#natural photos & videos

60.5m Posts

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya. 
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering 
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya.
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya. 
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering 
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya.
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

FYI THIS IS MY GYM OIL!!!
Are you frustrated at work 😤 Have setbacks in spite of your best efforts shaken your confidence 😓 Or has misplaced trust left you cynical more often than your best self should be 🙁 Then stop, reset, and restart with 🌸doTERRA🌸 🏃🏼‍♀️ Motivate Encouraging Blend of 🌿 mint and 🍊 citrus essential oils. doTERRA 🏃🏼‍♀️ Motivate with its invigorating scent will help you unleash your creative powers and find feelings of courage that comes from believing in yourself again 🤩 Go ahead and raise the bar–you can do it! .
🌸 @doterraaunz 🌸 @doterra 🌸
.
🛒 shop link in bio ☝🏻
🦋 https://www.mydoterra.com/tidalcreations/#/ OR sign up as a WHOLESALE CUSTOMER FOR DISCOUNTED PRODUCTS
.
.
.
#doterra #doterraaustralia #essentialoils #doterraessentialoils #wellness #doterralife #naturalsolutions #doterraoils #natural #aromatherapy #health #wellnessadvocate #doterralove #purify  #essentialoilforcleaning  #holistic  #naturalhealth #doterraliving #oils #healthyliving #essentialoil #healthylifestyle #holistichealth #naturallife #motivate #essentialoilsformotivation #doterramotivate #oilsforconfidence #essentialoilsforconfidence

FYI THIS IS MY GYM OIL!!!
Are you frustrated at work 😤 Have setbacks in spite of your best efforts shaken your confidence 😓 Or has misplaced trust left you cynical more often than your best self should be 🙁 Then stop, reset, and restart with 🌸doTERRA🌸 🏃🏼‍♀️ Motivate Encouraging Blend of 🌿 mint and 🍊 citrus essential oils. doTERRA 🏃🏼‍♀️ Motivate with its invigorating scent will help you unleash your creative powers and find feelings of courage that comes from believing in yourself again 🤩 Go ahead and raise the bar–you can do it! .
🌸 @doterraaunz 🌸 @doterra 🌸
.
🛒 shop link in bio ☝🏻
🦋 https://www.mydoterra.com/tidalcreations/#/ OR sign up as a WHOLESALE CUSTOMER FOR DISCOUNTED PRODUCTS
.
.
.
#doterra #doterraaustralia #essentialoils #doterraessentialoils #wellness #doterralife #naturalsolutions #doterraoils #natural #aromatherapy #health #wellnessadvocate #doterralove #purify #essentialoilforcleaning #holistic #naturalhealth #doterraliving #oils #healthyliving #essentialoil #healthylifestyle #holistichealth #naturallife #motivate #essentialoilsformotivation #doterramotivate #oilsforconfidence #essentialoilsforconfidence

💗HOW PRETTY IS OUR PINK WAX💗
Voor onze ‘BROWS’ gebruiken we deze wunderwax! Zacht voor de huid en neemt alle haartjes mee!
#puurnique #beringen #beauty #organic #natural #skincare #facialtreatment #brows #wax #waxing

💗HOW PRETTY IS OUR PINK WAX💗
Voor onze ‘BROWS’ gebruiken we deze wunderwax! Zacht voor de huid en neemt alle haartjes mee!
#puurnique #beringen #beauty #organic #natural #skincare #facialtreatment #brows #wax #waxing

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya. 
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering 
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya.
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

Jadilah seorang pejuang yang selalu maju berperang, jangan selalu khawatir karena itu membuatmu takut untuk melangkah.
🔸🔹🔸🔹🔸
🔸🔹🔸🔹🔸
RD Trans "DEDEK ATTHIYA"
🚌 Jetbus 3+ SHD by Adiputro
🔧 HINO RK 8 R260
.
.
🌎 Hotel Ratna, Probolinggo, Jawa Timur
🔸🔹🔸🔹🔸
🔸🔹🔸🔹🔸
#busenthusiast #sukafotobis
#FotoBusSHD #buspariwisata
#mybusmyadventures #photobiskita
#gallerybusindonesia #ayonaikbiscom
#Official_fotobus_indonesia #indonesianbus
#adiputrokaroseri
#rdtransbus
#pathbis
#natural
#Wonderfulindonesia
#photograph
#photoshoot
#likeforlikes
#squadkotamangga
#Probolinggo

Jadilah seorang pejuang yang selalu maju berperang, jangan selalu khawatir karena itu membuatmu takut untuk melangkah.
🔸🔹🔸🔹🔸
🔸🔹🔸🔹🔸
RD Trans "DEDEK ATTHIYA"
🚌 Jetbus 3+ SHD by Adiputro
🔧 HINO RK 8 R260
.
.
🌎 Hotel Ratna, Probolinggo, Jawa Timur
🔸🔹🔸🔹🔸
🔸🔹🔸🔹🔸
#busenthusiast #sukafotobis
#FotoBusSHD #buspariwisata
#mybusmyadventures #photobiskita
#gallerybusindonesia #ayonaikbiscom
#Official_fotobus_indonesia #indonesianbus
#adiputrokaroseri
#rdtransbus
#pathbis
#natural
#Wonderfulindonesia
#photograph
#photoshoot
#likeforlikes
#squadkotamangga
#Probolinggo

Posting these a bit late ! but...
Lashes in style: CuteAss 💕💕‼️
SooPretty!💕
.
lashes!💕 From the one and only @chabellilashco ! DM for info or any questions 💘
.
.
. . #ElPasoTx #StripLashes #MinkLashes #Mink #Glam #Natural #LocalLashes #Tx #ElPaso #bordercitylashes 
Thank you @ash.slaaay  for the picture ❤️❤️

Posting these a bit late ! but...
Lashes in style: CuteAss 💕💕‼️
SooPretty!💕
.
lashes!💕 From the one and only @chabellilashco ! DM for info or any questions 💘
.
.
. . #ElPasoTx #StripLashes #MinkLashes #Mink #Glam #Natural #LocalLashes #Tx #ElPaso #bordercitylashes
Thank you @ash.slaaay for the picture ❤️❤️

Наблюдаем за тем, как бабье лето здоровается с зимой ❄ Согревает только любовь и нежность материалов футболки #LAK ♥ 
______________________________
Стоимость изделия 6.200 р
____________________________

#Авторскиефутболки #LAK #Цветной #Белый #LakDesign  #Футболка #ЭтоСамоеБлизкое #КСердцу #Tshirt #ItsBeautiful #SpesialForYou #Fashion #Only #ЦУМ #Natural #Materials #Bamboo #ОкружающаяСреда #ЭкологическиЧистый #Продукт  #LikeADream #MadeInRussia #WithLove ♥️

Наблюдаем за тем, как бабье лето здоровается с зимой ❄ Согревает только любовь и нежность материалов футболки #LAK
______________________________
Стоимость изделия 6.200 р
____________________________

#Авторскиефутболки #LAK #Цветной #Белый #LakDesign #Футболка #ЭтоСамоеБлизкое #КСердцу #Tshirt #ItsBeautiful #SpesialForYou #Fashion #Only #ЦУМ #Natural #Materials #Bamboo #ОкружающаяСреда #ЭкологическиЧистый #Продукт #LikeADream #MadeInRussia #WithLove ♥️

Guten Morgen von der wolkigen Front 🙋🏻‍♀️ Beim stöbern gestern bin ich auf einen passenden Text zum Bild gestoßen: Hast du dich schon mal beim weinen beobachtet? Im Spiegel? Wie sieht das aus? Tut es dir leid oder ist es ganz komisch? Kannst du dich selber leiden sehen? Ich verrate dir mal was: Du siehst hässlich aus, wenn du weinst. Egal wie viel Make-Up du trägst, traurige Menschen haben ihre Ausstrahlung verloren. Im besten Fall läuft dir auch noch dein ganzes Make-Up die Wangen herunter. Wenn du das nächste mal weinst, dann schau dich dabei im Spiegel an. So lange, bis du aufhören musst. Es ist normal, dass du anfangs noch mehr weinen musst. Aber wenn das vergeht, dann lach doch mal. Lach dich selber an. Mindestens eine Minute. Findest du das nicht viel schöner? Ja, oder? Ich verrate dir mal was: Andere auch. Und es ist besser oder nicht? Gut, wir haben dein Gehirn jetzt ein bisschen verarscht, weil beim Lachen Endorphine ausgeschüttet werden. Auch, wenn du eigentlich traurig bist, deshalb lach breit genug, damit es klappt. Am besten mit Zähnen! Ich bin selbst ein sehr emotionaler Mensch und muss sehr oft weinen. Aber ich habe mittlerweile einen Trick gefunden, der mir so einige Tränen und damit auch eine Menge Kraft erspart: Wenn dir die Tränen hochschießen, dann denk über drei Sachen nach! 1) stimmt das, weswegen du weinst? 2) macht es Sinn, dass du deswegen weinst? 3) wird es die Sache verbessern, wenn du weinst, oder viel mehr wenn du lachst? 
Lass dir eins sagen: Weinen ist okay. Aber nicht in jeder Situation! Tu deinem Körper diese Trauer nicht an. Sie kostet ihn Kraft und irgendwann wirst du krank. Nicht nur deine Seele, sondern auch dein Körper wird daran zerbrechen. Also schau jetzt in den Spiegel und lache. - Annabelle Krause .
.
.
.
#runderwurfel #annabellekrause #interior123 #interior4you #interiordesign #germaninteriorbloggers #interiorgoals #liebefeld #bielefeld #germaninteriorbloggers #home #homedecor #homestyle #decoration #flohmarktfund #nomakeup #natural #gurbettekigelinler #kleinerfeinerfeed #myimmo #bedroom #schlafzimmer #industrial #interior4you1 #green #personal #gedanken #pflanzenkunde

Guten Morgen von der wolkigen Front 🙋🏻‍♀️ Beim stöbern gestern bin ich auf einen passenden Text zum Bild gestoßen: Hast du dich schon mal beim weinen beobachtet? Im Spiegel? Wie sieht das aus? Tut es dir leid oder ist es ganz komisch? Kannst du dich selber leiden sehen? Ich verrate dir mal was: Du siehst hässlich aus, wenn du weinst. Egal wie viel Make-Up du trägst, traurige Menschen haben ihre Ausstrahlung verloren. Im besten Fall läuft dir auch noch dein ganzes Make-Up die Wangen herunter. Wenn du das nächste mal weinst, dann schau dich dabei im Spiegel an. So lange, bis du aufhören musst. Es ist normal, dass du anfangs noch mehr weinen musst. Aber wenn das vergeht, dann lach doch mal. Lach dich selber an. Mindestens eine Minute. Findest du das nicht viel schöner? Ja, oder? Ich verrate dir mal was: Andere auch. Und es ist besser oder nicht? Gut, wir haben dein Gehirn jetzt ein bisschen verarscht, weil beim Lachen Endorphine ausgeschüttet werden. Auch, wenn du eigentlich traurig bist, deshalb lach breit genug, damit es klappt. Am besten mit Zähnen! Ich bin selbst ein sehr emotionaler Mensch und muss sehr oft weinen. Aber ich habe mittlerweile einen Trick gefunden, der mir so einige Tränen und damit auch eine Menge Kraft erspart: Wenn dir die Tränen hochschießen, dann denk über drei Sachen nach! 1) stimmt das, weswegen du weinst? 2) macht es Sinn, dass du deswegen weinst? 3) wird es die Sache verbessern, wenn du weinst, oder viel mehr wenn du lachst?
Lass dir eins sagen: Weinen ist okay. Aber nicht in jeder Situation! Tu deinem Körper diese Trauer nicht an. Sie kostet ihn Kraft und irgendwann wirst du krank. Nicht nur deine Seele, sondern auch dein Körper wird daran zerbrechen. Also schau jetzt in den Spiegel und lache. - Annabelle Krause .
.
.
.
#runderwurfel #annabellekrause #interior123 #interior4you #interiordesign #germaninteriorbloggers #interiorgoals #liebefeld #bielefeld #germaninteriorbloggers #home #homedecor #homestyle #decoration #flohmarktfund #nomakeup #natural #gurbettekigelinler #kleinerfeinerfeed #myimmo #bedroom #schlafzimmer #industrial #interior4you1 #green #personal #gedanken #pflanzenkunde

lotion natural? produk lokal? emang ada yaa ... eh jangan salah gaes, sekarang ada banget produk lokal yang bener-bener natural, vegan, no sillicone, no parabens, no dyes dan botolnya sendiripun terbuat dari 100% produk material yang di daur ulang. KEREN gak sih itu, oh my God mantul bangetttt! 💕💕💕
.
ini adalah Love Beauty and Planet Body Lotion with Murumuru Butter and Rose Aroma. produk ini udah beberapa bulan yang lalu sempet launching dan aku anaknya kan lotion-an banget yaa jadi kudu wajib nyobain ini. dan setelah cium sana-sini aku jatuh cinta sama yang pink ini, wanginya tuh bener-bener cantik karena ada rose nya, feminim dan mewah banget. beneran #noplayplay deh sama variant mereka, enak semua sih jujur wanginya tinggal disesuaikan sama kepribadian dan selera kamu aja
.
dia itu teksturnya cukup thick, lembut dan cepet meresap ke kulit jadi gak ada deh tuh istilah lengket-lengket. jadi selain wanginya yang super enak, lotion ini juga bisa menjaga kelembapan kulit kita makin ternutrisi dan cantik bercahaya. apalagi cuaca sekarang yang panas terus tak kunjung hujan, butuh banget pake suatu produk yang bisa menghidrasi kulit
.
fixed banget sih bakalan repurchase banget ini, dan pengen cobain yang variant best sellernya yaitu Coconut. dan saran buat @lovebeautyandplanet_id bikin versi body mist atau spraynya dong ini, biar makin harum mewangi sepanjang hari, karena enak banget wanginya beneran deh, #notiputipu lah 😚♥️
.
.
#lovebeautyandplanet #bodylotion #skincare #products #beauty #murumurubutter #rosearoma #pink #natural #vegan #recycledmaterials #plantbased #ingredients #nosilicones #noparabens #nodyes #noguilt #favorite #angieayureview #angieayuapproved

lotion natural? produk lokal? emang ada yaa ... eh jangan salah gaes, sekarang ada banget produk lokal yang bener-bener natural, vegan, no sillicone, no parabens, no dyes dan botolnya sendiripun terbuat dari 100% produk material yang di daur ulang. KEREN gak sih itu, oh my God mantul bangetttt! 💕💕💕
.
ini adalah Love Beauty and Planet Body Lotion with Murumuru Butter and Rose Aroma. produk ini udah beberapa bulan yang lalu sempet launching dan aku anaknya kan lotion-an banget yaa jadi kudu wajib nyobain ini. dan setelah cium sana-sini aku jatuh cinta sama yang pink ini, wanginya tuh bener-bener cantik karena ada rose nya, feminim dan mewah banget. beneran #noplayplay deh sama variant mereka, enak semua sih jujur wanginya tinggal disesuaikan sama kepribadian dan selera kamu aja
.
dia itu teksturnya cukup thick, lembut dan cepet meresap ke kulit jadi gak ada deh tuh istilah lengket-lengket. jadi selain wanginya yang super enak, lotion ini juga bisa menjaga kelembapan kulit kita makin ternutrisi dan cantik bercahaya. apalagi cuaca sekarang yang panas terus tak kunjung hujan, butuh banget pake suatu produk yang bisa menghidrasi kulit
.
fixed banget sih bakalan repurchase banget ini, dan pengen cobain yang variant best sellernya yaitu Coconut. dan saran buat @lovebeautyandplanet_id bikin versi body mist atau spraynya dong ini, biar makin harum mewangi sepanjang hari, karena enak banget wanginya beneran deh, #notiputipu lah 😚♥️
.
.
#lovebeautyandplanet #bodylotion #skincare #products #beauty #murumurubutter #rosearoma #pink #natural #vegan #recycledmaterials #plantbased #ingredients #nosilicones #noparabens #nodyes #noguilt #favorite #angieayureview #angieayuapproved

Now is the time to get your eyebrows, eyeliner or lips tattooed! 🙌🏻 Appointments available now ✅✨ #nomorepencil #bestthing #eyebrowsonfleek #natural #bold #beautiful

Now is the time to get your eyebrows, eyeliner or lips tattooed! 🙌🏻 Appointments available now ✅✨ #nomorepencil #bestthing #eyebrowsonfleek #natural #bold #beautiful

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya. 
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering 
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya.
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

#infinite #awardwinning #natural  #complimentary  Stimulate collagen premium skin care reduce the appearance of fine lines and wrinkles  Seeing is believing Book your facial in today Normally $90 includes neck shoulder and face massage for only $30 
5 available only

#infinite #awardwinning #natural #complimentary Stimulate collagen premium skin care reduce the appearance of fine lines and wrinkles Seeing is believing Book your facial in today Normally $90 includes neck shoulder and face massage for only $30
5 available only

In my natural state 😲👀 .. after a great workout sesh feeling renewed, replenished 🙌🏼😌😊. You’ll rarely see this face without makeup however this feels refreshing and awesome! Have a blessed night y’all! 😘🌙😴💤 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#happy #goodnight #instadaily #instagood #instacool #instagram #goodmorning #glow #natural #face #nofilter #nomakeup #makeup #begone #photooftheday #instagramhub #cheers #bed #bedroom #bedtime  #instagramers #smile #photographer #boomerang #selfie #fitness

In my natural state 😲👀 .. after a great workout sesh feeling renewed, replenished 🙌🏼😌😊. You’ll rarely see this face without makeup however this feels refreshing and awesome! Have a blessed night y’all! 😘🌙😴💤 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#happy #goodnight #instadaily #instagood #instacool #instagram #goodmorning #glow #natural #face #nofilter #nomakeup #makeup #begone #photooftheday #instagramhub #cheers #bed #bedroom #bedtime #instagramers #smile #photographer #boomerang #selfie #fitness

Oushak Rugs founded in a small town in western Turkey, Oushak (or Ushak) rugs were influenced by Persian designs. In the 15th century, the small town of Oushak became one of the largest production center for Turkish rugs.
.
Geographical access to an abundance of materials such as wool and natural dyes allowed for high production and commercialization. Unlike many rugs, what made the classic Oushak rugs popular was the distinct design and craftsmanship that was prevalent in each and every rug.
.
The designs were largely geometric and floral. A central medallion was always present along with smaller medallions that were arranged around the entire border of the rug. 
#oushak #oushaks #oushakrug #turkishrugs #carpets #handmade #persian #designs #natural #dyes #handwoven #vintage

Oushak Rugs founded in a small town in western Turkey, Oushak (or Ushak) rugs were influenced by Persian designs. In the 15th century, the small town of Oushak became one of the largest production center for Turkish rugs.
.
Geographical access to an abundance of materials such as wool and natural dyes allowed for high production and commercialization. Unlike many rugs, what made the classic Oushak rugs popular was the distinct design and craftsmanship that was prevalent in each and every rug.
.
The designs were largely geometric and floral. A central medallion was always present along with smaller medallions that were arranged around the entire border of the rug.
#oushak #oushaks #oushakrug #turkishrugs #carpets #handmade #persian #designs #natural #dyes #handwoven #vintage

Hope you all have a beautiful Wednesday today. If you haven't already, tuck into something delicious with added hemp seeds. Hemp recipes can be found on hempgallery.com.au⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#hemp #hempseeds #hempseedoil #hempprotein #health #organicskincare #happiness #natural #greenliving #sustainable #ecofriendly #healthybreakfast #veganbreakfast #smoothierecipe #breakfastinspo #superfoods #bestofvegan #plantbasedfood #beautifulfood #hemprecipes #nutrients #benefits #vegan #vegetarian #hempfood #australianhempindustry #hempforchange #healthyliving #hempgallery #livewithhemp
Skin balanced if your skin is excessively oily. It helps to reduce excessive oil production. It can be used by all skin types. It is a luxurious treat you can give your skin. It gives instant Glow, remove the Tan, tightening the pores and remove all signs of fatigue in just a few applications.

Rs. 1200 only or Order WathsApp NO. 0320-6261044

#skincare, #acneproneskin, #clearskin, #SkincarePakistan, #exfoliate, #beauty, #bloggers, #natural, #naturalbeauty, #skin, #Pakistan, #anti-aging

Skin balanced if your skin is excessively oily. It helps to reduce excessive oil production. It can be used by all skin types. It is a luxurious treat you can give your skin. It gives instant Glow, remove the Tan, tightening the pores and remove all signs of fatigue in just a few applications.

Rs. 1200 only or Order WathsApp NO. 0320-6261044

#skincare, #acneproneskin, #clearskin, #SkincarePakistan, #exfoliate, #beauty, #bloggers, #natural, #naturalbeauty, #skin, #Pakistan, #anti-aging

- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
스토어에 업데이트 되었어요 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•breeze bag natural
•vegetable leather goods ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
-
-
#amicus
#natural
#cardwallet
#cardcase
#leatherbag
#bag
.
.
.
.#춘천가죽공방

- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
스토어에 업데이트 되었어요 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•breeze bag natural
•vegetable leather goods ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
-
-
#amicus
#natural
#cardwallet
#cardcase
#leatherbag
#bag
.
.
.
. #춘천가죽공방

Las uñas necesitan tratamiento para estar sanas, fuertes y bonitas. Conoces los tratamientos de #miacosmeticsparis ? 💅 -
-
#miacosmetics #farmacia #parafarmacia #belleza #mialovers #sinparabenos #miaadicta #esmaltedeuñas #pintamostusuñas #sermujer #dermoconsejera #dermocosmetics #natural

Las uñas necesitan tratamiento para estar sanas, fuertes y bonitas. Conoces los tratamientos de #miacosmeticsparis ? 💅 -
-
#miacosmetics #farmacia #parafarmacia #belleza #mialovers #sinparabenos #miaadicta #esmaltedeuñas #pintamostusuñas #sermujer #dermoconsejera #dermocosmetics #natural

❣️🌈
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
#tumblr #face #blue #hairstyle #mouth #eyebrows #eyes #aesthetic #lifestyle #tbt #iam #natural #insta

❣️🌈
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
#tumblr #face #blue #hairstyle #mouth #eyebrows #eyes #aesthetic #lifestyle #tbt #iam #natural #insta

In case you didnt know.... The #kidneys are a pair of bean-shaped #organs on either side of your spine, below your ribs and behind your belly. Roughly the size of a large fist.
The kidneys' job is to #filter your #blood. They remove wastes, control the body's fluid balance, and keep the right levels of electrolytes. All of the blood in your #body passes through them several times a day.
Blood comes into the kidney, waste gets removed, and salt, water, and #minerals are adjusted, if needed. The filtered blood goes back into the body. Waste gets turned into urine, which collects in the kidney's pelvis -- your bladder.
Each kidney has around a million tiny filters called nephrons. You could have only 10% of your kidneys working, and you may not notice any symptoms or problems.
 I was diagnosed at chronic failure. A #biopsy was done in 2015:
Kidney biopsy: Using a needle inserted into the back, a small piece of kidney tissue is removed. Examining the kidney tissue under a #microscope  Which lead to....
There are many #types.... The type of #ckd I have:
#Glomerulonephritis : An overactive #immunesystem may #attack the kidney, causing #inflammation and some #damage. Blood and protein in the urine are common problems that occur with #glomerulonephritis. It can also result in #kidneyfailure. 
When they took a #biopsy in 2015, I had 25% or less function left. Which is considered...
#Chronicrenalfailure: A permanent partial loss of how well your kidneys work.
And finally as of March 2019:
#Endstagerenaldisease #ESRD : Complete loss of kidney strength. People with ESRD require regular #dialysis for #survival.
At first I was treated with:
#Hemodialysis: A person with complete kidney failure is connected to a #dialysismachine, which #filters the blood and returns it to the body. #Hemodialysis is typically done 3 days per week. I am currently doing: #Peritonealdialysis: Placing large amounts of a special fluid in the abdomen through a catheter allows the #body to filter the blood using the #natural membrane lining the abdomen. After a while, the fluid with the waste is #drained and discarded. This is done daily, each #treatment is 10hrs.

In case you didnt know.... The  #kidneys are a pair of bean-shaped #organs on either side of your spine, below your ribs and behind your belly. Roughly the size of a large fist.
The kidneys' job is to #filter your  #blood. They remove wastes, control the body's fluid balance, and keep the right levels of electrolytes. All of the blood in your #body passes through them several times a day.
Blood comes into the kidney, waste gets removed, and salt, water, and  #minerals are adjusted, if needed. The filtered blood goes back into the body. Waste gets turned into urine, which collects in the kidney's pelvis -- your bladder.
Each kidney has around a million tiny filters called nephrons. You could have only 10% of your kidneys working, and you may not notice any symptoms or problems.
I was diagnosed at chronic failure. A #biopsy was done in 2015:
Kidney biopsy: Using a needle inserted into the back, a small piece of kidney tissue is removed. Examining the kidney tissue under a #microscope Which lead to....
There are many #types.... The type of #ckd I have:
#Glomerulonephritis : An overactive  #immunesystem may #attack the kidney, causing  #inflammation and some #damage. Blood and protein in the urine are common problems that occur with #glomerulonephritis. It can also result in #kidneyfailure.
When they took a #biopsy in 2015, I had 25% or less function left. Which is considered...
#Chronicrenalfailure: A permanent partial loss of how well your kidneys work.
And finally as of March 2019:
#Endstagerenaldisease #ESRD : Complete loss of kidney strength. People with ESRD require regular  #dialysis for #survival.
At first I was treated with:
#Hemodialysis: A person with complete kidney failure is connected to a #dialysismachine, which #filters the blood and returns it to the body. #Hemodialysis is typically done 3 days per week. I am currently doing: #Peritonealdialysis: Placing large amounts of a special fluid in the abdomen through a catheter allows the #body to filter the blood using the #natural membrane lining the abdomen. After a while, the fluid with the waste is #drained and discarded. This is done daily, each #treatment is 10hrs.

Yah setiap mau di foto adaaa aja orang dibelakang nya heran deh 😂 untung mata gue ga sipit2 amat tar disangka mualaf lagi wkwk
.
#instagram #instasize #instadaily #instamag #likeorlike #likeforlike #ootdhijab #natural #weekend #holiday

Yah setiap mau di foto adaaa aja orang dibelakang nya heran deh 😂 untung mata gue ga sipit2 amat tar disangka mualaf lagi wkwk
.
#instagram #instasize #instadaily #instamag #likeorlike #likeforlike #ootdhijab #natural #weekend #holiday

✅✅ਸਾਡਾ ੲਿਹ page ਚੰਗਾ ਲੱਗੇ ਤਾ share ਅਤੇ Follow ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ(ਧੰਨਵਾਦ)
#canada #sweet #student #studentlife #songs #sardar #singer #punjabisong #punjab #gym #gangland #gallerywall #ielts #natural #vehlijanta #hollywood #bollywood #babbumaan #driver #red #awesome #amritsar

✅✅ਸਾਡਾ ੲਿਹ page ਚੰਗਾ ਲੱਗੇ ਤਾ share ਅਤੇ Follow ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ(ਧੰਨਵਾਦ)
#canada #sweet #student #studentlife #songs #sardar #singer #punjabisong #punjab #gym #gangland #gallerywall #ielts #natural #vehlijanta #hollywood #bollywood #babbumaan #driver #red #awesome #amritsar

Still time to order and receive a free lip love balm, off me as a thank you! Sold 5 of these yesterday, can't wait to here your reviews ladies. I just love the glow the next morning after using ,unreal!! 💜💫
.
.
.
#exfoliation #chemicalpeel #natural #skincareroutine #vegan #fruitenzymes

Still time to order and receive a free lip love balm, off me as a thank you! Sold 5 of these yesterday, can't wait to here your reviews ladies. I just love the glow the next morning after using ,unreal!! 💜💫
.
.
.
#exfoliation #chemicalpeel #natural #skincareroutine #vegan #fruitenzymes

Bicho 🐝🐛🦋🐌🦟🐞🐜🦗🕷 #foto #fotografia #fotografo #bicho #animal #naturaleza #natural #jonacatepec #morelos #photo
Distorsion - Noyoco inspo
​> noyoco, la marque éco 🌷

Distorsion - Noyoco inspo
​> noyoco, la marque éco 🌷

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya. 
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering 
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

[OFFICIAL PAID PROMOTE MABA CUP 2019]
Baru masuk dunia perkuliahan? Takut sibuk dan ga bisa jaga badan?
Hati2 jomblo kronis loh😀
Jangan takut ya guys!

Yuk cobain @dr_muscle_catering 👍
Diet disini dijamin sukses deh! Dan enaknya kalori tertera di semua packagingnya.
Sekarang juga ada protein shake loh dari bahan natural , varian rasa : Hazelnut, Cappucino, Green tea, Chocolate, Soy
Dan yg pastinya semua rasanya tetep enak!

Psst mereka lagi ada promo discount khusus bulan september hingga 50rb loh!
Dan khusus area UKP free ongkir dan bisa request jam kirim! Enak kan?

Buruan order! 😀
Instagram : @dr_muscle_catering
WhatsApp : 0812322210155
Line : @drmusclecatering (pakai @) We give you the best service and quality of healthy food!
Dr Muscle Catering,
Healthy yet Tasty!

#healthy #food #natural #cleaneating #diet #dietsurabaya #cateringdiet #cateringdietsurabaya #dietmurah #cateringmurah #healthy #healthyfood #healthylife #foodiessurabaya #tasty #dietenak #healthysurabaya #dietfood #getbacktofit #cuttingsurabaya #bulking #cutting #mealplansurabaya #mealplansurabaya #cateringdietmurah #cateringsurabayabarat

JOWAR CRISPS....
Healthy baked crisps. Gluten free. Oil free and filled with nutrition. 
For details contact us on 9550187000
#salubritykitchen #salubrious #salubrity #jowar #crisps #healthy #glutenfree #oilfree #nutrition #energy #natural #anytimesnack #healthymeals #healthyrecipe #healthylifestyle #healthyfood #healthyeating #guiltfreefood #powerhouse #hyderabad
Genuine Emerald Gemstone Minimalist Stud Earrings Natural Diamond Solid 14k Yellow Gold Fine Jewelry
eBay Store :- http://stores.ebay.com/couturechics-jewels
Email :- couturechics01@gmail.com
#Emerald #Gemstone #Minimalist #Stud #Earrings #Natural #Diamond #Solid #14k #Yellow #Gold #Fine #Jewelry #picoftheday #fineearrings #fashionearrings #goldearrings

Genuine Emerald Gemstone Minimalist Stud Earrings Natural Diamond Solid 14k Yellow Gold Fine Jewelry
eBay Store :- http://stores.ebay.com/couturechics-jewels
Email :- couturechics01@gmail.com
#Emerald #Gemstone #Minimalist #Stud #Earrings #Natural #Diamond #Solid #14k #Yellow #Gold #Fine #Jewelry #picoftheday #fineearrings #fashionearrings #goldearrings

𝗛𝗜𝗣 𝗛𝗜𝗣 𝗛𝗢𝗢𝗥𝗔𝗬💜💜💜
𝗜𝘁’𝘀 𝗺𝗮 𝗯𝗶𝗿𝘁𝗵𝗱𝗮𝘆 𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆! 
𝗩𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗼𝗽 𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟭𝟴% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽 (𝗯𝗶𝗷𝗻𝗮) 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗖𝗕𝗗 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽 
𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀://𝗰𝗯𝗱𝗷𝗲𝗹𝘁𝗷𝗲.𝗰𝗼𝗺 
𝗠𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗱𝗲 𝗛𝗢𝗘𝗥𝗔 𝗬𝗮𝘆!! 𝙒𝙞𝙡 𝙟𝙚 𝙢𝙞𝙟 𝙚𝙚𝙣 𝙠𝙖𝙙𝙤𝙤𝙩𝙟𝙚 𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣? 𝘿𝙚𝙚𝙡 𝙙𝙖𝙣 𝙙𝙞𝙩 𝙗𝙚𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩 😃

𝗛𝗜𝗣 𝗛𝗜𝗣 𝗛𝗢𝗢𝗥𝗔𝗬💜💜💜
𝗜𝘁’𝘀 𝗺𝗮 𝗯𝗶𝗿𝘁𝗵𝗱𝗮𝘆 𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆!
𝗩𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗼𝗽 𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟭𝟴% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽 (𝗯𝗶𝗷𝗻𝗮) 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗖𝗕𝗗 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽
𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀://𝗰𝗯𝗱𝗷𝗲𝗹𝘁𝗷𝗲.𝗰𝗼𝗺
𝗠𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗱𝗲 𝗛𝗢𝗘𝗥𝗔 𝗬𝗮𝘆!! 𝙒𝙞𝙡 𝙟𝙚 𝙢𝙞𝙟 𝙚𝙚𝙣 𝙠𝙖𝙙𝙤𝙤𝙩𝙟𝙚 𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣? 𝘿𝙚𝙚𝙡 𝙙𝙖𝙣 𝙙𝙞𝙩 𝙗𝙚𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩 😃

❤️Green Peel®Classic❤️ NY hud på 5dager! ❤️
.
Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. .
Book online time hos oss: www.fixit.no 💻
📲 fixit

❤️Green Peel®Classic❤️ NY hud på 5dager! ❤️
.
Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. .
Book online time hos oss: www.fixit.no 💻
📲 fixit

Ramificaciones 🌳

Ramificaciones 🌳

This little light of ours... We’re gonna let her shine.... We figured while we start uploading all of our treasures into our Etsy shop that we would just gift you all with photos from the adorable files. You’re welcome. 
Stay tuned for additions to our shop, web site to come and sneak peaks into our next production location. Thanks for being a part of our home.

This little light of ours... We’re gonna let her shine.... We figured while we start uploading all of our treasures into our Etsy shop that we would just gift you all with photos from the adorable files. You’re welcome.
Stay tuned for additions to our shop, web site to come and sneak peaks into our next production location. Thanks for being a part of our home.

• •
Helwa beautycare merupakan perawatan kulit wajah yang menggunakan tekhnologi nano,menyerap ke dalam kulit secara sempurna😍 melalui proses hingga membersihkan wajah secara sempurna, bukan dgn hasil instan
.
.
.
.
.
.
====================
#helwa #helwabeauty #helwabeautycare #nabilaabdurrahman #skincare
#natural #helwa  #helwajatim #organic #kecantikan #glowing #putih #storekecantikan #skincarejatim #beauty #cream #halal #skincarehalal #indonesia #denpasar #bali #jember #helwabeautycarejember #helwabeautycaredenpasar #helwabeautycarebali
#nabilaabdurrahmandenpasarbali
#nabilaabdurrahmanbali
#nabilaabdurrahman_denpasar #serumhelwa #jellygoldhelwa #jellydiamondhelwa
#helwabeautycaredenpasar
Hi! ✌🏻

Hi! ✌🏻

Top natural photos & videos

😍😍
De onde você é?
Marque uma amiga 💗
__
@leslielatrice
Siga @simcrespa para inspirações, penteados, dicas e mais.
__
#SimCrespa #NaturalHair

😍😍
De onde você é?
Marque uma amiga 💗
__
@leslielatrice
Siga @simcrespa para inspirações, penteados, dicas e mais.
__
#SimCrespa #NaturalHair

Knowing your curl type is the first step in knowing which products will work best for you. Along with that, knowing your porosity and density will also play a factor, so when comparing your curls to someone else... make sure to take all 3 into consideration 👌🏽
•
•
•
In tonight’s video I’m going SUPER in depth on each curl type from 2A to 4C. Video is going up at 8:30! Link will be in the bio 💕
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#naturalhaircare #naturalbeauty #igcurls #cachosbrauis #healthyhairgrowth #naturalhairsistas #naturallyshesdope #hairgrowth #voiceofhair #naturalhair #naturalhaircommunity #teamnatural #naturalhairstyles #naturalhairdaily #blackgirlmagic #protectivestyles #naturalista #curlyhair #naturalhairjourney #curlygirlmethod #naturalhairrocks #curls #natural #healthyhair #myhaircrush  #naturalhairdoescare #melanin

Knowing your curl type is the first step in knowing which products will work best for you. Along with that, knowing your porosity and density will also play a factor, so when comparing your curls to someone else... make sure to take all 3 into consideration 👌🏽



In tonight’s video I’m going SUPER in depth on each curl type from 2A to 4C. Video is going up at 8:30! Link will be in the bio 💕
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#naturalhaircare #naturalbeauty #igcurls #cachosbrauis #healthyhairgrowth #naturalhairsistas #naturallyshesdope #hairgrowth #voiceofhair #naturalhair #naturalhaircommunity #teamnatural #naturalhairstyles #naturalhairdaily #blackgirlmagic #protectivestyles #naturalista #curlyhair #naturalhairjourney #curlygirlmethod #naturalhairrocks #curls #natural #healthyhair #myhaircrush #naturalhairdoescare #melanin

Beautiful work 😍😍 @mi_massie

Beautiful work 😍😍 @mi_massie

Before Summer turns to Fall! 🌴🍂

Before Summer turns to Fall! 🌴🍂