
#gainwithogbromio

Double tap and see the magic 😉
#gainwithogbromio

1,128
156
; suanya ruhi si pemberi semangat.

; suanya ruhi si pemberi semangat.

253
8
alhamdulillah untuk yg ke 29 tahun ini 🤲🏻 thank you untuk doa dan ucapan, saya doakan yg sama untuk semua, 😘

alhamdulillah untuk yg ke 29 tahun ini 🤲🏻 thank you untuk doa dan ucapan, saya doakan yg sama untuk semua, 😘

264
27
Lady D Dress @locka.my  for my adik’s reception yesterday 🖤

Lady D Dress @locka.my for my adik’s reception yesterday 🖤

206
39
I LIKE US!! ✊🏿✊🏿 #88STRONG

I LIKE US!! ✊🏿✊🏿 #88STRONG

635
18
"be a better u for u"

"be a better u for u"

402
14
🏙📸

🏙📸

200
26
Sorry, I'm busy

Sorry, I'm busy

200
10

Latest Posts

PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

0
0
PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

0
0
PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

0
0
PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

PRE ORDER - Adult Punjabi Suits
Fabric : Georgette
Short Sleeves : Attached
Work : Embroidery
Size : L-40, XL-42 & 2XL-44
*We do not entertain DM messages!*
Serious buyers directly can WhatsApp👇
https://wasap.my/60102932996

0
0
Alhamdulillah

Alhamdulillah

0
1
🥰 HALOLOLO SCOMELNYA #QURANTAGGINGA6 NI SIAP BERZIP! 🥰
.
Saja bagi teaser #qurantagging keluaran terbaru! Ramai yg tanya mommy eez ada tak quran humaira standard yg berzip selain dari #qurantaggingeksklusifwanita.  Sekarang dah available! Nampak smart kan? Tak perlu risau lagi sticker nak cepat tanggal ke (sebenarnya pakai yg klip pun ok je) malah nampak sgt sophisticated gittew
.
Harga masih belum ready lagi. Nanti mommy eez update hokey
.
#qurantaggingberzip #qurantaggingkiddieoasis

🥰 HALOLOLO SCOMELNYA #QURANTAGGINGA6 NI SIAP BERZIP! 🥰
.
Saja bagi teaser #qurantagging keluaran terbaru! Ramai yg tanya mommy eez ada tak quran humaira standard yg berzip selain dari #qurantaggingeksklusifwanita. Sekarang dah available! Nampak smart kan? Tak perlu risau lagi sticker nak cepat tanggal ke (sebenarnya pakai yg klip pun ok je) malah nampak sgt sophisticated gittew
.
Harga masih belum ready lagi. Nanti mommy eez update hokey
.
#qurantaggingberzip #qurantaggingkiddieoasis

1
0
Buku: Surat Untuk Orang Yang Putus Asa
Penulis: @ustazadnin 
Terbit: 2019
Format: Kulit Nipis
Halaman: 386
.
Pernah tak terkadang, kau rasa ujian hidup yang kau lalui terlalu berat, hingga sampai satu tahap, kau rasa tersangat pedih, sedih, resah, gelisah, terseksa, gundah-gulana, sehingga kau berkali-kali nak bunuh diri Pernah tak?
.
Hatta, terkadang kita pernah salahkan Allah, benci Allah dan menganggap Allah kejam, kerana beri kita ujian yang bagi kita, ianya tidak lagi mampu untuk kita hadapi.
.
Wahai kawanku yang pernah berputus-asa dengan musibah yang melandamu, yang berputus-asa kerana depresi, yang berputus-asa dengan agama, berputus-asa dengan taubat, putus-asa dalam perubahan, rasa lemah dalam dakwah tarbiah, berputus-asa dalam mencari rezeki, berputus-asa dengan doa, berputus-asa dalam mencari ilmu, dan berputus-asa dengan usaha mencari jodoh, dan sebagainya... Saya hadiahkan surat ini buatmu
.
Agar kau tahu, agar kau faham, sebenarnya, tuhan tidaklah kejam seperti yang kau sangkakan. Agar kau tahu, segala masalah yang kau lalui itu, ada jalan keluar.

Kerana itu, saya hadiahkan surat ini buatmu, SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS-ASA.
.
[WHATSAPP TEAM ISBIR 019 680 3782 SEKARANG]
[WHATSAPP TEAM ISBIR 019 680 3782 SEKARANG]
[WHATSAPP TEAM ISBIR 019 680 3782 SEKARANG]
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #SuratPutusAsa #AjariAkuTinggalkanMaksiat  #TaubatTertangguh #KomboBulanan HQ : @isbirofficial

Buku: Surat Untuk Orang Yang Putus Asa
Penulis: @ustazadnin
Terbit: 2019
Format: Kulit Nipis
Halaman: 386
.
Pernah tak terkadang, kau rasa ujian hidup yang kau lalui terlalu berat, hingga sampai satu tahap, kau rasa tersangat pedih, sedih, resah, gelisah, terseksa, gundah-gulana, sehingga kau berkali-kali nak bunuh diri Pernah tak?
.
Hatta, terkadang kita pernah salahkan Allah, benci Allah dan menganggap Allah kejam, kerana beri kita ujian yang bagi kita, ianya tidak lagi mampu untuk kita hadapi.
.
Wahai kawanku yang pernah berputus-asa dengan musibah yang melandamu, yang berputus-asa kerana depresi, yang berputus-asa dengan agama, berputus-asa dengan taubat, putus-asa dalam perubahan, rasa lemah dalam dakwah tarbiah, berputus-asa dalam mencari rezeki, berputus-asa dengan doa, berputus-asa dalam mencari ilmu, dan berputus-asa dengan usaha mencari jodoh, dan sebagainya... Saya hadiahkan surat ini buatmu
.
Agar kau tahu, agar kau faham, sebenarnya, tuhan tidaklah kejam seperti yang kau sangkakan. Agar kau tahu, segala masalah yang kau lalui itu, ada jalan keluar.

Kerana itu, saya hadiahkan surat ini buatmu, SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS-ASA.
.
[WHATSAPP TEAM ISBIR 019 680 3782 SEKARANG]
[WHATSAPP TEAM ISBIR 019 680 3782 SEKARANG]
[WHATSAPP TEAM ISBIR 019 680 3782 SEKARANG]
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #SuratPutusAsa #AjariAkuTinggalkanMaksiat #TaubatTertangguh #KomboBulanan HQ : @isbirofficial

23
1
My big fluffy chocolaty birthday cake......yummy yummy but not so much hahahaha....

My big fluffy chocolaty birthday cake......yummy yummy but not so much hahahaha....

3
0
Can't move on main masak-masak Sambal Sutun Petai Sodap 😂

Can't move on main masak-masak Sambal Sutun Petai Sodap 😂

3
0
0
0
🔹Code: 2627
Tilla Plain Blouse
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
.
🌟Tangan - Saloma
.
.
Berat : 250 gram +/-
.
.
➡️ Harga Asal: RM49 (Tak Termasuk Pos)
.
➡️HARGA GEMPAK :RM29(Tak Termasuk Pos)
.
Pos RM8sm
Pos RM11ss
.
PROMOSI MALAYSIA DAY BUY 3 ITEM FREE POS SELURUH MALAYSIA
.
BOLEH CAMPUR PRODUK LAIN SEPERTI BAJU KURUNG,KAINPASANG,JUBAH,BAJU KURUNG BUDAK.
.
SAH SEHINGGA 30 SEPTEMBER
.
Whatsapp 📱019-5797681 atau boleh klik link di bio profile.

🔹Code: 2627
Tilla Plain Blouse
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
.
🌟Tangan - Saloma
.
.
Berat : 250 gram +/-
.
.
➡️ Harga Asal: RM49 (Tak Termasuk Pos)
.
➡️HARGA GEMPAK :RM29(Tak Termasuk Pos)
.
Pos RM8sm
Pos RM11ss
.
PROMOSI MALAYSIA DAY BUY 3 ITEM FREE POS SELURUH MALAYSIA
.
BOLEH CAMPUR PRODUK LAIN SEPERTI BAJU KURUNG,KAINPASANG,JUBAH,BAJU KURUNG BUDAK.
.
SAH SEHINGGA 30 SEPTEMBER
.
Whatsapp 📱019-5797681 atau boleh klik link di bio profile.

0
1
Seni penutup dan kolam jiwa juga memainkan peranan penting kepada seorang usahawan. Ilmu ini perlu dipraktikan dan diamalkan setiap hari. 
Apakah ilmu dan amalan tersebut? Bersedia untuk besarkan jiwa anda pada malam ini.

#SyaQist923
#TeamSyaQist 
#PremiumPatchwork

Seni penutup dan kolam jiwa juga memainkan peranan penting kepada seorang usahawan. Ilmu ini perlu dipraktikan dan diamalkan setiap hari.
Apakah ilmu dan amalan tersebut? Bersedia untuk besarkan jiwa anda pada malam ini.

#SyaQist923
#TeamSyaQist
#PremiumPatchwork

0
0
Tora datang lagiiiiii.... TDR (Original) for NVX user. Ready Stock ‼️Awas TDR tiruan ‼️ PM/Wsap Http://www.wasap.my/+60183749044

Tora datang lagiiiiii.... TDR (Original) for NVX user. Ready Stock ‼️Awas TDR tiruan ‼️ PM/Wsap Http://www.wasap.my/+60183749044

0
0
Feedback dr customer yang comel ni😍 tq ye beli korean set dari kami.. sis ni beli 3 set cabo box dan 1 single box (12pcs) spicy korean chicken 😋 memang sedap dan berbaloi sangat👍🏻 terima kaseh lagi sekali ye sis @nr.sykila__ 🥰 sesape yang belom rasa tu boleh pm sis ye .. area shah alam n kajang dan jgk yg berhampiran dh blh order👍🏻👍🏻
#shahalamfood #shahalamfooddelivery #fooddeliverykajang #spicylovers #foodhunters #spicykoreanchickenshahalam #spicykoreanchickenkajang #sedapsangat #spicykoreanchickenmurah #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryservice #dairyciousfood #ordernow

Feedback dr customer yang comel ni😍 tq ye beli korean set dari kami.. sis ni beli 3 set cabo box dan 1 single box (12pcs) spicy korean chicken 😋 memang sedap dan berbaloi sangat👍🏻 terima kaseh lagi sekali ye sis @nr.sykila__ 🥰 sesape yang belom rasa tu boleh pm sis ye .. area shah alam n kajang dan jgk yg berhampiran dh blh order👍🏻👍🏻
#shahalamfood #shahalamfooddelivery #fooddeliverykajang #spicylovers #foodhunters #spicykoreanchickenshahalam #spicykoreanchickenkajang #sedapsangat #spicykoreanchickenmurah #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryservice #dairyciousfood #ordernow

1
0
Dah gaji ke belum tuuuuu?? Jangan lupa grab produk hot meletop kebabom kami ni tau!!! Rugi la siapa tak cuba. Memang berkesan!! Harga murah!! Selamat!! Halal!! Lulus kkm!! Jom order sekaranggggggg.. ‼️‼️‼️
.
Lose item price :
1 botol QUINN-V : RM65
1 botol QUINN CLEAN : RM30
.
Combo price :
1 botol QUINN-V + 1 BOTOL QUINN CLEAN : RM90
Jimat RM5
.
So pilih la yang mana anda nak!! Murah kan? Jangan lupa grab ok
.
WHATSAPP :
♥️♥️ 011-16366167 @ klik link di bio (whatsApp) ♥️♥️
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#Agenwanted
#Quinnvtestimoni
#Gaji

Dah gaji ke belum tuuuuu?? Jangan lupa grab produk hot meletop kebabom kami ni tau!!! Rugi la siapa tak cuba. Memang berkesan!! Harga murah!! Selamat!! Halal!! Lulus kkm!! Jom order sekaranggggggg.. ‼️‼️‼️
.
Lose item price :
1 botol QUINN-V : RM65
1 botol QUINN CLEAN : RM30
.
Combo price :
1 botol QUINN-V + 1 BOTOL QUINN CLEAN : RM90
Jimat RM5
.
So pilih la yang mana anda nak!! Murah kan? Jangan lupa grab ok
.
WHATSAPP :
♥️♥️ 011-16366167 @ klik link di bio (whatsApp) ♥️♥️
.
#QuinnV
#QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita
#Amyerabeauty
#Rahsiamontokdanawetmuda
#Rahsiasuamisayang
#Rahsiarumahtanggabahagia
#Localproduk
#Jamumoden
#Kesihatandalamanwanita
#Agenwanted
#Quinnvtestimoni
#Gaji

0
0
___________________________________
D A P H N E
#daphneshawlbyfarareka
______________________________________

Special price: RM35 each (exclude postage)
______________________________________
Postage fee:
WM - RM8, EM - RM12
(buy 5/more: Free Postage to WM)

Purchase 5/more to get free postage to WM! (can mix shawls)
______________________________________
Descriptions:
◽made of premium textured heavy chiffon
◽with Farareka arcylic label tag ◽washable ◽high quality
◽jahitan tepi baby seam
◽+/- 1.8m X 0.8m (standard size)
◽less iron needed
◽perfect for travelling

______________________________________
☎ WHATSAPP +6011-29154914 to place your order! (or just click link at bio for direct whatsapp / whatsapp our #fararekaofficialagent)
______________________________________
🚗 We also provide COD service in selected areas. Ask us! 
______________________________________
#fararekashawl #farareka #texturedchiffonshawl #chiffontexturedshawl #heavychiffonshawl #chiffonshawl

___________________________________
D A P H N E
#daphneshawlbyfarareka
______________________________________

Special price: RM35 each (exclude postage)
______________________________________
Postage fee:
WM - RM8, EM - RM12
(buy 5/more: Free Postage to WM)

Purchase 5/more to get free postage to WM! (can mix shawls)
______________________________________
Descriptions:
◽made of premium textured heavy chiffon
◽with Farareka arcylic label tag ◽washable ◽high quality
◽jahitan tepi baby seam
◽+/- 1.8m X 0.8m (standard size)
◽less iron needed
◽perfect for travelling

______________________________________
☎ WHATSAPP +6011-29154914 to place your order! (or just click link at bio for direct whatsapp / whatsapp our #fararekaofficialagent)
______________________________________
🚗 We also provide COD service in selected areas. Ask us!
______________________________________
#fararekashawl #farareka #texturedchiffonshawl #chiffontexturedshawl #heavychiffonshawl #chiffonshawl

0
0
1
0
Satisfy your cravings🔥

Satisfy your cravings🔥

1
0
Satisfy your cravings🔥

Satisfy your cravings🔥

1
0
Thanks For Today 😘

Thanks For Today 😘

8
0
Satisfy your cravings🔥

Satisfy your cravings🔥

1
0
.
.
Terima Kasih Izzati 
Siap tolong reviewkan lagi
Moga Allah menggadakan rezeki
Lebih dari apa yg telah di beri & di kongsi 
Dunia akhirat .
.
Aminnnn ❤️
.
.
Details Product : https://www.skiphop.com/skiphop-diaper-bags/V_200907.html
(Follow Facebook Page : Papa Mama Online Shopped to see details)
.
.
#skiphop
#skiphopmalaysia
#skiphopdecosaffiano
#skiphopsaffiano
#diaperbagmalaysia
#diapersbagmalaysia

.
.
Terima Kasih Izzati
Siap tolong reviewkan lagi
Moga Allah menggadakan rezeki
Lebih dari apa yg telah di beri & di kongsi
Dunia akhirat .
.
Aminnnn ❤️
.
.
Details Product : https://www.skiphop.com/skiphop-diaper-bags/V_200907.html
(Follow Facebook Page : Papa Mama Online Shopped to see details)
.
.
#skiphop
#skiphopmalaysia
#skiphopdecosaffiano
#skiphopsaffiano
#diaperbagmalaysia
#diapersbagmalaysia

2
0
muka kakak sis memang cantik , skin dia flawless je. kadang tu geram jugak dengan skin dia 😂 kalau mana yang tanya sis , kening sis akan cukur ke apa ke. jawapan nya TIDAK CUKUR ! 🙅🏻‍♀️ so jangan risau sebab saya pun tak nak terlibat sama dengan dosa orang lain untuk cukur kening sebab dosa saya pun dah cukup banyak sangat dah ni 😌 (gurau je ni jangan ambil serious)
.
.
any booking inquiry , do whatsapp me at www.wasap.my/+60164655424 📲 or just click link on my bio 👆🏻
Klang | Shah Alam | Selangor | Kuala Lumpur 🚗
.
.
#makeupservice #makeupservicemurah #makeupartist #makeupartistmurah #muaklang #muaportklang #muashahalam #muakualalumpur #muaselangor #muarawang #muabanting #muakualaselangor #muagombak #muabangsar #muapetalingjaya #muaputrajaya #muatitiwangsa #muaampang #muapuchong #muacheras #muamurah #muaservice #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeuptunang #makeupevent #makeupdinner #makeupconvo #timelessmakeup

muka kakak sis memang cantik , skin dia flawless je. kadang tu geram jugak dengan skin dia 😂 kalau mana yang tanya sis , kening sis akan cukur ke apa ke. jawapan nya TIDAK CUKUR ! 🙅🏻‍♀️ so jangan risau sebab saya pun tak nak terlibat sama dengan dosa orang lain untuk cukur kening sebab dosa saya pun dah cukup banyak sangat dah ni 😌 (gurau je ni jangan ambil serious)
.
.
any booking inquiry , do whatsapp me at www.wasap.my/+60164655424 📲 or just click link on my bio 👆🏻
Klang | Shah Alam | Selangor | Kuala Lumpur 🚗
.
.
#makeupservice #makeupservicemurah #makeupartist #makeupartistmurah #muaklang #muaportklang #muashahalam #muakualalumpur #muaselangor #muarawang #muabanting #muakualaselangor #muagombak #muabangsar #muapetalingjaya #muaputrajaya #muatitiwangsa #muaampang #muapuchong #muacheras #muamurah #muaservice #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeuptunang #makeupevent #makeupdinner #makeupconvo #timelessmakeup

10
1
🏁FOR SALE 🏁
📲 SWIPE FOR DETAILS
•
1. Uniqlo x Kaws (Pink)
Size L
Brand New with Tag
Original 💯
Rm90
•
2. Burberry Novacheck Hand Towel
Size 12.5x24.5
Condition 9/10
Original 💯
Rm60
.
Berminat boleh DM/WS +60187924957 (Sai) atau CLICK LINK ON BIO 📱

🏁FOR SALE 🏁
📲 SWIPE FOR DETAILS

1. Uniqlo x Kaws (Pink)
Size L
Brand New with Tag
Original 💯
Rm90

2. Burberry Novacheck Hand Towel
Size 12.5x24.5
Condition 9/10
Original 💯
Rm60
.
Berminat boleh DM/WS +60187924957 (Sai) atau CLICK LINK ON BIO 📱

6
1