#doorgiftmalaysia photos & videos

235.3k Posts

100packs of popcorn kami bagi free kat custmer kami samalam.. ya.. kmi mmg suka bg freegift pd custmer kami.. selain dr kek hantaran kami juga bg free popcorn ni.. ❤️❤️ 💕 💝 💕 do msg or whatsapp us for more detail.. 0104298269 or 0192114040 #canisters #canistermurah #canister #canistercantik #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftmenarik #doorgiftkahwinmurah #doorgiftideas  #doorgiftkawin #doorgiftwedding #doorgiftshahalam #doorgiftmurahselangor #katering #goodies #goodiesbag #weddingfavor #teabagdoorgift #doorgiftpopcorn #chocmoistcakedoorgift #chocmoistcakedoorgift  #rainbowcookies #honey #doorgifthoney

100packs of popcorn kami bagi free kat custmer kami samalam.. ya.. kmi mmg suka bg freegift pd custmer kami.. selain dr kek hantaran kami juga bg free popcorn ni.. ❤️❤️ 💕 💝 💕 do msg or whatsapp us for more detail.. 0104298269 or 0192114040 #canisters #canistermurah #canister #canistercantik #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftmenarik #doorgiftkahwinmurah #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgiftwedding #doorgiftshahalam #doorgiftmurahselangor #katering #goodies #goodiesbag #weddingfavor #teabagdoorgift #doorgiftpopcorn #chocmoistcakedoorgift #chocmoistcakedoorgift #rainbowcookies #honey #doorgifthoney

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
ğŸŽ‰Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Dah siap packaging. Sekarang nak pos. Terima kasih menggunakan perkhidmatan cetakan dari kami. .
Tempah secara online 📲 https://www.wasap.my/60129555085
.
📦 Postage seluruh malaysia
.
🏠 Lokasi kami di BAZAR TUAN PADANG (Depan Muzium Kelantan) KOTA BHARU, KELANTAN
.
#printingmurah #fridgemagnetmurah #doorgiftmurah #goodiesmurah #doorgiftjohor #goodiesjb #doorgiftkedah #doorgiftkelantan #doorgiftkl #doorgiftselangor #fridgemagnet #raikancinta #fridgemagnets #fridgemagnetkahwin #fridgemagnetcute #fridgemagnetaqiqah #fridgemagnetcantik #fridgemagnetunik #fridgemagnetmurahmalaysia #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftaqiqahmurah #jomkahwin #doorgiftbirthday #walimatulurus #aqiqah #aqiqahgift #doorgiftcia

Dah siap packaging. Sekarang nak pos. Terima kasih menggunakan perkhidmatan cetakan dari kami. .
Tempah secara online 📲 https://www.wasap.my/60129555085
.
📦 Postage seluruh malaysia
.
🏠 Lokasi kami di BAZAR TUAN PADANG (Depan Muzium Kelantan) KOTA BHARU, KELANTAN
.
#printingmurah #fridgemagnetmurah #doorgiftmurah #goodiesmurah #doorgiftjohor #goodiesjb #doorgiftkedah #doorgiftkelantan #doorgiftkl #doorgiftselangor #fridgemagnet #raikancinta #fridgemagnets #fridgemagnetkahwin #fridgemagnetcute #fridgemagnetaqiqah #fridgemagnetcantik #fridgemagnetunik #fridgemagnetmurahmalaysia #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftaqiqahmurah #jomkahwin #doorgiftbirthday #walimatulurus #aqiqah #aqiqahgift #doorgiftcia

CRAFTSWORK ARTISAN @ACE 
MULAI DENGAN BISMILLAH..
CRAFTWORK PHOTOSHOOT!
ALHAMDULILLAH...
Given the Opportunity to appear in local publishing 😍😍😍😍 still in photoshoot session
.
.
.
ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
CANTIK DIMATA CANTIK DIHATI
SERAP AURA POSITIF 😍😍😍
Absorbing #positivevibes for #positivethinking in #life
#instacrafts #flowers that is beautiful for #decor
Kau Yg Mencukupkan & Melengkapkan kami, Ya Allah Kau lancarkanlah rezeki perniagaan kami... أمين
#onlinebusiness #upcycle #recycle
#papervase baskets #pasukertas
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60123093729/ACE
⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ Assalamualaikum 🌹Salam ceria🌹
Kedai Kraftangan Terbaik Anyaman Kertas
Semoga berkat dunya akhirat...
WiP now in progress fusion #bakulsiamini
Tepat fikirannya penting dalam meneruskan kehidupan yang sementara ini. 
Yakin penting kerana tanpa keyakinan kan goyah pendirian pada JanjiNYA
#rezekihalal dicari InsyaAllah akan dicukup dan dilengkapkan olehNYA
Jangan pernah sangsi
Jangan pernah ragu
Kerana JanjiNYA pasti
Fusion modern & tradition designs exclusive from us
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
kena tempah awai2 naaaa ...... Nak harga kasih sayang kenalah belian banyak xoxo
Booking utk cepat jom jom
mohonshare mohonviral
#cenderahati #cenderahatikahwin utk #kerjakahwin
#malaysian #papercrafter #crafts wanna get #like4like in supporting #handmade #diy products
jomsinggah mai tgk igshop kita semuanya #cantik dan unik #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmalaysia #doogiftkahwin mai mai tengok jualan #jualansis kami dan hubungi kami di talian 24/7 whatsapp Liena Ray >>0123093729<< 🌺🌻🌻0123093729🌻🌻🌺

CRAFTSWORK ARTISAN @ACE
MULAI DENGAN BISMILLAH..
CRAFTWORK PHOTOSHOOT!
ALHAMDULILLAH...
Given the Opportunity to appear in local publishing 😍😍😍😍 still in photoshoot session
.
.
.
ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
CANTIK DIMATA CANTIK DIHATI
SERAP AURA POSITIF 😍😍😍
Absorbing #positivevibes for #positivethinking in #life
#instacrafts #flowers that is beautiful for #decor
Kau Yg Mencukupkan & Melengkapkan kami, Ya Allah Kau lancarkanlah rezeki perniagaan kami... أمين
#onlinebusiness #upcycle #recycle
#papervase baskets #pasukertas
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60123093729/ACE
⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ Assalamualaikum 🌹Salam ceria🌹
Kedai Kraftangan Terbaik Anyaman Kertas
Semoga berkat dunya akhirat...
WiP now in progress fusion #bakulsiamini
Tepat fikirannya penting dalam meneruskan kehidupan yang sementara ini.
Yakin penting kerana tanpa keyakinan kan goyah pendirian pada JanjiNYA
#rezekihalal dicari InsyaAllah akan dicukup dan dilengkapkan olehNYA
Jangan pernah sangsi
Jangan pernah ragu
Kerana JanjiNYA pasti
Fusion modern & tradition designs exclusive from us
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
kena tempah awai2 naaaa ...... Nak harga kasih sayang kenalah belian banyak xoxo
Booking utk cepat jom jom
mohonshare mohonviral
#cenderahati #cenderahatikahwin utk #kerjakahwin
#malaysian #papercrafter #crafts wanna get #like4like in supporting #handmade #diy products
jomsinggah mai tgk igshop kita semuanya #cantik dan unik #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmalaysia #doogiftkahwin mai mai tengok jualan #jualansis kami dan hubungi kami di talian 24/7 whatsapp Liena Ray >>0123093729<< 🌺🌻🌻0123093729🌻🌻🌺

💖BROWNIES IN WHITE BOX 💖
.
. ✅ BROWNIES HOMEMADE ✅WITH CUSTOMADE TAG
✅COMPLETE DECO
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
ğŸ“ž Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#ratu_exclusive17
💖BROWNIES IN WHITE BOX 💖
.
. ✅ BROWNIES HOMEMADE ✅WITH CUSTOMADE TAG
✅COMPLETE DECO
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
ğŸ“ž Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#ratu_exclusive17
💖BROWNIES IN WHITE BOX 💖
.
. ✅ BROWNIES HOMEMADE ✅WITH CUSTOMADE TAG
✅COMPLETE DECO
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
ğŸ“ž Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#ratu_exclusive17
Best things in life are free. Leave a handwritten personal note with our gifts to someone you love today, cos it is the thought that counts! ❤️
.
.
.
We have great things coming in, in these two weeks, you’ll be surprised! Follow us and stay tuned to the amazing things we are currently busy preparing for you! And don’t forget to tag your friends to join you on this amazing deal to have all their thoughtful gifts made effortless with us! #giftboxmalaysia

Best things in life are free. Leave a handwritten personal note with our gifts to someone you love today, cos it is the thought that counts! ❤️
.
.
.
We have great things coming in, in these two weeks, you’ll be surprised! Follow us and stay tuned to the amazing things we are currently busy preparing for you! And don’t forget to tag your friends to join you on this amazing deal to have all their thoughtful gifts made effortless with us! #giftboxmalaysia

Wedding themed cookies doorgift ğŸ¤´ğŸ‘°ğŸŽ Done these 200pcs in 1 and half day fuh! 🤣 Nasib baik sempat siapkan the last minute add on 😅
.
Thank you Azura for the order 😙 .
.
For order & enquiry, whatsapp us by clicking the link in Bio 😊
.
.
.
#eatsybitsy #eatsybitsyfancycookies #eatsybitsydoorgift
#customisedcookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookiesmalaysia #sugaricing #customdoorgift #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #purebuttercookies #fancycookiessubangjaya #sugarcookiessubangjaya #buttercookies #foodart  #decoratedcookiesmalaysia  #sugarcookiessubangjaya #weddingcookies #weddinggift #weddingmalaysia

Wedding themed cookies doorgift ğŸ¤´ğŸ‘°ğŸŽ Done these 200pcs in 1 and half day fuh! 🤣 Nasib baik sempat siapkan the last minute add on 😅
.
Thank you Azura for the order 😙 .
.
For order & enquiry, whatsapp us by clicking the link in Bio 😊
.
.
.
#eatsybitsy #eatsybitsyfancycookies #eatsybitsydoorgift
#customisedcookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookiesmalaysia #sugaricing #customdoorgift #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #purebuttercookies #fancycookiessubangjaya #sugarcookiessubangjaya #buttercookies #foodart #decoratedcookiesmalaysia #sugarcookiessubangjaya #weddingcookies #weddinggift #weddingmalaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 81

HARGA (harga tetap) 
S:  RM 1.20
L :RM 1.30 
SAIZ:
S: 7.2cm x 7.2cm x 8cm
L: 8.5cm c 8.5cm x 9cm

MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 81

HARGA (harga tetap)
S: RM 1.20
L :RM 1.30
SAIZ:
S: 7.2cm x 7.2cm x 8cm
L: 8.5cm c 8.5cm x 9cm

MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

100g pack for RM5 only!!!!!!
💯Homemade!!!
Australian kernel😍
Caramel satisfaction🤤

Get yours now! DM us before we are sold out!!!☎️☎️☎️ #popcornmurah #popcornmalaysia #caramelpopcorn #gourmetpopcornmalaysia #gourmetpopcorn #doorgiftmalaysia #doorgiftbudget #doorgiftideas #weddingdoorgift

100g pack for RM5 only!!!!!!
💯Homemade!!!
Australian kernel😍
Caramel satisfaction🤤

Get yours now! DM us before we are sold out!!!☎️☎️☎️ #popcornmurah #popcornmalaysia #caramelpopcorn #gourmetpopcornmalaysia #gourmetpopcorn #doorgiftmalaysia #doorgiftbudget #doorgiftideas #weddingdoorgift

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 80
Merah : ada stok
Emas (gold) : ada stok 
Biru : tiada stok
Kuning :tiada stok
Pink: tiada stok

HARGA (harga tetap) 
S:  RM 0.90
L :RM 1.00 
SAIZ:
Rujuk gambar terakhir 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 80
Merah : ada stok
Emas (gold) : ada stok
Biru : tiada stok
Kuning :tiada stok
Pink: tiada stok

HARGA (harga tetap)
S: RM 0.90
L :RM 1.00
SAIZ:
Rujuk gambar terakhir
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 79

HARGA (harga tetap) 
S:  RM 0.90
L :RM 1.00 
SAIZ:
S: 7.2cm x 7.2cm x 8cm
L: 8.5cm c 8.5cm x 9cm

MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 79

HARGA (harga tetap)
S: RM 0.90
L :RM 1.00
SAIZ:
S: 7.2cm x 7.2cm x 8cm
L: 8.5cm c 8.5cm x 9cm

MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

Best Deal : RM3.80/pcs

Customise Yassin
Tasbih
Oraganza

Majlis Tahlil & Doa Selamat
ikhlas daripada 
YTM Dato' Tengku Bishara & keluarga
10/8/2019
delivery #alorsetar

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #kipassatin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #kipas #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #kipaslace

Best Deal : RM3.80/pcs

Customise Yassin
Tasbih
Oraganza

Majlis Tahlil & Doa Selamat
ikhlas daripada
YTM Dato' Tengku Bishara & keluarga
10/8/2019
delivery #alorsetar

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #kipassatin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #kipas #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #kipaslace

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 78

HARGA (harga tetap) 
L :RM 1.10 
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir) 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 78

HARGA (harga tetap)
L :RM 1.10
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

TASBIH DIGITAL EXCLUSIVE.
.
Sangat sesuai untuk kegunaan harian.Boleh digunakan semasa zikir selepas solat, dalam kereta semasa dalam kesesakan lalu lintas, sebelum tidur dan di mana sahaja anda berada.
.
Boleh jugak dijadikan cenderahati atau hadiah untuk semua majlis seperti perkahwinan, akikah, khatam quran, kesyukuran dan lain-lain.
.
#handmadewithlove #tasbihdigitalcantik #tasbihdigital #tasbihdigitalmurah #tasbihdigitalexclusive
#doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah 
#doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia 
#doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday 
#doorgiftbudget #doorgiftwedding 
#doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah 
#doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia 
#doorgifttasbihdigital #doorgiftviral #viraldoorgift

TASBIH DIGITAL EXCLUSIVE.
.
Sangat sesuai untuk kegunaan harian.Boleh digunakan semasa zikir selepas solat, dalam kereta semasa dalam kesesakan lalu lintas, sebelum tidur dan di mana sahaja anda berada.
.
Boleh jugak dijadikan cenderahati atau hadiah untuk semua majlis seperti perkahwinan, akikah, khatam quran, kesyukuran dan lain-lain.
.
#handmadewithlove #tasbihdigitalcantik #tasbihdigital #tasbihdigitalmurah #tasbihdigitalexclusive
#doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah
#doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia
#doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday
#doorgiftbudget #doorgiftwedding
#doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah
#doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia
#doorgifttasbihdigital #doorgiftviral #viraldoorgift

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 77

HARGA (harga tetap) 
L :RM 1.10 
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)

MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 77

HARGA (harga tetap)
L :RM 1.10
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)

MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

Alhamdullilah syukur nikmat.
Kawan dari sekolah.
Oder doorgift popcorn.
Oder popcorn balang utk letak atas meja makan tetamu.
Terima kasih selalu saport kami.
#feedbackdp .
.
Jom maniskan majlis dgn kami.
-SERVIS KAMI-
👉Doorgift popcorn | Moist choc cake |Cotton candy.
👉Popcorn Booth.
👉Cotton Candy Booth.
👉Air Balang Katering.
👉Mini Katering.
BERMINAT BOLEH WS 0192499703.
Utk memudahkan.
IG : Boleh klik di bio.
Fb : http://popcornstation.wasap.my/

#popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #doorgifttunang #cottoncandymalaysia #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday  #kualalumpur #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive  #popcornmalaysia #cheras #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #sayajualpopcorn #popcornmurah #airbalang

Alhamdullilah syukur nikmat.
Kawan dari sekolah.
Oder doorgift popcorn.
Oder popcorn balang utk letak atas meja makan tetamu.
Terima kasih selalu saport kami.
#feedbackdp .
.
Jom maniskan majlis dgn kami.
-SERVIS KAMI-
👉Doorgift popcorn | Moist choc cake |Cotton candy.
👉Popcorn Booth.
👉Cotton Candy Booth.
👉Air Balang Katering.
👉Mini Katering.
BERMINAT BOLEH WS 0192499703.
Utk memudahkan.
IG : Boleh klik di bio.
Fb : http://popcornstation.wasap.my/

#popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #doorgifttunang #cottoncandymalaysia #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday #kualalumpur #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive #popcornmalaysia #cheras #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #sayajualpopcorn #popcornmurah #airbalang

BIRTHDAY GIFT BLACK PINK
================
Anda ingin GIFT untuk  majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Boleh tahu harga & nak order

www.wasap.my/60173607490/BIRTHGIFTBLACKPINK

www.wasap.my/60172900385/BIRTHGIFTBLACKPINK

#vipgift #maidesign#blackpinkgift #doorgiftmurah #candybuffetmalaysia #tunang #fridgemagnetkahwin #doorgiftbirthday #sekolah #doorgiftyassin#doorgiftjohor#candybuffetselangor #babyphotography #cikgusekolah#doorgiftmalaysia #doorgiftideas#fridgemagnetmurah #birthday#sayajualdoorgift #cenderahati#berendoi#buntingmurah 
#petalingjaya#doorgiftkl #tadika 
#aqiqah#doorgiftbirthdaymurah #doorgiftjohor#maidesignstudio

BIRTHDAY GIFT BLACK PINK
================
Anda ingin GIFT untuk majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Boleh tahu harga & nak order

www.wasap.my/60173607490/BIRTHGIFTBLACKPINK

www.wasap.my/60172900385/BIRTHGIFTBLACKPINK

#vipgift #maidesign #blackpinkgift #doorgiftmurah #candybuffetmalaysia #tunang #fridgemagnetkahwin #doorgiftbirthday #sekolah #doorgiftyassin #doorgiftjohor #candybuffetselangor #babyphotography #cikgusekolah #doorgiftmalaysia #doorgiftideas #fridgemagnetmurah #birthday #sayajualdoorgift #cenderahati #berendoi #buntingmurah
#petalingjaya #doorgiftkl #tadika
#aqiqah #doorgiftbirthdaymurah #doorgiftjohor #maidesignstudio

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 76

HARGA (harga tetap) 
L :RM 1.10

SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir) 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 76

HARGA (harga tetap)
L :RM 1.10

SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

BIRTHDAY GIFT BLACK PINK
================
Anda ingin GIFT untuk  majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Boleh tahu harga & nak order

www.wasap.my/60173607490/BIRTHGIFTBLACKPINK

www.wasap.my/60172900385/BIRTHGIFTBLACKPINK

#vipgift #maidesign#blackpinkgift #doorgiftmurah #candybuffetmalaysia #tunang #fridgemagnetkahwin #doorgiftbirthday #sekolah #doorgiftyassin#doorgiftjohor#candybuffetselangor #babyphotography #cikgusekolah#doorgiftmalaysia #doorgiftideas#fridgemagnetmurah #birthday#sayajualdoorgift #cenderahati#berendoi#buntingmurah 
#petalingjaya#doorgiftkl #tadika 
#aqiqah#doorgiftbirthdaymurah #doorgiftjohor#maidesignstudio

BIRTHDAY GIFT BLACK PINK
================
Anda ingin GIFT untuk majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Boleh tahu harga & nak order

www.wasap.my/60173607490/BIRTHGIFTBLACKPINK

www.wasap.my/60172900385/BIRTHGIFTBLACKPINK

#vipgift #maidesign #blackpinkgift #doorgiftmurah #candybuffetmalaysia #tunang #fridgemagnetkahwin #doorgiftbirthday #sekolah #doorgiftyassin #doorgiftjohor #candybuffetselangor #babyphotography #cikgusekolah #doorgiftmalaysia #doorgiftideas #fridgemagnetmurah #birthday #sayajualdoorgift #cenderahati #berendoi #buntingmurah
#petalingjaya #doorgiftkl #tadika
#aqiqah #doorgiftbirthdaymurah #doorgiftjohor #maidesignstudio

✨ SET DOORGIFT BAJET (3 in 1)
.
🔥Agar-Agar 🔥Candy
🔥Gift Box dengan Tali
.
💥 RM1.70-2.00 Sahaja!!
.
🌻🦋 Doorgift #absolut_gift Trendy, Menarik & Murah
.
🌻🦋 😊!!Harga Borong , Bajet dan Mampu Milik !!
.
😊 ğŸŒ¸ğŸŽ‹Mengikut Bajet Anda ğŸŒ¸ğŸŽ‹
.
📭Urgent Doogift juga Disediakan! 😊
.
Booking slot & Tempahan Segera sila WhatsApp ke www.wasap.my/60183907720 or klik bio
.
More doorgift sila ke www.instagram.com/absolut_gift  @bajetgift2u
.
#absolut_gift #doorgiftmurah #kelengkapankahwin #doorgift #doorgiftwedding #goodies #kahwin #jomkahwin #giftbajet #tempahandoorgift #goodiesbagmurah #goodiesmurah #goodieskahwin #doorgiftwedding #doorgiftmalaysia #doorgiftcantik #goodies #bajetgift2u

✨ SET DOORGIFT BAJET (3 in 1)
.
🔥Agar-Agar 🔥Candy
🔥Gift Box dengan Tali
.
💥 RM1.70-2.00 Sahaja!!
.
🌻🦋 Doorgift #absolut_gift Trendy, Menarik & Murah
.
🌻🦋 😊!!Harga Borong , Bajet dan Mampu Milik !!
.
😊 ğŸŒ¸ğŸŽ‹Mengikut Bajet Anda ğŸŒ¸ğŸŽ‹
.
📭Urgent Doogift juga Disediakan! 😊
.
Booking slot & Tempahan Segera sila WhatsApp ke www.wasap.my/60183907720 or klik bio
.
More doorgift sila ke www.instagram.com/absolut_gift @bajetgift2u
.
#absolut_gift #doorgiftmurah #kelengkapankahwin #doorgift #doorgiftwedding #goodies #kahwin #jomkahwin #giftbajet #tempahandoorgift #goodiesbagmurah #goodiesmurah #goodieskahwin #doorgiftwedding #doorgiftmalaysia #doorgiftcantik #goodies #bajetgift2u

BIRTHDAY GIFT BLACK PINK
================
Anda ingin GIFT untuk  majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Boleh tahu harga & nak order

www.wasap.my/60173607490/BIRTHGIFTBLACKPINK

www.wasap.my/60172900385/BIRTHGIFTBLACKPINK

#vipgift #maidesign#blackpinkgift #doorgiftmurah #candybuffetmalaysia #tunang #fridgemagnetkahwin #doorgiftbirthday #sekolah #doorgiftyassin#doorgiftjohor#candybuffetselangor #babyphotography #cikgusekolah#doorgiftmalaysia #doorgiftideas#fridgemagnetmurah #birthday#sayajualdoorgift #cenderahati#berendoi#buntingmurah 
#petalingjaya#doorgiftkl #tadika 
#aqiqah#doorgiftbirthdaymurah #doorgiftjohor#maidesignstudio

BIRTHDAY GIFT BLACK PINK
================
Anda ingin GIFT untuk majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Boleh tahu harga & nak order

www.wasap.my/60173607490/BIRTHGIFTBLACKPINK

www.wasap.my/60172900385/BIRTHGIFTBLACKPINK

#vipgift #maidesign #blackpinkgift #doorgiftmurah #candybuffetmalaysia #tunang #fridgemagnetkahwin #doorgiftbirthday #sekolah #doorgiftyassin #doorgiftjohor #candybuffetselangor #babyphotography #cikgusekolah #doorgiftmalaysia #doorgiftideas #fridgemagnetmurah #birthday #sayajualdoorgift #cenderahati #berendoi #buntingmurah
#petalingjaya #doorgiftkl #tadika
#aqiqah #doorgiftbirthdaymurah #doorgiftjohor #maidesignstudio

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 75

HARGA (harga tetap) 
L :RM 1.10 
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir) 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 75

HARGA (harga tetap)
L :RM 1.10
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 74

HARGA (harga tetap) 
S:  RM 0.90

SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir) 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 74

HARGA (harga tetap)
S: RM 0.90

SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 73

HARGA (harga tetap) 
S:  RM 0.90

SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir) 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 73

HARGA (harga tetap)
S: RM 0.90

SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

Alhamdulillah, Terima kasih Puan Lin kerana memilih Goodies Art untuk tempahan cookies 😊

More info ▼

Whatsapp ▶ +6013 - 653 1316
Whatsapp ▶ +6010 - 760 8615
Whatsapp ▶ +6017 - 322 9504

#goodiesmurah #kadkahwinseremban 
#kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia 
#kadkahwin#kadkahwinjimat 
#kadkahwinmurah#goodiesmalaysia 
#goodieskahwin #goodiesaqiqah 
#goodies #doorgiftkahwin 
#doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia 
#doorgiftseremban

Alhamdulillah, Terima kasih Puan Lin kerana memilih Goodies Art untuk tempahan cookies 😊

More info ▼

Whatsapp ▶ +6013 - 653 1316
Whatsapp ▶ +6010 - 760 8615
Whatsapp ▶ +6017 - 322 9504

#goodiesmurah #kadkahwinseremban
#kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia
#kadkahwin #kadkahwinjimat
#kadkahwinmurah #goodiesmalaysia
#goodieskahwin #goodiesaqiqah
#goodies #doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia
#doorgiftseremban

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 72

HARGA (harga tetap) 
S:  RM 0.90
L :RM 1.00 
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir) 
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

KOTAK DOORGIFT

KOD PB 72

HARGA (harga tetap)
S: RM 0.90
L :RM 1.00
SAIZ:
(Rujuk gambar terakhir)
MINIMUM ORDER
100PCS

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE EXPRESS (1-2 MINGGU)
POSTAGE NORMAL (3-4 MINGGU)

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #kahwin #nikah #bekasdoorgift #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbag #goodieskahwin #goodieskahwinmurah #borongmurah #borongmurahmalaysia #hantarankawin #cincinnikah #bajukahwin #bajusanding #kekhantaran #borong #malaysia

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 13.2cm x 13.2cm x 4cm 
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth  #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 13.2cm x 13.2cm x 4cm
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 13.2cm x 13.2cm x 4cm 
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth  #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 13.2cm x 13.2cm x 4cm
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 13.2cm x 13.2cm x 4cm 
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth  #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 13.2cm x 13.2cm x 4cm
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

250pcs Loly... Kita pack plastik dulu... Pehtu nanti masuk cover dia.. Stay tune...💖💖💖💖
.
Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklat
.
W.app kami untuk sebarang pertanyaan! .
W.app : 011-37204920
FB :doorgift coklat
IG : doorgift.coklat.goodies .
#fynazweddingfavors 
#doorgift2019 
#doorgiftcoklatmurah 
#doorgift
#coklatdoorgift 
#doorgiftlollipop 
#coklatgift 
#coklatlolipop 
#coklatloly
#lolycoklat 
#doorgiftklang 
#doorgiftwedding 
#doorgiftmeru 
#doorgiftkenduri 
#doorgiftharijadi 
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi 
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#hadiah

250pcs Loly... Kita pack plastik dulu... Pehtu nanti masuk cover dia.. Stay tune...💖💖💖💖
.
Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklat
.
W.app kami untuk sebarang pertanyaan! .
W.app : 011-37204920
FB :doorgift coklat
IG : doorgift.coklat.goodies .
#fynazweddingfavors
#doorgift2019
#doorgiftcoklatmurah
#doorgift
#coklatdoorgift
#doorgiftlollipop
#coklatgift
#coklatlolipop
#coklatloly
#lolycoklat
#doorgiftklang
#doorgiftwedding
#doorgiftmeru
#doorgiftkenduri
#doorgiftharijadi
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#hadiah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Salam, hii friends!! We are taking orders on 4 of our best selling flavours this week! Let us know if you’re interested to try 😋 We bake em fresh, everyday! Self pick up is in Kota Damansara, COD is also available. Whatsapp us directly for your order. Link in our bio 🙈😋😘 .
.
.
.
.
#biscutess #chocolatechipcookiesmalaysia #cookiesmalaysia #cookiesmurah #cookiessedap #crunchycookies #belgiancookies #doublechocolatecookies #kotadamansara #subang #shahalam #homebaker #cookiesviral #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 15cm x 15cm x 6cm 
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth  #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 15cm x 15cm x 6cm
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 15cm x 15cm x 6cm 
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth  #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 15cm x 15cm x 6cm
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 15cm x 15cm x 6cm 
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth  #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

ğŸŽDESIGNED BOX @ thedoorgift&co.

PREORDER ONLY
Order at least SEBULAN sebelum majlis

Suitable for: Cookies, Chocolate, Candies, Snacks, Towel & Special Gift

Available in 1 sizes:

Size of box: 15cm x 15cm x 6cm
Minimum order: 300 units

WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna
WhatsApp +601133774073 - Anna

#doorgiftmurah #syjualdoorgift #doorgiftmalaysia #partymalaysia #kendurikahwin #candybuffet #candybooth #doorgiftkahwin #doorgift #babyshower #kotakdoorgift #aqiqahdoorgift #aqiqah #packagingmalaysia #paperbagmalaysia #weddingmurah #kotakdesign #designkotak #doorgiftbekastelur #kotaktelur #pembekalkotak #vipdoorgift #vipreturngift #vvipdoorgift #royaldoorgift #doorgiftdiraja #pengantin #goodiesbag #goodiesbagmalaysia #doorgiftborong

Frame bingkai 2d 
Bila sentuh rasa timbul2 je 
Memang cute and memang x cukup sifat ikot kehendak agama.
Sesuai untk hadiah untk org/farewell / reward diri sendiri 
Saiz 4r 
Boleh customade according customer request 
But totally not 100% copy ori 
Camne nak order ye ? Terus WhatsApp.. Printscreen gambar yg nak order tu 
Pastu bg senarai nama setiap org 
Diikuti dengan character masing2 
Klo nak mudah boleh terus bg gmbar yg nk dibuat
(Rujukan untk ketinggian dan saiz) 
Harga saya akan qoute mengikut bilangan org 
Untk link whatsup boleh tekan di link bio ig @craftykats.clay atau fb page hit link 
https://hi.jomwasap.my/0174766808

#frame2d #art #kraftanganmalaysia #krafmalaysia #madetoorder #madetoorder #madeinmalaysia #bazar #barangmurah #barangunik #bazarpaknil #hadiah #hadiahfarewell #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hadiahpengantin #hadiahuntuksuami #hadiahcomel #hadiahanniversary #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #polymerclayart

Frame bingkai 2d
Bila sentuh rasa timbul2 je
Memang cute and memang x cukup sifat ikot kehendak agama.
Sesuai untk hadiah untk org/farewell / reward diri sendiri
Saiz 4r
Boleh customade according customer request
But totally not 100% copy ori
Camne nak order ye ? Terus WhatsApp.. Printscreen gambar yg nak order tu
Pastu bg senarai nama setiap org
Diikuti dengan character masing2
Klo nak mudah boleh terus bg gmbar yg nk dibuat
(Rujukan untk ketinggian dan saiz)
Harga saya akan qoute mengikut bilangan org
Untk link whatsup boleh tekan di link bio ig @craftykats.clay atau fb page hit link
https://hi.jomwasap.my/0174766808

#frame2d #art #kraftanganmalaysia #krafmalaysia #madetoorder #madetoorder #madeinmalaysia #bazar #barangmurah #barangunik #bazarpaknil #hadiah #hadiahfarewell #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hadiahpengantin #hadiahuntuksuami #hadiahcomel #hadiahanniversary #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #polymerclayart

Top doorgiftmalaysia photos & videos

Step-by-step video tutorial shows you how to make this gorgeous DIY paper flower!🌸🌷Happy crafting!
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself #craft #1mintips #decorate #decoration #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia #videotutorials #diycraft #diyideas #lifehacktravel #5minutecrafts #easydiy #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts 
Credit: ventunoart
Kan ibu dah cakap sharing Nana @theonlydiyana ni bermanfaat 👍🏻 dia je yang taknak ada ig lah apa lah padahal kita ni seronok nak nengoknye 😆😘 tahniah ya  @theonlydiyana dan @sofeyawritestoyou dapat featured dalam Keluarga Online Magazine pula kali ni, semoga terus dilimpahkan pahala sebab selalu share ilmu dengan orang lain 😍😘 Dalam satu dua yang tak suka insyaallah ramai lagi yang sayang.Apa pun saya sentiasa bangga dengan semua pencapaian anak anak saya 😊😊😊😊 #anaksayadeko #goodieskahwin #handsoaps #doorgiftideas #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

Kan ibu dah cakap sharing Nana @theonlydiyana ni bermanfaat 👍🏻 dia je yang taknak ada ig lah apa lah padahal kita ni seronok nak nengoknye 😆😘 tahniah ya @theonlydiyana dan @sofeyawritestoyou dapat featured dalam Keluarga Online Magazine pula kali ni, semoga terus dilimpahkan pahala sebab selalu share ilmu dengan orang lain 😍😘 Dalam satu dua yang tak suka insyaallah ramai lagi yang sayang.Apa pun saya sentiasa bangga dengan semua pencapaian anak anak saya 😊😊😊😊 #anaksayadeko #goodieskahwin #handsoaps #doorgiftideas #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah

PAKEJ PALING LARIIISSSS‼️‼️
Kenduri dah dekat!!
Doorgift tak cari lagi?
.......tapi.........
Mesti nak cari yang bajet2 kan....
.....haaaaa....
Kami menyediakan doorgift bajet yang sangat berbaloi....👍👍
.
UNTUK PERTANYAAN
(Link di bio, tekan je) 
#doorgifts 
#doorgift 
#goodies
#goodiesmurah
#goodiesmurahmalaysia
#goodiesmalaysia
#doorgiftbawahrm1 
#doorgiftmurah
 #doorgiftmurahmalaysia
 #doorgiftmalaysia
 #doorgiftkahwin
 #doorgiftkawen 
#doorgiftkawin
 #doorgiftbajet 
#doorgiftbudget 
#doorgiftakikah 
#doorgiftselangor 
#doorgiftaqiqah
 #doorgifttunang 
#doorgiftcookies 
#goodieskahwin 
#doorgiftcomel 
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftpopcorn 
#doorgiftmarshmallow 
#doorgiftkacang
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock 
#doorgiftrm1

PAKEJ PALING LARIIISSSS‼️‼️
Kenduri dah dekat!!
Doorgift tak cari lagi?
.......tapi.........
Mesti nak cari yang bajet2 kan....
.....haaaaa....
Kami menyediakan doorgift bajet yang sangat berbaloi....👍👍
.
UNTUK PERTANYAAN
(Link di bio, tekan je)
#doorgifts
#doorgift
#goodies
#goodiesmurah
#goodiesmurahmalaysia
#goodiesmalaysia
#doorgiftbawahrm1
#doorgiftmurah
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftmalaysia
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawen
#doorgiftkawin
#doorgiftbajet
#doorgiftbudget
#doorgiftakikah
#doorgiftselangor
#doorgiftaqiqah
#doorgifttunang
#doorgiftcookies
#goodieskahwin
#doorgiftcomel
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftpopcorn
#doorgiftmarshmallow
#doorgiftkacang
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#doorgiftrm1

Hidden Hantaran trend terbaru untuk Hantaran Kahwin. Inspired by Japanese Gift Wrapping style. Wrap it with a cloth and put some flowers. I think if we add a little name cut out from acrylic or wood would make it more beautiful.⁠
.⁠
.⁠
This type of hantaran sesuai utk mengelakkan daripada makcik2 bawang memperkatakan tentang barang-barang yang diberikan. Follow our Pinterest Board for more ideas and inspiration. Click the link at our profile bio.⁠
.⁠
.⁠
⁠If you're interested boleh check out below IG
@deannacreations
@petite_awan
.
. ⁠
#weddingdiarieskl #weddingideasmalaysia #pengantin #kerjakahwin #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #malaywedding #klwedding #pakejperkahwinan #inspirasiperkahwinan #weddingmalaysia #weddingkualalumpur #kualalumpurwedding #weddingselangor #baranganperkahwinan #malaysiaweddingguide #doorgiftkahwin #hantarankahwin #kraftanganmalaysia #weddinggiftmalaysia #cenderahatikahwin #doorgiftmalaysia⁠
⁠

Hidden Hantaran trend terbaru untuk Hantaran Kahwin. Inspired by Japanese Gift Wrapping style. Wrap it with a cloth and put some flowers. I think if we add a little name cut out from acrylic or wood would make it more beautiful.⁠
.⁠
.⁠
This type of hantaran sesuai utk mengelakkan daripada makcik2 bawang memperkatakan tentang barang-barang yang diberikan. Follow our Pinterest Board for more ideas and inspiration. Click the link at our profile bio.⁠
.⁠
.⁠
⁠If you're interested boleh check out below IG
@deannacreations
@petite_awan
.
. ⁠
#weddingdiarieskl #weddingideasmalaysia #pengantin #kerjakahwin #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #malaywedding #klwedding #pakejperkahwinan #inspirasiperkahwinan #weddingmalaysia #weddingkualalumpur #kualalumpurwedding #weddingselangor #baranganperkahwinan #malaysiaweddingguide #doorgiftkahwin #hantarankahwin #kraftanganmalaysia #weddinggiftmalaysia #cenderahatikahwin #doorgiftmalaysia⁠
⁠

Learn how to make beautiful paper flowers at home with these easy step by step tutorials!🍀🌺 You can use these paper creations to decorate your home or as heartfelt gifts. Many of them are perfect for weddings as well!
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself #craft #1mintips #decorate #decoration #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia #videotutorials #diycraft #diyideas #lifehacktravel #5minutecrafts #easydiy #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts 
Credit: ventunoart

Learn how to make beautiful paper flowers at home with these easy step by step tutorials!🍀🌺 You can use these paper creations to decorate your home or as heartfelt gifts. Many of them are perfect for weddings as well!
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself  #craft  #1mintips #decorate #decoration  #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia  #videotutorials  #diycraft  #diyideas  #lifehacktravel  #5minutecrafts  #easydiy  #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts
Credit: ventunoart

Don’t waste large amounts of money buying generic, pre-made candy bouquets, learn how to make a candy bouquet instead!💐💐Make your own DIY Candy Bouquet that’s custom made for the recipient in only a few minutes!🍫🍫
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself #craft #1mintips #decorate #decoration #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia #videotutorials #diycraft #diyideas #lifehacktravel #5minutecrafts #easydiy #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts 
Credit: 5.min.crafts

Don’t waste large amounts of money buying generic, pre-made candy bouquets, learn how to make a candy bouquet instead!💐💐Make your own DIY Candy Bouquet that’s custom made for the recipient in only a few minutes!🍫🍫
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself  #craft  #1mintips #decorate #decoration  #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia  #videotutorials  #diycraft  #diyideas  #lifehacktravel  #5minutecrafts  #easydiy  #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts
Credit: 5.min.crafts

At the end of the night when the sparkler send-off fades wedding favor becomes the last remaining takeaway from your special weekend. A final opportunity to thank your friends and family for committing their time and to celebrate your union. Plus, wedding favors are a great way to get creative and thoughtful. These ideas will keep your guests raving long after you’ve said “I do!”❤️🦋❤️
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself #craft #1mintips #decorate #decoration #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia #videotutorials #diycraft #diyideas #lifehacktravel #5minutecrafts #easydiy #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts
Credit: Pinterest

At the end of the night when the sparkler send-off fades wedding favor becomes the last remaining takeaway from your special weekend. A final opportunity to thank your friends and family for committing their time and to celebrate your union. Plus, wedding favors are a great way to get creative and thoughtful. These ideas will keep your guests raving long after you’ve said “I do!”❤️🦋❤️
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself  #craft  #1mintips #decorate #decoration  #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia  #videotutorials  #diycraft  #diyideas  #lifehacktravel  #5minutecrafts  #easydiy  #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts
Credit: Pinterest

You could go out and buy a bunch of brand spanking new decorations, but these DIYs will save you money, and they're seriously cool and unique, tooğŸŽ‰ğŸŽŠWhether you want something modern, traditional, understated, or totally bold—you'll find it on this video!ğŸŽˆğŸŽˆ
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself #craft #1mintips #decorate #decoration #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia #videotutorials #diycraft #diyideas #lifehacktravel #5minutecrafts #easydiy #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts 
Credit: 5.min.crafts

You could go out and buy a bunch of brand spanking new decorations, but these DIYs will save you money, and they're seriously cool and unique, tooğŸŽ‰ğŸŽŠWhether you want something modern, traditional, understated, or totally bold—you'll find it on this video!ğŸŽˆğŸŽˆ
#hellokrafmy #diyhellokraf #hellokraf
.
#doityourself  #craft  #1mintips #decorate #decoration  #5mincrafts #diyvideos #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaranmurah #partymalaysia  #videotutorials  #diycraft  #diyideas  #lifehacktravel  #5minutecrafts  #easydiy  #diycrafts #pesonapengantin #weddinggifts
Credit: 5.min.crafts