#doorgiftperkahwinan photos & videos

67.4k Posts

Browse through our line of security doors on www.solid55.com

Browse through our line of security doors on www.solid55.com

It's good to be different.

Doorgift unik yang tak peningkan kepala utk diuruskan. Mudah, senang disusun dan dibawa.

4 pilihan corak utk dipilih (boleh campur2). Nak kotak shj? 
Boleh jeee utk isi kacang2, tudung, kain/towel.

P.S. Nak harga promo? PM kami cepat2.

#clutchtissue #doorgiftkanak2 
#doorgift #goodies #doorgiftaqiqah #doorgiftnikah #doorgiftunik #doorgifts #vipgift  #doorgiftvip #doorgiftmalaysia #kotaktali #weddingdoorgift #doorgiftpremium #doorgiftviral #customdoorgift #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftsingapore #doorgiftmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftsejadah #doorgiftbrunei
.

It's good to be different.

Doorgift unik yang tak peningkan kepala utk diuruskan. Mudah, senang disusun dan dibawa.

4 pilihan corak utk dipilih (boleh campur2). Nak kotak shj?
Boleh jeee utk isi kacang2, tudung, kain/towel.

P.S. Nak harga promo? PM kami cepat2.

#clutchtissue #doorgiftkanak2
#doorgift #goodies #doorgiftaqiqah #doorgiftnikah #doorgiftunik #doorgifts #vipgift #doorgiftvip #doorgiftmalaysia #kotaktali #weddingdoorgift #doorgiftpremium #doorgiftviral #customdoorgift #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftsingapore #doorgiftmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftsejadah #doorgiftbrunei
.

Material sejadah mini yg lembut dan ringan. sesuai utk dibawa kemana shj. .
Dilengkapkan lagi dgn 3 pilihan kotak bertali
.
Nak set dgn kotak boleh...
Nak sejadah shj boleh...
Nak kotak shj pun boleh.

#clutchtissue #doorgiftkanak2 
#doorgift #goodies #doorgiftaqiqah #doorgiftnikah #doorgiftunik #doorgifts #vipgift  #doorgiftvip #doorgiftmalaysia #kotaktali #weddingdoorgift #doorgiftpremium #doorgiftviral #customdoorgift #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftsingapore #doorgiftmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftsejadah #doorgiftbrunei

Material sejadah mini yg lembut dan ringan. sesuai utk dibawa kemana shj. .
Dilengkapkan lagi dgn 3 pilihan kotak bertali
.
Nak set dgn kotak boleh...
Nak sejadah shj boleh...
Nak kotak shj pun boleh.

#clutchtissue #doorgiftkanak2
#doorgift #goodies #doorgiftaqiqah #doorgiftnikah #doorgiftunik #doorgifts #vipgift #doorgiftvip #doorgiftmalaysia #kotaktali #weddingdoorgift #doorgiftpremium #doorgiftviral #customdoorgift #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftsingapore #doorgiftmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftsejadah #doorgiftbrunei

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan . 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa. kalau takde meh wasep 0176529591 untuk sebarang pertanyaan .
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XS
. 
Saiz: 
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
 Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XS
.
Saiz:
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XS
. 
Saiz: 
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
 Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XS
.
Saiz:
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Grosir Sajadah Murah Sedia Sajadah Unik, Multifungsi, Harga Pantas.
💎SAJADAH UNIK, MULTIFUNGSI💎
🌷Bahan dasar polyester
🌷Banyak pilihan warna dan motif
🌷L: 50cm P:100cm
🌷Uk kantong 14x8,5 cm
🌷Berat 160gram
🌷Bisa untuk bingkisan, oleh oleh haji, souvenir dll
🌷BONUS tas kancing/sleting/serut
❗ Garansi 5 tahun jika sajadah luntur/berkerut sajadah bisa ditukar* ❗
.
MAAF KAMI SLOW RESPON DI INSTAGRAM
.
harga terupdate silahkan hubungi WhatsApp kami.
📩 WA/SMS/TLP : 
WA 1 : +62 852-2765-5050 
WA 2 : +62 813-2666-1515
FAST RESPOND
#sayajual #telekungcomel #sejadahtravel #majlisdoaselamat #kerjakawin #ideahantarankahwin #malaysiaonlineshopping #doorgiftshahalam #doorgiftperkahwinan #sejadahmini #doorgiftmalaysia #igshopmalaysia #hantarankahwinmewah #onlineshop #onlineshoppingmalaysia

Grosir Sajadah Murah Sedia Sajadah Unik, Multifungsi, Harga Pantas.
💎SAJADAH UNIK, MULTIFUNGSI💎
🌷Bahan dasar polyester
🌷Banyak pilihan warna dan motif
🌷L: 50cm P:100cm
🌷Uk kantong 14x8,5 cm
🌷Berat 160gram
🌷Bisa untuk bingkisan, oleh oleh haji, souvenir dll
🌷BONUS tas kancing/sleting/serut
❗ Garansi 5 tahun jika sajadah luntur/berkerut sajadah bisa ditukar* ❗
.
MAAF KAMI SLOW RESPON DI INSTAGRAM
.
harga terupdate silahkan hubungi WhatsApp kami.
📩 WA/SMS/TLP :
WA 1 : +62 852-2765-5050
WA 2 : +62 813-2666-1515
FAST RESPOND
#sayajual #telekungcomel #sejadahtravel #majlisdoaselamat #kerjakawin #ideahantarankahwin #malaysiaonlineshopping #doorgiftshahalam #doorgiftperkahwinan #sejadahmini #doorgiftmalaysia #igshopmalaysia #hantarankahwinmewah #onlineshop #onlineshoppingmalaysia

🔷 TOWEL🔷
✅ Cotton Towel
✅ Colour = Mix Colour
✅ Custom label
✅ Min order = 100pcs
.
.
💰 HARGA💰
1⃣ Face towel = 33cm x 33cm
100-299 = RM1.50
300 ke atas = RM1.30

2⃣ Hand Towel = 45cm x 55cm
100-299 = RM2.50
300 ke atas = RM2.00
.
.
Click link di bio / whatsapp 011-10203928
.

#pastelbox #pasteledition #doorgiftRM1 #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgifts #doorgiftmalaysia #doorgiftseremban #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftyassin #cenderahatiperkahwinan #cenderahati #cenderahatikahwin #pillowbox #pillowboxpastel #packagingpillowbox #doorgiftkualaselangor #doorgiftseremban #yassin #yassinmurahcantikdanberkualiti #doorgiftyasin #doorgiftnikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftunang #doorgiftakikah #akikahdoorgift #aqiqahgift  #facetoweldoorgift #facetowelmurah #kitchentowels

🔷 TOWEL🔷
✅ Cotton Towel
✅ Colour = Mix Colour
✅ Custom label
✅ Min order = 100pcs
.
.
💰 HARGA💰
1⃣ Face towel = 33cm x 33cm
100-299 = RM1.50
300 ke atas = RM1.30

2⃣ Hand Towel = 45cm x 55cm
100-299 = RM2.50
300 ke atas = RM2.00
.
.
Click link di bio / whatsapp 011-10203928
.

#pastelbox #pasteledition #doorgiftRM1 #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgifts #doorgiftmalaysia #doorgiftseremban #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftyassin #cenderahatiperkahwinan #cenderahati #cenderahatikahwin #pillowbox #pillowboxpastel #packagingpillowbox #doorgiftkualaselangor #doorgiftseremban #yassin #yassinmurahcantikdanberkualiti #doorgiftyasin #doorgiftnikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftunang #doorgiftakikah #akikahdoorgift #aqiqahgift #facetoweldoorgift #facetowelmurah #kitchentowels

Alhamdulilah done pickup Doorgift Botol Kismis. 
Terima Kasih.

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda. 
Alhamdulilah Syukur. 
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami. 
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Alhamdulilah done pickup Doorgift Botol Kismis.
Terima Kasih.

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda.
Alhamdulilah Syukur.
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami.
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Alhamdulilah done pickup Doorgift Botol Kismis. 
Terima Kasih.

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda. 
Alhamdulilah Syukur. 
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami. 
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Alhamdulilah done pickup Doorgift Botol Kismis.
Terima Kasih.

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda.
Alhamdulilah Syukur.
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami.
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Alhamdulilah done pickup Doorgift Botol Kismis. 
Terima Kasih.

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda. 
Alhamdulilah Syukur. 
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami. 
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Alhamdulilah done pickup Doorgift Botol Kismis.
Terima Kasih.

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda.
Alhamdulilah Syukur.
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami.
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Nothing much.. its RM 1.65 only !! Merdeka sale is ONZZ guys 🤩

Like it? Yes u will like it😍

Promo with new arrival item, its customade guys! Takde lagi lekat2 sticker dah..all printed on the box.

Nama bride & groom to be memang  terus melekat dkt box..n boleh letak caption lg (its for 500pcs & aboves)..below 500 still use stiker😅

Disebabkan all printed in the box..jadi tempoh minimum order adalah 2-6 bulan sebelum majlis ye

Yg ni memang xde urgent order😅

Semuanya ada lebih 30 design kotak yg korang boleh pilih👉👈 Lock booking cuma RM 100
FIRST COME, FIRST SERVE..LIMITED OFFER FOR 13 DAYS ONLY

whatsapp 019-408 5583

Nothing much.. its RM 1.65 only !! Merdeka sale is ONZZ guys 🤩

Like it? Yes u will like it😍

Promo with new arrival item, its customade guys! Takde lagi lekat2 sticker dah..all printed on the box.

Nama bride & groom to be memang terus melekat dkt box..n boleh letak caption lg (its for 500pcs & aboves)..below 500 still use stiker😅

Disebabkan all printed in the box..jadi tempoh minimum order adalah 2-6 bulan sebelum majlis ye

Yg ni memang xde urgent order😅

Semuanya ada lebih 30 design kotak yg korang boleh pilih👉👈 Lock booking cuma RM 100
FIRST COME, FIRST SERVE..LIMITED OFFER FOR 13 DAYS ONLY

whatsapp 019-408 5583

Nothing much.. its RM 1.65 only !! Merdeka sale is ONZZ guys 🤩

Like it? Yes u will like it😍

Promo with new arrival item, its customade guys! Takde lagi lekat2 sticker dah..all printed on the box.

Nama bride & groom to be memang  terus melekat dkt box..n boleh letak caption lg (its for 500pcs & aboves)..below 500 still use stiker😅

Disebabkan all printed in the box..jadi tempoh minimum order adalah 2-6 bulan sebelum majlis ye

Yg ni memang xde urgent order😅

Semuanya ada lebih 30 design kotak yg korang boleh pilih👉👈 Lock booking cuma RM 100
FIRST COME, FIRST SERVE..LIMITED OFFER FOR 13 DAYS ONLY

whatsapp 019-408 5583

Nothing much.. its RM 1.65 only !! Merdeka sale is ONZZ guys 🤩

Like it? Yes u will like it😍

Promo with new arrival item, its customade guys! Takde lagi lekat2 sticker dah..all printed on the box.

Nama bride & groom to be memang terus melekat dkt box..n boleh letak caption lg (its for 500pcs & aboves)..below 500 still use stiker😅

Disebabkan all printed in the box..jadi tempoh minimum order adalah 2-6 bulan sebelum majlis ye

Yg ni memang xde urgent order😅

Semuanya ada lebih 30 design kotak yg korang boleh pilih👉👈 Lock booking cuma RM 100
FIRST COME, FIRST SERVE..LIMITED OFFER FOR 13 DAYS ONLY

whatsapp 019-408 5583

Nothing much.. its RM 1.65 only !! Merdeka sale is ONZZ guys 🤩

Like it? Yes u will like it😍

Promo with new arrival item, its customade guys! Takde lagi lekat2 sticker dah..all printed on the box.

Nama bride & groom to be memang  terus melekat dkt box..n boleh letak caption lg (its for 500pcs & aboves)..below 500 still use stiker😅

Disebabkan all printed in the box..jadi tempoh minimum order adalah 2-6 bulan sebelum majlis ye

Yg ni memang xde urgent order😅

Semuanya ada lebih 30 design kotak yg korang boleh pilih👉👈 Lock booking cuma RM 100
FIRST COME, FIRST SERVE..LIMITED OFFER FOR 13 DAYS ONLY

whatsapp 019-408 5583

Nothing much.. its RM 1.65 only !! Merdeka sale is ONZZ guys 🤩

Like it? Yes u will like it😍

Promo with new arrival item, its customade guys! Takde lagi lekat2 sticker dah..all printed on the box.

Nama bride & groom to be memang terus melekat dkt box..n boleh letak caption lg (its for 500pcs & aboves)..below 500 still use stiker😅

Disebabkan all printed in the box..jadi tempoh minimum order adalah 2-6 bulan sebelum majlis ye

Yg ni memang xde urgent order😅

Semuanya ada lebih 30 design kotak yg korang boleh pilih👉👈 Lock booking cuma RM 100
FIRST COME, FIRST SERVE..LIMITED OFFER FOR 13 DAYS ONLY

whatsapp 019-408 5583

MERDEKA SALE UPDATE
.
👉 Sekarang tinggal 54 pelanggan terawal saja ya, cepat2 grab tau.
.
👉 Diskaun 5% khusus untuk semua Practical gift
.
https://www.renowngift.com.my/

atau hubungi

Faizal- https://wa.me/601135022768

Nina- https://wa.me/601162289727

Hana- https://wa.me/60178711049

#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #perkahwinan #doorgiftpromo #visitmyig #danaukota #kualalumpur #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #premiumgiftbag #doorgiftbudget #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #doorgiftkahwin #berkat #bazaarpaknil #vipgift #merdekasale #merdekapromotion #promomerdeka

MERDEKA SALE UPDATE
.
👉 Sekarang tinggal 54 pelanggan terawal saja ya, cepat2 grab tau.
.
👉 Diskaun 5% khusus untuk semua Practical gift
.
https://www.renowngift.com.my/

atau hubungi

Faizal- https://wa.me/601135022768

Nina- https://wa.me/601162289727

Hana- https://wa.me/60178711049

#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #perkahwinan #doorgiftpromo #visitmyig #danaukota #kualalumpur #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #premiumgiftbag #doorgiftbudget #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #doorgiftkahwin #berkat #bazaarpaknil #vipgift #merdekasale #merdekapromotion #promomerdeka

🔷 TOWEL🔷
✅ Cotton Towel
✅ Colour = Mix Colour
✅ Custom label
✅ Min order = 100pcs
.
.
💰 HARGA💰
1⃣ Face towel = 33cm x 33cm
100-299 = RM1.50
300 ke atas = RM1.30

2⃣ Hand Towel = 45cm x 55cm
100-299 = RM2.50
300 ke atas = RM2.00
.
.
Click link di bio / whatsapp 011-10203928
.

#pastelbox #pasteledition #doorgiftRM1 #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgifts #doorgiftmalaysia #doorgiftseremban #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftyassin #cenderahatiperkahwinan #cenderahati #cenderahatikahwin #pillowbox #pillowboxpastel #packagingpillowbox #doorgiftkualaselangor #doorgiftseremban #yassin #yassinmurahcantikdanberkualiti #doorgiftyasin #doorgiftnikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftunang #doorgiftakikah #akikahdoorgift #aqiqahgift  #facetoweldoorgift #facetowelmurah #kitchentowels

🔷 TOWEL🔷
✅ Cotton Towel
✅ Colour = Mix Colour
✅ Custom label
✅ Min order = 100pcs
.
.
💰 HARGA💰
1⃣ Face towel = 33cm x 33cm
100-299 = RM1.50
300 ke atas = RM1.30

2⃣ Hand Towel = 45cm x 55cm
100-299 = RM2.50
300 ke atas = RM2.00
.
.
Click link di bio / whatsapp 011-10203928
.

#pastelbox #pasteledition #doorgiftRM1 #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgifts #doorgiftmalaysia #doorgiftseremban #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftyassin #cenderahatiperkahwinan #cenderahati #cenderahatikahwin #pillowbox #pillowboxpastel #packagingpillowbox #doorgiftkualaselangor #doorgiftseremban #yassin #yassinmurahcantikdanberkualiti #doorgiftyasin #doorgiftnikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftunang #doorgiftakikah #akikahdoorgift #aqiqahgift #facetoweldoorgift #facetowelmurah #kitchentowels

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR
•
🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •
•
Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧
•
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG  #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu  #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran  #doorgifttowel  #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR

🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •

Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧

_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran #doorgifttowel #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

Banyak benda yang perlu kita fikir dan uruskan utk make sure majlis kita semua tersedia berjalan lancar. Betul tak? Salah satunya adalah berkenaan dengan doorgift .
.
Kalau anda sedang mencari-cari idea doorgift apa sahaja event untuk hari indah anda yang bakal berlangsung tak lama lagi, anda berada di tempat yang betul! .
.
Kami ThePrettyPastel menyediakan doorgift design design yg cantik tau ada floral,marble, abstrak, dan mengikut tema anda perlu pilih sahaja mana yang anda suka! #ThePrettyPastelbyAinaNatasha
#theprettypastel #bungapahar #doorgiftmalaysia #doorgiftpastel #akadnikah #goodieskahwin #aqiqah #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #projekkahwin #doorgiftexclusive #bridetobe #doorgiftperkahwinan

Banyak benda yang perlu kita fikir dan uruskan utk make sure majlis kita semua tersedia berjalan lancar. Betul tak? Salah satunya adalah berkenaan dengan doorgift .
.
Kalau anda sedang mencari-cari idea doorgift apa sahaja event untuk hari indah anda yang bakal berlangsung tak lama lagi, anda berada di tempat yang betul! .
.
Kami ThePrettyPastel menyediakan doorgift design design yg cantik tau ada floral,marble, abstrak, dan mengikut tema anda perlu pilih sahaja mana yang anda suka! #ThePrettyPastelbyAinaNatasha
#theprettypastel #bungapahar #doorgiftmalaysia #doorgiftpastel #akadnikah #goodieskahwin #aqiqah #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #projekkahwin #doorgiftexclusive #bridetobe #doorgiftperkahwinan

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR
•
🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •
•
Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧
•
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG  #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu  #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran  #doorgifttowel  #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR

🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •

Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧

_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran #doorgifttowel #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

Popcorn ! Popcorn ! -

Nak beli hok sekilo buleh, setengah kilo buleh
Nak beli sekilo nak packing semula pon buleh 
Nak beli sekilo buat rayo lagi la buleh 
Ore kato sedap, kalu beli tak nyesal
-

Ado hok siap repeat lagi katonya tak genak
Sila sila masuk pilih nak hok mana bekenan ☺️ -

#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget  #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftmurahmalaysia #doorgifts #doorgift #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #goodieskahwin #doorgiftbirthday #doorgiftmalaysia #malaywedding #perkahwinan #raikancinta #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftwedding #doorgiftcomel 
#ziplockmurah #ziplockbag #doorgiftziplock 
#doorgiftmakanan #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah #kruplatedoorgift

Popcorn ! Popcorn ! -

Nak beli hok sekilo buleh, setengah kilo buleh
Nak beli sekilo nak packing semula pon buleh
Nak beli sekilo buat rayo lagi la buleh
Ore kato sedap, kalu beli tak nyesal
-

Ado hok siap repeat lagi katonya tak genak
Sila sila masuk pilih nak hok mana bekenan ☺️ -

#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftmurahmalaysia #doorgifts #doorgift #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #goodieskahwin #doorgiftbirthday #doorgiftmalaysia #malaywedding #perkahwinan #raikancinta #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftwedding #doorgiftcomel
#ziplockmurah #ziplockbag #doorgiftziplock
#doorgiftmakanan #doorgiftcookies #doorgiftcookiesmurah #kruplatedoorgift

Harga kerepek pisang setanding harga borong kilang besar TETAPI dengan kualiti lebih baik (homemade) dan semestinya lebih sedap.
.
Kenapa kami jual dengan harga terbaik dan kualiti terbaik ? Keraba pisang dari kebun milik kami sendiri dan diproses oleh kami sendiri terus kepada anda
.
So ? Macammana ? Bestkan 🥰
.
Pisang tanaman sediri dan cara gorengan mengikut tradisi, tradisional tau !” 💙
.
☎️019-6529329☎️
Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329
.
500g RM16
1kg RM28
5kg RM120 (HARGA BORONG)
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
.
#kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Harga kerepek pisang setanding harga borong kilang besar TETAPI dengan kualiti lebih baik (homemade) dan semestinya lebih sedap.
.
Kenapa kami jual dengan harga terbaik dan kualiti terbaik ? Keraba pisang dari kebun milik kami sendiri dan diproses oleh kami sendiri terus kepada anda
.
So ? Macammana ? Bestkan 🥰
.
Pisang tanaman sediri dan cara gorengan mengikut tradisi, tradisional tau !” 💙
.
☎️019-6529329☎️
Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329
.
500g RM16
1kg RM28
5kg RM120 (HARGA BORONG)
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
.
#kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Tahniah & terima kasih daripada kami ya buat pengantin sekeluarga 😍😘 Moga berkekalan bahagia selamanya. Throwback majlis tempoh hari & sedikit sedutan video pada hari majlis. Eh tak ke cantik & meriah doorgift ni kat majlis kan hehe 🥰 Aihh menggoda betul, tambah pula coklat moist dalam tu 😋😋
Nama:  Eda & Amer ♥️
Lokasi:  Ara Damansara, Petaling Jaya
Tempahan: bekas S kotak Off White ✨
•
BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!
•
TEMPAHAN DOORGIFT 2019 KITA MASIH DI BUKA!!
•
Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA
•
Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚
•
Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍
•
Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋
•
Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace. Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.
•
Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM) 
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚
•
Eksklusif . Sedap . Berpatutan
•
#najibsbakery  #wedding  #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya  #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan  #kekcoklatmoist #moistchocolatecake  #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin #bazaronline

Tahniah & terima kasih daripada kami ya buat pengantin sekeluarga 😍😘 Moga berkekalan bahagia selamanya. Throwback majlis tempoh hari & sedikit sedutan video pada hari majlis. Eh tak ke cantik & meriah doorgift ni kat majlis kan hehe 🥰 Aihh menggoda betul, tambah pula coklat moist dalam tu 😋😋
Nama: Eda & Amer ♥️
Lokasi: Ara Damansara, Petaling Jaya
Tempahan: bekas S kotak Off White ✨

BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!

TEMPAHAN DOORGIFT 2019 KITA MASIH DI BUKA!!

Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA

Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚

Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍

Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋

Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace. Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.

Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM)
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚

Eksklusif . Sedap . Berpatutan

#najibsbakery #wedding #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin #bazaronline

Teringat makan kat wedding haritu! Craving terus.. 😍👏🏻 Feedback mereka daripada Najib’s Bakery! 🤩🤭 Betapa seronok bila anda seronok 😍 syukur sangat 90% confirm puas hati! Terima Kasih sebab percaya & yakin dgn NB 😁 nanti boleh order banyak2 ya hehe 🌸🌹Awak yg belum ada doorgif? PM kita laju2 😚
•
BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!
•
TEMPAHAN DOORGIFT 2019 KITA MASIH DI BUKA!!
•
Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA
•
Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚
•
Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍
•
Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋
•
Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace.Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.
•
Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM) 
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚
•
Eksklusif . Sedap . Berpatutan
•
#najibsbakery  #wedding  #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya  #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan  #kekcoklatmoist #moistchocolatecake  #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin #bazaronline

Teringat makan kat wedding haritu! Craving terus.. 😍👏🏻 Feedback mereka daripada Najib’s Bakery! 🤩🤭 Betapa seronok bila anda seronok 😍 syukur sangat 90% confirm puas hati! Terima Kasih sebab percaya & yakin dgn NB 😁 nanti boleh order banyak2 ya hehe 🌸🌹Awak yg belum ada doorgif? PM kita laju2 😚

BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!

TEMPAHAN DOORGIFT 2019 KITA MASIH DI BUKA!!

Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA

Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚

Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍

Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋

Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace.Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.

Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM)
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚

Eksklusif . Sedap . Berpatutan

#najibsbakery #wedding #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin #bazaronline

Pisang tanaman sediri dan cara gorengan mengikut tradisi, tradisional tau !” 💙
.
☎️019-6529329☎️
Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329
.
500g RM16
1kg RM28
5kg RM120 (HARGA BORONG)
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
.
#kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Pisang tanaman sediri dan cara gorengan mengikut tradisi, tradisional tau !” 💙
.
☎️019-6529329☎️
Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329
.
500g RM16
1kg RM28
5kg RM120 (HARGA BORONG)
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
.
#kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Tahniah & terima kasih daripada kami ya pengantin & keluarga 😍😘 Moga berkekalan bahagia selamanya. Throwback majlis tempoh hari. Eh tak ke cantik & meriah doorgift ni kat majlis kan hehe 🥰 Aihh menggoda betul, tambah pula coklat moist dalam tu 😋😋
Nama:  Eda & Amer ♥️
Lokasi:  Ara Damansara, Petaling Jaya
Tempahan: bekas S kotak Off White ✨
•
BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!
•
TEMPAHAN DOORGIFT 2019 KITA MASIH DI BUKA!!
•
Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA
•
Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚
•
Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍
•
Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋
•
Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace. Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.
•
Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM) 
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚
•
Eksklusif . Sedap . Berpatutan
•
#najibsbakery  #wedding  #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya  #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan  #kekcoklatmoist #moistchocolatecake  #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin #bazaronline

Tahniah & terima kasih daripada kami ya pengantin & keluarga 😍😘 Moga berkekalan bahagia selamanya. Throwback majlis tempoh hari. Eh tak ke cantik & meriah doorgift ni kat majlis kan hehe 🥰 Aihh menggoda betul, tambah pula coklat moist dalam tu 😋😋
Nama: Eda & Amer ♥️
Lokasi: Ara Damansara, Petaling Jaya
Tempahan: bekas S kotak Off White ✨

BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!

TEMPAHAN DOORGIFT 2019 KITA MASIH DI BUKA!!

Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA

Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚

Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍

Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋

Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace. Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.

Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM)
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚

Eksklusif . Sedap . Berpatutan

#najibsbakery #wedding #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin #bazaronline

Kerepek pisang tanduk sekilo rm28.. kalau beli borong rm24 sahaja 💕semalam akak saja survey harga pasaran sekarang wah ! Harga jual 350g RM15 😨macam mampu milikkan ? Ala setakat RM15, tahukah anda 350g RM15 bersamaan RM42 sekilo ?
.
Pisang tanaman sediri dan cara gorengan mengikut tradisi, tradisional tau !” 💙
.
☎️019-6529329☎️
Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329
.
500g RM16
1kg RM28
5kg RM120 (HARGA BORONG)
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
.
#kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Kerepek pisang tanduk sekilo rm28.. kalau beli borong rm24 sahaja 💕semalam akak saja survey harga pasaran sekarang wah ! Harga jual 350g RM15 😨macam mampu milikkan ? Ala setakat RM15, tahukah anda 350g RM15 bersamaan RM42 sekilo ?
.
Pisang tanaman sediri dan cara gorengan mengikut tradisi, tradisional tau !” 💙
.
☎️019-6529329☎️
Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329
.
500g RM16
1kg RM28
5kg RM120 (HARGA BORONG)
.
Kelebihan kerepek @lalan_food ?
-pisang tanam sendiri
-kopek pisang sendiri
-sagat pisang sendiri
-goreng pisang sendiri
-packing sendiri
-hantar sendiri
-pos je guna gdex
.
100% homemade dan handmade 😇
.
019-652 9329
.
Penghantaran percuma di MELAKA
.
luar kawasan melaka penghantaran melalui pos
.
#kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

NAK BAGI DOORGIFT PERCUMA
.
👉 Siapa lah yang akan dapat doorgift percuma bernilai RM300 ni, kami dah siap packing ni.
.
👉 Jangan risau, kalau menang dan tak dapat datang ambil, kita akan pos secara percuma tau, tidak ada cas tersembunyi.
.
👉 Cara nak menang mudah je :

1) Like Page dan Post ini

2) Share post ini dan tag 3 kawan untuk 1 entry, tag 5 kawan untuk 2 entry, tag 10 kawan 5 entry

3) Screen Shot post anda dan PM kepada kami

4) Kami akan berikan no kod dan akan membuat cabutan pada 3 September 2019

5) Kami akan hubungi pemenang untuk urusan penghantaran

Sesuai untuk bakal pengantin yang cari doorgift. Selamat Mencuba 💪

#merdekacontest #merdekamalaysia #sayangimalaysiaku #malaysiaboleh #merdekachallenge #freedoorgift #renowngift #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #perkahwinan #doorgiftpromo #visitmyig #danaukota #kualalumpur #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #doorgiftbudget #promotion #doorgiftkahwin #bazaarpaknil #vipgift

NAK BAGI DOORGIFT PERCUMA
.
👉 Siapa lah yang akan dapat doorgift percuma bernilai RM300 ni, kami dah siap packing ni.
.
👉 Jangan risau, kalau menang dan tak dapat datang ambil, kita akan pos secara percuma tau, tidak ada cas tersembunyi.
.
👉 Cara nak menang mudah je :

1) Like Page dan Post ini

2) Share post ini dan tag 3 kawan untuk 1 entry, tag 5 kawan untuk 2 entry, tag 10 kawan 5 entry

3) Screen Shot post anda dan PM kepada kami

4) Kami akan berikan no kod dan akan membuat cabutan pada 3 September 2019

5) Kami akan hubungi pemenang untuk urusan penghantaran

Sesuai untuk bakal pengantin yang cari doorgift. Selamat Mencuba 💪

#merdekacontest #merdekamalaysia #sayangimalaysiaku #malaysiaboleh #merdekachallenge #freedoorgift #renowngift #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #perkahwinan #doorgiftpromo #visitmyig #danaukota #kualalumpur #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #doorgiftbudget #promotion #doorgiftkahwin #bazaarpaknil #vipgift

NAK BAGI DOORGIFT PERCUMA
.
👉 Siapa lah yang akan dapat doorgift percuma bernilai RM300 ni, kami dah siap packing ni.
.
👉 Jangan risau, kalau menang dan tak dapat datang ambil, kita akan pos secara percuma tau, tidak ada cas tersembunyi.
.
👉 Cara nak menang mudah je :

1) Like Page dan Post ini

2) Share post ini dan tag 3 kawan untuk 1 entry, tag 5 kawan untuk 2 entry, tag 10 kawan 5 entry

3) Screen Shot post anda dan PM kepada kami

4) Kami akan berikan no kod dan akan membuat cabutan pada 3 September 2019

5) Kami akan hubungi pemenang untuk urusan penghantaran

Sesuai untuk bakal pengantin yang cari doorgift. Selamat Mencuba 💪

#merdekacontest #merdekamalaysia #sayangimalaysiaku #malaysiaboleh #merdekachallenge #freedoorgift #renowngift #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #perkahwinan #doorgiftpromo #visitmyig #danaukota #kualalumpur #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #doorgiftbudget #promotion #doorgiftkahwin #bazaarpaknil #vipgift

NAK BAGI DOORGIFT PERCUMA
.
👉 Siapa lah yang akan dapat doorgift percuma bernilai RM300 ni, kami dah siap packing ni.
.
👉 Jangan risau, kalau menang dan tak dapat datang ambil, kita akan pos secara percuma tau, tidak ada cas tersembunyi.
.
👉 Cara nak menang mudah je :

1) Like Page dan Post ini

2) Share post ini dan tag 3 kawan untuk 1 entry, tag 5 kawan untuk 2 entry, tag 10 kawan 5 entry

3) Screen Shot post anda dan PM kepada kami

4) Kami akan berikan no kod dan akan membuat cabutan pada 3 September 2019

5) Kami akan hubungi pemenang untuk urusan penghantaran

Sesuai untuk bakal pengantin yang cari doorgift. Selamat Mencuba 💪

#merdekacontest #merdekamalaysia #sayangimalaysiaku #malaysiaboleh #merdekachallenge #freedoorgift #renowngift #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #perkahwinan #doorgiftpromo #visitmyig #danaukota #kualalumpur #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #doorgiftbudget #promotion #doorgiftkahwin #bazaarpaknil #vipgift

🎉🎉 DOORGIFT  MURAH MURAH. 🎉🎉
.
✔ mix nuts
✔ Mix filling
✔ 3 layer nuts
✔ Muruku . 👍👍. Berbaloi guarantee xmenyesal😉
.
Booking booking 📣📣📣 slot anda.  Booking hanya RM 100 sahaja ....... .............................................................
.
🌸 order 2-3 months before events 😉
.
. 🚗 : shah alam
.📦 : 1 malaysia
.📱 : 013-313 6183
.
#doorgiftmurah
#doorgift 
#doorgifts 
#doorgiftbajet
#doorgiftkl
#doorgiftbrunei
#kahwin
#tunang
#akikah 
#kadkahwin
#doorgiftdinner
#doorgiftrm1
#doorgiftvip
#doorgiftcute
#doorgiftakikah
#hantarantunang
#doorgiftunik
#doorgiftideas 
#doorgiftbirthday
#doorgiftexclusive
#bazaaronline 
#bazaarpaknil
#doorgiftsingapore
#doorgiftperkahwinan 
#doorgiftpopcorn
#doorgiftkahwin 
#Brunei 
#Singapore 
#hantarankahwin
#sayajualmurah

🎉🎉 DOORGIFT MURAH MURAH. 🎉🎉
.
✔ mix nuts
✔ Mix filling
✔ 3 layer nuts
✔ Muruku . 👍👍. Berbaloi guarantee xmenyesal😉
.
Booking booking 📣📣📣 slot anda. Booking hanya RM 100 sahaja ....... .............................................................
.
🌸 order 2-3 months before events 😉
.
. 🚗 : shah alam
.📦 : 1 malaysia
.📱 : 013-313 6183
.
#doorgiftmurah
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftbajet
#doorgiftkl
#doorgiftbrunei
#kahwin
#tunang
#akikah
#kadkahwin
#doorgiftdinner
#doorgiftrm1
#doorgiftvip
#doorgiftcute
#doorgiftakikah
#hantarantunang
#doorgiftunik
#doorgiftideas
#doorgiftbirthday
#doorgiftexclusive
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#doorgiftsingapore
#doorgiftperkahwinan
#doorgiftpopcorn
#doorgiftkahwin
#Brunei
#Singapore
#hantarankahwin
#sayajualmurah

🎉🎉 DOORGIFT  MURAH MURAH. 🎉🎉
.
✔ mix nuts
✔ Mix filling
✔ 3 layer nuts
✔ Muruku . 👍👍. Berbaloi guarantee xmenyesal😉
.
Booking booking 📣📣📣 slot anda.  Booking hanya RM 100 sahaja ....... .............................................................
.
🌸 order 2-3 months before events 😉
.
. 🚗 : shah alam
.📦 : 1 malaysia
.📱 : 013-313 6183
.
#doorgiftmurah
#doorgift 
#doorgifts 
#doorgiftbajet
#doorgiftkl
#doorgiftbrunei
#kahwin
#tunang
#akikah 
#kadkahwin
#doorgiftdinner
#doorgiftrm1
#doorgiftvip
#doorgiftcute
#doorgiftakikah
#hantarantunang
#doorgiftunik
#doorgiftideas 
#doorgiftbirthday
#doorgiftexclusive
#bazaaronline 
#bazaarpaknil
#doorgiftsingapore
#doorgiftperkahwinan 
#doorgiftpopcorn
#doorgiftkahwin 
#Brunei 
#Singapore 
#hantarankahwin
#sayajualmurah

🎉🎉 DOORGIFT MURAH MURAH. 🎉🎉
.
✔ mix nuts
✔ Mix filling
✔ 3 layer nuts
✔ Muruku . 👍👍. Berbaloi guarantee xmenyesal😉
.
Booking booking 📣📣📣 slot anda. Booking hanya RM 100 sahaja ....... .............................................................
.
🌸 order 2-3 months before events 😉
.
. 🚗 : shah alam
.📦 : 1 malaysia
.📱 : 013-313 6183
.
#doorgiftmurah
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftbajet
#doorgiftkl
#doorgiftbrunei
#kahwin
#tunang
#akikah
#kadkahwin
#doorgiftdinner
#doorgiftrm1
#doorgiftvip
#doorgiftcute
#doorgiftakikah
#hantarantunang
#doorgiftunik
#doorgiftideas
#doorgiftbirthday
#doorgiftexclusive
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#doorgiftsingapore
#doorgiftperkahwinan
#doorgiftpopcorn
#doorgiftkahwin
#Brunei
#Singapore
#hantarankahwin
#sayajualmurah

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR
•
🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •
•
Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧
•
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG  #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu  #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran  #doorgifttowel  #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR

🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •

Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧

_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran #doorgifttowel #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR
•
🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •
•
Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧
•
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG  #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu  #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran  #doorgifttowel  #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

🌻 DOORGIFT BAHULU SEDAP
#BahuluPecahLapan
#DoorgiftBahuluMDG
.
.
💋HARGA ➡️ SLIDE KE KIRI PADA GAMBAR

🌲PRODUCT DETAILS
•BOX Size 14cm x 14cm
*boleh letak nama
*mempunyai banyak design
•Bahulu Sedap Pecah Lapas *mempunya 4 perisa
•Termasuk Tali
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda?
Kurangkan stress anda macam macam nak fikir?👰🤵 _
biar kami buat untuk anda ya!! •

Tahu Tahu dah siap!
Rumah tak bersepah..
Badan tak penat..
Family tak susah...
👩‍🔧

_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
• 🔖NAMA 🔖 JENIS DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS

_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification💕
@moderndoorgiftbyaccofficial
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
@alachanggongcreative
_
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #BERKATSG #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #goodies #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftbahulu #cenderahatiperkahwinan #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #hantaran #doorgifttowel #doorgiftrm1 #kotakdoorgiftmurahmalaysia

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei 
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras 
@moderndoorgiftby 
@moderndoorgiftbyacc.terengganu 
@moderndoorgiftbyacc.gombak 
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative 
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras  #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah  #doorgiftrm1

🌈 SALES DOORGIFT!
Siap Kotak / Siap Isi / FREE STICKER MAJLIS.
Kami buat SEMUA untuk Majlis Anda!
.
.
💃GIANT PILLOW BOX
(BATIK TRADISIONAL EDITION)
*127mm x 166mm x 27mm 💖NO URGENT ORDER SELEWAT LEWATNYA 2 BULAN (60 HARI) SEBELUM MAJLIS
_
Harga Seperti Gambar
_
Berminat untuk kami bantu ringankan beban anda bab Doorgift?
👰🤵
_
⬆️CLICK LINK BIRU DIATAS UNTUK BOOKING DOORGIFT ANDA & SENT DETAILS LENGKAP SEPERTI ⬇️
_
🔖NAMA 🔖DOORGIFT 🔖KUANTITI
🔖LOKASI ANDA
🔖LOKASI MAJLIS (negeri / negara)
🔖TARIKH MAJLIS
_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
_
Follow Us & Turn On Notification supaya tidak ketinggalan doorgift best best dari kami ⬇
@doorgiftmodern
@moderndoorgiftbyaccofficial
@moderndoorgiftbyacc.brunei
@moderndoorgiftbyacc.wangsamaju
@moderndoorgiftbyacc.batangkali
@moderndoorgiftbyacc.cheras
@moderndoorgiftby
@moderndoorgiftbyacc.terengganu
@moderndoorgiftbyacc.gombak
_
#MDG
#ACCNewPriceList
#AlaChanggongCreative
#ModerndoorgiftByACC
#doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftselangor #doorgiftperak #BERKATSG #doorgiftsingapore #doorgiftbanting #doorgiftklang #doorgiftwangsamaju #doorgiftbatangkali #doorgiftterengganu #doorgiftbrunei #doorgiftgombak #doorgiftcheras #doorgiftkualalumpur #Doorgiftshahalam #doorgiftyassin #doorgiftsejadah #doorgiftrm1

SIAPA PUNYA TARIKH MAJLIS SEPTEMBER DAN OKTOBER 2019? MASIH SEMPAT LAGI NAK BUAT TEMPAHAN DOORGIFT DGN BAHULU_IBUNDA .
.
Siapa punya tarikh kahwin/tunang/kenduri yang cantik dan tarikh paling meriah sepanjang bulan SEPTEMBER 2019 & OKTOBER 2019?
.
.
Ce komen saya🙋
.
.
Khas untuk sesiapa yg ada majlis untuk bulan ogos & September, pihak bahulu_ibunda ibunda masih membuka sedikit ruang tempahan. Jadi jangan lepaskan peluang dan booking slot anda serendah rm50 shj
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE .
.
#doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip  #doorgiftcantik  #goodiesbag #goodies  #doorgiftmurah #doorgiftbajet  #doorgiftpopcorn #doorgiftbahulu #bahulu #popcorn

SIAPA PUNYA TARIKH MAJLIS SEPTEMBER DAN OKTOBER 2019? MASIH SEMPAT LAGI NAK BUAT TEMPAHAN DOORGIFT DGN BAHULU_IBUNDA .
.
Siapa punya tarikh kahwin/tunang/kenduri yang cantik dan tarikh paling meriah sepanjang bulan SEPTEMBER 2019 & OKTOBER 2019?
.
.
Ce komen saya🙋
.
.
Khas untuk sesiapa yg ada majlis untuk bulan ogos & September, pihak bahulu_ibunda ibunda masih membuka sedikit ruang tempahan. Jadi jangan lepaskan peluang dan booking slot anda serendah rm50 shj
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE .
.
#doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftcantik #goodiesbag #goodies #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftpopcorn #doorgiftbahulu #bahulu #popcorn

SIAPA PUNYA TARIKH MAJLIS SEPTEMBER DAN OKTOBER 2019? MASIH SEMPAT LAGI NAK BUAT TEMPAHAN DOORGIFT DGN BAHULU_IBUNDA .
.
Siapa punya tarikh kahwin/tunang/kenduri yang cantik dan tarikh paling meriah sepanjang bulan SEPTEMBER 2019 & OKTOBER 2019?
.
.
Ce komen saya🙋
.
.
Khas untuk sesiapa yg ada majlis untuk bulan ogos & September, pihak bahulu_ibunda ibunda masih membuka sedikit ruang tempahan. Jadi jangan lepaskan peluang dan booking slot anda serendah rm50 shj
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE .
.
#doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip  #doorgiftcantik  #goodiesbag #goodies  #doorgiftmurah #doorgiftbajet  #doorgiftpopcorn #doorgiftbahulu #bahulu #popcorn

SIAPA PUNYA TARIKH MAJLIS SEPTEMBER DAN OKTOBER 2019? MASIH SEMPAT LAGI NAK BUAT TEMPAHAN DOORGIFT DGN BAHULU_IBUNDA .
.
Siapa punya tarikh kahwin/tunang/kenduri yang cantik dan tarikh paling meriah sepanjang bulan SEPTEMBER 2019 & OKTOBER 2019?
.
.
Ce komen saya🙋
.
.
Khas untuk sesiapa yg ada majlis untuk bulan ogos & September, pihak bahulu_ibunda ibunda masih membuka sedikit ruang tempahan. Jadi jangan lepaskan peluang dan booking slot anda serendah rm50 shj
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE .
.
#doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftcantik #goodiesbag #goodies #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftpopcorn #doorgiftbahulu #bahulu #popcorn

SIAPA PUNYA TARIKH MAJLIS SEPTEMBER DAN OKTOBER 2019? MASIH SEMPAT LAGI NAK BUAT TEMPAHAN DOORGIFT DGN BAHULU_IBUNDA .
.
Siapa punya tarikh kahwin/tunang/kenduri yang cantik dan tarikh paling meriah sepanjang bulan SEPTEMBER 2019 & OKTOBER 2019?
.
.
Ce komen saya🙋
.
.
Khas untuk sesiapa yg ada majlis untuk bulan ogos & September, pihak bahulu_ibunda ibunda masih membuka sedikit ruang tempahan. Jadi jangan lepaskan peluang dan booking slot anda serendah rm50 shj
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE .
.
#doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip  #doorgiftcantik  #goodiesbag #goodies  #doorgiftmurah #doorgiftbajet  #doorgiftpopcorn #doorgiftbahulu #bahulu #popcorn

SIAPA PUNYA TARIKH MAJLIS SEPTEMBER DAN OKTOBER 2019? MASIH SEMPAT LAGI NAK BUAT TEMPAHAN DOORGIFT DGN BAHULU_IBUNDA .
.
Siapa punya tarikh kahwin/tunang/kenduri yang cantik dan tarikh paling meriah sepanjang bulan SEPTEMBER 2019 & OKTOBER 2019?
.
.
Ce komen saya🙋
.
.
Khas untuk sesiapa yg ada majlis untuk bulan ogos & September, pihak bahulu_ibunda ibunda masih membuka sedikit ruang tempahan. Jadi jangan lepaskan peluang dan booking slot anda serendah rm50 shj
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE .
.
#doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftcantik #goodiesbag #goodies #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftpopcorn #doorgiftbahulu #bahulu #popcorn

MANA NAK CARIK DOORGIFT RM 1 ZAMAN SEKARANG NI? SUSAH NAU NAK JUMPA. TAPI KAMI ADA DOORGIFT BAWAH RM1 TAU
.
.
Popcorn 30gm
Free sticker 
85sen sahaja
. 
Boleh isi dalam goodies bag pastu tambah air kotak ke air mineral ke
. 
Nak bagi macam tu je pon boleh. Utk birthday party anak anak pon boleh
. 
Nak order setakat 100pcs untuk tetamu anak anak kecil pon ok kan?
. 
Plastik popcorn tebal dan siap seal dengan mesin semua. Popcorn dijamin tak tengik tak lemau
. 
Kot kot kakak abang murah hati nak sponsor majlis kaum kerabat, yang ni pilihan tepat ke hati tetamu
.
Popcorn boleh pos semenanjung malaysiaaa Lekas book korang punya slot untuk tarikh lain pulak
. 
Pastikan order paling lewat dua minggu awal ye sebelum majlis. Kalau last minit, kita tak dapat sediakan sticker sebab que sticker sedia ada dah fullll
.
.
CEPAT BOOKING YE SBB ONCE JADUAL DH FULL KAMI TAK TERIMA TEMPAHAN .
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN 😊
.
.
#doorgiftseremban #doorgiftselangor #doorgiftkl #seremban #seremban2  #doorgiftsenawang #doorgiftakikah #doorgiftkenduri #doorgiftrm1 #popcornmurah #popcorns #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftmurah  #doorgiftkahwinmurah #food #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget  #sale #doorgiftklang #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelakamurahcantik #popcorncaramel #popcornmalaysia #popcorndoorgift #popcorngoodies #popcornsedapmurah

MANA NAK CARIK DOORGIFT RM 1 ZAMAN SEKARANG NI? SUSAH NAU NAK JUMPA. TAPI KAMI ADA DOORGIFT BAWAH RM1 TAU
.
.
Popcorn 30gm
Free sticker
85sen sahaja
.
Boleh isi dalam goodies bag pastu tambah air kotak ke air mineral ke
.
Nak bagi macam tu je pon boleh. Utk birthday party anak anak pon boleh
.
Nak order setakat 100pcs untuk tetamu anak anak kecil pon ok kan?
.
Plastik popcorn tebal dan siap seal dengan mesin semua. Popcorn dijamin tak tengik tak lemau
.
Kot kot kakak abang murah hati nak sponsor majlis kaum kerabat, yang ni pilihan tepat ke hati tetamu
.
Popcorn boleh pos semenanjung malaysiaaa Lekas book korang punya slot untuk tarikh lain pulak
.
Pastikan order paling lewat dua minggu awal ye sebelum majlis. Kalau last minit, kita tak dapat sediakan sticker sebab que sticker sedia ada dah fullll
.
.
CEPAT BOOKING YE SBB ONCE JADUAL DH FULL KAMI TAK TERIMA TEMPAHAN .
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN 😊
.
.
#doorgiftseremban #doorgiftselangor #doorgiftkl #seremban #seremban2 #doorgiftsenawang #doorgiftakikah #doorgiftkenduri #doorgiftrm1 #popcornmurah #popcorns #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftmurah #doorgiftkahwinmurah #food #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget #sale #doorgiftklang #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelakamurahcantik #popcorncaramel #popcornmalaysia #popcorndoorgift #popcorngoodies #popcornsedapmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XS
. 
Saiz: 
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
 Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XS
.
Saiz:
8cm(tinggi) X 6cm(lebar) X 6cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.70/pcs
300-499pcs 0.66/pcs
500-699pcs 0.56/pcs
700-899pcs 0.55/pcs
900-1000pcs 0.54/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 0.85/pcs
300-499pcs 0.81/pcs
500-699pcs 0.71/pcs
700-899pcs 0.63/pcs
900-1000pcs 0.61/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Cantik comel sangat handbag box xs ni. Sesuai nak isi muffin, cupcake, bahulu cermai, madu in jar 30ml. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

🛍 XS HANDBAG BOX 🎁
•BOX Size 80mm x 80mm x 30mm
•DESIGN AS PICTURE
•Percuma Tali warna GOLD
•Minimum order 500pcs
•Caption Direct print di Box
•Order 3bulan awal sblm majlis .
.
💰Harga 💰
1⃣ HARGA BOX SAHAJA + postage
500-699 = RM1.40 (SM) |  RM1.50 (SS)
700 ke atas = RM1.20 (SM) | RM1.30 (SS)

2⃣ HARGA TERMASUK ISIAN
500-699 = RM2.20
700-999 = RM2.10
1000 ke atas = RM2.00 . . .
.
🛍Isian ⤵️
•6pcs Double choc chip
•7pcs Original choc chip
•8pcs mini chipsmore
•5pcs Pineapple gems
•4pcs Wafer
•6-10pcs Marshmallow
•50g ice gem / teddy choc
•40g sweet popcorn
•30g mix nuts / tam tam
•25g mix muruku .
.
.
click link di bio / whatsapp 011-10203928
#ADXSHandbagBox
.

#pastelbox #pasteledition #doorgiftRM1 #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgifts #doorgiftmalaysia #doorgiftseremban #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftyassin #cenderahatiperkahwinan #cenderahati #cenderahatikahwin #pillowbox #pillowboxpastel #packagingpillowbox #doorgiftkualaselangor #doorgiftseremban #yassin #yassinmurahcantikdanberkualiti #doorgiftyasin #doorgiftnikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftunang #doorgiftakikah #akikahdoorgift #aqiqahgift #mineral #chocobarsoap

🛍 XS HANDBAG BOX 🎁
•BOX Size 80mm x 80mm x 30mm
•DESIGN AS PICTURE
•Percuma Tali warna GOLD
•Minimum order 500pcs
•Caption Direct print di Box
•Order 3bulan awal sblm majlis .
.
💰Harga 💰
1⃣ HARGA BOX SAHAJA + postage
500-699 = RM1.40 (SM) | RM1.50 (SS)
700 ke atas = RM1.20 (SM) | RM1.30 (SS)

2⃣ HARGA TERMASUK ISIAN
500-699 = RM2.20
700-999 = RM2.10
1000 ke atas = RM2.00 . . .
.
🛍Isian ⤵️
•6pcs Double choc chip
•7pcs Original choc chip
•8pcs mini chipsmore
•5pcs Pineapple gems
•4pcs Wafer
•6-10pcs Marshmallow
•50g ice gem / teddy choc
•40g sweet popcorn
•30g mix nuts / tam tam
•25g mix muruku .
.
.
click link di bio / whatsapp 011-10203928
#ADXSHandbagBox
.

#pastelbox #pasteledition #doorgiftRM1 #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgifts #doorgiftmalaysia #doorgiftseremban #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftyassin #cenderahatiperkahwinan #cenderahati #cenderahatikahwin #pillowbox #pillowboxpastel #packagingpillowbox #doorgiftkualaselangor #doorgiftseremban #yassin #yassinmurahcantikdanberkualiti #doorgiftyasin #doorgiftnikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftunang #doorgiftakikah #akikahdoorgift #aqiqahgift #mineral #chocobarsoap

700pcs Meruku Campuran dah di pinang oleh Pasangan "Amy & Hafiz"

Tema Gold + Hitam pilihan hati🥰

Dapat pula FOC madu stick💓

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda. 
Alhamdulilah Syukur. 
Ada yang nak booking Slot cepat2.Slot bulan 9 dah tak banyak. 
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami. 
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

700pcs Meruku Campuran dah di pinang oleh Pasangan "Amy & Hafiz"

Tema Gold + Hitam pilihan hati🥰

Dapat pula FOC madu stick💓

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda.
Alhamdulilah Syukur.
Ada yang nak booking Slot cepat2.Slot bulan 9 dah tak banyak.
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami.
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

700pcs Meruku Campuran dah di pinang oleh Pasangan "Amy & Hafiz"

Tema Gold + Hitam pilihan hati🥰

Dapat pula FOC madu stick💓

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda. 
Alhamdulilah Syukur. 
Ada yang nak booking Slot cepat2.Slot bulan 9 dah tak banyak. 
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami. 
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

700pcs Meruku Campuran dah di pinang oleh Pasangan "Amy & Hafiz"

Tema Gold + Hitam pilihan hati🥰

Dapat pula FOC madu stick💓

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda.
Alhamdulilah Syukur.
Ada yang nak booking Slot cepat2.Slot bulan 9 dah tak banyak.
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami.
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

700pcs Meruku Campuran dah di pinang oleh Pasangan "Amy & Hafiz"

Tema Gold + Hitam pilihan hati🥰

Dapat pula FOC madu stick💓

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda. 
Alhamdulilah Syukur. 
Ada yang nak booking Slot cepat2.Slot bulan 9 dah tak banyak. 
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami. 
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

700pcs Meruku Campuran dah di pinang oleh Pasangan "Amy & Hafiz"

Tema Gold + Hitam pilihan hati🥰

Dapat pula FOC madu stick💓

Terima kasih berurusan dengan kami Doorgift Bajet Utara.

Semoga dipermudahkan majlis anda.
Alhamdulilah Syukur.
Ada yang nak booking Slot cepat2.Slot bulan 9 dah tak banyak.
Ada nak pinang slot lagi. Boleh terus DM kami.
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Riben boleh pilih ikut warna pilihan dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
 nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Riben boleh pilih ikut warna pilihan dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Riben boleh pilih ikut warna pilihan dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
 nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Riben boleh pilih ikut warna pilihan dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Riben boleh pilih ikut warna pilihan dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
 nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Riben boleh pilih ikut warna pilihan dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

21082019 ll Wednesday ll 2100 Hours
.
Production on-going!!
.
Jangan ingat kita diam-diam tu, kita hilang ye. .
Ada ni ha, tengah nak ensure production on track 🌸🌸
.
Haa, yang nak order tu, mari lah - Jangan segan sebab sis peramah orangnya!
.
Rasa macam nak buat promo lah untuk Merdeka Day 🤔
.
Nanti kita update ye!
. .
Apa-apa, whatsapp je nombor di bawah ye! .

Www.wasap.my/0136434966/doorgift
.
#doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan 
#doorgiftbudget #goodiesmurah #goodiesbajet  #goodiesbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftyasinmurah #birthday #kahwin #cookies #cookiesborong #sayajual #sayajualmurah #popcorn #ziplockmurah
#sayajualdoorgift #easydoorgift #canister #canistermurah #canistercantik #cookiesmurah #chocchipscookies #browniesmurah doorgiftmalaysia

21082019 ll Wednesday ll 2100 Hours
.
Production on-going!!
.
Jangan ingat kita diam-diam tu, kita hilang ye. .
Ada ni ha, tengah nak ensure production on track 🌸🌸
.
Haa, yang nak order tu, mari lah - Jangan segan sebab sis peramah orangnya!
.
Rasa macam nak buat promo lah untuk Merdeka Day 🤔
.
Nanti kita update ye!
. .
Apa-apa, whatsapp je nombor di bawah ye! .

Www.wasap.my/0136434966/doorgift
.
#doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan
#doorgiftbudget #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftyasinmurah #birthday #kahwin #cookies #cookiesborong #sayajual #sayajualmurah #popcorn #ziplockmurah
#sayajualdoorgift #easydoorgift #canister #canistermurah #canistercantik #cookiesmurah #chocchipscookies #browniesmurah doorgiftmalaysia

.
Are you getting hitched soon? .
What's a wedding without a favor? .
.
Are you looking for something unique? .
How about gifting your wedding guests some delicacy that can keep them busy at your wedding? .
Special offer:
MURUKKU
CHIPPI
ALMOND LADDU
.
.
Which is your favourite? We can't wait to make your wedding a merry day! Look out! #MurukkuMadness is here to stay!
.
.
#weddingfavors #doorgiftideas #hadiahkahwin #buahtangan #resepsipernikahan #resepsi #engagementdoorgift #weddingdoorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget #doorgiftexclusive #doorgiftsingapore #doorgiftkenduri

.
Are you getting hitched soon? .
What's a wedding without a favor? .
.
Are you looking for something unique? .
How about gifting your wedding guests some delicacy that can keep them busy at your wedding? .
Special offer:
MURUKKU
CHIPPI
ALMOND LADDU
.
.
Which is your favourite? We can't wait to make your wedding a merry day! Look out! #MurukkuMadness is here to stay!
.
.
#weddingfavors #doorgiftideas #hadiahkahwin #buahtangan #resepsipernikahan #resepsi #engagementdoorgift #weddingdoorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget #doorgiftexclusive #doorgiftsingapore #doorgiftkenduri

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Bertali pula senang nak pegang dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
 nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Bertali pula senang nak pegang dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Bertali pula senang nak pegang dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
 nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Mai dah dia mai dah🤩🤩🤩 Promosi MERDEKA Diskaun 15%

Ziplock Brown 10x15cm ni RM1 jer tau.

Rugi ooo kalau hampa x book slot dengan kami🥰🥰🥰 Ramai customer2 Doorgift Bajet Utara puas hati sebab 👉 Isian banyak, Puas Makan, Banyak pilihan kacang, Stiker Free boleh pilih design, Bertali pula senang nak pegang dan yang paling best sekali harga MURAH tau😘😘 Lekaih2 buat booking date dulu. Takut date full gigit jari
nanti🤭

Klik link ni www.wasap.my/60174019882/promomerdeka.

#DoorgiftRM1
#DoorgiftZiplockBertali
#DoorgiftDoaSelamat
#Doorgiftperkahwinan
#doorgiftpertunangan
#doorgiftakadnikah
#Doorgiftmajlisharilahir
#doorgiftaqiqahmurah
#DoorgiftbajetRm1
#Doorgiftkacang
#doorgiftkismisziplock
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftbotol
#doorgiftziplock
#DoorgiftRM1
#kahwinbajet
#perkahwinan
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftRM1
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik
#DoorgiftBajetUtara
#MurahMudahMenarik

Top doorgiftperkahwinan photos & videos

Heyy bakal pengantin semua! 😊 Still pening ke tak tau nak bagi hantaran apa nak cukup kan dulang hantaran? Tak yah pening2, ni cik kiz dah sedia kan contoh barang hantaran yang korang boleh bagi kat pasangan masing2. 😁
.
.
Hmm agak agak apa lagi ek barang hantaran yang menarik yang boleh bagi?? 🤔 Boleh la comment kat bawah ni..mana tauu idea korang boleh jadi inspirasi untuk bakal pengantin lain..kannn..🤗🤗🤗
.
.
www.kizdoorgift.com
www.kizdoorgift.com
www.kizdoorgift.com
.
.
.
.
.
.
.
.
#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget  #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftmurahmalaysia #doorgifts #doorgift #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #goodieskahwin #doorgiftbirthday #doorgiftmalaysia #weddingmalaysia #malaywedding #perkahwinan #raikancinta #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftwedding #doorgiftcomel #tipskahwin #tipspemilihandoorgift #tipsdoorgift #tipsbykiz

Heyy bakal pengantin semua! 😊 Still pening ke tak tau nak bagi hantaran apa nak cukup kan dulang hantaran? Tak yah pening2, ni cik kiz dah sedia kan contoh barang hantaran yang korang boleh bagi kat pasangan masing2. 😁
.
.
Hmm agak agak apa lagi ek barang hantaran yang menarik yang boleh bagi?? 🤔 Boleh la comment kat bawah ni..mana tauu idea korang boleh jadi inspirasi untuk bakal pengantin lain..kannn..🤗🤗🤗
.
.
www.kizdoorgift.com
www.kizdoorgift.com
www.kizdoorgift.com
.
.
.
.
.
.
.
.
#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftmurahmalaysia #doorgifts #doorgift #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #goodieskahwin #doorgiftbirthday #doorgiftmalaysia #weddingmalaysia #malaywedding #perkahwinan #raikancinta #doorgiftselangor #doorgiftshahalam #doorgiftwedding #doorgiftcomel #tipskahwin #tipspemilihandoorgift #tipsdoorgift #tipsbykiz

Finally. Boss offer Rm1.50 siap makanan
.
.
.
Untuk Tempahan
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
.
.
#goodiesbag
#goodiespopcorn #goodiesbajet #goodiesmalaysia #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbagmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday
NEW ITEM (Barang Baru) ❤️❤️❤️
Happiness Hexagon Paperbox
(Kotak Happiness Hexagon)
Rm0.38/pc only *Minimum 100pcs(Tak termasuk ribbon) *Got Ready Stock (ada stock sedia) *Can add on ribbon (boleh tambah ribbon) 
Can whatsapp us at (whatsapp kami di nombor dibawah) 
0178711049

#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #kahwin #perkahwinan #doorgiftpromo #paperbag #kl #danaukota #kualalumpur #setapak #vipdoorgift #perkahwinan #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #berkatsg #doorgiftbudget #cenderahatikahwin  #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #berkatbrunei #doorgiftkahwin
#berkat #bazaarpaknil #doorgiftbawahrm1

NEW ITEM (Barang Baru) ❤️❤️❤️
Happiness Hexagon Paperbox
(Kotak Happiness Hexagon)
Rm0.38/pc only *Minimum 100pcs(Tak termasuk ribbon) *Got Ready Stock (ada stock sedia) *Can add on ribbon (boleh tambah ribbon)
Can whatsapp us at (whatsapp kami di nombor dibawah)
0178711049

#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #kahwin #perkahwinan #doorgiftpromo #paperbag #kl #danaukota #kualalumpur #setapak #vipdoorgift #perkahwinan #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #berkatsg #doorgiftbudget #cenderahatikahwin #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #berkatbrunei #doorgiftkahwin
#berkat #bazaarpaknil #doorgiftbawahrm1

Sorry busy lama tk update. Order jem lekat. 
Yang jauh bole pos. Seluruh malaysia. JNT.
.
. .
Alhamdulillah settle.
Nak order tapi Majlis Lambat lagi? Boleh bayar ansuran. Bole depo 15%- 30%. Jangan la order last minit.
.
. .
. .
Untuk Tempahan
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
.
.
#goodiesbag
#goodiespopcorn #goodiesbajet #goodiesmalaysia #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbagmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday

Sorry busy lama tk update. Order jem lekat.
Yang jauh bole pos. Seluruh malaysia. JNT.
.
. .
Alhamdulillah settle.
Nak order tapi Majlis Lambat lagi? Boleh bayar ansuran. Bole depo 15%- 30%. Jangan la order last minit.
.
. .
. .
Untuk Tempahan
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
.
.
#goodiesbag
#goodiespopcorn #goodiesbajet #goodiesmalaysia #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbagmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday

New paperbox (can be a paperbag)
100pcs Rm0.95/pc
*1colour only
*ready stock Height 10cm x Length 11cm x Width 4cm
*Not include ribbon(need to add on)
*Need to fold by yourself (DIY)
Whatsapp us at +60178711049

#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #kahwin #perkahwinan #doorgiftpromo #paperbag #kl #danaukota #kualalumpur #setapak #vipdoorgift #perkahwinan #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #berkatsg #doorgiftbudget #cenderahatikahwin  #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #berkatbrunei #doorgiftkahwin
#berkat #bazaarpaknil #doorgiftbawahrm1
Sorry busy lama tk update. Order jem lekat. 
Yang jauh bole pos. Seluruh malaysia. JNT.
.
. .
Alhamdulillah settle.
Nak order tapi Majlis Lambat lagi? Boleh bayar ansuran. Bole depo 15%- 30%. Jangan la order last minit.
.
. .
. .
Untuk Tempahan
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
.
.
#goodiesbag
#goodiespopcorn #goodiesbajet #goodiesmalaysia #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbagmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday

Sorry busy lama tk update. Order jem lekat.
Yang jauh bole pos. Seluruh malaysia. JNT.
.
. .
Alhamdulillah settle.
Nak order tapi Majlis Lambat lagi? Boleh bayar ansuran. Bole depo 15%- 30%. Jangan la order last minit.
.
. .
. .
Untuk Tempahan
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
Ws : 013-9202334
.
.
#goodiesbag
#goodiespopcorn #goodiesbajet #goodiesmalaysia #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbagmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday

ON SALE!
.
Bagi cookies ni haaa..confirm berebut-rebut tetamu korang
.
Lebih 20 000 packs terjual tau!
.
.
Extra sedap.. Extra cute.. Memang tuan majlis dapat Extra Pujian lah 💁‍♀️
.
.
300 packs = RM 1.40/pack
1000 packs = harga sama jgk 😁
.
.
Ini pakej khas..Extra jimat utk tuan majlis.. .
.
Mana nak dpt harga murah cenggini haa??
.
7pcs cookies setiap pack
Free thank you tag
Free deko
.
.
Sale EXTRA JIMAT ni xkisah majlis bulan berapa pun
(Julai - Disember 2018).. LOCK BOOKING 25/6 - 30/7/2018
.
.
Sapa lambat..bai..bai 😂
. .
Nak order .
Whatsapp Hani ya 😁
.
019-408 5583
.
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgift #doorgiftdiy #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftalorsetar #doorgifts #goodiesbagmurah #goodiesmurah #cenderahatikahwin #doorgiftbirthday #doorgiftkacang #doorgiftvip #doorgiftvipmurah #doorgiftexclusive #doorgiftkorporat  #paperbagmurah #paperbag #ziplockbag #murah #doorgiftperkahwinan #bazarpaknil #kahwin #babyshower #weddinggift

ON SALE!
.
Bagi cookies ni haaa..confirm berebut-rebut tetamu korang
.
Lebih 20 000 packs terjual tau!
.
.
Extra sedap.. Extra cute.. Memang tuan majlis dapat Extra Pujian lah 💁‍♀️
.
.
300 packs = RM 1.40/pack
1000 packs = harga sama jgk 😁
.
.
Ini pakej khas..Extra jimat utk tuan majlis.. .
.
Mana nak dpt harga murah cenggini haa??
.
7pcs cookies setiap pack
Free thank you tag
Free deko
.
.
Sale EXTRA JIMAT ni xkisah majlis bulan berapa pun
(Julai - Disember 2018).. LOCK BOOKING 25/6 - 30/7/2018
.
.
Sapa lambat..bai..bai 😂
. .
Nak order .
Whatsapp Hani ya 😁
.
019-408 5583
.
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgift #doorgiftdiy #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftalorsetar #doorgifts #goodiesbagmurah #goodiesmurah #cenderahatikahwin #doorgiftbirthday #doorgiftkacang #doorgiftvip #doorgiftvipmurah #doorgiftexclusive #doorgiftkorporat  #paperbagmurah #paperbag #ziplockbag #murah #doorgiftperkahwinan #bazarpaknil #kahwin #babyshower #weddinggift

Stock Baru sampai 
Set Kepit Kuku (Manicure set)
Bagi yg masih masih mencari doorgift? Kami ada ready stock untuk set manicure nie, 100pcs Rm1.50/pc je... *Stock sedia ada tp terhad (ready stock item but limited)
*first come, first serve
Whatsapp +60178711049 untuk order
#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #kahwin #doorgiftpromo #paperbag #danaukota #kualalumpur  #vipdoorgift #perkahwinan #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #berkatsg #doorgiftbudget #cenderahatikahwin  #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #berkatbrunei #doorgiftkahwin
#berkat #bazaarpaknil #doorgiftbawahrm2 #manicureset #setkepitkuku

Stock Baru sampai
Set Kepit Kuku (Manicure set)
Bagi yg masih masih mencari doorgift? Kami ada ready stock untuk set manicure nie, 100pcs Rm1.50/pc je... *Stock sedia ada tp terhad (ready stock item but limited)
*first come, first serve
Whatsapp +60178711049 untuk order
#renowngift #sayajualdoorgift #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #sayajual #kahwin #doorgiftpromo #paperbag #danaukota #kualalumpur #vipdoorgift #perkahwinan #cenderahatiperkahwinan #cenderahatimurah #berkatsg #doorgiftbudget #cenderahatikahwin #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsg #promotion #berkatbrunei #doorgiftkahwin
#berkat #bazaarpaknil #doorgiftbawahrm2 #manicureset #setkepitkuku

{ ZIPLOCK + ISIAN = SIAP PACKING }⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
✔️Cookies chop chips ⁣⁣⁣
✔️Mini Chips more ⁣⁣⁣
✔️Marshmellow ⁣⁣⁣
✔️Popcorn caramel ⁣
✔️Pretzel ⁣
✔️Biskut Bangkit ⁣⁣⁣
✔️Biskut Bear inti Coklat⁣⁣⁣
✔️Baby Meringue ⁣⁣⁣
✔️Kacang ⁣⁣Campur ⁣
✔️Teddy bear cookies ⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
Pilih sahaja salah satu !!! ⁣⁣⁣
! MURAH TERLAJAK LARISSS ! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Order boleh click link bio ⬆️⁣⁣
⁣⁣ #doorgiftmurah #doorgiftmurahgiler #doorgiftrm1 #doorgiftselangor #doorgiftkualalumpur #doorgiftterengganu #doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftcomel #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftperlis #doorgiftpenang #doorgiftpuchong #doorgiftkelantan #hantaran #doorgiftbox #doorgiftbirthday #ziplockbag #doorgiftperkahwinan #doorgiftmacarons #doorgiftziplock #doorgiftmeringue #doorgiftpopcorn #popcornmurah #doorgiftcookies #doorgiftseremban #doorgiftcantik

{ ZIPLOCK + ISIAN = SIAP PACKING }⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
✔️Cookies chop chips ⁣⁣⁣
✔️Mini Chips more ⁣⁣⁣
✔️Marshmellow ⁣⁣⁣
✔️Popcorn caramel ⁣
✔️Pretzel ⁣
✔️Biskut Bangkit ⁣⁣⁣
✔️Biskut Bear inti Coklat⁣⁣⁣
✔️Baby Meringue ⁣⁣⁣
✔️Kacang ⁣⁣Campur ⁣
✔️Teddy bear cookies ⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
Pilih sahaja salah satu !!! ⁣⁣⁣
! MURAH TERLAJAK LARISSS ! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Order boleh click link bio ⬆️⁣⁣
⁣⁣ #doorgiftmurah #doorgiftmurahgiler #doorgiftrm1 #doorgiftselangor #doorgiftkualalumpur #doorgiftterengganu #doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftcomel #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftperlis #doorgiftpenang #doorgiftpuchong #doorgiftkelantan #hantaran #doorgiftbox #doorgiftbirthday #ziplockbag #doorgiftperkahwinan #doorgiftmacarons #doorgiftziplock #doorgiftmeringue #doorgiftpopcorn #popcornmurah #doorgiftcookies #doorgiftseremban #doorgiftcantik