#photoeveryday photos & videos

4.2m Posts

• Schwarzwald • 🇩🇪 🌳 🎂 🕰

• Schwarzwald • 🇩🇪 🌳 🎂 🕰

Jeni gati për të bere Biskota. ⠀
⠀
TANI keni ne dore një pajisje profesionale për të arritur perfeksionin që ti dëshiron në kuzhine. ⠀
Do jeni ne gjendje te pergatisni mengjesin dhe te krijoni shumellojshmeri embelsirash, petulla etj. Me mbajtesen e saj me suste dhe pa asnje rrezik qe brumi te rrjedhe , mund te beni rracione perfekte per cdo ushqim te preferuar.⠀
⠀
⠀
Çmimi 1890 Lek ⠀
⠀
Na ndiqni ne faqen e webit per me shume oferta.⠀
⠀
http://bit.ly/2y5Qwed⠀
⠀
•Porosia direkt në adresën që ju dëshironi.⠀
•Paguaj në momentin që merrni porosinë.⠀
Per porosi na kontaktoni ne Inbox ose 0697023821.⠀
#iShpejti⠀
#Merr #Risi. #Shijo #Cilesi!

Jeni gati për të bere Biskota. ⠀

TANI keni ne dore një pajisje profesionale për të arritur perfeksionin që ti dëshiron në kuzhine. ⠀
Do jeni ne gjendje te pergatisni mengjesin dhe te krijoni shumellojshmeri embelsirash, petulla etj. Me mbajtesen e saj me suste dhe pa asnje rrezik qe brumi te rrjedhe , mund te beni rracione perfekte per cdo ushqim te preferuar.⠀


Çmimi 1890 Lek ⠀

Na ndiqni ne faqen e webit per me shume oferta.⠀

http://bit.ly/2y5Qwed⠀

•Porosia direkt në adresën që ju dëshironi.⠀
•Paguaj në momentin që merrni porosinë.⠀
Per porosi na kontaktoni ne Inbox ose 0697023821.⠀
#iShpejti
#Merr #Risi. #Shijo #Cilesi!

#thursdaymotivation with this STUNNING #transformation !!! 💫 8 months after #preservationrhinoplasty ⠀
⠀
'I don’t waste time anymore thinking about my nose or people taking pictures! Sooo glad I did it’⠀
⠀
What are you waiting for?? You know what to do 📲 😀⠀
⠀
#drbart #nosewhisperer #naturalbeautybydesign ⠀
⠀
𝑵𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒃𝒚 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒈𝒏 | 𝔻𝕣. 𝔹𝕒𝕣𝕥 ⠀
⠀
💎 Preservation Rhinoplasty ⠀
✔ No scars, No tampons ⠀
👀 Natural results ⠀
✂️ 120 min Surgery ⠀
⏰ 10 days downtime⠀
😷 DM @dr_bart_stubenitsky⠀
📧 info@stubenitsky.com ⠀
📱 +31 (0) 88 778 5201⠀
🌍 Stubenitsky.com ⠀
🌎 velthuiskliniek.nl ⠀
⠀

#thursdaymotivation with this STUNNING #transformation !!! 💫 8 months after #preservationrhinoplasty

'I don’t waste time anymore thinking about my nose or people taking pictures! Sooo glad I did it’⠀

What are you waiting for?? You know what to do 📲 😀⠀

#drbart #nosewhisperer #naturalbeautybydesign

𝑵𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒃𝒚 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒈𝒏 | 𝔻𝕣. 𝔹𝕒𝕣𝕥 ⠀

💎 Preservation Rhinoplasty ⠀
✔ No scars, No tampons ⠀
👀 Natural results ⠀
✂️ 120 min Surgery ⠀
⏰ 10 days downtime⠀
😷 DM @dr_bart_stubenitsky
📧 info@stubenitsky.com
📱 +31 (0) 88 778 5201⠀
🌍 Stubenitsky.com ⠀
🌎 velthuiskliniek.nl ⠀

Top photoeveryday photos & videos

منشن من تتمنى يكون معك هنا 😍
.
.
، •
• ‎•📍✨ جريندلوالد ✨
•🇨🇭 سويســـرا 🇨🇭
-
قرية جريندلوالد 
تعتبر جريندلوالد من أروع القرى السياحية في #سويسرا في قلب جبال الألب وهى واحده من ثلاث مراكز رئيسيه لجبال الألب الغنية بالفعاليات. . -
•📍✨Grindelwald ✨
•🇨🇭 Switzerland ‎
#Switzerland
#جريندلوالد
#Grindelwald ✨🇨🇭✨🇨🇭✨ .
.
، 🎥 By: @abdulaziz_alfaqih

منشن من تتمنى يكون معك هنا 😍
.
.
، •
• ‎•📍✨ جريندلوالد ✨
•🇨🇭 سويســـرا 🇨🇭
-
قرية جريندلوالد
تعتبر جريندلوالد من أروع القرى السياحية في #سويسرا في قلب جبال الألب وهى واحده من ثلاث مراكز رئيسيه لجبال الألب الغنية بالفعاليات. . -
•📍✨Grindelwald ✨
•🇨🇭 Switzerland ‎
#Switzerland
#جريندلوالد
#Grindelwald ✨🇨🇭✨🇨🇭✨ .
.
، 🎥 By: @abdulaziz_alfaqih