#doorgiftaqiqah photos & videos

134.8k Posts

Doorgift triangle bottle ni adalah doorgift yg paling laku pada bulan ni tau. Paling top request , mungkin sbb dri bentuknya yg menarik dan colourful. 
Yang dlm gambar ni adalah urgent order dri customer dah selamat pos tadi . Kalau urgent order mcm biasalah kita tk dpt bgi custom tag yg boleh tulis nama . Kita just sempat pasang ribbon and tag thanks you sahaja . Jadi kalau nk yg tagging ada nama make sure booking awal 2/3 bulan , kita bagi free je .

Sebarang pertanyaan boleh wassap mcm biasa
 klik link wassap http://www.wasap.my/60147184483 😉

#minisejadah #doorgift #vvipdoorgift #wedding #goodies #doorgiftcun #doorgiftcute #bottledoorgift #vvipdoorgift #nutsdoorgift #mixnuts #bottletriangle #doorgiftmurah #goodieskahwin #doorgiftaqiqah #millionairesconceptsgoodies

Doorgift triangle bottle ni adalah doorgift yg paling laku pada bulan ni tau. Paling top request , mungkin sbb dri bentuknya yg menarik dan colourful.
Yang dlm gambar ni adalah urgent order dri customer dah selamat pos tadi . Kalau urgent order mcm biasalah kita tk dpt bgi custom tag yg boleh tulis nama . Kita just sempat pasang ribbon and tag thanks you sahaja . Jadi kalau nk yg tagging ada nama make sure booking awal 2/3 bulan , kita bagi free je .

Sebarang pertanyaan boleh wassap mcm biasa
klik link wassap http://www.wasap.my/60147184483 😉

#minisejadah #doorgift #vvipdoorgift #wedding #goodies #doorgiftcun #doorgiftcute #bottledoorgift #vvipdoorgift #nutsdoorgift #mixnuts #bottletriangle #doorgiftmurah #goodieskahwin #doorgiftaqiqah #millionairesconceptsgoodies

#doorgift sejadah mini ♥️ .
.
Sejadah 35x35cm + Gable Box + TQ sticker .
.
💰RM3.80 ‼️ .
💰 Siap packing complete 💯 .
. 🔴 NO URGENT ORDER ye 🙏 boleh buat tempahan awal 3-4minggu dari tarikh majlis .
🚗 COD available area Kl/Selangor/putrajaya (Sabtu,Ahad shja) - Cas COD dikenakan mengikut kawasan dan jarak . Bermula dari Rm15-Rm25 .
🛵 Postage available . ( cas dikenakan mengikut berat dan kuantiti ) .
. 🏡 SELF PICKUP available area ara damansara. ( Boleh PM untuk location / set tarikh dan masa ) - Sabtu,Ahad shja-
.

Amira 💕
📲 www.wasap.my/0139093697
.
‼️ Boleh klik link kat atas utk terus wasap ye .

#goodiesbajet #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesaqiqahdankesyukuran 
#doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgift #doorgiftyassin #yassinmurah #tasbihmini #tasbihborong #sejadahmurah #setyassinbajet #goodiesyassinmurah #sejadahminiborong #tasbihminiborong #gablebox #keychaintasbihmini #tasbihminikeychain #keychains #doorgifttasbihmurah #goodiestasbihmurah #doorgifttasbihmini #goodiestasbihmini

#doorgift sejadah mini ♥️ .
.
Sejadah 35x35cm + Gable Box + TQ sticker .
.
💰RM3.80 ‼️ .
💰 Siap packing complete 💯 .
. 🔴 NO URGENT ORDER ye 🙏 boleh buat tempahan awal 3-4minggu dari tarikh majlis .
🚗 COD available area Kl/Selangor/putrajaya (Sabtu,Ahad shja) - Cas COD dikenakan mengikut kawasan dan jarak . Bermula dari Rm15-Rm25 .
🛵 Postage available . ( cas dikenakan mengikut berat dan kuantiti ) .
. 🏡 SELF PICKUP available area ara damansara. ( Boleh PM untuk location / set tarikh dan masa ) - Sabtu,Ahad shja-
.

Amira 💕
📲 www.wasap.my/0139093697
.
‼️ Boleh klik link kat atas utk terus wasap ye .

#goodiesbajet #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesaqiqahdankesyukuran
#doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgift #doorgiftyassin #yassinmurah #tasbihmini #tasbihborong #sejadahmurah #setyassinbajet #goodiesyassinmurah #sejadahminiborong #tasbihminiborong #gablebox #keychaintasbihmini #tasbihminikeychain #keychains #doorgifttasbihmurah #goodiestasbihmurah #doorgifttasbihmini #goodiestasbihmini

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
â˜Žï¸ğŸ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
â˜Žï¸ğŸ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
â˜Žï¸ğŸ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
â˜Žï¸ğŸ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
â˜Žï¸ğŸ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
â˜Žï¸ğŸ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

jom cuba biskut kami!! #Repost @baba_amin_biscuits_distributor
・・・
💼 Jom jadi ejen biskut Baba Amin. 💼
💼 Jom jadi ejen biskut Baba Amin. 💼
💼 Jom jadi ejen biskut Baba Amin. 💼
.
Biskut Baba Amin mempunyai 4 jenis perasa;
.
.
🍪 Biskut Susu
🍪 Biskut Kelapa
🍪 Biskut Oat Halia
🍪 Biskut Bawang Putih dengan Keju
.
.
☕️ Bahan-bahan daripada tepung premium digunakan untuk menjaga kualiti biskut serta sedap & rangup.
.
.
☄️ EJEN JUALAN BISKUT SELURUH MALAYSIA DIKEHENDAKI !!
.
.
💫 Biskut laku keras
💫 Pasaran luas
💫 Modal yang sangat rendah.
💫 Bungkusan paket biskut yang menarik.
💫 Rasa biskut yang sedap.
💫 Permintaan tinggi biskut keluaran muslim.
.
.
☎️ Hubungi kami untuk keterangan lanjut :
.
ğŸ“ž Call : 010 555 4836
📱 Whatsapp : www.wasap.my/60105554836 ğŸ“ž Call : 010 555 4836
📱 Whatsapp : www.wasap.my/60105554836 ğŸ“ž Call : 010 555 4836
📱 Whatsapp : www.wasap.my/60105554836
.
.
#sokongprodukmuslim
#biskutsedap&rangup
#produkhalal
#biskutviralprodukmuslim
#100%bumiputera
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#biskutsusu
#biskutkelapa
#biskutoathalia
#biskutbawangputihkeju
#citarasapilihan
#tepungpremium
#tanpabenzoylperoxide
#sijilmesti
#sijilhalaljakim

jom cuba biskut kami!! #Repost @baba_amin_biscuits_distributor
・・・
💼 Jom jadi ejen biskut Baba Amin. 💼
💼 Jom jadi ejen biskut Baba Amin. 💼
💼 Jom jadi ejen biskut Baba Amin. 💼
.
Biskut Baba Amin mempunyai 4 jenis perasa;
.
.
🍪 Biskut Susu
🍪 Biskut Kelapa
🍪 Biskut Oat Halia
🍪 Biskut Bawang Putih dengan Keju
.
.
☕️ Bahan-bahan daripada tepung premium digunakan untuk menjaga kualiti biskut serta sedap & rangup.
.
.
☄️ EJEN JUALAN BISKUT SELURUH MALAYSIA DIKEHENDAKI !!
.
.
💫 Biskut laku keras
💫 Pasaran luas
💫 Modal yang sangat rendah.
💫 Bungkusan paket biskut yang menarik.
💫 Rasa biskut yang sedap.
💫 Permintaan tinggi biskut keluaran muslim.
.
.
☎️ Hubungi kami untuk keterangan lanjut :
.
ğŸ“ž Call : 010 555 4836
📱 Whatsapp : www.wasap.my/60105554836 ğŸ“ž Call : 010 555 4836
📱 Whatsapp : www.wasap.my/60105554836 ğŸ“ž Call : 010 555 4836
📱 Whatsapp : www.wasap.my/60105554836
.
.
#sokongprodukmuslim
#biskutsedap&rangup
#produkhalal
#biskutviralprodukmuslim
#100%bumiputera
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#biskutsusu
#biskutkelapa
#biskutoathalia
#biskutbawangputihkeju
#citarasapilihan
#tepungpremium
#tanpabenzoylperoxide
#sijilmesti
#sijilhalaljakim

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

Alhamdulillah done 300 pax ZIPLOCK + ISIAN .
TERIMA KASIH PUAN SHAEL SUDI ORDER DAN PERCAYA KAMI
.
JADI APA ANDA TUNGGU LG JOM GRAB PROMO RM 1.00 NI SEKARANG ❗❗❗❗
.
BERMINAT WS KAMI KE 0172082391 SEKARANG 🔥🔥🔥
.
#doorgiftkl 
#doorgiftmurahkl 
#doorgiftbajet 
#doorgiftbajetkl 
#doorgiftbudget 
#doorgiftrm1 
#doorgiftmurahgila 
#doorgifttunang 
#doorgiftnikah 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftkahwinmurah 
#doorgiftaqiqah 
#doorgifttahlil
#doorgiftevent 
#doorgiftwedding
#doorgiftperkahwinan 
#rajasehari

Alhamdulillah done 300 pax ZIPLOCK + ISIAN .
TERIMA KASIH PUAN SHAEL SUDI ORDER DAN PERCAYA KAMI
.
JADI APA ANDA TUNGGU LG JOM GRAB PROMO RM 1.00 NI SEKARANG ❗❗❗❗
.
BERMINAT WS KAMI KE 0172082391 SEKARANG 🔥🔥🔥
.
#doorgiftkl
#doorgiftmurahkl
#doorgiftbajet
#doorgiftbajetkl
#doorgiftbudget
#doorgiftrm1
#doorgiftmurahgila
#doorgifttunang
#doorgiftnikah
#doorgiftkahwin
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftaqiqah
#doorgifttahlil
#doorgiftevent
#doorgiftwedding
#doorgiftperkahwinan
#rajasehari

RESTOCK
.
Laju betul permintaan #engspopcorn ni. Baru minggu lepas amik stock ni tambah lagi stock sebab banyak sangat permintaan dari customer kami.
.
Alhamdulillah. Korang yang ada mencari makanan untuk kunyah2 dekat rumah, makan dalam kereta , atau ke mana2 lah kan. Boleh cuba try #engspopcorn ni. Memang korang tak kan pandang lain dah.
.
Sebab rasa Keenakan #caramel dia sangat memikat di hati taw. Haaa bukan senang taw nak dpt yang rasa caramel dia paduuuuuu paduuu, rangup. Packaging dia memang terbaik. Tak kan lemau korang punye #popcorn taw.
.
#raya2019 #KuihKapitRaya2019 #ainaaskincare #ainaacleanser #ainaaserum #ainaakcantikcallenge ##engspopcorn #kinotsnackofficial #kinot_snack #batupahat #johorbharu #cikangmurah #agentdiperlukan #murah #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah

RESTOCK
.
Laju betul permintaan #engspopcorn ni. Baru minggu lepas amik stock ni tambah lagi stock sebab banyak sangat permintaan dari customer kami.
.
Alhamdulillah. Korang yang ada mencari makanan untuk kunyah2 dekat rumah, makan dalam kereta , atau ke mana2 lah kan. Boleh cuba try #engspopcorn ni. Memang korang tak kan pandang lain dah.
.
Sebab rasa Keenakan #caramel dia sangat memikat di hati taw. Haaa bukan senang taw nak dpt yang rasa caramel dia paduuuuuu paduuu, rangup. Packaging dia memang terbaik. Tak kan lemau korang punye #popcorn taw.
.
#raya2019 #KuihKapitRaya2019 #ainaaskincare #ainaacleanser #ainaaserum #ainaakcantikcallenge # #engspopcorn #kinotsnackofficial #kinot_snack #batupahat #johorbharu #cikangmurah #agentdiperlukan #murah #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah

PERANCANGAN LAST MINIT UNTUK MAJLIS ANDA?

Jangan bimbang kami specialist dalam membuat BUKU DOA / Buku yasin ia sangat sesuai untuk bagi kat tetamu anda.
Doorgift ini sangat berguna pada tetamu dan  boleh print wording di depan/ belakang.
kami sediakan lebih 300 design cover +  boleh letak NAMA MAJLIS & NAMA

TUNGGU APA LAGI CEPAT ORDER!!! #tempahanbukudoa#majliskahwin#cukurjambul#akikah#kadkahwin#majlispertunangan#doorgiftmurah#doorgiftaqiqah#yassincustomade

PERANCANGAN LAST MINIT UNTUK MAJLIS ANDA?

Jangan bimbang kami specialist dalam membuat BUKU DOA / Buku yasin ia sangat sesuai untuk bagi kat tetamu anda.
Doorgift ini sangat berguna pada tetamu dan  boleh print wording di depan/ belakang.
kami sediakan lebih 300 design cover +  boleh letak NAMA MAJLIS & NAMA

TUNGGU APA LAGI CEPAT ORDER!!! #tempahanbukudoa #majliskahwin #cukurjambul #akikah #kadkahwin #majlispertunangan #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #yassincustomade

Longjar with 12pcs chocchip cookies
for vvip❤️❤️
.
From dilla & hafiz
.
Whatsapp me for any inquiries😍

Longjar with 12pcs chocchip cookies
for vvip❤️❤️
.
From dilla & hafiz
.
Whatsapp me for any inquiries😍

[BUKU YASIN TEMPAHAN KHAS]

Buku Yasin Tempahan Khas sangat sesuai dijadikan doorgift untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja, Buku Yasin Tempahan Khas boleh dijadikan sebagai bahan bacaan ketika majlis bacaan yasin berlangsung.

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!
Whatsapp team sales kami di 0133377005 or Click link dibawah ini,

www.wasap.my/60133377005

Or

Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area. 
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN TEMPAHAN KHAS]

Buku Yasin Tempahan Khas sangat sesuai dijadikan doorgift untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja, Buku Yasin Tempahan Khas boleh dijadikan sebagai bahan bacaan ketika majlis bacaan yasin berlangsung.

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!
Whatsapp team sales kami di 0133377005 or Click link dibawah ini,

www.wasap.my/60133377005

Or

Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area.
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN TEMPAHAN KHAS]

Buku Yasin Tempahan Khas sangat sesuai dijadikan doorgift untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja, Buku Yasin Tempahan Khas boleh dijadikan sebagai bahan bacaan ketika majlis bacaan yasin berlangsung.

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!
Whatsapp team sales kami di 0133377005 or Click link dibawah ini,

www.wasap.my/60133377005

Or

Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area. 
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN TEMPAHAN KHAS]

Buku Yasin Tempahan Khas sangat sesuai dijadikan doorgift untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja, Buku Yasin Tempahan Khas boleh dijadikan sebagai bahan bacaan ketika majlis bacaan yasin berlangsung.

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!
Whatsapp team sales kami di 0133377005 or Click link dibawah ini,

www.wasap.my/60133377005

Or

Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area.
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN TEMPAHAN KHAS]

Buku Yasin Tempahan Khas sangat sesuai dijadikan doorgift untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja, Buku Yasin Tempahan Khas boleh dijadikan sebagai bahan bacaan ketika majlis bacaan yasin berlangsung.

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!
Whatsapp team sales kami di 0133377005 or Click link dibawah ini,

www.wasap.my/60133377005

Or

Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area. 
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN TEMPAHAN KHAS]

Buku Yasin Tempahan Khas sangat sesuai dijadikan doorgift untuk diberikan kepada para tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja, Buku Yasin Tempahan Khas boleh dijadikan sebagai bahan bacaan ketika majlis bacaan yasin berlangsung.

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!
Whatsapp team sales kami di 0133377005 or Click link dibawah ini,

www.wasap.my/60133377005

Or

Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area.
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

PERANCANGAN LAST MINIT UNTUK MAJLIS ANDA?

Jangan bimbang kami specialist dalam membuat BUKU DOA / Buku yasin ia sangat sesuai untuk bagi kat tetamu anda.
Doorgift ini sangat berguna pada tetamu dan  boleh print wording di depan/ belakang.
kami sediakan lebih 300 design cover +  boleh letak NAMA MAJLIS & NAMA

TUNGGU APA LAGI CEPAT ORDER!!! #tempahanbukudoa#majliskahwin#cukurjambul#akikah#kadkahwin#majlispertunangan#doorgiftmurah#doorgiftaqiqah#yassincustomade

PERANCANGAN LAST MINIT UNTUK MAJLIS ANDA?

Jangan bimbang kami specialist dalam membuat BUKU DOA / Buku yasin ia sangat sesuai untuk bagi kat tetamu anda.
Doorgift ini sangat berguna pada tetamu dan  boleh print wording di depan/ belakang.
kami sediakan lebih 300 design cover +  boleh letak NAMA MAJLIS & NAMA

TUNGGU APA LAGI CEPAT ORDER!!! #tempahanbukudoa #majliskahwin #cukurjambul #akikah #kadkahwin #majlispertunangan #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #yassincustomade

Da biasa dgn doorgift popcorn,buku,coklat so yang nak cuba doorgift yg RARE ni plak.. MERINGUE KISSES yang sedap dan cair di mulut ni.. For sure bertambah manis dan seri majlis korang nnti 😍
.
.
💖 MERINGUE KISSES💖
.
✅ QUALITY & PREMIUM INGREDIENTS
✅HOMEMADE (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
ğŸ“ž Do Dm/Whatapp us 📱01136186535
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgiftmalaysia#doorgifttunang
#doorgiftmurah#doorgiftbajet#doorgiftbirthday#doorgiftexclusive#doorgiftaqiqah#doorgiftnikah#rumahkukiss#premiumcookies #kukissedap

Da biasa dgn doorgift popcorn,buku,coklat so yang nak cuba doorgift yg RARE ni plak.. MERINGUE KISSES yang sedap dan cair di mulut ni.. For sure bertambah manis dan seri majlis korang nnti 😍
.
.
💖 MERINGUE KISSES💖
.
✅ QUALITY & PREMIUM INGREDIENTS
✅HOMEMADE (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
ğŸ“ž Do Dm/Whatapp us 📱01136186535
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgiftmalaysia #doorgifttunang
#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbirthday #doorgiftexclusive #doorgiftaqiqah #doorgiftnikah #rumahkukiss #premiumcookies #kukissedap

[BUKU YASIN CUSTOM]

Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda. 
Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0192520041‬ ya, 
Or click sini terus untuk tempahan,

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Or 
Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area. 
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN CUSTOM]

Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda.
Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0192520041‬ ya,
Or click sini terus untuk tempahan,

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Or
Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area.
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

BOTOL BUKAN SEBARANG BOTOL, BOTOL BERHIAS EKSKLUSIF PUNYA!
.
❤Botol doorgift (TANPA isi)
ğŸŽ†Free thank you tag! (detail majlis)
ğŸŽ†Free keychain holder!
ğŸŽ†Tiada minimum order!
.
➡RM1.50/botol
.
Nak order kuantiti yang banyak?Jangan risau harga SPECIAL punya sis bagi.😉💕
.
*tidak termasuk postage*
.
#handmadewithlove #viraldoorgift #doorgiftviral
#botoldoorgift #botoldoorgiftexclusive
#doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah 
#doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia 
#doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday 
#doorgiftbudget #doorgiftwedding #doorgiftmelaka
#doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah 
#doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia

BOTOL BUKAN SEBARANG BOTOL, BOTOL BERHIAS EKSKLUSIF PUNYA!
.
❤Botol doorgift (TANPA isi)
ğŸŽ†Free thank you tag! (detail majlis)
ğŸŽ†Free keychain holder!
ğŸŽ†Tiada minimum order!
.
➡RM1.50/botol
.
Nak order kuantiti yang banyak?Jangan risau harga SPECIAL punya sis bagi.😉💕
.
*tidak termasuk postage*
.
#handmadewithlove #viraldoorgift #doorgiftviral
#botoldoorgift #botoldoorgiftexclusive
#doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah
#doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia
#doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday
#doorgiftbudget #doorgiftwedding #doorgiftmelaka
#doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah
#doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia

[BUKU YASIN CUSTOM]

Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda. 
Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0192520041‬ ya, 
Or click sini terus untuk tempahan,

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Or 
Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area. 
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN CUSTOM]

Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda.
Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0192520041‬ ya,
Or click sini terus untuk tempahan,

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Or
Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area.
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN CUSTOM]

Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda. 
Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0192520041‬ ya, 
Or click sini terus untuk tempahan,

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Or 
Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area. 
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

[BUKU YASIN CUSTOM]

Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda.
Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0192520041‬ ya,
Or click sini terus untuk tempahan,

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Or
Walk in ke showroom kami terus jika anda KL area.
WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉)
#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

antara Freegift cake hantaran utk this week.. ramai plak yg req kek design ni dgn color ni ek.. nak cake hantaran free meh order dgn kami meh.. ❤️ 💕 💝 💕 do msg or whatsapp us for more detail.. 0104298269 or 0192114040 #canisters #canistermurah #canister #canistercantik #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftmenarik #doorgiftkahwinmurah #doorgiftideas  #doorgiftkawin #doorgiftwedding #doorgiftshahalam #doorgiftmurahselangor #katering #goodies #goodiesbag #weddingfavor #teabagdoorgift #doorgiftpopcorn #chocmoistcakedoorgift #chocmoistcakedoorgift  #honey #doorgifthoney
masih mencari doorgift untuk diberikan tetamu pada majlis nanti ?  boleh whatsapp kami untuk tanya pakej yang ada ..kami ada pelbagai bentuk sabun doorgift yang pasti buat tetamu anda amat menyukainya 😍

whatsapp 0149229578 or click whatsapp link on bio.

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftsabun #sabundoorgift #sabun #sabunhandmadedoorgift #goodies #goodiesmurah #goodiesmalaysia #likeforlike #likeforlikes #like4like #doorgiftrm1 #goodiesrm1 #doorgiftkahwin #goodieskahwin #doorgiftnikah #goodiesnikah #doorgifttunang #goodiestunang #doorgiftaqiqah #goodiesaqiqah #weddinggift #cenderamata #cenderahati #soap #doorgiftsoap #soapdoorgift

masih mencari doorgift untuk diberikan tetamu pada majlis nanti ? boleh whatsapp kami untuk tanya pakej yang ada ..kami ada pelbagai bentuk sabun doorgift yang pasti buat tetamu anda amat menyukainya 😍

whatsapp 0149229578 or click whatsapp link on bio.

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftsabun #sabundoorgift #sabun #sabunhandmadedoorgift #goodies #goodiesmurah #goodiesmalaysia #likeforlike #likeforlikes #like4like #doorgiftrm1 #goodiesrm1 #doorgiftkahwin #goodieskahwin #doorgiftnikah #goodiesnikah #doorgifttunang #goodiestunang #doorgiftaqiqah #goodiesaqiqah #weddinggift #cenderamata #cenderahati #soap #doorgiftsoap #soapdoorgift

Stiker product mur mur ❤️
.
.
Done ✅ .
.
#stickershop #stickerproduk #stickerprodukmurah #stikerdoorgift #stikerthankyou #stikermurah #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah
Tempahan untuk 29.08.2019 | Area Mukah - Free COD
.
.
.
Thank you for support 😍Jajan RM0.40

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah#doorgiftaqiqah#doorgiftbajet#doorgiftmalaysia#doorgiftsarawak#doorgiftbirthday#goodiesbajet#goodieskahwin#goodiebag#doorgifttunang#goodiesmurah

Tempahan untuk 29.08.2019 | Area Mukah - Free COD
.
.
.
Thank you for support 😍Jajan RM0.40

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftsarawak #doorgiftbirthday #goodiesbajet #goodieskahwin #goodiebag #doorgifttunang #goodiesmurah

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah#doorgiftaqiqah#doorgiftbajet#doorgiftmalaysia#doorgiftsarawak#doorgiftbirthday#goodiesbajet#goodieskahwin#goodiebag#doorgifttunang#goodiesmurah

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftsarawak #doorgiftbirthday #goodiesbajet #goodieskahwin #goodiebag #doorgifttunang #goodiesmurah

Tempahan untuk 16.09.2019 | Balingian - Free COD
.
.
.
Thank you for support 😍Buku Yassin + Jajan RM1.80

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah#doorgiftaqiqah#doorgiftbajet#doorgiftmalaysia#doorgiftsarawak#doorgiftbirthday#goodiesbajet#goodieskahwin#goodiebag#doorgifttunang#goodiesmurah

Tempahan untuk 16.09.2019 | Balingian - Free COD
.
.
.
Thank you for support 😍Buku Yassin + Jajan RM1.80

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftsarawak #doorgiftbirthday #goodiesbajet #goodieskahwin #goodiebag #doorgifttunang #goodiesmurah

Tempahan untuk 16.09.2019 | Balingian - Free COD
.
.
.
Thank you for support 😍Buku Yassin + Jajan RM1.80

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah#doorgiftaqiqah#doorgiftbajet#doorgiftmalaysia#doorgiftsarawak#doorgiftbirthday#goodiesbajet#goodieskahwin#goodiebag#doorgifttunang#goodiesmurah

Tempahan untuk 16.09.2019 | Balingian - Free COD
.
.
.
Thank you for support 😍Buku Yassin + Jajan RM1.80

Jual #doorgiftbajet :
✅ Jajan
✅ Buku Yassin
✅ Cookies
✅ Sapu tangan ✅ Sejadah ✅ Stationery

Harga Mampu Milik Serendah RM0.50 😍😍 Untuk sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link di bio 😗

KITA BINCANG SAMPAI JADI ❗ MURAH JE

#doorgiftmukah #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftsarawak #doorgiftbirthday #goodiesbajet #goodieskahwin #goodiebag #doorgifttunang #goodiesmurah

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes.  Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

.
Alhamdulillah settle order untuk area Kuala Pilah & JB❤️ tqsm buat semua yang bermuamalah dengan Bite Me Brownies And Cakes. Terlebih terkurang kami mohon halal ya😘
.
.
.
.
.
.
.
.
Berminat untuk order, baca syarat dibawah👇:
👉 Sila order 3-4 HARI AWAL
.
👉 Custom Cake (topper/edible image) sila order 2 MINGGU AWAL. .
.
👉LAST MINUTE tak terima. Lagi awal, lagi bagus. Harap memahami. Kami tiada kek READY STOCK. .
.
👉Order/pertanyaan melalui WHATSAPP SAHAJA. Bukan di bahagian COMMENT/DM. Link whatsapp di bio 😊
.
👉 SELF PICK UP @ Larkin Perdana
.
👉 DELIVERY CHARGE RM 1/KM
.
👉 CONFIRM ORDER WITH FULL PAYMENT/DEPOSIT
.
👉 BACK OUT BUYER, deposit anda TIDAK AKAN DIPULANGKAN
.
🌼 Like FB Page: Bite Me Brownies and Cakes
.
🌼 Follow IG: @bite.me.brownies.and.cakes
.
#cheeselelehjb #pandangulamelakacakejb #redvelvetcakejb #browniesjb #congobar #bouquetbungajb #keklapis #pavlovasedap #hokkaidocupcakes #creampuffjb #bitemebrowniesandcakes #johor #larkin #bakerslarkin #bakerjb #buttercake #chocbruleecake #victoriasandwichcake #cookiessedap #browniesmurah #browniessedap #surpriseplannerjohor #bouquetmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kekkahwinjb #creamhornjb

Top doorgiftaqiqah photos & videos

PAKEJ PALING LARIIISSSS‼️‼️
Kenduri dah dekat!!
Doorgift tak cari lagi?
.......tapi.........
Mesti nak cari yang bajet2 kan....
.....haaaaa....
Kami menyediakan doorgift bajet yang sangat berbaloi....👍👍
.
UNTUK PERTANYAAN
(Link di bio, tekan je) 
#doorgifts 
#doorgift 
#goodies
#goodiesmurah
#goodiesmurahmalaysia
#goodiesmalaysia
#doorgiftbawahrm1 
#doorgiftmurah
 #doorgiftmurahmalaysia
 #doorgiftmalaysia
 #doorgiftkahwin
 #doorgiftkawen 
#doorgiftkawin
 #doorgiftbajet 
#doorgiftbudget 
#doorgiftakikah 
#doorgiftselangor 
#doorgiftaqiqah
 #doorgifttunang 
#doorgiftcookies 
#goodieskahwin 
#doorgiftcomel 
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftpopcorn 
#doorgiftmarshmallow 
#doorgiftkacang
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock 
#doorgiftrm1

PAKEJ PALING LARIIISSSS‼️‼️
Kenduri dah dekat!!
Doorgift tak cari lagi?
.......tapi.........
Mesti nak cari yang bajet2 kan....
.....haaaaa....
Kami menyediakan doorgift bajet yang sangat berbaloi....👍👍
.
UNTUK PERTANYAAN
(Link di bio, tekan je)
#doorgifts
#doorgift
#goodies
#goodiesmurah
#goodiesmurahmalaysia
#goodiesmalaysia
#doorgiftbawahrm1
#doorgiftmurah
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftmalaysia
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawen
#doorgiftkawin
#doorgiftbajet
#doorgiftbudget
#doorgiftakikah
#doorgiftselangor
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#doorgiftcookies
#goodieskahwin
#doorgiftcomel
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftpopcorn
#doorgiftmarshmallow
#doorgiftkacang
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#doorgiftrm1

Assalammualaikum and happy monday gais💖
Still tengah mencarai Doorgift untuk event? Kak me sedia membantu. Wasap je ok.
—————————————————
Open oder doorgift for 2020 suit for all occasions wasap 0173001643 clik link at bio👆🏻
—————————————————
Please booking your oder at least 3months before your event date. Juga paling bagus seawal 6bulan dh boleh booking your date ya. Thank you😃❤️
#homemade #homemadechocolate #coklat #chocolate #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift  #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley  #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchoclate

Assalammualaikum and happy monday gais💖
Still tengah mencarai Doorgift untuk event? Kak me sedia membantu. Wasap je ok.
—————————————————
Open oder doorgift for 2020 suit for all occasions wasap 0173001643 clik link at bio👆🏻
—————————————————
Please booking your oder at least 3months before your event date. Juga paling bagus seawal 6bulan dh boleh booking your date ya. Thank you😃❤️
#homemade #homemadechocolate #coklat #chocolate #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchoclate

Alhamdulillah thank you so much for the unconditional support towards Enak Kampung 😘.
.
If you have any enquiries don’t hesitate to contact us at 0132208708 💖.

Alhamdulillah thank you so much for the unconditional support towards Enak Kampung 😘.
.
If you have any enquiries don’t hesitate to contact us at 0132208708 💖.

You can get this beautiful and delicious doorgift as low as RM1.00. Alhamdulillah another blessing day, we would like to announce that we’re officially launch another new product for the doorgift which is Premium Chocolate Chip Cookies. This is high quality premium butter and chocolate . And it will make you happy. I can guarantee that once you try it, for sure it will make you happy.
.

If you have any enquiries don’t hesitate to contact us at 0132208708 💖.
#doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbudget #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgiftselangor #doorgiftchocolatechip #doorgiftexclusive #doorgiftkl #doorgiftmurahmalaysia #chocolatechip #love #wedding #food #cookies #yummy #baking #baker #kualalumpur #malaysia #pastisserie #bangsar

You can get this beautiful and delicious doorgift as low as RM1.00. Alhamdulillah another blessing day, we would like to announce that we’re officially launch another new product for the doorgift which is Premium Chocolate Chip Cookies. This is high quality premium butter and chocolate . And it will make you happy. I can guarantee that once you try it, for sure it will make you happy.
.

If you have any enquiries don’t hesitate to contact us at 0132208708 💖.
#doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbudget #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgiftselangor #doorgiftchocolatechip #doorgiftexclusive #doorgiftkl #doorgiftmurahmalaysia #chocolatechip #love #wedding #food #cookies #yummy #baking #baker #kualalumpur #malaysia #pastisserie #bangsar

Alhamdulillah another thousand of Mini Macaron to be deliver. Thank you so much for the unconditional support towards Enak Kampung Macaron Doorgift. We always strive to be the best InsyaAllah. Have a wonderful Friday to everyone 💖.

Alhamdulillah another thousand of Mini Macaron to be deliver. Thank you so much for the unconditional support towards Enak Kampung Macaron Doorgift. We always strive to be the best InsyaAllah. Have a wonderful Friday to everyone 💖.

ON SALE!
.
Bagi cookies ni haaa..confirm berebut-rebut tetamu korang
.
Lebih 20 000 packs terjual tau!
.
.
Extra sedap.. Extra cute.. Memang tuan majlis dapat Extra Pujian lah 💁‍♀️
.
.
300 packs = RM 1.40/pack
1000 packs = harga sama jgk 😁
.
.
Ini pakej khas..Extra jimat utk tuan majlis.. .
.
Mana nak dpt harga murah cenggini haa??
.
7pcs cookies setiap pack
Free thank you tag
Free deko
.
.
Sale EXTRA JIMAT ni xkisah majlis bulan berapa pun
(Julai - Disember 2018).. LOCK BOOKING 25/6 - 30/7/2018
.
.
Sapa lambat..bai..bai 😂
. .
Nak order .
Whatsapp Hani ya 😁
.
019-408 5583
.
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgift #doorgiftdiy #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftalorsetar #doorgifts #goodiesbagmurah #goodiesmurah #cenderahatikahwin #doorgiftbirthday #doorgiftkacang #doorgiftvip #doorgiftvipmurah #doorgiftexclusive #doorgiftkorporat  #paperbagmurah #paperbag #ziplockbag #murah #doorgiftperkahwinan #bazarpaknil #kahwin #babyshower #weddinggift

ON SALE!
.
Bagi cookies ni haaa..confirm berebut-rebut tetamu korang
.
Lebih 20 000 packs terjual tau!
.
.
Extra sedap.. Extra cute.. Memang tuan majlis dapat Extra Pujian lah 💁‍♀️
.
.
300 packs = RM 1.40/pack
1000 packs = harga sama jgk 😁
.
.
Ini pakej khas..Extra jimat utk tuan majlis.. .
.
Mana nak dpt harga murah cenggini haa??
.
7pcs cookies setiap pack
Free thank you tag
Free deko
.
.
Sale EXTRA JIMAT ni xkisah majlis bulan berapa pun
(Julai - Disember 2018).. LOCK BOOKING 25/6 - 30/7/2018
.
.
Sapa lambat..bai..bai 😂
. .
Nak order .
Whatsapp Hani ya 😁
.
019-408 5583
.
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgift #doorgiftdiy #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftalorsetar #doorgifts #goodiesbagmurah #goodiesmurah #cenderahatikahwin #doorgiftbirthday #doorgiftkacang #doorgiftvip #doorgiftvipmurah #doorgiftexclusive #doorgiftkorporat  #paperbagmurah #paperbag #ziplockbag #murah #doorgiftperkahwinan #bazarpaknil #kahwin #babyshower #weddinggift