#banana photos & videos

48 seconds ago
Chocolate Banana Porridge // Best breakfast ever 🍫🍌 1/2 cup oats, 3/4 cup almond milk, 2/3 mashed banana, 2 large tbsp cocoa powder unsweetened, cook on the stove for 5/7 mins until warm and creamy. Top up with the rest of the banana, cocoa nibs, bee pollen 🐝
#porride #banana #cocoa #breafast #petitdejeuner #mamanfrancaise #london #petitdej #beepollen #chocoporridge #healthyliving #healthyfood #mangersain

Chocolate Banana Porridge // Best breakfast ever 🍫🍌 1/2 cup oats, 3/4 cup almond milk, 2/3 mashed banana, 2 large tbsp cocoa powder unsweetened, cook on the stove for 5/7 mins until warm and creamy. Top up with the rest of the banana, cocoa nibs, bee pollen 🐝
#porride #banana #cocoa #breafast #petitdejeuner #mamanfrancaise #london #petitdej #beepollen #chocoporridge #healthyliving #healthyfood #mangersain

56 seconds ago
20191022🍌
第一口
副食品
練習吞嚥
蔓蔓不買單🤣

#banana #4m2d

20191022🍌
第一口
副食品
練習吞嚥
蔓蔓不買單🤣

#banana #4m2d

0
0
3 minutes ago
Deliciosa papaya!😋
🍓🍐🍌🍒 Ya que tengo su atención 😂 les gusta la frutas??⬇️
Las frutas nos aportan agua, vitaminas, minerales, fibra y diferentes compuestos beneficiosos para el organismo. Y los más importante de todo por sus antioxidantes, previenen el envejecimiento prematuro de las células, dándote una piel más limpia, joven, suave y sana y mayor calidad de vida.
.
#fruits #juicy #papaya #snack #snackideas #fruitsalad #healthylifestyle #healthy #tips #delicious #healthyfood #80nutrition20fitness #fitnessmotivation #foodporn #banana #berries #peanutbutter #greekyogurt #wednesday

Deliciosa papaya!😋
🍓🍐🍌🍒 Ya que tengo su atención 😂 les gusta la frutas??⬇️
Las frutas nos aportan agua, vitaminas, minerales, fibra y diferentes compuestos beneficiosos para el organismo. Y los más importante de todo por sus antioxidantes, previenen el envejecimiento prematuro de las células, dándote una piel más limpia, joven, suave y sana y mayor calidad de vida.
.
#fruits #juicy #papaya #snack #snackideas #fruitsalad #healthylifestyle #healthy #tips #delicious #healthyfood #80nutrition20fitness #fitnessmotivation #foodporn #banana #berries #peanutbutter #greekyogurt #wednesday

4
0
Goodmorning! Protein bowl for breakfast! 
Last night I had a very long and fast track training. So in order to recover some more I made myself a bowl with protein yoghurt. 🏃🏻‍♀️
I topped it with one banana, blueberries, omega 3 seed mix and chocolate granola! 😋
I'm in the middle of my deadline week so time to sit down and go for it! 🙏🏼 #vegan #breakfast #yoghurt #banana #muesli #omega3 #blueberries #staplebreakfast #granola #proteinyoghurt #veganfood #veganliving #veganfitfood #fitvegan #healthyvegan #healthy #veganrunner #plantbased #homemade #whatveganseat #mydailyveganfooddiary #postworkout #postrun

Goodmorning! Protein bowl for breakfast!
Last night I had a very long and fast track training. So in order to recover some more I made myself a bowl with protein yoghurt. 🏃🏻‍♀️
I topped it with one banana, blueberries, omega 3 seed mix and chocolate granola! 😋
I'm in the middle of my deadline week so time to sit down and go for it! 🙏🏼 #vegan #breakfast #yoghurt #banana #muesli #omega3 #blueberries #staplebreakfast #granola #proteinyoghurt #veganfood #veganliving #veganfitfood #fitvegan #healthyvegan #healthy #veganrunner #plantbased #homemade #whatveganseat #mydailyveganfooddiary #postworkout #postrun

4
0
4 minutes ago
#2019 #2016 
열일하는 나의 바나나

#2019 #2016
열일하는 나의 바나나

5 minutes ago
昨日はみなさんの思いもつたわってピクニック日和でした😊

来場者の皆さんが楽しめるようにとても工夫されていて、素敵なイベントでした^_^
週末はイベントに出店させていただいて常連のお客様が遊びにきてくださる事もとても嬉しかったです^_^
あとは、「お店があるのー?」「前から行きたかったのよー!」😊とみなさんとお話できたことも嬉しかった😊

なんだか濃い毎日を過ごさせて頂きました☺️ ありがとうございました😊

#green
#和歌山市カフェ
 #cups 
#coffee 
#halloween 
#cupcakes 
#chocolate 
#chiffon 
#cupscoffeeandcupcakes  #sweets 
#製菓スタッフ募集中
 #latte 
#babyshower
 #banana 
#caramel 
#barista 
#peanuts 
#gift 
#oreo 
#portland 
#handmade 
#happybirthday
#oregon 
#cookie 
#summer 
#berry 
#jam 
#pop 
#crazy
#bakeshop

昨日はみなさんの思いもつたわってピクニック日和でした😊

来場者の皆さんが楽しめるようにとても工夫されていて、素敵なイベントでした^_^
週末はイベントに出店させていただいて常連のお客様が遊びにきてくださる事もとても嬉しかったです^_^
あとは、「お店があるのー?」「前から行きたかったのよー!」😊とみなさんとお話できたことも嬉しかった😊

なんだか濃い毎日を過ごさせて頂きました☺️ ありがとうございました😊

#green
#和歌山市カフェ
#cups
#coffee
#halloween
#cupcakes
#chocolate
#chiffon
#cupscoffeeandcupcakes #sweets
#製菓スタッフ募集中
#latte
#babyshower
#banana
#caramel
#barista
#peanuts
#gift
#oreo
#portland
#handmade
#happybirthday
#oregon
#cookie
#summer
#berry
#jam
#pop
#crazy
#bakeshop

3
0
Buongiorno 💕!
Mi è venuto un raffreddore 🤧...
Cosa c'è di meglio di una colazione calda con il Porridge alla banana 🍌, con un pezzo di cioccolato fondente 🍫 + un caffè a parte ☕.
#colazione #porridge #banana #cioccolatofondente #senzalattosio #alimentazionesana #caffè #fruttadistagione #healthy #diet #lifestyle #nonprivarsidinulla #vegan #dancer #fitnessgirl

Buongiorno 💕!
Mi è venuto un raffreddore 🤧...
Cosa c'è di meglio di una colazione calda con il Porridge alla banana 🍌, con un pezzo di cioccolato fondente 🍫 + un caffè a parte ☕.
#colazione #porridge #banana #cioccolatofondente #senzalattosio #alimentazionesana #caffè #fruttadistagione #healthy #diet #lifestyle #nonprivarsidinulla #vegan #dancer #fitnessgirl

8
0
5 minutes ago
How I pose whenever I bump into an old friend,especially females☺️,go get your banana 🍌 T-shirt #minuteswithdidi #bananashirt #banana

How I pose whenever I bump into an old friend,especially females☺️,go get your banana 🍌 T-shirt #minuteswithdidi #bananashirt #banana

Inspired by @tamuvegan , was so delicious!!!
#breakfast#oats#banana#apple#berries#seeds

Inspired by @tamuvegan , was so delicious!!!
#breakfast #oats #banana #apple #berries #seeds

0
1
Pisangnya super2 nih say😍😍
Tau ga pake pupuk apa??
Sini tek kasih tau👉 Pisang ini tuh cuma pake Power Nutrition + Greenstar.
Produk NASA ya say😍😍 jangan asal produk.. NASA aja yg 100% herbal😍dijamin Aman😉
Harga cocok deh dikantong... Untuk pemakaian ga perlu banyak2😍 hemat banget nih.. bisa nyampe berbulan2😍 ═══════════════════════
INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI 
MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU :
═══════════════════════
Segera dapatkan produknya hanya di Agent Resmi PT. NASA
Order, Konsultasi, dan Daftar Member Nasa.
Maaf jarang balas komentar ataupun DM
langsung chat whatsapp aja ➡Whatsapp 089672440987
atau klik 
wa.me/6289672440987
( Langsung terhubung dengan wa saya )
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 @pendaftaran_distributor_nasa
MARI BERMITRA DAN JADILAH AGEN DIKOTA ANDA
═══════════════════════ #greenstar #greenstarnasa #powernutrition #powernutritionnasa #pupukalami #pupuknasa #pisang #banana #pupukpisang #produknasa #nasaherbal #nasa #panenpisang #distributorresminasa #distributorresminasaindonesia #distributorresminasapurbalingga #distributornasapurbalingga #testigreenstar #testigreenstarnasa #testipowernutrition #pupukpisang #pupukbuah #bibitbuah #tabulampot #berkebundirumah #tanamanbuah #kebunbuah #pupukperangsangbuah #hidroponikindonesia #petaniberdasi

Pisangnya super2 nih say😍😍
Tau ga pake pupuk apa??
Sini tek kasih tau👉 Pisang ini tuh cuma pake Power Nutrition + Greenstar.
Produk NASA ya say😍😍 jangan asal produk.. NASA aja yg 100% herbal😍dijamin Aman😉
Harga cocok deh dikantong... Untuk pemakaian ga perlu banyak2😍 hemat banget nih.. bisa nyampe berbulan2😍 ═══════════════════════
INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI
MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU :
═══════════════════════
Segera dapatkan produknya hanya di Agent Resmi PT. NASA
Order, Konsultasi, dan Daftar Member Nasa.
Maaf jarang balas komentar ataupun DM
langsung chat whatsapp aja ➡Whatsapp 089672440987
atau klik
wa.me/6289672440987
( Langsung terhubung dengan wa saya )
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 @pendaftaran_distributor_nasa
MARI BERMITRA DAN JADILAH AGEN DIKOTA ANDA
═══════════════════════ #greenstar #greenstarnasa #powernutrition #powernutritionnasa #pupukalami #pupuknasa #pisang #banana #pupukpisang #produknasa #nasaherbal #nasa #panenpisang #distributorresminasa #distributorresminasaindonesia #distributorresminasapurbalingga #distributornasapurbalingga #testigreenstar #testigreenstarnasa #testipowernutrition #pupukpisang #pupukbuah #bibitbuah #tabulampot #berkebundirumah #tanamanbuah #kebunbuah #pupukperangsangbuah #hidroponikindonesia #petaniberdasi

0
0
7 minutes ago
The Banana Spring Rolls are one of our favourite desserts!

Served with strawberries, dulce de leche and chocolate sauce this is a must-have after every meal.
-
-
-
#ambarvalehotel #dessert #foodphotography #ambarvale #banana #foodporn #chocolate #yum #macarthur #campbelltown

The Banana Spring Rolls are one of our favourite desserts!

Served with strawberries, dulce de leche and chocolate sauce this is a must-have after every meal.
-
-
-
#ambarvalehotel #dessert #foodphotography #ambarvale #banana #foodporn #chocolate #yum #macarthur #campbelltown

7 minutes ago
#Muffins #cacao e #banana ©Le delizie di Patrizia Gabriella Scioni
#Ricette su:
Facebook: https://www.facebook.com/Le-delizie-di-Patrizia-194059630634358/
Sito Web: https://ledeliziedipatrizia.com #dolci #sweetfood #pasticceria #homemadefood #muffinscacacoebanana #foodblogger #foodbloggeritaliani #food #recipies #cocoaebananamuffins #homemadesweets #foodphotography #cibo #cocoa #dessert #ledeliziedipatrizia Trovi la ricetta qui: https://ledeliziedipatrizia.com/2019/10/22/muffins-cacao-e-banana/

#Muffins #cacao e #banana ©Le delizie di Patrizia Gabriella Scioni
#Ricette su:
Facebook: https://www.facebook.com/Le-delizie-di-Patrizia-194059630634358/
Sito Web: https://ledeliziedipatrizia.com #dolci #sweetfood #pasticceria #homemadefood #muffinscacacoebanana #foodblogger #foodbloggeritaliani #food #recipies #cocoaebananamuffins #homemadesweets #foodphotography #cibo #cocoa #dessert #ledeliziedipatrizia Trovi la ricetta qui: https://ledeliziedipatrizia.com/2019/10/22/muffins-cacao-e-banana/

9
1
10 minutes ago
Terimakasih banyak bintangnya di GoFood..☺️🙏 Jika ada saran dan kritik, silahkan DM kami ya 😀
Oh iya, boleh ceki-ceki GoFood nya , masih ada Promo diskon 20% lho 😆
.
Outlet :
📍 Stasiun Depok Baru
Buka : Senin - Sabtu
⏰ 14.00 - 21.00
Minggu Tutup
GOFOOD available
.
#pisangkeju #pisang #pisangkejulegenda #kejuberlimpah #banana #friedbanana #cheese #cheeselovers #depokfoodgasm #kulinerdepok #depokkuliner

Terimakasih banyak bintangnya di GoFood..☺️🙏 Jika ada saran dan kritik, silahkan DM kami ya 😀
Oh iya, boleh ceki-ceki GoFood nya , masih ada Promo diskon 20% lho 😆
.
Outlet :
📍 Stasiun Depok Baru
Buka : Senin - Sabtu
⏰ 14.00 - 21.00
Minggu Tutup
GOFOOD available
.
#pisangkeju #pisang #pisangkejulegenda #kejuberlimpah #banana #friedbanana #cheese #cheeselovers #depokfoodgasm #kulinerdepok #depokkuliner

3
0
10 minutes ago
CC's #theketophile kitchen brings you the ultimate #thirstquencher #probiotic #drink 
Two #yummy #flavors #vanilla and #banana #kombuchas 
I absolutely love how #refreshing kombucha is and then to have them in these #delightful flavors is like a #dreamcometrue 
Do you want some?
 Would you like to know more about how many flavors I have?
Would you like to know what else I'm up to?
#followme now

And if you live in #mumbai and want to place an #order DM me

#probiotics #guthealth #fizzy #healthdrink #kombuchabrewing #fermented

CC's #theketophile kitchen brings you the ultimate #thirstquencher #probiotic #drink
Two #yummy #flavors #vanilla and #banana #kombuchas
I absolutely love how #refreshing kombucha is and then to have them in these #delightful flavors is like a #dreamcometrue
Do you want some?
Would you like to know more about how many flavors I have?
Would you like to know what else I'm up to?
#followme now

And if you live in #mumbai and want to place an #order DM me

#probiotics #guthealth #fizzy #healthdrink #kombuchabrewing #fermented

1
0
11 minutes ago
#COLAZIONE ❇️Buongiorno igers 🙋🏼‍♀️e buon #restday a chi come me oggi si riposa‼️Io Sono letteralmente a pezzi, in balia dei #doms 😫(che, in fondo tanto ci piacciono 😏)e mi consolo con la mia coccola amata❣️ ▶️#porridge di #farinadavena gusto #cookies su base di #yogurtdisoia e#wheyprotein alla#nocciola con #banana e solito topping di quadretto al #cioccolato #fondente al 75 %e #burrodiarachidi #prozis ☑️
Una Goduria infinita 🐽🐽🐽 #breakfast
#goodmorning #teamporridge #mappazzoso #pornmafit #pornazzo #healtyfoods #golosità #pappa #oatmeal #lovethis #buongiornocosì

#COLAZIONE ❇️Buongiorno igers 🙋🏼‍♀️e buon #restday a chi come me oggi si riposa‼️Io Sono letteralmente a pezzi, in balia dei #doms 😫(che, in fondo tanto ci piacciono 😏)e mi consolo con la mia coccola amata❣️ ▶️ #porridge di #farinadavena gusto #cookies su base di #yogurtdisoia e #wheyprotein alla #nocciola con #banana e solito topping di quadretto al #cioccolato #fondente al 75 %e #burrodiarachidi #prozis ☑️
Una Goduria infinita 🐽🐽🐽 #breakfast
#goodmorning #teamporridge #mappazzoso #pornmafit #pornazzo #healtyfoods #golosità #pappa #oatmeal #lovethis #buongiornocosì

12 minutes ago
Banana looks face of ghost 👻

バナナがオバケの顔に見える👻

After tosted ,make up w/ dried fruts & nuts、
Sprinkle powder suger on top of the toast🥪
It was soooo good👍❤️ トーストした後、ドライフルーツとナッツで飾って、
粉砂糖を振りかけました🥪

と〜っても美味しかった👍❤️ #banana 
#bananatoast
#faceofghost 
#driedfruits
#nuts
#sogood 
#バナナ
#バナナトースト
#オバケの顔 
#ドライフルーツ
#ナッツ
#とってもおいしい

Banana looks face of ghost 👻

バナナがオバケの顔に見える👻

After tosted ,make up w/ dried fruts & nuts、
Sprinkle powder suger on top of the toast🥪
It was soooo good👍❤️ トーストした後、ドライフルーツとナッツで飾って、
粉砂糖を振りかけました🥪

と〜っても美味しかった👍❤️ #banana
#bananatoast
#faceofghost
#driedfruits
#nuts
#sogood
#バナナ
#バナナトースト
#オバケの顔
#ドライフルーツ
#ナッツ
#とってもおいしい

5
0
12 minutes ago
Pampam jelly drink minuman segar, halal, mengandung gula murni, dan yg paling penting tanpa bahan pengawet sehingga aman dikonsumsi anak - anak, ibu hamil, dan ibu menyusui.
.
Pampam memiliki 13 Varian Rasa : mango,lychee, strawberry, avocado, melon, banana, cappucino, chocolate, greentea, thaitea, taro, peppermint , dan grape.
.
Gimana sih cara penyimpanannya? Berhubung pampam tanpa pengawet, jadi pampam memiliki tips & trik dalam penyimpanannya. Slide foto sebelum ini telah membahas info lebih detail tentang bagaimana cara penyimpanan pampam dan tahan berapa lama?
Silahkan disimak ya 😊

#bismillah #pampam #pampamin #pampamjelly #jelly #jellydrink #minumanenak #minumankekinian #halal #strawberry #mango #chocolate #lychee #melon #cappucino #avocado #greentea #thaitea #banana #taro #grape #peppermint #openreseller #yukdagang #sunnah #berkah #lebihenak #lebihberasa #infopampam #carapenyimpananpampam

Pampam jelly drink minuman segar, halal, mengandung gula murni, dan yg paling penting tanpa bahan pengawet sehingga aman dikonsumsi anak - anak, ibu hamil, dan ibu menyusui.
.
Pampam memiliki 13 Varian Rasa : mango,lychee, strawberry, avocado, melon, banana, cappucino, chocolate, greentea, thaitea, taro, peppermint , dan grape.
.
Gimana sih cara penyimpanannya? Berhubung pampam tanpa pengawet, jadi pampam memiliki tips & trik dalam penyimpanannya. Slide foto sebelum ini telah membahas info lebih detail tentang bagaimana cara penyimpanan pampam dan tahan berapa lama?
Silahkan disimak ya 😊

#bismillah #pampam #pampamin #pampamjelly #jelly #jellydrink #minumanenak #minumankekinian #halal #strawberry #mango #chocolate #lychee #melon #cappucino #avocado #greentea #thaitea #banana #taro #grape #peppermint #openreseller #yukdagang #sunnah #berkah #lebihenak #lebihberasa #infopampam #carapenyimpananpampam

1
0
12 minutes ago
Pampam jelly drink minuman segar, halal, mengandung gula murni, dan yg paling penting tanpa bahan pengawet sehingga aman dikonsumsi anak - anak, ibu hamil, dan ibu menyusui.
.
Pampam memiliki 13 Varian Rasa : mango,lychee, strawberry, avocado, melon, banana, cappucino, chocolate, greentea, thaitea, taro, peppermint , dan grape.
.
Gimana sih cara penyimpanannya? Berhubung pampam tanpa pengawet, jadi pampam memiliki tips & trik dalam penyimpanannya. Slide foto sebelum ini telah membahas info lebih detail tentang bagaimana cara penyimpanan pampam dan tahan berapa lama?
Silahkan disimak ya 😊

#bismillah #pampam #pampamin #pampamjelly #jelly #jellydrink #minumanenak #minumankekinian #halal #strawberry #mango #chocolate #lychee #melon #cappucino #avocado #greentea #thaitea #banana #taro #grape #peppermint #openreseller #yukdagang #sunnah #berkah #lebihenak #lebihberasa #infopampam #carapenyimpananpampam

Pampam jelly drink minuman segar, halal, mengandung gula murni, dan yg paling penting tanpa bahan pengawet sehingga aman dikonsumsi anak - anak, ibu hamil, dan ibu menyusui.
.
Pampam memiliki 13 Varian Rasa : mango,lychee, strawberry, avocado, melon, banana, cappucino, chocolate, greentea, thaitea, taro, peppermint , dan grape.
.
Gimana sih cara penyimpanannya? Berhubung pampam tanpa pengawet, jadi pampam memiliki tips & trik dalam penyimpanannya. Slide foto sebelum ini telah membahas info lebih detail tentang bagaimana cara penyimpanan pampam dan tahan berapa lama?
Silahkan disimak ya 😊

#bismillah #pampam #pampamin #pampamjelly #jelly #jellydrink #minumanenak #minumankekinian #halal #strawberry #mango #chocolate #lychee #melon #cappucino #avocado #greentea #thaitea #banana #taro #grape #peppermint #openreseller #yukdagang #sunnah #berkah #lebihenak #lebihberasa #infopampam #carapenyimpananpampam

4
0
12 minutes ago
Hello "MeltsPeople"
Jangan lupa makan cokelat hari ini ya, cokelat sangat baik untuk tubuh kita loh, selain itu juga dapat memperbaiki mood kita...🍫🍫🍫🍫🍫
.
#indonesia #indonesian #food #foodporn #foodlover #daily #kuliner #culinary #jajan #jajanan #hits #streetfood #viral #instagram #banana #melts #pisang #creamy #yummy #delicious #hot #cheese #premium #caramel #chocolate #milk #sweet #MeltsPeople #BananaMelts #OlahanPisangAsliIndonesia

Hello "MeltsPeople"
Jangan lupa makan cokelat hari ini ya, cokelat sangat baik untuk tubuh kita loh, selain itu juga dapat memperbaiki mood kita...🍫🍫🍫🍫🍫
.
#indonesia #indonesian #food #foodporn #foodlover #daily #kuliner #culinary #jajan #jajanan #hits #streetfood #viral #instagram #banana #melts #pisang #creamy #yummy #delicious #hot #cheese #premium #caramel #chocolate #milk #sweet #MeltsPeople #BananaMelts #OlahanPisangAsliIndonesia

6
0
13 minutes ago
Pampam jelly drink minuman segar, halal, mengandung gula murni, dan yg paling penting tanpa bahan pengawet sehingga aman dikonsumsi anak - anak, ibu hamil, dan ibu menyusui.
.
Pampam memiliki 13 Varian Rasa : mango,lychee, strawberry, avocado, melon, banana, cappucino, chocolate, greentea, thaitea, taro, peppermint , dan grape.
.
Gimana sih cara penyimpanannya? Berhubung pampam tanpa pengawet, jadi pampam memiliki tips & trik dalam penyimpanannya. Slide foto sebelum ini telah membahas info lebih detail tentang bagaimana cara penyimpanan pampam dan tahan berapa lama?
Silahkan disimak ya 😊

#bismillah #pampam #pampamin #pampamjelly #jelly #jellydrink #minumanenak #minumankekinian #halal #strawberry #mango #chocolate #lychee #melon #cappucino #avocado #greentea #thaitea #banana #taro #grape #peppermint #openreseller #yukdagang #sunnah #berkah #lebihenak #lebihberasa #infopampam #carapenyimpananpampam

Pampam jelly drink minuman segar, halal, mengandung gula murni, dan yg paling penting tanpa bahan pengawet sehingga aman dikonsumsi anak - anak, ibu hamil, dan ibu menyusui.
.
Pampam memiliki 13 Varian Rasa : mango,lychee, strawberry, avocado, melon, banana, cappucino, chocolate, greentea, thaitea, taro, peppermint , dan grape.
.
Gimana sih cara penyimpanannya? Berhubung pampam tanpa pengawet, jadi pampam memiliki tips & trik dalam penyimpanannya. Slide foto sebelum ini telah membahas info lebih detail tentang bagaimana cara penyimpanan pampam dan tahan berapa lama?
Silahkan disimak ya 😊

#bismillah #pampam #pampamin #pampamjelly #jelly #jellydrink #minumanenak #minumankekinian #halal #strawberry #mango #chocolate #lychee #melon #cappucino #avocado #greentea #thaitea #banana #taro #grape #peppermint #openreseller #yukdagang #sunnah #berkah #lebihenak #lebihberasa #infopampam #carapenyimpananpampam

2
0
13 minutes ago
🍌GOOOOOOD MORNING 🍌 •
•
Pancake perfection here at @mummyfit_uk today 😎 🥞 •
•
A simple and super tasty breakfast choice for our post partum nutrition plan.
•
•
Minutes to make.. seconds to devour! •
•
What’s your favorite go to breakfast choice? 🥚 🍳 🥣 ☕️ •
•
#breakfast #toast #cereal #pancakes #banana #postnatalnutrition #prenatalnutrition #busymum #busymumbreakfast #busymom #breakfast #yum #mummyfit_luton #mummyfitness #mummyfitharrogate #mummyfituk

🍌GOOOOOOD MORNING 🍌 •

Pancake perfection here at @mummyfit_uk today 😎 🥞 •

A simple and super tasty breakfast choice for our post partum nutrition plan.


Minutes to make.. seconds to devour! •

What’s your favorite go to breakfast choice? 🥚 🍳 🥣 ☕️ •

#breakfast #toast #cereal #pancakes #banana #postnatalnutrition #prenatalnutrition #busymum #busymumbreakfast #busymom #breakfast #yum #mummyfit_luton #mummyfitness #mummyfitharrogate #mummyfituk

13 minutes ago
Hello "MeltsPeople"
Jangan lupa makan cokelat hari ini ya, cokelat sangat baik untuk tubuh kita loh, selain itu juga dapat memperbaiki mood kita...🍫🍫🍫🍫🍫
.
#indonesia #indonesian #food #foodporn #foodlover #daily #kuliner #culinary #jajan #jajanan #hits #streetfood #viral #instagram #banana #melts #pisang #creamy #yummy #delicious #hot #cheese #premium #caramel #chocolate #milk #sweet #MeltsPeople #BananaMelts #OlahanPisangAsliIndonesia

Hello "MeltsPeople"
Jangan lupa makan cokelat hari ini ya, cokelat sangat baik untuk tubuh kita loh, selain itu juga dapat memperbaiki mood kita...🍫🍫🍫🍫🍫
.
#indonesia #indonesian #food #foodporn #foodlover #daily #kuliner #culinary #jajan #jajanan #hits #streetfood #viral #instagram #banana #melts #pisang #creamy #yummy #delicious #hot #cheese #premium #caramel #chocolate #milk #sweet #MeltsPeople #BananaMelts #OlahanPisangAsliIndonesia

4
0
13 minutes ago
Hello "MeltsPeople"
Jangan lupa makan cokelat hari ini ya, cokelat sangat baik untuk tubuh kita loh, selain itu juga dapat memperbaiki mood kita...🍫🍫🍫🍫🍫
.
#indonesia #indonesian #food #foodporn #foodlover #daily #kuliner #culinary #jajan #jajanan #hits #streetfood #viral #instagram #banana #melts #pisang #creamy #yummy #delicious #hot #cheese #premium #caramel #chocolate #milk #sweet #MeltsPeople #BananaMelts #OlahanPisangAsliIndonesia

Hello "MeltsPeople"
Jangan lupa makan cokelat hari ini ya, cokelat sangat baik untuk tubuh kita loh, selain itu juga dapat memperbaiki mood kita...🍫🍫🍫🍫🍫
.
#indonesia #indonesian #food #foodporn #foodlover #daily #kuliner #culinary #jajan #jajanan #hits #streetfood #viral #instagram #banana #melts #pisang #creamy #yummy #delicious #hot #cheese #premium #caramel #chocolate #milk #sweet #MeltsPeople #BananaMelts #OlahanPisangAsliIndonesia

4
0
13 minutes ago
Porridge is back on our menu.. with your choice of fillings... our oats are locally sourced from The Tuxford Windmill.  Milk alternatives are available. #warmth #oats #breakfast #wednesday #porridge #blueberry #banana #cinnamon #honey #berries #jam #local #foodie #milk #deli #coffee

Porridge is back on our menu.. with your choice of fillings... our oats are locally sourced from The Tuxford Windmill. Milk alternatives are available. #warmth #oats #breakfast #wednesday #porridge #blueberry #banana #cinnamon #honey #berries #jam #local #foodie #milk #deli #coffee

17 minutes ago
Güneşli bir çarşamba sabahından herkese günaydınlar.🌸😍🌞
Bugün de yulafımı @fomilk bademli süt ile hazırladım.Üzerinr yarım muzu dik kesip bu şekilde dizmeye karar verdim ve gözüme güzel gözüktü.😍 Kahvaltının her türlüsü gözüme güzel gözüküyor ya neyse!Geri kalanlar da tohumcuklar ahududular buzluktan inen kırmızı erik vs.😋👀👌 Ve kararsız kaldığım 2 karenin ikisini birden yükledim.Ben bir temizliyim kasemi.Size de güzel bir gün başlangıcı diliyorum.🙆 Saģlıkla kalın.🌾
-
-
-
-#porridge #oatmeal #raspberry #chia #banana #banane #yummy #letseat #cleaneat #goodfood #goodmood #filtercoffee #firstcoffee #sogood #feelsogood #healthyeating #healthychoices #healthybreakfast #frühstück #gesundessen #gesundleben #gesundernährung #herrlich #foodstyling #foodnetwork #foodphotography #foodblogger #foodblogliebe #foodie #minimalistorgamix

Güneşli bir çarşamba sabahından herkese günaydınlar.🌸😍🌞
Bugün de yulafımı @fomilk bademli süt ile hazırladım.Üzerinr yarım muzu dik kesip bu şekilde dizmeye karar verdim ve gözüme güzel gözüktü.😍 Kahvaltının her türlüsü gözüme güzel gözüküyor ya neyse!Geri kalanlar da tohumcuklar ahududular buzluktan inen kırmızı erik vs.😋👀👌 Ve kararsız kaldığım 2 karenin ikisini birden yükledim.Ben bir temizliyim kasemi.Size de güzel bir gün başlangıcı diliyorum.🙆 Saģlıkla kalın.🌾
-
-
-
- #porridge #oatmeal #raspberry #chia #banana #banane #yummy #letseat #cleaneat #goodfood #goodmood #filtercoffee #firstcoffee #sogood #feelsogood #healthyeating #healthychoices #healthybreakfast #frühstück #gesundessen #gesundleben #gesundernährung #herrlich #foodstyling #foodnetwork #foodphotography #foodblogger #foodblogliebe #foodie #minimalistorgamix

8
1

Top banana photos & videos

21 October, 2019
It's like pineapple on pizza, you either hate it or love it 🤤⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#pineapple #banana #growingupmexican

It's like pineapple on pizza, you either hate it or love it 🤤⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#pineapple #banana #growingupmexican

24,900
915
Wow 😯 Who did it better? Solo or Duo?😍 Tag someone !
Follow @musical_dailyvideoss for more!

Wow 😯 Who did it better? Solo or Duo?😍 Tag someone !
Follow @musical_dailyvideoss for more!

10,296
105
21 October, 2019
Pisco thanks this costume is bananas! 
B-A-N-A-N-A-S ✨ 🍌

Pisco thanks this costume is bananas!
B-A-N-A-N-A-S ✨ 🍌

21 October, 2019
Lol 😂 Would u have the courage to do this? 👊😮😆 Tag ur friend!
Follow @musical_dailyvideoss for more!

Lol 😂 Would u have the courage to do this? 👊😮😆 Tag ur friend!
Follow @musical_dailyvideoss for more!

6,519
70
15 hours ago
My FAVORITE Banana Bread recipe of all time. 🍌 😍 Try it: Best Moist Chocolate Chip Banana Bread Recipe (V, GF): a one bowl recipe for deliciously moist banana bread bursting with chocolate and made with healthy, whole ingredients. Vegan, Gluten-Free, Dairy-Free, Healthy. 🍫 Recipe link in my profile @beamingbaker ❤️ Demeter⠀
⠀⠀
Best Moist Chocolate Chip Banana Bread Recipe (Vegan, Gluten-Free, One Bowl)⠀⠀
https://beamingbaker.com/best-moist-chocolate-chip-banana-bread-recipe-vegan-gluten-free-one-bowl/

My FAVORITE Banana Bread recipe of all time. 🍌 😍 Try it: Best Moist Chocolate Chip Banana Bread Recipe (V, GF): a one bowl recipe for deliciously moist banana bread bursting with chocolate and made with healthy, whole ingredients. Vegan, Gluten-Free, Dairy-Free, Healthy. 🍫 Recipe link in my profile @beamingbaker ❤️ Demeter⠀
⠀⠀
Best Moist Chocolate Chip Banana Bread Recipe (Vegan, Gluten-Free, One Bowl)⠀⠀
https://beamingbaker.com/best-moist-chocolate-chip-banana-bread-recipe-vegan-gluten-free-one-bowl/

3,132
72
20 October, 2019
Omg 😮 Pretty face with magical voice.. 🎶😍 Tag someone who should see this!
Follow @musical_dailyvideoss for more!
1st video credit: @faouziaofficial 
2nd video credit: @chrissyspratt

Omg 😮 Pretty face with magical voice.. 🎶😍 Tag someone who should see this!
Follow @musical_dailyvideoss for more!
1st video credit: @faouziaofficial
2nd video credit: @chrissyspratt

6,009
122
9 hours ago
Deseja Eliminar de Vez de 3 a 5 kg em apenas 10 dias sem ter que se matar de fazer exerciocios?🤔😍
Está Comendo Pouco e Mesmo Assim Não Perde Peso?
.
Visando Isto Olha Só ⤵️
Preparamos pra você um livro digital com 200 receitas low carb:
.
✔Separadas em café da manhã, almoço e janta;
✔Receitas fáceis e práticas;
✔Livro digital ilustrado;
✔Receitas avaliadas e aprovadas por nutricionista;
✔Receitas que vão te ajudar definitivamente a queimar gordura;
✔4 bônus exclusivos
✔Grupo Vip no Facebook
.
E tudo isso por um preço promoncional de Apenas 3x de R$10,15 com GARANTIA de 7 dias ou seu dinheiro de volta!!!
.
Se você realmente deseja perder peso, melhorar sua qualidade de vida e voltar  a usar aquela Roupa que não serve mais e está no Fundo do Guarda Roupa 
Acesse Agora Mesmo Nosso Perfil @dieta.lowcarb.fit e Clique No Link Azul ❤️👏
.
Digite "SIM" para receber mais receitas e dicas!
.
Almoço de hoje: quiabo que amo, banana da terra, carne moída, saladinha 🥗.
.
Almocinho simples, saudável e nutritivo 😊
.
Repost @edmidesb

Deseja Eliminar de Vez de 3 a 5 kg em apenas 10 dias sem ter que se matar de fazer exerciocios?🤔😍
Está Comendo Pouco e Mesmo Assim Não Perde Peso?
.
Visando Isto Olha Só ⤵️
Preparamos pra você um livro digital com 200 receitas low carb:
.
✔Separadas em café da manhã, almoço e janta;
✔Receitas fáceis e práticas;
✔Livro digital ilustrado;
✔Receitas avaliadas e aprovadas por nutricionista;
✔Receitas que vão te ajudar definitivamente a queimar gordura;
✔4 bônus exclusivos
✔Grupo Vip no Facebook
.
E tudo isso por um preço promoncional de Apenas 3x de R$10,15 com GARANTIA de 7 dias ou seu dinheiro de volta!!!
.
Se você realmente deseja perder peso, melhorar sua qualidade de vida e voltar a usar aquela Roupa que não serve mais e está no Fundo do Guarda Roupa
Acesse Agora Mesmo Nosso Perfil @dieta.lowcarb.fit e Clique No Link Azul ❤️👏
.
Digite "SIM" para receber mais receitas e dicas!
.
Almoço de hoje: quiabo que amo, banana da terra, carne moída, saladinha 🥗.
.
Almocinho simples, saudável e nutritivo 😊
.
Repost @edmidesb

1,299
13
22 October, 2019
Left or Right? ❤️💚✨

Left or Right? ❤️💚✨

38,578
355