#doorgiftvip photos & videos

62.2k Posts

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only 99sen
(Normal RM1.20-1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸boleh pos
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan#wedding#promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only 99sen
(Normal RM1.20-1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸boleh pos
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan #wedding #promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only 99sen
(Normal RM1.20-1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸boleh pos
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan#wedding#promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only 99sen
(Normal RM1.20-1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸boleh pos
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan #wedding #promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan#wedding#promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan #wedding #promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan#wedding#promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan #wedding #promomerdeka #doorgiftrm1

Part ni memang best. doorgift dapat macam ni siapa je xnakkk. lovely sangat 😍

And yes. untuk korang yg nak buat macam ni sis bg 20% DISCOUNT !! kot mood sis baik sis bg 25% DISCOUNT weyyy !! Cepat pm sis. nanti sis tolong tengok2 kan MARY KAY PROMOTION/SALE yg korang boleh grab utk dapat harga laaaagii murah + DISCOUNT yg sis nak bg. untung2 boleh dapat lebih 50% DISCOUNT TAU !

#doorgiftwedding #doorgifttunang #marykaymakeup #marykayskincare #doorgiftmakeup #doorgiftskincare #doorgiftrare #makeuplover #loveyourskin #doorgiftexclusive #doorgiftmarykay #marykaylovers #doorgiftkahwin #doorgiftbirthday #doorgiftvip

Part ni memang best. doorgift dapat macam ni siapa je xnakkk. lovely sangat 😍

And yes. untuk korang yg nak buat macam ni sis bg 20% DISCOUNT !! kot mood sis baik sis bg 25% DISCOUNT weyyy !! Cepat pm sis. nanti sis tolong tengok2 kan MARY KAY PROMOTION/SALE yg korang boleh grab utk dapat harga laaaagii murah + DISCOUNT yg sis nak bg. untung2 boleh dapat lebih 50% DISCOUNT TAU !

#doorgiftwedding #doorgifttunang #marykaymakeup #marykayskincare #doorgiftmakeup #doorgiftskincare #doorgiftrare #makeuplover #loveyourskin #doorgiftexclusive #doorgiftmarykay #marykaylovers #doorgiftkahwin #doorgiftbirthday #doorgiftvip

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan#wedding#promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan #wedding #promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan#wedding#promomerdeka #doorgiftrm1

💸PAYDAY SALES💸
💸24-31.8.2019 only
💸Only RM1
(Normal RM1.50)
💸Min Order 100pcs
💸Boleh Mix,gandaan 50
💸FREE sticker b&w
💸FREE colorful ribbon
💸utk pos,kena beli dengan box sekali tambah RM1/pc
💸Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam
💸utk majlis Sept onwards
.
Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎
.
[Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?]
.
[10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️]
.
✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain.
✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK)
✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini
✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami
✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan
✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️
✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍
✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP
✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️
.
💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓
........
✔️Whatsapp kak niza +60173259849
✔️FB: jajan borong shah alam
✔️Instagram : jajanborongsweetshop
✔️Blog : jajanborong.blogspot.com
✔️Web: jajanborongsweetshop.com
Link order: www.wassap.my/60173259849/conedoorgift
.
.
#doorgift
#doorgifts
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbirthday
#doorgiftpopcorn
#doorgiftcookies
#doorgiftvip
#doorgiftmurah
#doorgiftbyjajanborong
#doorgiftshahalam
#shahalam
#bazarpaknil
#jajanborongsweetshop
#jajanborongshahalam
#weddingmalaysia
#visitmyig
#candies
#sayajualjajan
#marshmallow
#jellybeans
#bukansekadarjajan #wedding #promomerdeka #doorgiftrm1

Wow... cantik2 pakej gift.... Nak buat majlis tak pening2 kepala dah fikir gift untuk undangan.. Nampak exclusif giteewww. Harga? Murah jew..siap kotak.. Order online, tunggu sampai depan rumah je. yang jauh team akan pos.. 😘😘 www.wasap.my/60179680280

#doorgift #popcorn #doorgifts #doorgiftrm1 #doorgiftmurah  #doorgiftbajet  #doorgiftkawin  #doorgiftbudget #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftwedding  #doorgiftnikah  #doorgifttunang #doorgiftcomel  #doorgiftbrownise #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn  #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftcantik  #doorgiftexclusive  #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftwedding
#doorgifthariguru
#doorgiftchocolate

Wow... cantik2 pakej gift.... Nak buat majlis tak pening2 kepala dah fikir gift untuk undangan.. Nampak exclusif giteewww. Harga? Murah jew..siap kotak.. Order online, tunggu sampai depan rumah je. yang jauh team akan pos.. 😘😘 www.wasap.my/60179680280

#doorgift #popcorn #doorgifts #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftkawin #doorgiftbudget #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftwedding #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftcomel #doorgiftbrownise #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftcantik #doorgiftexclusive #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftwedding
#doorgifthariguru
#doorgiftchocolate

Doorgift terkini

exclusive for your event
only at pretty lovely

Doorgift aqiqah. Doorgift birthday
Doorgift perkahwinan. Doorgift 2019.  Xdapat di tempat lain👍Harga mampu milik. 
Complete set📲Whatsapp only .no DM ya 😘 0183233452

Lambat melepassss 😘  #doorgiftvvip #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #minisejadah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah  #doorgifttuala #birthdaypackage #doorgiftmadu #doorgiftcactus #doorgiftvip #botolkacamurah #cenderahatiperkahwinan #doorgifthandwash #pakejaqiqah #doorgiftbotolkaca  #towelbear #tualamurah #doorgiftideasmalaysia
#doorgiftkorporat #botolmurah #madumurah #doorgifts  #doorgiftkahwin #cenderahatikahwin #pesonapengantintv

Doorgift terkini

exclusive for your event
only at pretty lovely

Doorgift aqiqah. Doorgift birthday
Doorgift perkahwinan. Doorgift 2019. Xdapat di tempat lain👍Harga mampu milik.
Complete set📲Whatsapp only .no DM ya 😘 0183233452

Lambat melepassss 😘 #doorgiftvvip #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #minisejadah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgifttuala #birthdaypackage #doorgiftmadu #doorgiftcactus #doorgiftvip #botolkacamurah #cenderahatiperkahwinan #doorgifthandwash #pakejaqiqah #doorgiftbotolkaca #towelbear #tualamurah #doorgiftideasmalaysia
#doorgiftkorporat #botolmurah #madumurah #doorgifts #doorgiftkahwin #cenderahatikahwin #pesonapengantintv

Doorgift terkini

exclusive for your event
only at pretty lovely

Doorgift aqiqah. Doorgift birthday
Doorgift perkahwinan. Doorgift 2019.  Xdapat di tempat lain👍Harga mampu milik. 
Complete set📲Whatsapp only .no DM ya 😘 0183233452

Lambat melepassss 😘  #doorgiftvvip #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #minisejadah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah  #doorgifttuala #birthdaypackage #doorgiftmadu #doorgiftcactus #doorgiftvip #botolkacamurah #cenderahatiperkahwinan #doorgifthandwash #pakejaqiqah #doorgiftbotolkaca  #towelbear #tualamurah #doorgiftideasmalaysia
#doorgiftkorporat #botolmurah #madumurah #doorgifts  #doorgiftkahwin #cenderahatikahwin #pesonapengantintv

Doorgift terkini

exclusive for your event
only at pretty lovely

Doorgift aqiqah. Doorgift birthday
Doorgift perkahwinan. Doorgift 2019. Xdapat di tempat lain👍Harga mampu milik.
Complete set📲Whatsapp only .no DM ya 😘 0183233452

Lambat melepassss 😘 #doorgiftvvip #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #minisejadah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgifttuala #birthdaypackage #doorgiftmadu #doorgiftcactus #doorgiftvip #botolkacamurah #cenderahatiperkahwinan #doorgifthandwash #pakejaqiqah #doorgiftbotolkaca #towelbear #tualamurah #doorgiftideasmalaysia
#doorgiftkorporat #botolmurah #madumurah #doorgifts #doorgiftkahwin #cenderahatikahwin #pesonapengantintv

Doorgift terkini

exclusive for your event
only at pretty lovely

Doorgift aqiqah. Doorgift birthday
Doorgift perkahwinan. Doorgift 2019.  Xdapat di tempat lain👍Harga mampu milik. 
Complete set📲Whatsapp only .no DM ya 😘 0183233452

Lambat melepassss 😘  #doorgiftvvip #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #minisejadah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah  #doorgifttuala #birthdaypackage #doorgiftmadu #doorgiftcactus #doorgiftvip #botolkacamurah #cenderahatiperkahwinan #doorgifthandwash #pakejaqiqah #doorgiftbotolkaca  #towelbear #tualamurah #doorgiftideasmalaysia
#doorgiftkorporat #botolmurah #madumurah #doorgifts  #doorgiftkahwin #cenderahatikahwin #pesonapengantintv

Doorgift terkini

exclusive for your event
only at pretty lovely

Doorgift aqiqah. Doorgift birthday
Doorgift perkahwinan. Doorgift 2019. Xdapat di tempat lain👍Harga mampu milik.
Complete set📲Whatsapp only .no DM ya 😘 0183233452

Lambat melepassss 😘 #doorgiftvvip #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgift #doorgiftbajet #minisejadah #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgifttuala #birthdaypackage #doorgiftmadu #doorgiftcactus #doorgiftvip #botolkacamurah #cenderahatiperkahwinan #doorgifthandwash #pakejaqiqah #doorgiftbotolkaca #towelbear #tualamurah #doorgiftideasmalaysia
#doorgiftkorporat #botolmurah #madumurah #doorgifts #doorgiftkahwin #cenderahatikahwin #pesonapengantintv

Wah.. selebriti pun order #doorgift dengan kita... Mana tak nya. Harga tak sakit kepala, produk nampak #exclusive... Yang dekat boleh delivery, yang jauh kita pos. Order pakai whatsap je, barang smpai depan rumah.. lambat nanti full booked.. www.wasap.my/60179680280/dgiftayra

#doorgift #popcorn #doorgifts #doorgiftrm1 #doorgiftmurah  #doorgiftbajet  #doorgiftkawin  #doorgiftbudget #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftwedding  #doorgiftnikah  #doorgifttunang #doorgiftcomel  #doorgiftbrownise #doorgiftperkahwinan #doorgiftbudget #doorgiftpopcorn  #doorgiftaqiqah #doorgiftcookies #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftcantik  #doorgiftexclusive  #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftwedding
#doorgifthariguru
#doorgiftchocolate
Selesai dah yang ni... Order dr Pn Yah, Puchong.. Majlis di Singapore 31.8.2019 ni.. So nak bawak coklat ke sana.. Taun lepas dah order.. Taun ni order lagi.. Terima kasih.. 😘😘😘
Ada 2 jenis cover pilihan.. Total 200set .. Siap 1cover dulu (100set) 💖💖💖💖
.
Kot ada yang bekenan dgn hot item doorgift ni blh w.app.. .
Tp yg ni bgtau siap2 order awai k.. .
Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
.
.
W.app kami untuk sebarang pertanyaan! 
W.app : 011-37204920
FB :doorgift coklat
IG : doorgift.coklat.goodies .
#fynazweddingfavors 
#doorgift2019 
#doorgiftcoklatmurah 
#doorgift
#coklatdoorgift 
#doorgiftlollipop 
#coklatgift 
#coklatlolipop 
#coklatloly
#lolycoklat 
#doorgiftklang 
#doorgiftwedding 
#doorgiftmeru 
#doorgiftkenduri 
#doorgiftharijadi 
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi 
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#hadiah

Selesai dah yang ni... Order dr Pn Yah, Puchong.. Majlis di Singapore 31.8.2019 ni.. So nak bawak coklat ke sana.. Taun lepas dah order.. Taun ni order lagi.. Terima kasih.. 😘😘😘
Ada 2 jenis cover pilihan.. Total 200set .. Siap 1cover dulu (100set) 💖💖💖💖
.
Kot ada yang bekenan dgn hot item doorgift ni blh w.app.. .
Tp yg ni bgtau siap2 order awai k.. .
Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
.
.
W.app kami untuk sebarang pertanyaan!
W.app : 011-37204920
FB :doorgift coklat
IG : doorgift.coklat.goodies .
#fynazweddingfavors
#doorgift2019
#doorgiftcoklatmurah
#doorgift
#coklatdoorgift
#doorgiftlollipop
#coklatgift
#coklatlolipop
#coklatloly
#lolycoklat
#doorgiftklang
#doorgiftwedding
#doorgiftmeru
#doorgiftkenduri
#doorgiftharijadi
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#hadiah

Selesai dah yang ni... Order dr Pn Yah, Puchong.. Majlis di Singapore 31.8.2019 ni.. So nak bawak coklat ke sana.. Taun lepas dah order.. Taun ni order lagi.. Terima kasih.. 😘😘😘
Ada 2 jenis cover pilihan.. Total 200set .. Siap 1cover dulu (100set) 💖💖💖💖
.
Kot ada yang bekenan dgn hot item doorgift ni blh w.app.. .
Tp yg ni bgtau siap2 order awai k.. .
Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
.
.
W.app kami untuk sebarang pertanyaan! 
W.app : 011-37204920
FB :doorgift coklat
IG : doorgift.coklat.goodies .
#fynazweddingfavors 
#doorgift2019 
#doorgiftcoklatmurah 
#doorgift
#coklatdoorgift 
#doorgiftlollipop 
#coklatgift 
#coklatlolipop 
#coklatloly
#lolycoklat 
#doorgiftklang 
#doorgiftwedding 
#doorgiftmeru 
#doorgiftkenduri 
#doorgiftharijadi 
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi 
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#hadiah

Selesai dah yang ni... Order dr Pn Yah, Puchong.. Majlis di Singapore 31.8.2019 ni.. So nak bawak coklat ke sana.. Taun lepas dah order.. Taun ni order lagi.. Terima kasih.. 😘😘😘
Ada 2 jenis cover pilihan.. Total 200set .. Siap 1cover dulu (100set) 💖💖💖💖
.
Kot ada yang bekenan dgn hot item doorgift ni blh w.app.. .
Tp yg ni bgtau siap2 order awai k.. .
Www.wasap.my//601137204920/doorgiftcoklatklang
.
.
.
W.app kami untuk sebarang pertanyaan!
W.app : 011-37204920
FB :doorgift coklat
IG : doorgift.coklat.goodies .
#fynazweddingfavors
#doorgift2019
#doorgiftcoklatmurah
#doorgift
#coklatdoorgift
#doorgiftlollipop
#coklatgift
#coklatlolipop
#coklatloly
#lolycoklat
#doorgiftklang
#doorgiftwedding
#doorgiftmeru
#doorgiftkenduri
#doorgiftharijadi
#doorgiftkanak2
#giftkenduri
#doorgiftpromosi
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftselangor
#doorgiftvip
#doorgiftcantik
#doorgiftmalaysia
#hadiah

Haiii semua 😊 Ada yang sedang mencari ziplock 😍😍
.
Ziplock Paper Bag Brown
.
READY STOCK
2 Pilihan Saiz
.
Size : 12x20cm
Harga : RM 22/50pcs
.
Size : 10x15cm
Harga : RM 20/50pcs
.
Material : Kertas Kraf yang berkualiti | Kedap udara | Kalis air 
Warna : Brown 
Sesuai untuk : Chocolate | Cookies | Candies | Nuts | Biscuits
.
Buat bride to be yang teringin nak DIY dengan jari jemari sendiri untuk doorgift jom la try ziplock ni.. Ins shaa Allah pasti lebih meriah majlis anda nanti
.
Cepat² sebelum stock habis 
Nak buat bisnez pun boleh
Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌
📲 018 - 5793 149
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawin
#doorgiftmakanan
#doorgiftvip
#doorgiftkacang
#doorgiftbajet
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#ziplock
#ziplockbag
#ziplockmurah
#ziplockmalaysia
#ziplockpackaging
#ziplockbrown
#ziplocksilver
#ziplockmasonjag
#ziplockfancy
#ziplockbunga
#pouncbag
#craftziplock
#pembekalziplocktermurah
#pembekalplastikgoodiestermurah

Haiii semua 😊 Ada yang sedang mencari ziplock 😍😍
.
Ziplock Paper Bag Brown
.
READY STOCK
2 Pilihan Saiz
.
Size : 12x20cm
Harga : RM 22/50pcs
.
Size : 10x15cm
Harga : RM 20/50pcs
.
Material : Kertas Kraf yang berkualiti | Kedap udara | Kalis air
Warna : Brown
Sesuai untuk : Chocolate | Cookies | Candies | Nuts | Biscuits
.
Buat bride to be yang teringin nak DIY dengan jari jemari sendiri untuk doorgift jom la try ziplock ni.. Ins shaa Allah pasti lebih meriah majlis anda nanti
.
Cepat² sebelum stock habis
Nak buat bisnez pun boleh
Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌
📲 018 - 5793 149
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawin
#doorgiftmakanan
#doorgiftvip
#doorgiftkacang
#doorgiftbajet
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#ziplock
#ziplockbag
#ziplockmurah
#ziplockmalaysia
#ziplockpackaging
#ziplockbrown
#ziplocksilver
#ziplockmasonjag
#ziplockfancy
#ziplockbunga
#pouncbag
#craftziplock
#pembekalziplocktermurah
#pembekalplastikgoodiestermurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 600box + 5pcs cookies😍😍. .
.
FULL KERETA SAGA SIS😆😆
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah 
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah#doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri  #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom  #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 600box + 5pcs cookies😍😍. .
.
FULL KERETA SAGA SIS😆😆
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 600box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah 
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah#doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri  #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom  #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 600box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 600box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah 
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah#doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri  #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom  #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 600box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 400box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah 
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah#doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri  #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom  #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 400box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 400box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah 
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah#doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri  #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom  #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 400box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 400box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah 
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah#doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri  #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom  #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

😍😍Alhamdulillah!! Done 400box + 5pcs cookies😍😍. .
.
📦 COD Mydin Bertam
📱Anda berminat? 👇👇
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098
http://www.wasap.my/+60124474098

utk sebarang pertanyaan dan tempahan. .

#setyasinmurah #sayajualmurah
#doorgift #doorgiftpenangmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftcookies #doorgiftjem #kenduri #doorgiftperkahwinan #doorgiftmalaysia #doorgifts #cukurjambul #handbagbox #kotakdoorgiftcustom #doorgiftcookiesmurah #doorgiftmenarik #doorgiftboxcustom #doorgiftexclusive #doorgiftvvip #doorgiftvip #doorgiftkacang #majlis #doorgiftjemmurah

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
. 
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
. 
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
. 
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
. 
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Nah, untuk yg berkira kira dan tengah survey kotak mana yg sesuai ataupun tengah confused mana satu nak pilih goodies bag ni sebab semua cantikkk😊😊
.
Nah, untuk tak tersilap percaturan tak tersilap pilih
.
Admin bagi ukuran kotak dan item yang boleh muat dalam kotak pilihan uollss
.
Senang nak buat pilihan dan ejas item nak isi kan. so goodies korang fit cun cun dalam kotak kannn
.
Kalau ade dalam senarai kira muatlaa
.
.
☎️👉WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE 😊
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #senawang #seremban #melaka

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

@rayyanhaya @rh.terengganu 3rd anniversary done✔️...... #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftvip #doorgiftideas
DOORGIFT FANCY & CLASSY WITH ZIPLOCK PAPER BAG
.
Anda sedang mencari2 doorgift untuk hari ISTIMEWA anda?
.
kurang pilihan warna untuk padanan tema perkahwinan?majlis hari lahir?atau hari kesyukuran di rumah?
.
mahukan doorgift yang mengikut citarasa dan tema majlis anda?
.
Pernahkah anda alami situasi sebegini?
.
Dapat doorgift dari majlis sahabat anda, tapi goodies masuk angin?
.
Tara - Kini anda tak perlu risau lagi, kerana yus ada jalan penyelesaian untuk anda!
.
Haaa..mai sini yus nak cerita tentang doorgift yus yang Fancy & Classy ni 🌸Design yang dihasilkan mempunyai gaya FANCY dan CLASSY!
.
🌻Pilihan warna ribbon untuk 2tone!
🌻Kedap Udara!
🌻Kertas kraft yang berkualiti!
🌻Kalis air!
🌻Isi kandungan doorgift pun boleh pilih!
🌻Create your own theme colour !!!!
.
Selain dari itu, yus juga akan bantu dalam pemilihan isi doorgift anda atau anda boleh pilih sendiri mengikut citarasa anda
.
Setiap pilihan mempunyai pakej² yang tersendiri dan yang paling best, harga untuk doorgift ini sangat² berpatutan dan berbaloi untuk dimiliki
.
Anda boleh order seminima 100pcs beg goodies ini dengan harga yang cukup murah
.
Dan jika anda membuat panggilan atau whats app yus sekarang, anda bakal mendapat harga special dan diskaun dari yus
.
Yus juga buka untuk 5 order sahaja,di mana dengan org seminima 100pcs, yus akan bagi anda hadiah misteri..
.
Hubungi yus sekarang
Whats app/sms: 018-5793 149
.
Hubungi segera
Jangan biarkan majlis anda dihantui😂
.
.
.
#yusdoorgift
#yus_ziplockdoorgift
#yusdoorgiftfancy
#yusdoorgiftclassy
#ziplock
#ziplockbags
#ziplockbagmurahmalaysia
#ziplocksilver
#pembekalziplocktermurah
#doorgift
#doorgiftbajet
#doorgiftvip
#doorgiftideas
#doorgiftunik
#doorgiftmurah
#doorgiftmakanan
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftkahwin
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftBrunei
#doorgiftperak
#doorgiftlasah
#pembekalplastikcandybunny
#goodies
#goodiesbag
#kerjakahwin
#sayajualdoorgift
#sayajualonline

DOORGIFT FANCY & CLASSY WITH ZIPLOCK PAPER BAG
.
Anda sedang mencari2 doorgift untuk hari ISTIMEWA anda?
.
kurang pilihan warna untuk padanan tema perkahwinan?majlis hari lahir?atau hari kesyukuran di rumah?
.
mahukan doorgift yang mengikut citarasa dan tema majlis anda?
.
Pernahkah anda alami situasi sebegini?
.
Dapat doorgift dari majlis sahabat anda, tapi goodies masuk angin?
.
Tara - Kini anda tak perlu risau lagi, kerana yus ada jalan penyelesaian untuk anda!
.
Haaa..mai sini yus nak cerita tentang doorgift yus yang Fancy & Classy ni 🌸Design yang dihasilkan mempunyai gaya FANCY dan CLASSY!
.
🌻Pilihan warna ribbon untuk 2tone!
🌻Kedap Udara!
🌻Kertas kraft yang berkualiti!
🌻Kalis air!
🌻Isi kandungan doorgift pun boleh pilih!
🌻Create your own theme colour !!!!
.
Selain dari itu, yus juga akan bantu dalam pemilihan isi doorgift anda atau anda boleh pilih sendiri mengikut citarasa anda
.
Setiap pilihan mempunyai pakej² yang tersendiri dan yang paling best, harga untuk doorgift ini sangat² berpatutan dan berbaloi untuk dimiliki
.
Anda boleh order seminima 100pcs beg goodies ini dengan harga yang cukup murah
.
Dan jika anda membuat panggilan atau whats app yus sekarang, anda bakal mendapat harga special dan diskaun dari yus
.
Yus juga buka untuk 5 order sahaja,di mana dengan org seminima 100pcs, yus akan bagi anda hadiah misteri..
.
Hubungi yus sekarang
Whats app/sms: 018-5793 149
.
Hubungi segera
Jangan biarkan majlis anda dihantui😂
.
.
.
#yusdoorgift
#yus_ziplockdoorgift
#yusdoorgiftfancy
#yusdoorgiftclassy
#ziplock
#ziplockbags
#ziplockbagmurahmalaysia
#ziplocksilver
#pembekalziplocktermurah
#doorgift
#doorgiftbajet
#doorgiftvip
#doorgiftideas
#doorgiftunik
#doorgiftmurah
#doorgiftmakanan
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftkahwin
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftBrunei
#doorgiftperak
#doorgiftlasah
#pembekalplastikcandybunny
#goodies
#goodiesbag
#kerjakahwin
#sayajualdoorgift
#sayajualonline

BOTOL BUKAN SEBARANG BOTOL, BOTOL BERHIAS EKSKLUSIF PUNYA!
.
❤Botol doorgift (TANPA isi)
🎆Free thank you tag! (detail majlis)
🎆Free keychain holder!
🎆Tiada minimum order!
.
➡RM1.50/botol
.
Nak order kuantiti yang banyak?Jangan risau harga SPECIAL punya sis bagi.😉💕
.
*tidak termasuk postage*
.
#handmadewithlove #viraldoorgift #doorgiftviral
#botoldoorgift #botoldoorgiftexclusive
#doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah 
#doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia 
#doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday 
#doorgiftbudget #doorgiftwedding #doorgiftmelaka
#doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah 
#doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia

BOTOL BUKAN SEBARANG BOTOL, BOTOL BERHIAS EKSKLUSIF PUNYA!
.
❤Botol doorgift (TANPA isi)
🎆Free thank you tag! (detail majlis)
🎆Free keychain holder!
🎆Tiada minimum order!
.
➡RM1.50/botol
.
Nak order kuantiti yang banyak?Jangan risau harga SPECIAL punya sis bagi.😉💕
.
*tidak termasuk postage*
.
#handmadewithlove #viraldoorgift #doorgiftviral
#botoldoorgift #botoldoorgiftexclusive
#doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah
#doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia
#doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday
#doorgiftbudget #doorgiftwedding #doorgiftmelaka
#doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah
#doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia

.
If you want guaranteed success in your marriage, make every effort to please Allah.
.
. 🌸Doorgift A&N Future🌸
.
.
PM/Whatsapp for more details : Click at bio
📱 http://www.wasap.my/+60132815048
.
.

#doorgiftanfuture #elgifty #bazaarpaknil #doorgifthandtowel
#klangvalley #doorgiftcrystal #doorgiftcustom #doorgiftvip
#doorgiftkahwin #malaysia #doorgiftmurah #doorgiftklang #ctdk #doorgiftKL #doorgift #doorgiftsudugarpu #kahwinmalaysia #doorgiftforkandspoon #murah #special #doorgiftshahalam #goodies #lovequotes

.
If you want guaranteed success in your marriage, make every effort to please Allah.
.
. 🌸Doorgift A&N Future🌸
.
.
PM/Whatsapp for more details : Click at bio
📱 http://www.wasap.my/+60132815048
.
.

#doorgiftanfuture #elgifty #bazaarpaknil #doorgifthandtowel
#klangvalley #doorgiftcrystal #doorgiftcustom #doorgiftvip
#doorgiftkahwin #malaysia #doorgiftmurah #doorgiftklang #ctdk #doorgiftKL #doorgift #doorgiftsudugarpu #kahwinmalaysia #doorgiftforkandspoon #murah #special #doorgiftshahalam #goodies #lovequotes

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift #beautiful

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Cookies box
. 
Saiz: 
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Cookies box
.
Saiz:
170mm(tinggi) X 110mm(lebar) X 40mm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Cookies bag ni biasanya orang isi cookies la kan. Tapi nak isi benda lain pon boleh. Nak isi pudding jelly ke, kerepek ke, sapu tangan pon boleh. Cookies bag ni takpayah tambah tali pon dah cun sangat tau. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah

MERDEKA SALES .

19/08/19 - 31/08/19 .

Songket Box Exclusive Size 4x4x2 inch (Free Deco) .

Only RM10.00 (N/P : RM13.00) .

Minimum order 50 Box (Exclude Delivery) .

Interested do wassap at 013 605 6852 or Dm us for more details.Slot are limited .

#sayajual #kotaksongket #songketbox #kerjakahwin #perkahwinanmalaysia #doorgift #doorgiftmalaysia #vipdoorgift #corporatedoorgift #doorgiftvip #eventplanner #weddingplanner #malaywedding #singaporewedding #bruneiwedding #photographer #photoshoot #photooftheday #songket #kraftanganmalaysia #tempahandoorgift #hamper

MERDEKA SALES .

19/08/19 - 31/08/19 .

Songket Box Exclusive Size 4x4x2 inch (Free Deco) .

Only RM10.00 (N/P : RM13.00) .

Minimum order 50 Box (Exclude Delivery) .

Interested do wassap at 013 605 6852 or Dm us for more details.Slot are limited .

#sayajual #kotaksongket #songketbox #kerjakahwin #perkahwinanmalaysia #doorgift #doorgiftmalaysia #vipdoorgift #corporatedoorgift #doorgiftvip #eventplanner #weddingplanner #malaywedding #singaporewedding #bruneiwedding #photographer #photoshoot #photooftheday #songket #kraftanganmalaysia #tempahandoorgift #hamper

ANDA NAK ISI DOORGIFT  DALAM BEG YG LEBIH  GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Popcorn box
. 
Saiz: 
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . . 
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih 
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

ANDA NAK ISI DOORGIFT DALAM BEG YG LEBIH GLAMOUR DAN CANTIK?
.
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin lagi? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Popcorn box
.
Saiz:
14. 5cm(tinggi) X 9.4cm(lebar) X 5cm(lebar tapak) . .
Ada window dekat depan
Printing depan belakang
Add on tali 9sen/pcs
.
Printing hitam putih
100-299pcs 0.80/pcs
300-499pcs 0.70/pcs
500-699pcs 0.65/pcs
700-1000pcs 0.60/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 1.00/pcs
300-499pcs 0.80/pcs
500-699pcs 0.69/pcs
700-1000pcs 0.65/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs
.
.
☎️ WHATSAPP 0176529591 lelaju ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN YE😊
.
.
Senang tinggal lipat lepastu isi je popcorn ke, bahulu ke, cikedis ke, gula ke ape. Nak tau muat isi ape pon boleh. Tekan je link whatsapp dekat atas tu ye
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #beautiful #seremban #melaka

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
. 
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
. 
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
. 
Name: Handbag box XL
. 
Saiz: 
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) . 
Printing hitam putih 
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs . 
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
. 
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift

NAK ISI AIR, MUFFIN, YASIN DAN BANYAK LAGI? .
.
Teringin nak goodies bag ataupun doorgift box yang nampak eksklusif? Design cantik plus boleh tulis nama pengantin & nama majlis lagi. Senang pulak tu, takpayah nak tampal tampal sticker, nak lekat selotep lagi, nak seal lagi😂
.
Mane dorang dapat kotak cantik cantik siap boleh print nama pengantin ni? 🤔🤔
.
Dekat @kotakdoorgift_byibunda la😂
.
Name: Handbag box XL
.
Saiz:
19.3cm(tinggi) X 12cm(lebar) X 9cm(lebar tapak) .
Printing hitam putih
100-299pcs 1.80/pcs
300-499pcs 1.00/pcs
500-699pcs 0.95/pcs
700-899pcs 0.90/pcs
900-1000pcs 0.85/pcs
.
Printing warna
100-299pcs 2.20/pcs
300-499pcs 1.70/pcs
500-699pcs 1.25/pcs
700-899pcs 1.20/pcs
900-1000pcs 1.15/pcs
.
📦 Harga tak termasuk postage
⛔No urgent order
✅Sila order 1/2 bulan sebelum majlis
🎉Min order 100pcs .
Wasep 0176529591 lelaju untuk order ye
.
Handbag box XL ni size kotak yg paling besar sekali dalam production kami. Kalau nak isi banyak benda, sesuai yg ni. Macam-macam boleh isi. Contohnya air mineral 250ml,air kotak 200ml,snek,keropok,kerepek,muffin dan banyakkk lagi. Sebarang pertanyaan boleh wasep je 0176529591 ye😊
.
#doorgiftbox #kotakdoorgift #doorgift #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftwedding #doorgiftrm1 #doorgiftvip #doorgiftselangor #doorgiftcantik #doorgiftkl #doorgiftnikah #doorgiftnilai #doorgiftselangor #doorgiftjohor #doorgiftmelaka #goodiesbag #goodies #paperbagmurah #kotakdoorgiftmurah #doorgiftboxmurah #gift

IA SELALU MENJADI YANG TERAKHIR..... TETAPI IA JUGA YANG AKAN BUAT??
.

Majlis anda bertambah meriah dan sebagai tanda terima kasih dari pihak pengantin buat tetamu jemputan yang sudi memghadiri majlis anda💐💐
haaah apa tu???
.
DOORGIFT
.
Dan yang paling best 👇👇
.
Uolls boleh la risik² doorgift dari yus. Yus jamin harga berpatutan... dan dalam kelasnya 😊 okrrrr
.
Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti
.
Nak buat bisnez pun boleh
.
Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌
📲 018 - 5793 149
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawin
#doorgiftmakanan
#doorgiftvip
#doorgiftkacang
#doorgiftbajet
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#ziplock
#ziplockbag
#ziplockmurah
#ziplockmalaysia
#ziplockpackaging
#ziplockbrown
#ziplocksilver
#ziplockmasonjag
#ziplockfancy
#ziplockbunga
#pouncbag
#craftziplock
#pembekalziplocktermurah
#pembekalplastikgoodiestermurah

IA SELALU MENJADI YANG TERAKHIR..... TETAPI IA JUGA YANG AKAN BUAT??
.

Majlis anda bertambah meriah dan sebagai tanda terima kasih dari pihak pengantin buat tetamu jemputan yang sudi memghadiri majlis anda💐💐
haaah apa tu???
.
DOORGIFT
.
Dan yang paling best 👇👇
.
Uolls boleh la risik² doorgift dari yus. Yus jamin harga berpatutan... dan dalam kelasnya 😊 okrrrr
.
Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti
.
Nak buat bisnez pun boleh
.
Boleh wassap yus @ click je link bio yus ✌✌
📲 018 - 5793 149
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftkawin
#doorgiftmakanan
#doorgiftvip
#doorgiftkacang
#doorgiftbajet
#doorgiftlasah
#doorgiftperak
#doorgiftmalaysia
#doorgiftBrunei
#ziplock
#ziplockbag
#ziplockmurah
#ziplockmalaysia
#ziplockpackaging
#ziplockbrown
#ziplocksilver
#ziplockmasonjag
#ziplockfancy
#ziplockbunga
#pouncbag
#craftziplock
#pembekalziplocktermurah
#pembekalplastikgoodiestermurah

NAK RASA DULU BOLEH?
-
@secharmca kan baik hati orangnya. Mesti lah boleh 😝 -
Esok kita gitau cemana nak  claim #FREETESTER yek. Tunggu tau

NAK RASA DULU BOLEH?
-
@secharmca kan baik hati orangnya. Mesti lah boleh 😝 -
Esok kita gitau cemana nak claim #FREETESTER yek. Tunggu tau

Top doorgiftvip photos & videos

Sorry, terpaksa admire hasil kerja sendiri. 🤣🤣 So, baju raya dah tempah ke belum? Terus rasa nak buat tema baju raya 2019 macam ni 😂#weddingdoorgiftmalaysia #doorgiftvip #doorgiftkahwin @kakakookies

Sorry, terpaksa admire hasil kerja sendiri. 🤣🤣 So, baju raya dah tempah ke belum? Terus rasa nak buat tema baju raya 2019 macam ni 😂 #weddingdoorgiftmalaysia #doorgiftvip #doorgiftkahwin @kakakookies

ON SALE!
.
Bagi cookies ni haaa..confirm berebut-rebut tetamu korang
.
Lebih 20 000 packs terjual tau!
.
.
Extra sedap.. Extra cute.. Memang tuan majlis dapat Extra Pujian lah 💁‍♀️
.
.
300 packs = RM 1.40/pack
1000 packs = harga sama jgk 😁
.
.
Ini pakej khas..Extra jimat utk tuan majlis.. .
.
Mana nak dpt harga murah cenggini haa??
.
7pcs cookies setiap pack
Free thank you tag
Free deko
.
.
Sale EXTRA JIMAT ni xkisah majlis bulan berapa pun
(Julai - Disember 2018).. LOCK BOOKING 25/6 - 30/7/2018
.
.
Sapa lambat..bai..bai 😂
. .
Nak order .
Whatsapp Hani ya 😁
.
019-408 5583
.
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgift #doorgiftdiy #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftalorsetar #doorgifts #goodiesbagmurah #goodiesmurah #cenderahatikahwin #doorgiftbirthday #doorgiftkacang #doorgiftvip #doorgiftvipmurah #doorgiftexclusive #doorgiftkorporat  #paperbagmurah #paperbag #ziplockbag #murah #doorgiftperkahwinan #bazarpaknil #kahwin #babyshower #weddinggift

ON SALE!
.
Bagi cookies ni haaa..confirm berebut-rebut tetamu korang
.
Lebih 20 000 packs terjual tau!
.
.
Extra sedap.. Extra cute.. Memang tuan majlis dapat Extra Pujian lah 💁‍♀️
.
.
300 packs = RM 1.40/pack
1000 packs = harga sama jgk 😁
.
.
Ini pakej khas..Extra jimat utk tuan majlis.. .
.
Mana nak dpt harga murah cenggini haa??
.
7pcs cookies setiap pack
Free thank you tag
Free deko
.
.
Sale EXTRA JIMAT ni xkisah majlis bulan berapa pun
(Julai - Disember 2018).. LOCK BOOKING 25/6 - 30/7/2018
.
.
Sapa lambat..bai..bai 😂
. .
Nak order .
Whatsapp Hani ya 😁
.
019-408 5583
.
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgift #doorgiftdiy #doorgiftbajet #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftkedah #doorgiftalorsetar #doorgifts #goodiesbagmurah #goodiesmurah #cenderahatikahwin #doorgiftbirthday #doorgiftkacang #doorgiftvip #doorgiftvipmurah #doorgiftexclusive #doorgiftkorporat  #paperbagmurah #paperbag #ziplockbag #murah #doorgiftperkahwinan #bazarpaknil #kahwin #babyshower #weddinggift

Price list

L (2litre)
Rm25

M (920ml)
Rm12

S (750ml)
Rm9

Xs (375ml)
Rm5

All are nicely airtight and will keep ingredient fresh and crisp.

To post can whatsapp 0198787338

To Cod around KL can contact KL agent @mynebs

#balangkaca #decorumah #barangdapur #tupperwaremalaysia #balangkuihraya #balangplastik #sharifahshahira #sharifahsisters #doorgiftmalaysia #doorgiftvip #doorgiftmurah

Price list

L (2litre)
Rm25

M (920ml)
Rm12

S (750ml)
Rm9

Xs (375ml)
Rm5

All are nicely airtight and will keep ingredient fresh and crisp.

To post can whatsapp 0198787338

To Cod around KL can contact KL agent @mynebs

#balangkaca #decorumah #barangdapur #tupperwaremalaysia #balangkuihraya #balangplastik #sharifahshahira #sharifahsisters #doorgiftmalaysia #doorgiftvip #doorgiftmurah

1000 pillowbox with cookies for this couple..
Pillowbox ni antara pilihan yang paling HOT.
Selain senang nak urus, harga pun sangat berbaloi.
.
Ada 10pcs cookies, dengan harga RM1.50 sahaja!
FREE guestbook lagi tuu 😉😉
.
Whatsapp 013 734 8959 for more info ❤️

1000 pillowbox with cookies for this couple..
Pillowbox ni antara pilihan yang paling HOT.
Selain senang nak urus, harga pun sangat berbaloi.
.
Ada 10pcs cookies, dengan harga RM1.50 sahaja!
FREE guestbook lagi tuu 😉😉
.
Whatsapp 013 734 8959 for more info ❤️

{ ZIPLOCK + ISIAN = SIAP PACKING }⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
✔️Cookies chop chips ⁣⁣⁣
✔️Mini Chips more ⁣⁣⁣
✔️Marshmellow ⁣⁣⁣
✔️Popcorn caramel ⁣
✔️Pretzel ⁣
✔️Biskut Bangkit ⁣⁣⁣
✔️Biskut Bear inti Coklat⁣⁣⁣
✔️Baby Meringue ⁣⁣⁣
✔️Kacang ⁣⁣Campur ⁣
✔️Teddy bear cookies ⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
Pilih sahaja salah satu !!! ⁣⁣⁣
! MURAH TERLAJAK LARISSS ! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Order boleh click link bio ⬆️⁣⁣
⁣⁣ #doorgiftmurah #doorgiftmurahgiler #doorgiftrm1 #doorgiftselangor #doorgiftkualalumpur #doorgiftterengganu #doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftcomel #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftperlis #doorgiftpenang #doorgiftpuchong #doorgiftkelantan #hantaran #doorgiftbox #doorgiftbirthday #ziplockbag #doorgiftperkahwinan #doorgiftmacarons #doorgiftziplock #doorgiftmeringue #doorgiftpopcorn #popcornmurah #doorgiftcookies #doorgiftseremban #doorgiftcantik

{ ZIPLOCK + ISIAN = SIAP PACKING }⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
✔️Cookies chop chips ⁣⁣⁣
✔️Mini Chips more ⁣⁣⁣
✔️Marshmellow ⁣⁣⁣
✔️Popcorn caramel ⁣
✔️Pretzel ⁣
✔️Biskut Bangkit ⁣⁣⁣
✔️Biskut Bear inti Coklat⁣⁣⁣
✔️Baby Meringue ⁣⁣⁣
✔️Kacang ⁣⁣Campur ⁣
✔️Teddy bear cookies ⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣
Pilih sahaja salah satu !!! ⁣⁣⁣
! MURAH TERLAJAK LARISSS ! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
OPEN ORDER TAHUN 2020!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Order boleh click link bio ⬆️⁣⁣
⁣⁣ #doorgiftmurah #doorgiftmurahgiler #doorgiftrm1 #doorgiftselangor #doorgiftkualalumpur #doorgiftterengganu #doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftcomel #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftperlis #doorgiftpenang #doorgiftpuchong #doorgiftkelantan #hantaran #doorgiftbox #doorgiftbirthday #ziplockbag #doorgiftperkahwinan #doorgiftmacarons #doorgiftziplock #doorgiftmeringue #doorgiftpopcorn #popcornmurah #doorgiftcookies #doorgiftseremban #doorgiftcantik