#doorgiftboxmurah photos & videos

3.3k Posts

.
PYRAMID CANDY BOX
option : blue/red/green/marble
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 7cm x 7cm x 8.5cm
RM85- 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 8.5cm x 8.5cm x 9.5cm
RM90 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 10.5cm x 10.5cm x 11.5cm
RM95 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #kotakkraftmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik #kraftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #kotakkraft #doorgiftbox #kotakgoodies #kraftbox #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
PYRAMID CANDY BOX
option : blue/red/green/marble
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 7cm x 7cm x 8.5cm
RM85- 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 8.5cm x 8.5cm x 9.5cm
RM90 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 10.5cm x 10.5cm x 11.5cm
RM95 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #kotakkraftmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik #kraftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #kotakkraft #doorgiftbox #kotakgoodies #kraftbox #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING GIFT BOX
option: rujuk gambar
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 9cm x 7cm x 11cm
RM85 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 12cm x 9cm x 14cm
RM100 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING GIFT BOX
option: rujuk gambar
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 9cm x 7cm x 11cm
RM85 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 12cm x 9cm x 14cm
RM100 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift

.
WEDDING CANDY BOX
Option : pink/blue
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 7cm x 5cm x 13cm
RM95 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #kotakkraftmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik #kraftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #kotakkraft #doorgiftbox #kotakgoodies #kraftbox #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING CANDY BOX
Option : pink/blue
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 7cm x 5cm x 13cm
RM95 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #kotakkraftmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik #kraftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #kotakkraft #doorgiftbox #kotakgoodies #kraftbox #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

Hmm, kakkkk. Kotak akak semua cantik, berkenan sangat ni tapi macam nak kene jimat bajet lagi laaa
. 
Ha, meh sini akak bagi tips nak jimat kalau nak order kotak doorgift dari kotakdoorgift_byibunda
.
.
1) pilih design black & white. Yang takde tema sangat sesuai pilih hitam putih. Sape kata hitam putih tak cantik? Nampak eksklusif tau kalau pandai pilih design. Nanti akak suggestkan yang mana satu design hitam putih yg topseller ye😊😊
.
.
2) pilih kotak doorgift tanpa tali. Contohnya kalau cookies box, tak letak tali pon dah terletak cunn sangat tauuu. Dah jimat berapa tu tanpa tali?
.
.

Nak banyakk lagi tips jimat beli kotak doorgift kotakdoorgift_byibunda? Meh Whatsapp ☎️👉0176529591 atau tekan link dekat bio je . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #malaysia #kualalumpur #beautiful #love

Hmm, kakkkk. Kotak akak semua cantik, berkenan sangat ni tapi macam nak kene jimat bajet lagi laaa
.
Ha, meh sini akak bagi tips nak jimat kalau nak order kotak doorgift dari kotakdoorgift_byibunda
.
.
1) pilih design black & white. Yang takde tema sangat sesuai pilih hitam putih. Sape kata hitam putih tak cantik? Nampak eksklusif tau kalau pandai pilih design. Nanti akak suggestkan yang mana satu design hitam putih yg topseller ye😊😊
.
.
2) pilih kotak doorgift tanpa tali. Contohnya kalau cookies box, tak letak tali pon dah terletak cunn sangat tauuu. Dah jimat berapa tu tanpa tali?
.
.

Nak banyakk lagi tips jimat beli kotak doorgift kotakdoorgift_byibunda? Meh Whatsapp ☎️👉0176529591 atau tekan link dekat bio je .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #malaysia #kualalumpur #beautiful #love

Hmm, kakkkk. Kotak akak semua cantik, berkenan sangat ni tapi macam nak kene jimat bajet lagi laaa
. 
Ha, meh sini akak bagi tips nak jimat kalau nak order kotak doorgift dari kotakdoorgift_byibunda
.
.
1) pilih design black & white. Yang takde tema sangat sesuai pilih hitam putih. Sape kata hitam putih tak cantik? Nampak eksklusif tau kalau pandai pilih design. Nanti akak suggestkan yang mana satu design hitam putih yg topseller ye😊😊
.
.
2) pilih kotak doorgift tanpa tali. Contohnya kalau cookies box, tak letak tali pon dah terletak cunn sangat tauuu. Dah jimat berapa tu tanpa tali?
.
.

Nak banyakk lagi tips jimat beli kotak doorgift kotakdoorgift_byibunda? Meh Whatsapp ☎️👉0176529591 atau tekan link dekat bio je . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #malaysia #kualalumpur #beautiful #love

Hmm, kakkkk. Kotak akak semua cantik, berkenan sangat ni tapi macam nak kene jimat bajet lagi laaa
.
Ha, meh sini akak bagi tips nak jimat kalau nak order kotak doorgift dari kotakdoorgift_byibunda
.
.
1) pilih design black & white. Yang takde tema sangat sesuai pilih hitam putih. Sape kata hitam putih tak cantik? Nampak eksklusif tau kalau pandai pilih design. Nanti akak suggestkan yang mana satu design hitam putih yg topseller ye😊😊
.
.
2) pilih kotak doorgift tanpa tali. Contohnya kalau cookies box, tak letak tali pon dah terletak cunn sangat tauuu. Dah jimat berapa tu tanpa tali?
.
.

Nak banyakk lagi tips jimat beli kotak doorgift kotakdoorgift_byibunda? Meh Whatsapp ☎️👉0176529591 atau tekan link dekat bio je .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #malaysia #kualalumpur #beautiful #love

Hmm, kakkkk. Kotak akak semua cantik, berkenan sangat ni tapi macam nak kene jimat bajet lagi laaa
. 
Ha, meh sini akak bagi tips nak jimat kalau nak order kotak doorgift dari kotakdoorgift_byibunda
.
.
1) pilih design black & white. Yang takde tema sangat sesuai pilih hitam putih. Sape kata hitam putih tak cantik? Nampak eksklusif tau kalau pandai pilih design. Nanti akak suggestkan yang mana satu design hitam putih yg topseller ye😊😊
.
.
2) pilih kotak doorgift tanpa tali. Contohnya kalau cookies box, tak letak tali pon dah terletak cunn sangat tauuu. Dah jimat berapa tu tanpa tali?
.
.

Nak banyakk lagi tips jimat beli kotak doorgift kotakdoorgift_byibunda? Meh Whatsapp ☎️👉0176529591 atau tekan link dekat bio je . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #malaysia #kualalumpur #beautiful #love

Hmm, kakkkk. Kotak akak semua cantik, berkenan sangat ni tapi macam nak kene jimat bajet lagi laaa
.
Ha, meh sini akak bagi tips nak jimat kalau nak order kotak doorgift dari kotakdoorgift_byibunda
.
.
1) pilih design black & white. Yang takde tema sangat sesuai pilih hitam putih. Sape kata hitam putih tak cantik? Nampak eksklusif tau kalau pandai pilih design. Nanti akak suggestkan yang mana satu design hitam putih yg topseller ye😊😊
.
.
2) pilih kotak doorgift tanpa tali. Contohnya kalau cookies box, tak letak tali pon dah terletak cunn sangat tauuu. Dah jimat berapa tu tanpa tali?
.
.

Nak banyakk lagi tips jimat beli kotak doorgift kotakdoorgift_byibunda? Meh Whatsapp ☎️👉0176529591 atau tekan link dekat bio je .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #malaysia #kualalumpur #beautiful #love

ANDA ADA BANYAK DOORGIFT NAK ISI TAPI TIADA BEG LAGI?NAK BEG YG LAIN DARI YG LAIN? .
.
Gable box
.
.
Tinggi 13.5cm
Lebar 13cm
Lebar tapak 6.5cm
.
.
Printing hitam putih 
100-299 1.70/pcs
300-499 0.95/pcs
500-699 0.85/pcs
700-899 0.80/pcs
900-1000 0.70/pcs

Printing warna
100-299 2.10/pcs
300-499 1.60/pcs
500-699 1.15/pcs
700-899 1.10/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN .
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

ANDA ADA BANYAK DOORGIFT NAK ISI TAPI TIADA BEG LAGI?NAK BEG YG LAIN DARI YG LAIN? .
.
Gable box
.
.
Tinggi 13.5cm
Lebar 13cm
Lebar tapak 6.5cm
.
.
Printing hitam putih
100-299 1.70/pcs
300-499 0.95/pcs
500-699 0.85/pcs
700-899 0.80/pcs
900-1000 0.70/pcs

Printing warna
100-299 2.10/pcs
300-499 1.60/pcs
500-699 1.15/pcs
700-899 1.10/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN .
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

TENGAH TERCARI CARI GOODIES BAG YANG CANTIK? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box Medium
. 
Saiz: 
12.5cm(tinggi) X 14.5cm(lebar) X 8cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.75/pcs
300-499pcs 0.95/pcs
500-699pcs 0.85/pcs
700-899pcs 0.75/pcs
900-1000pcs 0.70/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.15/pcs
300-499pcs 1.55/pcs
500-699pcs 1.45/pcs
700-899pcs 1.35/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
.
.  Macam-macam boleh isi.Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautifulworld

TENGAH TERCARI CARI GOODIES BAG YANG CANTIK? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box Medium
.
Saiz:
12.5cm(tinggi) X 14.5cm(lebar) X 8cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.75/pcs
300-499pcs 0.95/pcs
500-699pcs 0.85/pcs
700-899pcs 0.75/pcs
900-1000pcs 0.70/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.15/pcs
300-499pcs 1.55/pcs
500-699pcs 1.45/pcs
700-899pcs 1.35/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
.
. Macam-macam boleh isi.Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautifulworld

ANDA ADA BANYAK DOORGIFT NAK ISI TAPI TIADA BEG LAGI?NAK BEG YG LAIN DARI YG LAIN? .
.
Gable box
.
.
Tinggi 13.5cm
Lebar 13cm
Lebar tapak 6.5cm
.
.
Printing hitam putih 
100-299 1.70/pcs
300-499 0.95/pcs
500-699 0.85/pcs
700-899 0.80/pcs
900-1000 0.70/pcs

Printing warna
100-299 2.10/pcs
300-499 1.60/pcs
500-699 1.15/pcs
700-899 1.10/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN .
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

ANDA ADA BANYAK DOORGIFT NAK ISI TAPI TIADA BEG LAGI?NAK BEG YG LAIN DARI YG LAIN? .
.
Gable box
.
.
Tinggi 13.5cm
Lebar 13cm
Lebar tapak 6.5cm
.
.
Printing hitam putih
100-299 1.70/pcs
300-499 0.95/pcs
500-699 0.85/pcs
700-899 0.80/pcs
900-1000 0.70/pcs

Printing warna
100-299 2.10/pcs
300-499 1.60/pcs
500-699 1.15/pcs
700-899 1.10/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN .
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban

TENGAH TERCARI CARI GOODIES BAG YANG CANTIK? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box Medium
. 
Saiz: 
12.5cm(tinggi) X 14.5cm(lebar) X 8cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.75/pcs
300-499pcs 0.95/pcs
500-699pcs 0.85/pcs
700-899pcs 0.75/pcs
900-1000pcs 0.70/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.15/pcs
300-499pcs 1.55/pcs
500-699pcs 1.45/pcs
700-899pcs 1.35/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
.
.  Macam-macam boleh isi.Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautifulworld

TENGAH TERCARI CARI GOODIES BAG YANG CANTIK? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box Medium
.
Saiz:
12.5cm(tinggi) X 14.5cm(lebar) X 8cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.75/pcs
300-499pcs 0.95/pcs
500-699pcs 0.85/pcs
700-899pcs 0.75/pcs
900-1000pcs 0.70/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.15/pcs
300-499pcs 1.55/pcs
500-699pcs 1.45/pcs
700-899pcs 1.35/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
.
. Macam-macam boleh isi.Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautifulworld

ANDA ADA BANYAK DOORGIFT NAK ISI TAPI TIADA BEG LAGI?NAK BEG YG LAIN DARI YG LAIN? .
.
Gable box
.
.
Tinggi 13.5cm
Lebar 13cm
Lebar tapak 6.5cm
.
.
Printing hitam putih 
100-299 1.70/pcs
300-499 0.95/pcs
500-699 0.85/pcs
700-899 0.80/pcs
900-1000 0.70/pcs

Printing warna
100-299 2.10/pcs
300-499 1.60/pcs
500-699 1.15/pcs
700-899 1.10/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN .
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

ANDA ADA BANYAK DOORGIFT NAK ISI TAPI TIADA BEG LAGI?NAK BEG YG LAIN DARI YG LAIN? .
.
Gable box
.
.
Tinggi 13.5cm
Lebar 13cm
Lebar tapak 6.5cm
.
.
Printing hitam putih
100-299 1.70/pcs
300-499 0.95/pcs
500-699 0.85/pcs
700-899 0.80/pcs
900-1000 0.70/pcs

Printing warna
100-299 2.10/pcs
300-499 1.60/pcs
500-699 1.15/pcs
700-899 1.10/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN .
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

TENGAH TERCARI CARI GOODIES BAG YANG CANTIK? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box Medium
. 
Saiz: 
12.5cm(tinggi) X 14.5cm(lebar) X 8cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.75/pcs
300-499pcs 0.95/pcs
500-699pcs 0.85/pcs
700-899pcs 0.75/pcs
900-1000pcs 0.70/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.15/pcs
300-499pcs 1.55/pcs
500-699pcs 1.45/pcs
700-899pcs 1.35/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
.
.  Macam-macam boleh isi.Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautifulworld

TENGAH TERCARI CARI GOODIES BAG YANG CANTIK? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box Medium
.
Saiz:
12.5cm(tinggi) X 14.5cm(lebar) X 8cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.75/pcs
300-499pcs 0.95/pcs
500-699pcs 0.85/pcs
700-899pcs 0.75/pcs
900-1000pcs 0.70/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.15/pcs
300-499pcs 1.55/pcs
500-699pcs 1.45/pcs
700-899pcs 1.35/pcs
900-1000pcs 1.05/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
.
. Macam-macam boleh isi.Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautifulworld

.
FLAT BOTTOM TEST TUBE SILVER CAP
‼️BOTTLE ONLY‼️
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 9.5cm x 3.5cm(50ml)
RM120 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 11.5cm x 3.5cm(80ml)
RM130 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 17cm x 3.0cm(100ml)
RM140 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less

Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM20 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
FLAT BOTTOM TEST TUBE SILVER CAP
‼️BOTTLE ONLY‼️
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 9.5cm x 3.5cm(50ml)
RM120 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 11.5cm x 3.5cm(80ml)
RM130 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 17cm x 3.0cm(100ml)
RM140 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less

Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM20 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XS
. 
Saiz: 
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
 Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XS
.
Saiz:
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XS
. 
Saiz: 
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
 Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XS
.
Saiz:
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XS
. 
Saiz: 
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
 Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XS
.
Saiz:
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

.
DOORGIFT HAND FAN W/BOX
Pilihan:pink/yellow
‼️Pre Order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : 4cm x 1.5cm x 22cm(kotak)
100pcs - 499pcs~ RM2.00/pc
500pcs - 999pcs~ RM1.90/pc
1000pcs keatas ~ RM1.80/pc
.
POSTAGE RM10 SM/RM20 SS
Bergantung kuantiti
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftkipas #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
DOORGIFT HAND FAN W/BOX
Pilihan:pink/yellow
‼️Pre Order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : 4cm x 1.5cm x 22cm(kotak)
100pcs - 499pcs~ RM2.00/pc
500pcs - 999pcs~ RM1.90/pc
1000pcs keatas ~ RM1.80/pc
.
POSTAGE RM10 SM/RM20 SS
Bergantung kuantiti
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftkipas #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING CANDY BOX
Pilihan:Rujuk gambar
‼️Pre Order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : 7.5cm x 7.5cm x 6cm
100pcs - 499pcs~ 60sem/pc
500pcs - 999pcs~ 55sen/pc
1000pcs keatas ~ 50sen/pc
.
POSTAGE RM10 SM/RM15 SS
‼️Free shipping 500pcs ⬆️ sm‼️
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING CANDY BOX
Pilihan:Rujuk gambar
‼️Pre Order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : 7.5cm x 7.5cm x 6cm
100pcs - 499pcs~ 60sem/pc
500pcs - 999pcs~ 55sen/pc
1000pcs keatas ~ 50sen/pc
.
POSTAGE RM10 SM/RM15 SS
‼️Free shipping 500pcs ⬆️ sm‼️
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 5cm/Lebar 9cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 5cm/Lebar 9cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 4cm/Lebar 8.5cm
RM200 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 4cm/Lebar 8.5cm
RM200 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 3.8cm/Panjang & Lebar 7.9cm
RM200 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 3.8cm/Panjang & Lebar 7.9cm
RM200 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS TELUR/DOORGIFT
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 10cm/Lebar 6cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS TELUR/DOORGIFT
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 10cm/Lebar 6cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
COLOUR ZIPLOCK POUCH
Colour option : purple/black/grey/pink/blue/gold
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : 12cm x 20cm x 6cm
RM105 - 200pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
COLOUR ZIPLOCK POUCH
Colour option : purple/black/grey/pink/blue/gold
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : 12cm x 20cm x 6cm
RM105 - 200pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

Nak design and goodies bag yg eksklusif? Yang susah nak jumpa dekat mana mana? Yang akan buat orang dok tenung je goodies bag uolsss? . 
Meh cuci mata koleksi handbag box kotakdoorgift_byibunda . 
Ade dari sekecil saiz S sehingga paling besar XL
. 
Pilih mana yg berkenan, pilih mana satu yg sesuai dengan item yg korang semua nak isi . 
Handbag box XS
Handbag box Small
Handbag box Medium
Handbag box XL
. 
Kalau banyak item sangat, amik yg paling besar XL. Kalau nak isi sejadah mini, handbag small pon muat dah
. 
Macam2 boleh isi dalam handbag box ni. Cantikkk pon cantik. Ade banyak design yg korang boleh pilih. Nak tulis nama pengantin, nak tulis ape pon bolehhhhh. Cakap je ape nak tulis. Nak print gambar uollssss pon boleh tau
. 
Pening mane satu nak pilih? Ataupun tak pasti muat ke tidak item korang nak isi tu? Whatsapp 0176529591 atau tekan link dekat bio je . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nak design and goodies bag yg eksklusif? Yang susah nak jumpa dekat mana mana? Yang akan buat orang dok tenung je goodies bag uolsss? .
Meh cuci mata koleksi handbag box kotakdoorgift_byibunda .
Ade dari sekecil saiz S sehingga paling besar XL
.
Pilih mana yg berkenan, pilih mana satu yg sesuai dengan item yg korang semua nak isi .
Handbag box XS
Handbag box Small
Handbag box Medium
Handbag box XL
.
Kalau banyak item sangat, amik yg paling besar XL. Kalau nak isi sejadah mini, handbag small pon muat dah
.
Macam2 boleh isi dalam handbag box ni. Cantikkk pon cantik. Ade banyak design yg korang boleh pilih. Nak tulis nama pengantin, nak tulis ape pon bolehhhhh. Cakap je ape nak tulis. Nak print gambar uollssss pon boleh tau
.
Pening mane satu nak pilih? Ataupun tak pasti muat ke tidak item korang nak isi tu? Whatsapp 0176529591 atau tekan link dekat bio je .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Top doorgiftboxmurah photos & videos

.
PVC CUBE BOX
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
*BOX SAHAJA*
*Boleh pm/whatsapp utk saiz lain ye👌
.
✔️Saiz : 5cm x 5cm x 5cm
RM80 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 6cm x 6cm x 6cm
RM90 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 7cm x 7cm x 7cm
RM100 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 8cm x 8cm x 8cm
RM120 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 9cm x 9cm x 9cm
RM150 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 10cm x 10cm x 10cm
RM165 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
PVC CUBE BOX
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
*BOX SAHAJA*
*Boleh pm/whatsapp utk saiz lain ye👌
.
✔️Saiz : 5cm x 5cm x 5cm
RM80 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 6cm x 6cm x 6cm
RM90 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 7cm x 7cm x 7cm
RM100 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 8cm x 8cm x 8cm
RM120 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 9cm x 9cm x 9cm
RM150 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 10cm x 10cm x 10cm
RM165 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING CANDY BOX
Option : pink/blue
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 7cm x 5cm x 13cm
RM95 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #kotakkraftmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik #kraftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #kotakkraft #doorgiftbox #kotakgoodies #kraftbox #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING CANDY BOX
Option : pink/blue
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 7cm x 5cm x 13cm
RM95 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #kotakkraftmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik #kraftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #kotakkraft #doorgiftbox #kotakgoodies #kraftbox #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
FLAT BOTTOM TEST TUBE SILVER CAP
‼️BOTTLE ONLY‼️
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 9.5cm x 3.5cm(50ml)
RM120 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 11.5cm x 3.5cm(80ml)
RM130 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 17cm x 3.0cm(100ml)
RM140 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less

Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM20 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
FLAT BOTTOM TEST TUBE SILVER CAP
‼️BOTTLE ONLY‼️
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 9.5cm x 3.5cm(50ml)
RM120 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 11.5cm x 3.5cm(80ml)
RM130 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
✔️Saiz : 17cm x 3.0cm(100ml)
RM140 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less

Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM20 - RM100
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 5cm/Lebar 9cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS DOORGIFT/COKLAT/GULA²
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 5cm/Lebar 9cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
AIRCRAFT BOX/CARTON BOX - KUKUH
WHITE COLOUR
MATERIAL :  CORRUGATED PAPER
.
sesuai untuk packaging berbagai² product spt product electronic, tudung,shawl,pakaian,dress,baby clothes dan lain².So selamat sikit bila nak pos barang. Nak buat untuk packaging untuk doorgift pun sgtlah sesuai.
.
👉Minimum belian 100pcs
👉Harga tertera utk 100pcs
‼️Pre - Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 15cm x 10cm x 4cm
RM90 - 100pcs
.
✔️Saiz : 20cm x 13cm x 3cm
RM95 - 100pcs
.
✔️Saiz : 20cm x 14cm x 4cm
RM100 - 100pcs
.
✔️Saiz : 22cm x 15cm x 4cm
RM105 - 100pcs
.
✔️Saiz : 30cm x 21.5cm x 5cm
RM130 - 100pcs
.
✔️Saiz : 34cm x 24cm x 4cm
RM135 - 100pcs
.
✔️Saiz : 25cm x 20cm x 7cm
RM140 - 100pcs
.
✔️Saiz : 36cm x 26cm x 4cm
RM145 - 100pcs
.
✔️Saiz : 32cm x 26cm x 5cm
RM150 - 100pcs
.
✔️Saiz : 36cm x 26cm x 6cm
RM160 - 100pcs
.
Postage ( bergantung kuantiti)
Semenanjung +RM10 - RM100
Sabah/Sarawak +RM15 - RM150
.
#kraftboxmalaysia #shawlbox #packagingboxmalaysia #boxpackagingmurah #kraftpackagingmalaysia #kotaktudung #kotakshawlbajet #kotakshawlmurah #kraftboxmalaysia #goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia #kraftboxmurah #kraftboxmalaysia #kraftbox #kotakkraft
#goodiesboxhargaborong
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
AIRCRAFT BOX/CARTON BOX - KUKUH
WHITE COLOUR
MATERIAL : CORRUGATED PAPER
.
sesuai untuk packaging berbagai² product spt product electronic, tudung,shawl,pakaian,dress,baby clothes dan lain².So selamat sikit bila nak pos barang. Nak buat untuk packaging untuk doorgift pun sgtlah sesuai.
.
👉Minimum belian 100pcs
👉Harga tertera utk 100pcs
‼️Pre - Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 15cm x 10cm x 4cm
RM90 - 100pcs
.
✔️Saiz : 20cm x 13cm x 3cm
RM95 - 100pcs
.
✔️Saiz : 20cm x 14cm x 4cm
RM100 - 100pcs
.
✔️Saiz : 22cm x 15cm x 4cm
RM105 - 100pcs
.
✔️Saiz : 30cm x 21.5cm x 5cm
RM130 - 100pcs
.
✔️Saiz : 34cm x 24cm x 4cm
RM135 - 100pcs
.
✔️Saiz : 25cm x 20cm x 7cm
RM140 - 100pcs
.
✔️Saiz : 36cm x 26cm x 4cm
RM145 - 100pcs
.
✔️Saiz : 32cm x 26cm x 5cm
RM150 - 100pcs
.
✔️Saiz : 36cm x 26cm x 6cm
RM160 - 100pcs
.
Postage ( bergantung kuantiti)
Semenanjung +RM10 - RM100
Sabah/Sarawak +RM15 - RM150
.
#kraftboxmalaysia #shawlbox #packagingboxmalaysia #boxpackagingmurah #kraftpackagingmalaysia #kotaktudung #kotakshawlbajet #kotakshawlmurah #kraftboxmalaysia #goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia #kraftboxmurah #kraftboxmalaysia #kraftbox #kotakkraft
#goodiesboxhargaborong
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
AIRCRAFT BOX/CARTON BOX - KUKUH
Colour option : Black/pink/light blue/green/grey
MATERIAL :  CORRUGATED PAPER
.
sesuai untuk packaging berbagai² product spt product electronic, tudung,shawl,pakaian,dress,baby clothes dan lain².So selamat sikit bila nak pos barang. Nak buat untuk packaging untuk doorgift pun sgtlah sesuai.
.
👉Minimum belian 100pcs
👉Harga tertera utk 100pcs
‼️Pre - Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 20cm x 14cm x 4cm
RM120 - 100pcs
.
✔️Saiz : 15cm x 15cm x 5cm
RM125 - 100pcs
.
✔️Saiz : 25cm x 15cm x 4cm
RM130 - 100pcs
.
✔️Saiz : 30cm x 20cm x 5cm
RM160 - 100pcs
.
✔️Saiz : 30cm x 20cm x 6cm
RM170 - 100pcs
.
✔️Saiz : 25cm x 20cm x 7cm
RM180 - 100pcs
.
Postage ( bergantung kuantiti)
Semenanjung +RM10 - RM100
Sabah/Sarawak +RM15 - RM150
.
#kraftboxmalaysia #shawlbox #packagingboxmalaysia #boxpackagingmurah #kraftpackagingmalaysia #kotaktudung #kotakshawlbajet #kotakshawlmurah #kraftboxmalaysia #goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia #kraftboxmurah #kraftboxmalaysia #kraftbox #kotakkraft
#goodiesboxhargaborong
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
AIRCRAFT BOX/CARTON BOX - KUKUH
Colour option : Black/pink/light blue/green/grey
MATERIAL : CORRUGATED PAPER
.
sesuai untuk packaging berbagai² product spt product electronic, tudung,shawl,pakaian,dress,baby clothes dan lain².So selamat sikit bila nak pos barang. Nak buat untuk packaging untuk doorgift pun sgtlah sesuai.
.
👉Minimum belian 100pcs
👉Harga tertera utk 100pcs
‼️Pre - Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 20cm x 14cm x 4cm
RM120 - 100pcs
.
✔️Saiz : 15cm x 15cm x 5cm
RM125 - 100pcs
.
✔️Saiz : 25cm x 15cm x 4cm
RM130 - 100pcs
.
✔️Saiz : 30cm x 20cm x 5cm
RM160 - 100pcs
.
✔️Saiz : 30cm x 20cm x 6cm
RM170 - 100pcs
.
✔️Saiz : 25cm x 20cm x 7cm
RM180 - 100pcs
.
Postage ( bergantung kuantiti)
Semenanjung +RM10 - RM100
Sabah/Sarawak +RM15 - RM150
.
#kraftboxmalaysia #shawlbox #packagingboxmalaysia #boxpackagingmurah #kraftpackagingmalaysia #kotaktudung #kotakshawlbajet #kotakshawlmurah #kraftboxmalaysia #goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia #kraftboxmurah #kraftboxmalaysia #kraftbox #kotakkraft
#goodiesboxhargaborong
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

Korang dah ade idea untuk doorgift tapi takde paperbag lagi atau goodiesbag ke?Nak beli goodies bag lepastu macam nak tampal sticker pulak? Aduhh, macam leceh pulakkk. Dua tiga keje pulak, dua tiga kali bajet pulakkk
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
145mm(tinggi) X 94mm(lebar) X 48mm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye. 
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Korang dah ade idea untuk doorgift tapi takde paperbag lagi atau goodiesbag ke?Nak beli goodies bag lepastu macam nak tampal sticker pulak? Aduhh, macam leceh pulakkk. Dua tiga keje pulak, dua tiga kali bajet pulakkk
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
145mm(tinggi) X 94mm(lebar) X 48mm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

.
BEKAS TELUR/DOORGIFT
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 10cm/Lebar 6cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
BEKAS TELUR/DOORGIFT
Colour option : gold/silver
‼️Pre - order 7-10hari‼️
.
✔️Saiz : Tinggi 10cm/Lebar 6cm
RM180 - 100pcs
.
Postage
Semenanjung +RM10 - RM50
Sabah/Sarawak +RM15 - RM100
(Bergantung kuantiti)
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftkipas
#doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #doorgiftsudugarfu #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING PAPER BOX
color : rujuk gambar
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 11.5cm x 4.5cm x 10.5cm
RM100 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM50
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel

.
WEDDING PAPER BOX
color : rujuk gambar
‼️Pre Order 3-4minggu‼️
.
✔️Saiz : 11.5cm x 4.5cm x 10.5cm
RM100 - 100pcs
➡️500pcs keatas 8% less
➡️1000pcs keatas 15% less
➡️2000pcs keatas 20% less
.
🆓 Postage Semenanjung Shj
Sabah/Sarawak +RM10 - RM50
.
#goodiesboxmurah #goodiesboxmalaysia
#goodiesboxhargaborong #doorgiftunik
#kotakcomel #doorgiftboxmurah #doorgiftboxmalaysia #kotakdoorgiftcantik
#doorgiftboxkahwin #doorgiftboxbajet #doorgiftbox #kotakgoodies #kotakgoodiesmurah #kotakgoodiescomel