#serum photos & videos

1 minute ago
Lagi feedback 💃💃💃
Sis ni baru cuba sample product je tau..7 hari saja jerawat kecut & parut da pudar🤩

Klik bio untuk booking let's peloles serum sebelum launching 💕

#serummalaysia #serumwajah #serumjeragatmurah #serumglowing #serummurah #serum #serumantiaging #serumjerawat #draqzletspeloles

Lagi feedback 💃💃💃
Sis ni baru cuba sample product je tau..7 hari saja jerawat kecut & parut da pudar🤩

Klik bio untuk booking let's peloles serum sebelum launching 💕

#serummalaysia #serumwajah #serumjeragatmurah #serumglowing #serummurah #serum #serumantiaging #serumjerawat #draqzletspeloles

0
0
4 minutes ago
For the edgy ones who never follow trends, but often set them. ⚡️15% OFF! VENERERS.COM

#VENERERS #VENERERSBEAUTY #VNRS

For the edgy ones who never follow trends, but often set them. ⚡️15% OFF! VENERERS.COM

#VENERERS #VENERERSBEAUTY #VNRS

4 minutes ago
** SCHREIBER ** Der Tourbus von SCHREIBER hat schon so einige Kilometer auf dem Buckel und birgt so manche Geschichten und Geheimnisse, da haben bestimmt die Wände gewackelt.🤣
.
.
Schaut doch mal rein in die Tourtagebücher der Jungs auf der Ohrenfeindt Supporttour im letzten Herbst/Frühjahr 2018/19
➡️➡️➡️
#youtube https://youtu.be/nIj_I7lDWuE "Bis ans Ende der Welt" aus dem 3.ten Album "SERUM"
YouTube 
Hier geht's lang➡
https://youtu.be/JtO1p5rtoSw
.
.
#schreiber #band #tourbus #tourtagebücher #supporttour #ohrenfeindt #geschichten #ontheroad #kilometer #deutschrock #rock #music #musik #album #serum #single #bisansendederwelt #konzert #concert #party #onstage #liveontour #rocknroll #fans #deutschland #germany #rampenlicht .
.
SCHREIBER - MERCH
Schaut mal auf der Facebook Seite im Shop vorbei. 
www.schreiber-rock.de
Album ➡ SERUM ⬅ 
Außerdem erhältlich: MERCH z.B Hoodies, T-Shirts, Tank Top, Feuerzeuge, Schlüsselanhänger etc.

Facebook SCHREIBER: https://www.facebook.com/SCHREIBER-160358767312447/
Instagram: @schreiberband 
YouTube: 
https://www.youtube.com/user/schreiberrock

Support mit ❤
#supportmitherz 
Instagram: @supportmitherz 
Facebook Support mit Herz: https://www.facebook.com/SupportmitHerz/

Pic @ Support mit ❤ / Bandfestival  Bargfeld-Stegen - 31. August 19

Bitte Bildrechte beachten! 
Werbung wegen Personennennung/unbezahlt

** SCHREIBER ** Der Tourbus von SCHREIBER hat schon so einige Kilometer auf dem Buckel und birgt so manche Geschichten und Geheimnisse, da haben bestimmt die Wände gewackelt.🤣
.
.
Schaut doch mal rein in die Tourtagebücher der Jungs auf der Ohrenfeindt Supporttour im letzten Herbst/Frühjahr 2018/19
➡️➡️➡️
#youtube https://youtu.be/nIj_I7lDWuE "Bis ans Ende der Welt" aus dem 3.ten Album "SERUM"
YouTube
Hier geht's lang➡
https://youtu.be/JtO1p5rtoSw
.
.
#schreiber #band #tourbus #tourtagebücher #supporttour #ohrenfeindt #geschichten #ontheroad #kilometer #deutschrock #rock #music #musik #album #serum #single #bisansendederwelt #konzert #concert #party #onstage #liveontour #rocknroll #fans #deutschland #germany #rampenlicht .
.
SCHREIBER - MERCH
Schaut mal auf der Facebook Seite im Shop vorbei.
www.schreiber-rock.de
Album ➡ SERUM ⬅
Außerdem erhältlich: MERCH z.B Hoodies, T-Shirts, Tank Top, Feuerzeuge, Schlüsselanhänger etc.

Facebook SCHREIBER: https://www.facebook.com/SCHREIBER-160358767312447/
Instagram: @schreiberband
YouTube:
https://www.youtube.com/user/schreiberrock

Support mit ❤
#supportmitherz
Instagram: @supportmitherz
Facebook Support mit Herz: https://www.facebook.com/SupportmitHerz/

Pic @ Support mit ❤ / Bandfestival  Bargfeld-Stegen - 31. August 19

Bitte Bildrechte beachten!
Werbung wegen Personennennung/unbezahlt

4 minutes ago
❤Serum whitening @r2.beautycare ini dapat d pakai malam dan siang hari, fungsi dari serum dimalam akan memberikan proses manfaat yg maximal untuk mempercepat kerja krim malam dan pagi hari serum akan bekerja sebagai penangkal radikal bebas akibat sinar matahari dan kotoran polusi udara. pakailah serum dengan rutinitas teratur agar dapat effecktif .
@r2.beautycare sahabat kulit cantikmu 💖

#skincare #skincareindonesia #wajah #whitening #glowing #wajahglowing #skincareroutin #pelembab ##serum #antiaging #darkspot #wajahbersih #acne #kulitkering #kulitnormal #kulitberminyak #serumwajah #serumkekinian #serumwhitening #serummurah #serumindonesia #jakarta #bali #bandung #medan #riau #malang #jambi

❤Serum whitening @r2.beautycare ini dapat d pakai malam dan siang hari, fungsi dari serum dimalam akan memberikan proses manfaat yg maximal untuk mempercepat kerja krim malam dan pagi hari serum akan bekerja sebagai penangkal radikal bebas akibat sinar matahari dan kotoran polusi udara. pakailah serum dengan rutinitas teratur agar dapat effecktif .
@r2.beautycare sahabat kulit cantikmu 💖

#skincare #skincareindonesia #wajah #whitening #glowing #wajahglowing #skincareroutin #pelembab # #serum #antiaging #darkspot #wajahbersih #acne #kulitkering #kulitnormal #kulitberminyak #serumwajah #serumkekinian #serumwhitening #serummurah #serumindonesia #jakarta #bali #bandung #medan #riau #malang #jambi

0
0
4 minutes ago
Cilt sorunlarınızdan kurtulmanın zamanı gelmedi mi !?
#dermapen#mezoterapi#antiaging#serum#somondna#cryolipoliz#lazerepilasyon#nurse#estetician

Cilt sorunlarınızdan kurtulmanın zamanı gelmedi mi !?
#dermapen #mezoterapi #antiaging #serum #somondna #cryolipoliz #lazerepilasyon #nurse #estetician

4
0
5 minutes ago
Kolejny produkt z listy chciejstw, który wpadł w moje ręce dzięki cudownym: @kosmetyczny_fronesis @co_kreci_anule @aneczkablog @lebleuett 😘 Zużyłam i opisałam na #mamazróżowątorebkąpl 😜 A dokładnie #serumrozświetlające z @bemacosmetici dostępne na @ekozuzupl 😁 Nie robiło dla mnie tak dużo, jakbym oczekiwała od serum 😝 Jednak muszę przyznać, że oczekiwania do tego typu produktów mam duże 😈 Dużo większe, niż choćby w stosunku do kremów czy esencji 🤯 Ale to nie jest zły produkt 😉 Świetnie mi się spisywał podczas letnich miesięcy, zamiast kremu na dzień i pod makijaż 👍🏻 #naturyslimye #natùryslimyè #bemacosmetici #ekozuzu #prezent #prezentyurodzinowe #kosmetykinaturalne #naturalnekosmetyki #serum #serumdotwarzy #brighteningfluid #fluideilluminant #nowywpis #nowywpisnablogu #nowypost #zblogowani

Kolejny produkt z listy chciejstw, który wpadł w moje ręce dzięki cudownym: @kosmetyczny_fronesis @co_kreci_anule @aneczkablog @lebleuett 😘 Zużyłam i opisałam na #mamazróżowątorebkąpl 😜 A dokładnie #serumrozświetlające z @bemacosmetici dostępne na @ekozuzupl 😁 Nie robiło dla mnie tak dużo, jakbym oczekiwała od serum 😝 Jednak muszę przyznać, że oczekiwania do tego typu produktów mam duże 😈 Dużo większe, niż choćby w stosunku do kremów czy esencji 🤯 Ale to nie jest zły produkt 😉 Świetnie mi się spisywał podczas letnich miesięcy, zamiast kremu na dzień i pod makijaż 👍🏻 #naturyslimye #natùryslimyè #bemacosmetici #ekozuzu #prezent #prezentyurodzinowe #kosmetykinaturalne #naturalnekosmetyki #serum #serumdotwarzy #brighteningfluid #fluideilluminant #nowywpis #nowywpisnablogu #nowypost #zblogowani

5 minutes ago
女人,你还可以更美一些!

#晶透 · #嫩肤液
能深层注水 #保湿,让 细胞瞬间饱和
为肌肤 #补水、#修复、#防护!
给你做个水一样の女人💧 
#miajane #skincare #serum

女人,你还可以更美一些!

#晶透 · #嫩肤液
能深层注水 #保湿,让 细胞瞬间饱和
为肌肤 #补水#修复#防护
给你做个水一样の女人💧
#miajane #skincare #serum

0
0
The body shop drop of light 30ml. ♥️
.
🛍ราคาเพียง 1,190 บาท
.
📦ส่งฟรี ems‼️
.
🆔line : kanchana-bow
.
เซรั่มเนื้อบางเบา ชุ่มชื้น ซึมซาบเร็วลงสู่ผิว ให้การบำรุงอย่างล้ำลึก ตรงเข้าฟื้นฟู 5 ปัญหาสำคัญ ผลลัพธ์คือภายใน 4 สัปดาห์ ผิวหน้ากลับดูแข็งแรงและกระจ่างใสขึ้นอย่างเห็นได้ชัด
.
ผิวสว่างใสและแข็งแรงขึ้น
สีผิวดูสม่ำเสมอ
ผิวกระจ่างใสบริสุทธิ์อย่างเป็นธรรมชาติ
ผิวหน้าเรียบเนียนขึ้นและนุ่มนวล

#thebodyshop#serum#เดอะบอดี้ช้อป#เซรั่ม#ส่งฟรี

The body shop drop of light 30ml. ♥️
.
🛍ราคาเพียง 1,190 บาท
.
📦ส่งฟรี ems‼️
.
🆔line : kanchana-bow
.
เซรั่มเนื้อบางเบา ชุ่มชื้น ซึมซาบเร็วลงสู่ผิว ให้การบำรุงอย่างล้ำลึก ตรงเข้าฟื้นฟู 5 ปัญหาสำคัญ ผลลัพธ์คือภายใน 4 สัปดาห์ ผิวหน้ากลับดูแข็งแรงและกระจ่างใสขึ้นอย่างเห็นได้ชัด
.
ผิวสว่างใสและแข็งแรงขึ้น
สีผิวดูสม่ำเสมอ
ผิวกระจ่างใสบริสุทธิ์อย่างเป็นธรรมชาติ
ผิวหน้าเรียบเนียนขึ้นและนุ่มนวล

#thebodyshop #serum #เดอะบอดี้ช้อป #เซรั่ม #ส่งฟรี

0
0
7 minutes ago
Minuman collagen terbaik se-asia . @koreancollagen
Kandungan lengkap dgn kualitas premium KOREA :
* Memutihkan / mencerahkan
* Kecantikan dalam kulit
* Mengencangkan kulit
* Mengurangi masalah kulit
* Lengkap vitamin C dan E
* Awet muda
* No flek no jerawat
* NO FAT !! ( 0% fat ) 
RASA : * rasa vanila * Boleh di mnum panas , dingin , dan es
* Campur di minuman sehari2 juga boleh ( misalnya air putih , susu , kopi , teh , milo )
* Di jamin ENAK !! Ga enak refund saja !

MENGAPA KITA PERLU COLLAGEN ? * yes , sekarang kulit kakak2 masih bagus2 tapi seiring waktu berjalan collagen tubuh kita pasti makin berkurang yang dpt menyebabkan kusam ! Keriput ! Flek ! Dan tdk elastis nya kulit ( kendor ) .
* Walaupun sista2 rajin pake cream2 itu hanya bagian luar lho , collagen drink ini lah yg membantu luar dalam .
* DIJAMIN !! Semua artis di luar yg awet muda padahal uda ber-umur itu udah pasti rajin minum collagen .
* Cocok utk semua UMUR !! Tanpa pantangan lho 😍 .
* Di jamin ya ga ada efek samping semua bahan teruji higinis dan 100% aman .

ThanksGod bless 😇

With love
ED BEAUTY CENTRE

Minuman collagen terbaik se-asia . @koreancollagen
Kandungan lengkap dgn kualitas premium KOREA :
* Memutihkan / mencerahkan
* Kecantikan dalam kulit
* Mengencangkan kulit
* Mengurangi masalah kulit
* Lengkap vitamin C dan E
* Awet muda
* No flek no jerawat
* NO FAT !! ( 0% fat )
RASA : * rasa vanila * Boleh di mnum panas , dingin , dan es
* Campur di minuman sehari2 juga boleh ( misalnya air putih , susu , kopi , teh , milo )
* Di jamin ENAK !! Ga enak refund saja !

MENGAPA KITA PERLU COLLAGEN ? * yes , sekarang kulit kakak2 masih bagus2 tapi seiring waktu berjalan collagen tubuh kita pasti makin berkurang yang dpt menyebabkan kusam ! Keriput ! Flek ! Dan tdk elastis nya kulit ( kendor ) .
* Walaupun sista2 rajin pake cream2 itu hanya bagian luar lho , collagen drink ini lah yg membantu luar dalam .
* DIJAMIN !! Semua artis di luar yg awet muda padahal uda ber-umur itu udah pasti rajin minum collagen .
* Cocok utk semua UMUR !! Tanpa pantangan lho 😍 .
* Di jamin ya ga ada efek samping semua bahan teruji higinis dan 100% aman .

ThanksGod bless 😇

With love
ED BEAUTY CENTRE

0
1
8 minutes ago
Its Skin Power 10 Formula WR Effector .
เซรั่มสูตรนี้มีส่วนผสมหลักคือ🥚 ไข่ปลาคาเวียร์และและสารสกัดจากต้น Mistletoe ที่มีคุณสมบัติเด่นคือจะช่วยลดเลือนริ้วรอย และเติมความชุ่มชื้น เติมความหยืดหยุ่นให้กับผิวหน้าของคุณได้อย่างมีประสิทธิภาพ
290 บาท
💛เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการลดเลือนริ้วรอย และต้องการให้ผิวกระชับ
#itsskin #itsskin10fomular #itsskinthailand #อินสกิน #serum #howtoperfect #สินค้าขายดี #ยอดฮิต #เครื่องสำอางเกาหลี #ใช้ดีบอกต่อ

Its Skin Power 10 Formula WR Effector .
เซรั่มสูตรนี้มีส่วนผสมหลักคือ🥚 ไข่ปลาคาเวียร์และและสารสกัดจากต้น Mistletoe ที่มีคุณสมบัติเด่นคือจะช่วยลดเลือนริ้วรอย และเติมความชุ่มชื้น เติมความหยืดหยุ่นให้กับผิวหน้าของคุณได้อย่างมีประสิทธิภาพ
290 บาท
💛เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการลดเลือนริ้วรอย และต้องการให้ผิวกระชับ
#itsskin #itsskin10fomular #itsskinthailand #อินสกิน #serum #howtoperfect #สินค้าขายดี #ยอดฮิต #เครื่องสำอางเกาหลี #ใช้ดีบอกต่อ

0
0
8 minutes ago
Kenapa ramai sangat wanita2 diluar sana sangat sukakan Vitamin C Serum Annona ?? Sebab dia VITAMIN C SERUM BY ANNONA 👇
.
VITAMIN C SERUM ANNONA MEMBANTU:
- Mencerahkan kulit
- Menegangkan dan memudakan kulit
- Mencantikkan dan menyihatkan kulit
- Melembapkan dan melembutkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Memperbaiki tisu kulit
- Memudarkan jeragat dan tompok gelap
- Mengecilkan liang pori terbuka
- Memudarkan kesan parut
- Mengecutkan jerawat
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Memperbaiki kulit wajah rosak akibat salah guna kosmetik
- Dan banyak lagi..
.
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
- Tiada Alkohol
- Tiada campuran pewangi
- Tiada pewarna
- Tiada pengelupasan
- Lulus KKM ( NOT161004544K )
- HALAL JAKIM

#cantik #putihglowing #pemutihmuka #pemutihwajahcepat #pemutihaman #vitamincserum #vitaminsehat #vitaminc #vitaminb12 #badansehat #pemutihaman #pemutihmurah #bleachingbadan #whiteningwajahalami #whitening #serum #serumukakulitberminyak #pemutihbadan #saffron_irani #masker #maskerwajah

Kenapa ramai sangat wanita2 diluar sana sangat sukakan Vitamin C Serum Annona ?? Sebab dia VITAMIN C SERUM BY ANNONA 👇
.
VITAMIN C SERUM ANNONA MEMBANTU:
- Mencerahkan kulit
- Menegangkan dan memudakan kulit
- Mencantikkan dan menyihatkan kulit
- Melembapkan dan melembutkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Memperbaiki tisu kulit
- Memudarkan jeragat dan tompok gelap
- Mengecilkan liang pori terbuka
- Memudarkan kesan parut
- Mengecutkan jerawat
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Memperbaiki kulit wajah rosak akibat salah guna kosmetik
- Dan banyak lagi..
.
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
- Tiada Alkohol
- Tiada campuran pewangi
- Tiada pewarna
- Tiada pengelupasan
- Lulus KKM ( NOT161004544K )
- HALAL JAKIM

#cantik #putihglowing #pemutihmuka #pemutihwajahcepat #pemutihaman #vitamincserum #vitaminsehat #vitaminc #vitaminb12 #badansehat #pemutihaman #pemutihmurah #bleachingbadan #whiteningwajahalami #whitening #serum #serumukakulitberminyak #pemutihbadan #saffron_irani #masker #maskerwajah

0
0
8 minutes ago
Kenapa ramai sangat wanita2 diluar sana sangat sukakan Vitamin C Serum Annona ?? Sebab dia VITAMIN C SERUM BY ANNONA 👇
.
VITAMIN C SERUM ANNONA MEMBANTU:
- Mencerahkan kulit
- Menegangkan dan memudakan kulit
- Mencantikkan dan menyihatkan kulit
- Melembapkan dan melembutkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Memperbaiki tisu kulit
- Memudarkan jeragat dan tompok gelap
- Mengecilkan liang pori terbuka
- Memudarkan kesan parut
- Mengecutkan jerawat
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Memperbaiki kulit wajah rosak akibat salah guna kosmetik
- Dan banyak lagi..
.
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
- Tiada Alkohol
- Tiada campuran pewangi
- Tiada pewarna
- Tiada pengelupasan
- Lulus KKM ( NOT161004544K )
- HALAL JAKIM

#cantik #putihglowing #pemutihmuka #pemutihwajahcepat #pemutihaman #vitamincserum #vitaminsehat #vitaminc #vitaminb12 #badansehat #pemutihaman #pemutihmurah #bleachingbadan #whiteningwajahalami #whitening #serum #serumukakulitberminyak #pemutihbadan #saffron_irani #masker #maskerwajah

Kenapa ramai sangat wanita2 diluar sana sangat sukakan Vitamin C Serum Annona ?? Sebab dia VITAMIN C SERUM BY ANNONA 👇
.
VITAMIN C SERUM ANNONA MEMBANTU:
- Mencerahkan kulit
- Menegangkan dan memudakan kulit
- Mencantikkan dan menyihatkan kulit
- Melembapkan dan melembutkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Memperbaiki tisu kulit
- Memudarkan jeragat dan tompok gelap
- Mengecilkan liang pori terbuka
- Memudarkan kesan parut
- Mengecutkan jerawat
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Memperbaiki kulit wajah rosak akibat salah guna kosmetik
- Dan banyak lagi..
.
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
- Tiada Alkohol
- Tiada campuran pewangi
- Tiada pewarna
- Tiada pengelupasan
- Lulus KKM ( NOT161004544K )
- HALAL JAKIM

#cantik #putihglowing #pemutihmuka #pemutihwajahcepat #pemutihaman #vitamincserum #vitaminsehat #vitaminc #vitaminb12 #badansehat #pemutihaman #pemutihmurah #bleachingbadan #whiteningwajahalami #whitening #serum #serumukakulitberminyak #pemutihbadan #saffron_irani #masker #maskerwajah

0
0
9 minutes ago
Kenapa ramai sangat wanita2 diluar sana sangat sukakan Vitamin C Serum Annona ?? Sebab dia VITAMIN C SERUM BY ANNONA 👇
.
VITAMIN C SERUM ANNONA MEMBANTU:
- Mencerahkan kulit
- Menegangkan dan memudakan kulit
- Mencantikkan dan menyihatkan kulit
- Melembapkan dan melembutkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Memperbaiki tisu kulit
- Memudarkan jeragat dan tompok gelap
- Mengecilkan liang pori terbuka
- Memudarkan kesan parut
- Mengecutkan jerawat
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Memperbaiki kulit wajah rosak akibat salah guna kosmetik
- Dan banyak lagi..
.
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
- Tiada Alkohol
- Tiada campuran pewangi
- Tiada pewarna
- Tiada pengelupasan
- Lulus KKM ( NOT161004544K )
- HALAL JAKIM

#cantik #putihglowing #pemutihmuka #pemutihwajahcepat #pemutihaman #vitamincserum #vitaminsehat #vitaminc #vitaminb12 #badansehat #pemutihaman #pemutihmurah #bleachingbadan #whiteningwajahalami #whitening #serum #serumukakulitberminyak #pemutihbadan #saffron_irani #masker #maskerwajah

Kenapa ramai sangat wanita2 diluar sana sangat sukakan Vitamin C Serum Annona ?? Sebab dia VITAMIN C SERUM BY ANNONA 👇
.
VITAMIN C SERUM ANNONA MEMBANTU:
- Mencerahkan kulit
- Menegangkan dan memudakan kulit
- Mencantikkan dan menyihatkan kulit
- Melembapkan dan melembutkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Memperbaiki tisu kulit
- Memudarkan jeragat dan tompok gelap
- Mengecilkan liang pori terbuka
- Memudarkan kesan parut
- Mengecutkan jerawat
- Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
- Memperbaiki kulit wajah rosak akibat salah guna kosmetik
- Dan banyak lagi..
.
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
- Tiada Alkohol
- Tiada campuran pewangi
- Tiada pewarna
- Tiada pengelupasan
- Lulus KKM ( NOT161004544K )
- HALAL JAKIM

#cantik #putihglowing #pemutihmuka #pemutihwajahcepat #pemutihaman #vitamincserum #vitaminsehat #vitaminc #vitaminb12 #badansehat #pemutihaman #pemutihmurah #bleachingbadan #whiteningwajahalami #whitening #serum #serumukakulitberminyak #pemutihbadan #saffron_irani #masker #maskerwajah

0
0
9 minutes ago
Super excited to be letting you know very soon about our two new amazing serums being added to this lineup 💚 #tropic #tropicskincare #tropicambassador #skincare #beauty #veganbeauty #veganskincare #serum #tropiclove

Super excited to be letting you know very soon about our two new amazing serums being added to this lineup 💚 #tropic #tropicskincare #tropicambassador #skincare #beauty #veganbeauty #veganskincare #serum #tropiclove

11 minutes ago
#repost @delapieloficial
・・・
Esta es la nueva generación del SÉRUM. Si prefieres texturas ligeras y fluidas para cuidar tu piel, elige AMPOLLAS DELAPIEL
.
.
Diseñamos fórmulas en ampollas para que puedas ESTRENAR UN PRODUCTO NUEVO CADA DÍA
.
.
FARMACIAS DELAPIEL, las mejor formadas para diseñar un PROTOCOLO de belleza DELAPIEL a tu medida
.
.
#delapiel #farmacia #farmaciadelapiel #ampolla #ampoule #ampoules #belleza #beauty #dmae #serum #proteoglicanos #proteoglycans

#repost @delapieloficial
・・・
Esta es la nueva generación del SÉRUM. Si prefieres texturas ligeras y fluidas para cuidar tu piel, elige AMPOLLAS DELAPIEL
.
.
Diseñamos fórmulas en ampollas para que puedas ESTRENAR UN PRODUCTO NUEVO CADA DÍA
.
.
FARMACIAS DELAPIEL, las mejor formadas para diseñar un PROTOCOLO de belleza DELAPIEL a tu medida
.
.
#delapiel #farmacia #farmaciadelapiel #ampolla #ampoule #ampoules #belleza #beauty #dmae #serum #proteoglicanos #proteoglycans

5
0
11 minutes ago
Alhamdulillah jbp hari ini beres..⁣
Makasih buat antusiasnyaa untuk teteh2 di batujajar..⁣
Sebelum pulang, foto dulu aah karena suasananyaa ngingetin jaman aku kecil dulu😂😂⁣
⁣
Btw hari ini cuaca diluar lagi lucu2nyaa, ga lupa pakai solar protection jafra yg as always jadi andalan aku karena mengandung spf 50 untuk melindungi kulit dari sinar uv & radikal bebas..⁣
⁣
Tanya Jafra⁣
Dety Anggraeni⁣
Wa 089607472505⁣
Bit.ly/detyanggra⁣
⁣
#promojafra #jafra #jafraindonesia #jafracosmetics #jafratangerang #mudmask #bisnisjafra #royaljelly #bisnisiburumahtangga #jafrajakarta #joinjafra #makeup #jafrabandung #bisnisirt #serum #bisnisrumahan #bandung #uploadkompakan #ceritajafra #serumroyaljelly #infobdg #jafrapurwakarta #leaderjafra #jafrasurabaya #bisnisbandung  #hijab #hijabers #detyanggra #leaderbesarjafra #leaderhebatjafra

Alhamdulillah jbp hari ini beres..⁣
Makasih buat antusiasnyaa untuk teteh2 di batujajar..⁣
Sebelum pulang, foto dulu aah karena suasananyaa ngingetin jaman aku kecil dulu😂😂⁣

Btw hari ini cuaca diluar lagi lucu2nyaa, ga lupa pakai solar protection jafra yg as always jadi andalan aku karena mengandung spf 50 untuk melindungi kulit dari sinar uv & radikal bebas..⁣

Tanya Jafra⁣
Dety Anggraeni⁣
Wa 089607472505⁣
Bit.ly/detyanggra⁣

#promojafra #jafra #jafraindonesia #jafracosmetics #jafratangerang #mudmask #bisnisjafra #royaljelly #bisnisiburumahtangga #jafrajakarta #joinjafra #makeup #jafrabandung #bisnisirt #serum #bisnisrumahan #bandung #uploadkompakan #ceritajafra #serumroyaljelly #infobdg #jafrapurwakarta #leaderjafra #jafrasurabaya #bisnisbandung #hijab #hijabers #detyanggra #leaderbesarjafra #leaderhebatjafra

12 minutes ago
Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Alya! Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. 💕
.
.
.
. 🚙 COD AREA (Telok Panglima Garang | Jenjarom, Bukit Tinggi | Sijangkang | Jalan Kebun | Shah Alam | klang)
.
🎁 setiap pembelian akan dpt free gift yg menarik
.
.
http://www.wassap.my/0174424696
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumbukittinggi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautytelokpanglimagarang #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyjenjarom  #bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautysijangkang  #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasfacescrubshahalam #bougasbeautyfacialcleanser #serumkulitflawless #bougasbeautyjalankebun#bougasbeautybanting

Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Alya! Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. 💕
.
.
.
. 🚙 COD AREA (Telok Panglima Garang | Jenjarom, Bukit Tinggi | Sijangkang | Jalan Kebun | Shah Alam | klang)
.
🎁 setiap pembelian akan dpt free gift yg menarik
.
.
http://www.wassap.my/0174424696
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumbukittinggi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautytelokpanglimagarang #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyjenjarom #bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautysijangkang #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasfacescrubshahalam #bougasbeautyfacialcleanser #serumkulitflawless #bougasbeautyjalankebun #bougasbeautybanting

1
0
12 minutes ago
Repost from @skinceuticals for our #product of the week! Blemish + Age Defense is a salicylic acid acne treatment serum that helps reduce the formation of acne, as well as helps to prevent the appearance of post-acne dark spots. 
#skinceuticals #skincare #antiage #serum #skinhealth

Repost from @skinceuticals for our #product of the week! Blemish + Age Defense is a salicylic acid acne treatment serum that helps reduce the formation of acne, as well as helps to prevent the appearance of post-acne dark spots.
#skinceuticals #skincare #antiage #serum #skinhealth

12 minutes ago
🌼 NẾP NHĂN BIẾN MẤT DƯỠNG DA TẠI NHÀ VỚI VÀNG 24K NHƯ ĐI SPA
#Wellderma_G_Plus_Moisturizing_24K_Gold_Essence 30ml
✨Dòng sản phẩm chiết xuất từ vàng 24K chân quý Wellderma G Plus Moisturizing 24K Gold Essence ngăn ngừa lão hóa vượt trội, da khỏe và mềm mịn
✨Các hạt phân tử vàng siêu nhỏ sẽ đi sâu vào lỗ chân lông, thẩm thấu và nuôi dưỡng, tái tạo các tế bào da mới, giúp da căng, đàn hồi đầy sức sống
✨Dưỡng trắng và làm mịn da vượt trội đẩy lùi lão hóa, nếp nhăn, các đốm nâu, thâm mụn, sạm da cũng biến mất sau khi sử dụng
✨Cấp ẩm cho da luôn ở trạng thái tốt nhất mịn màng và săn chắc
✨Có mùi thơm dịu nhẹ giúp thư giãn, giảm stress cho da, đem lại cảm giác như bạn đang được chăm sóc da tại spa.
#wellderma #essence #tinhchat #tinhchatduong #duongda #chamsocda #lamdep #serum #skincare #duongtrang #duongam #capam #trangda #chonglaohoa #kbeauty
==================
🏵THẾ GIỚI SKIN FOOD – BEST FOOD FOR SKIN
Mỹ phẩm Hàn Quốc cam kết chính hãng 100% luôn có sẵn. ❤
🏠 100 Hoàng Hoa Thám, phường 12, quận Tân Bình, tp HCM
☎ 1900636510 - 0973104105
👍🏻Website: thegioiskinfood.com
👍🏻Find us on Facebook: https://www.facebook.com/thegioiskinfood/
👍🏻Follow us on Instagram: @the_gioi_skin_food

🌼 NẾP NHĂN BIẾN MẤT DƯỠNG DA TẠI NHÀ VỚI VÀNG 24K NHƯ ĐI SPA
#Wellderma_G_Plus_Moisturizing_24K_Gold_Essence 30ml
✨Dòng sản phẩm chiết xuất từ vàng 24K chân quý Wellderma G Plus Moisturizing 24K Gold Essence ngăn ngừa lão hóa vượt trội, da khỏe và mềm mịn
✨Các hạt phân tử vàng siêu nhỏ sẽ đi sâu vào lỗ chân lông, thẩm thấu và nuôi dưỡng, tái tạo các tế bào da mới, giúp da căng, đàn hồi đầy sức sống
✨Dưỡng trắng và làm mịn da vượt trội đẩy lùi lão hóa, nếp nhăn, các đốm nâu, thâm mụn, sạm da cũng biến mất sau khi sử dụng
✨Cấp ẩm cho da luôn ở trạng thái tốt nhất mịn màng và săn chắc
✨Có mùi thơm dịu nhẹ giúp thư giãn, giảm stress cho da, đem lại cảm giác như bạn đang được chăm sóc da tại spa.
#wellderma #essence #tinhchat #tinhchatduong #duongda #chamsocda #lamdep #serum #skincare #duongtrang #duongam #capam #trangda #chonglaohoa #kbeauty
==================
🏵THẾ GIỚI SKIN FOOD – BEST FOOD FOR SKIN
Mỹ phẩm Hàn Quốc cam kết chính hãng 100% luôn có sẵn. ❤
🏠 100 Hoàng Hoa Thám, phường 12, quận Tân Bình, tp HCM
☎ 1900636510 - 0973104105
👍🏻Website: thegioiskinfood.com
👍🏻Find us on Facebook: https://www.facebook.com/thegioiskinfood/
👍🏻Follow us on Instagram: @the_gioi_skin_food

12
0
12 minutes ago
⚡️SERUM COLOSTRUM - "Intensely hydrating!" An ✔️extremely moisturizing bio-serum which contains Milk Proteins to ✔️enhance the skin's natural defense mechanisms and ✔️improve elasticity. Providing emergency treatment for dehydrated, slackened skin it is recommended for those with very dry skin. ➡ For More Biologique Recherche products: https://www.facebook.com/pg/christinabeautyspa/shop/ 🔹🔹🔹 To receive free consultation please call Certified Cosmetologist by Biologique Recherche - Christina Korouchtsidi @ (+357) 96505393 to make an appointment. ----------------------- ⚡️ SERUM COLOSTRUM

Αποτέλεσμα: έντονη ενυδάτωση.

Αυτός ο ✔️εξαιρετικά ενυδατικός βιο-ορός περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος που ✔️ενισχύουν τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος και ✔️βελτιώνουν την ελαστικότητά του. Παρέχει εντατική θεραπεία στο αφυδατωμένο, χαλαρό δέρμα και συνιστάται για το πολύ ξηρό και άτονο δέρμα. ➡ For More Biologique Recherche products: https://www.facebook.com/pg/christinabeautyspa/shop/ 🔹🔹🔹Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλώ καλέστε την εγκεκριμένη αισθητικό από την Biologique Recherche - Χριστίνα Κορουχτσίδη @ (+357) 96505393 (viber, whatsapp) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τις σελίδας στο Facebook. ----------------------- ⚡️ SERUM COLOSTRUM

Сыворотка на основе чистого коровьего молозива, ✔️интенсивно увлажняет, ✔️восстанавливает кожу после воздействия неблагоприятных климатических факторов и стрессов, обладает ✔️мощным иммунопротекторным действием, ✔️обеспечивает восстановление кожи после инсоляции.

Рекомендуется для сухой, ослабленной кожи. ➡ Full list of products Recherche Biologique: https://www.facebook.com/pg/christinabeautyspa/shop/ 🔹🔹🔹 Для записи на бесплатную консультацию по исользованию продукции Biologique Recherche звоните Кристине Корухчиди @ (+357) 96505393, Пафос. Кристина - косметолог, cертифицированный от Biologique Recherche.

#br #biologique #biologiquerecherche #skincare #cyprus #pafos #paphos #limassol #cyprus #spa #facial #beauty #cosmetologist #beautician #loveBR #christina #korouchtsidi #chistinakorouchtsidi #colostrum #serum

⚡️SERUM COLOSTRUM - "Intensely hydrating!" An ✔️extremely moisturizing bio-serum which contains Milk Proteins to ✔️enhance the skin's natural defense mechanisms and ✔️improve elasticity. Providing emergency treatment for dehydrated, slackened skin it is recommended for those with very dry skin. ➡ For More Biologique Recherche products: https://www.facebook.com/pg/christinabeautyspa/shop/ 🔹🔹🔹 To receive free consultation please call Certified Cosmetologist by Biologique Recherche - Christina Korouchtsidi @ (+357) 96505393 to make an appointment. ----------------------- ⚡️ SERUM COLOSTRUM

Αποτέλεσμα: έντονη ενυδάτωση.

Αυτός ο ✔️εξαιρετικά ενυδατικός βιο-ορός περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος που ✔️ενισχύουν τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος και ✔️βελτιώνουν την ελαστικότητά του. Παρέχει εντατική θεραπεία στο αφυδατωμένο, χαλαρό δέρμα και συνιστάται για το πολύ ξηρό και άτονο δέρμα. ➡ For More Biologique Recherche products: https://www.facebook.com/pg/christinabeautyspa/shop/ 🔹🔹🔹Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλώ καλέστε την εγκεκριμένη αισθητικό από την Biologique Recherche - Χριστίνα Κορουχτσίδη @ (+357) 96505393 (viber, whatsapp) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τις σελίδας στο Facebook. ----------------------- ⚡️ SERUM COLOSTRUM

Сыворотка на основе чистого коровьего молозива, ✔️интенсивно увлажняет, ✔️восстанавливает кожу после воздействия неблагоприятных климатических факторов и стрессов, обладает ✔️мощным иммунопротекторным действием, ✔️обеспечивает восстановление кожи после инсоляции.

Рекомендуется для сухой, ослабленной кожи. ➡ Full list of products Recherche Biologique: https://www.facebook.com/pg/christinabeautyspa/shop/ 🔹🔹🔹 Для записи на бесплатную консультацию по исользованию продукции Biologique Recherche звоните Кристине Корухчиди @ (+357) 96505393, Пафос. Кристина - косметолог, cертифицированный от Biologique Recherche.

#br #biologique #biologiquerecherche #skincare #cyprus #pafos #paphos #limassol #cyprus #spa #facial #beauty #cosmetologist #beautician #loveBR #christina #korouchtsidi #chistinakorouchtsidi #colostrum #serum

2
0
13 minutes ago
ORGANIK & NON ORGANIK FACE MASK✔️ Ini dia 10 varian masker yang cetaaar membahanaa 🌸

Manfaat masker nya ada banyak bgt sesuai dengan varian masing2 yah

Masker baguuus dan berkhasiat😍😍😍😍
harga➡️Rp.20k/pcs
*JIKA BARANG TIDAK DI TEMUKAN DI FOTO PERMASK BERARTI SEDANG TIDAK TERSEDIA/HABIS*

#skincarepku #beauty #skincareroutinepku #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #like #skincareproducts #naturalskincare #kosmetik #serum #perawatanwajah #beautycare #organic #beautiful #jerawat #pekanbaruskincare #pekanbaru

ORGANIK & NON ORGANIK FACE MASK✔️ Ini dia 10 varian masker yang cetaaar membahanaa 🌸

Manfaat masker nya ada banyak bgt sesuai dengan varian masing2 yah

Masker baguuus dan berkhasiat😍😍😍😍
harga➡️Rp.20k/pcs
*JIKA BARANG TIDAK DI TEMUKAN DI FOTO PERMASK BERARTI SEDANG TIDAK TERSEDIA/HABIS*

#skincarepku #beauty #skincareroutinepku #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #like #skincareproducts #naturalskincare #kosmetik #serum #perawatanwajah #beautycare #organic #beautiful #jerawat #pekanbaruskincare #pekanbaru

13 minutes ago
🍊ทำไมต้อง C+ SERUM !!??!! C+ serum มีวิตามินซีเข้มข้น L-ascorbic acid เป็นส่วนผสมสำคัญถึง 20% ช่วยผลัดเซลล์ผิว ลดรอยสิว เลือนรอยดำ กระจ่างใสอย่างเป็นธรรมชาติ

C+ serum มีเนื้อสัมผัสที่บางเบากว่าครีม ด้วยขนาดโมเลกุลที่เล็กกว่า จึงซึมเข้าถึงผิวชั้นในอย่างล้ำลึกกว่าการใช้ครีมบำรุง ทำให้ไม่รู้สึกเหนอะหนะ ไม่ก่อให้เกิดความมันส่วนเกินบนใบหน้า

C+ serum มาพร้อมกับ แพ็คเกจแบบหัวดร็อป แค่เพียง 2-3 หยด สำหรับทาทั่วหน้า  หรือจะนำไปผสมกับครีมตัวอื่นๆ ที่ใช้อยู่เป็นประจำก็ได้
�เพียงใช้เป็นประจำก่อนนอนทุกวัน จะเห็นผลจากการใช้ได้อย่างชัดเจนและรวดเร็วมากยิ่งขึ้น �

ทั้งนี้หากต้องการใช้ในตอนเช้า อย่าลืมทาครีมกันแดดเป็นอันขาด เพราะ C+ serum ทำให้ผิวของเราไวต่อแสง

ราคา : 350 บาท
IG/FB : Dermaphile_Official

#เซรั่มที่หมอผิวหนังแนะนำ #serum #cserum #vitcserum #ascorbicacid
#serumvitC #skincare #Dermaphile

🍊ทำไมต้อง C+ SERUM !!??!! C+ serum มีวิตามินซีเข้มข้น L-ascorbic acid เป็นส่วนผสมสำคัญถึง 20% ช่วยผลัดเซลล์ผิว ลดรอยสิว เลือนรอยดำ กระจ่างใสอย่างเป็นธรรมชาติ

C+ serum มีเนื้อสัมผัสที่บางเบากว่าครีม ด้วยขนาดโมเลกุลที่เล็กกว่า จึงซึมเข้าถึงผิวชั้นในอย่างล้ำลึกกว่าการใช้ครีมบำรุง ทำให้ไม่รู้สึกเหนอะหนะ ไม่ก่อให้เกิดความมันส่วนเกินบนใบหน้า

C+ serum มาพร้อมกับ แพ็คเกจแบบหัวดร็อป แค่เพียง 2-3 หยด สำหรับทาทั่วหน้า หรือจะนำไปผสมกับครีมตัวอื่นๆ ที่ใช้อยู่เป็นประจำก็ได้
�เพียงใช้เป็นประจำก่อนนอนทุกวัน จะเห็นผลจากการใช้ได้อย่างชัดเจนและรวดเร็วมากยิ่งขึ้น �

ทั้งนี้หากต้องการใช้ในตอนเช้า อย่าลืมทาครีมกันแดดเป็นอันขาด เพราะ C+ serum ทำให้ผิวของเราไวต่อแสง

ราคา : 350 บาท
IG/FB : Dermaphile_Official

#เซรั่มที่หมอผิวหนังแนะนำ #serum #cserum #vitcserum #ascorbicacid
#serumvitC #skincare #Dermaphile

1
0
13 minutes ago
🍊ทำไมต้อง C+ SERUM !!??!! C+ serum มีวิตามินซีเข้มข้น L-ascorbic acid เป็นส่วนผสมสำคัญถึง 20% ช่วยผลัดเซลล์ผิว ลดรอยสิว เลือนรอยดำ กระจ่างใสอย่างเป็นธรรมชาติ

C+ serum มีเนื้อสัมผัสที่บางเบากว่าครีม ด้วยขนาดโมเลกุลที่เล็กกว่า จึงซึมเข้าถึงผิวชั้นในอย่างล้ำลึกกว่าการใช้ครีมบำรุง ทำให้ไม่รู้สึกเหนอะหนะ ไม่ก่อให้เกิดความมันส่วนเกินบนใบหน้า

C+ serum มาพร้อมกับ แพ็คเกจแบบหัวดร็อป แค่เพียง 2-3 หยด สำหรับทาทั่วหน้า  หรือจะนำไปผสมกับครีมตัวอื่นๆ ที่ใช้อยู่เป็นประจำก็ได้
�เพียงใช้เป็นประจำก่อนนอนทุกวัน จะเห็นผลจากการใช้ได้อย่างชัดเจนและรวดเร็วมากยิ่งขึ้น �

ทั้งนี้หากต้องการใช้ในตอนเช้า อย่าลืมทาครีมกันแดดเป็นอันขาด เพราะ C+ serum ทำให้ผิวของเราไวต่อแสง

ราคา : 350 บาท
IG/FB : Dermaphile_Official

#เซรั่มที่หมอผิวหนังแนะนำ #serum #cserum #vitcserum #ascorbicacid
#serumvitC #skincare #Dermaphile

🍊ทำไมต้อง C+ SERUM !!??!! C+ serum มีวิตามินซีเข้มข้น L-ascorbic acid เป็นส่วนผสมสำคัญถึง 20% ช่วยผลัดเซลล์ผิว ลดรอยสิว เลือนรอยดำ กระจ่างใสอย่างเป็นธรรมชาติ

C+ serum มีเนื้อสัมผัสที่บางเบากว่าครีม ด้วยขนาดโมเลกุลที่เล็กกว่า จึงซึมเข้าถึงผิวชั้นในอย่างล้ำลึกกว่าการใช้ครีมบำรุง ทำให้ไม่รู้สึกเหนอะหนะ ไม่ก่อให้เกิดความมันส่วนเกินบนใบหน้า

C+ serum มาพร้อมกับ แพ็คเกจแบบหัวดร็อป แค่เพียง 2-3 หยด สำหรับทาทั่วหน้า หรือจะนำไปผสมกับครีมตัวอื่นๆ ที่ใช้อยู่เป็นประจำก็ได้
�เพียงใช้เป็นประจำก่อนนอนทุกวัน จะเห็นผลจากการใช้ได้อย่างชัดเจนและรวดเร็วมากยิ่งขึ้น �

ทั้งนี้หากต้องการใช้ในตอนเช้า อย่าลืมทาครีมกันแดดเป็นอันขาด เพราะ C+ serum ทำให้ผิวของเราไวต่อแสง

ราคา : 350 บาท
IG/FB : Dermaphile_Official

#เซรั่มที่หมอผิวหนังแนะนำ #serum #cserum #vitcserum #ascorbicacid
#serumvitC #skincare #Dermaphile

1
0
14 minutes ago
ORGANIK & NON ORGANIK FACE MASK✔️ Ini dia 10 varian masker yang cetaaar membahanaa 🌸

Manfaat masker nya ada banyak bgt sesuai dengan varian masing2 yah

Masker baguuus dan berkhasiat😍😍😍😍
harga➡️Rp.10k/pcs *JIKA BARANG TIDAK DI TEMUKAN DI FOTO PERMASK BERARTI SEDANG TIDAK TERSEDIA/HABIS*

#skincarepku #beauty #skincareroutinepku #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #like #skincareproducts #naturalskincare #kosmetik #serum #perawatanwajah #beautycare #organic #beautiful #jerawat #pekanbaruskincare #pekanbaru

ORGANIK & NON ORGANIK FACE MASK✔️ Ini dia 10 varian masker yang cetaaar membahanaa 🌸

Manfaat masker nya ada banyak bgt sesuai dengan varian masing2 yah

Masker baguuus dan berkhasiat😍😍😍😍
harga➡️Rp.10k/pcs *JIKA BARANG TIDAK DI TEMUKAN DI FOTO PERMASK BERARTI SEDANG TIDAK TERSEDIA/HABIS*

#skincarepku #beauty #skincareroutinepku #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #like #skincareproducts #naturalskincare #kosmetik #serum #perawatanwajah #beautycare #organic #beautiful #jerawat #pekanbaruskincare #pekanbaru

1
0
14 minutes ago
Taukah kamu? Kalau beras dan bekatul memiliki banyak manfaat baik untuk kulit kamu dan cocok buat kulit sensitif loh Dear 🍃
.
Kandungan asam amino, gamma-oryzanol, dan asam ferulat terdapat di dalam beras dan bekatul diketahui memiliki kemampuan sebagai pelindung kulit 💕
Beras dan bekatul memiliki kaya akan vitamin dan mineral yang sangat bagus untuk kulit 💕
.
Produk Beras Arjuna terinspirasi dari rahasia kecantikan wanita Jepang, yaitu merawat wajah dengan bahan alami terutama beras dan bekatul.
.
Yuk cobain dear, siapa tau kulit kamu juga cocok dengan produk berbahan dasar beras 🤗

Untuk pemesanan dapat menghubungi:
WA: 085732013000
Line: @berasarjuna
Shopee : www.shopee.co.id/berasarjuna

#jogja #medan #surabaya #indonesia #maskermurah #maskercair #facemask #sabunorganik #ricesoap #sabunalami #sabunwajah #facemist #lidahbuaya #tonerwajah  #pembersihwajah #facemistorganik #maskerjogja #masker #serum #maskerberas #maskeralami #sabunberas #minyakkecantikan #serumorganik #bekatul #serumberas #organik #ricebranoil #maskerorganik #arjuna

Taukah kamu? Kalau beras dan bekatul memiliki banyak manfaat baik untuk kulit kamu dan cocok buat kulit sensitif loh Dear 🍃
.
Kandungan asam amino, gamma-oryzanol, dan asam ferulat terdapat di dalam beras dan bekatul diketahui memiliki kemampuan sebagai pelindung kulit 💕
Beras dan bekatul memiliki kaya akan vitamin dan mineral yang sangat bagus untuk kulit 💕
.
Produk Beras Arjuna terinspirasi dari rahasia kecantikan wanita Jepang, yaitu merawat wajah dengan bahan alami terutama beras dan bekatul.
.
Yuk cobain dear, siapa tau kulit kamu juga cocok dengan produk berbahan dasar beras 🤗

Untuk pemesanan dapat menghubungi:
WA: 085732013000
Line: @berasarjuna
Shopee : www.shopee.co.id/berasarjuna

#jogja #medan #surabaya #indonesia #maskermurah #maskercair #facemask #sabunorganik #ricesoap #sabunalami #sabunwajah #facemist #lidahbuaya #tonerwajah #pembersihwajah #facemistorganik #maskerjogja #masker #serum #maskerberas #maskeralami #sabunberas #minyakkecantikan #serumorganik #bekatul #serumberas #organik #ricebranoil #maskerorganik #arjuna

1
0
15 minutes ago
COVERGIRL
LashBlast Volume Waterproof Mascara ; Very Black 
10 times more volume instantly, thanks to the volume-boosting formula.

waterproof technology. 
Best of all,doesn’t smear and is touchable, so your lush, volumized lashes last all day long. 💯 Original products from USA  #makeup #mac #hudabeauty #nars #mounir #skin #beauty #skincare #lotion #cream #serum #ladies #clinique #urbandecay #sephora #lash #lashes #microneedling #blender #sunscreen #collagen #eyeshadow #lipstick #foundation #concealer #mask #body #covergirl #mascara

COVERGIRL
LashBlast Volume Waterproof Mascara ; Very Black
10 times more volume instantly, thanks to the volume-boosting formula.

waterproof technology.
Best of all,doesn’t smear and is touchable, so your lush, volumized lashes last all day long. 💯 Original products from USA #makeup #mac #hudabeauty #nars #mounir #skin #beauty #skincare #lotion #cream #serum #ladies #clinique #urbandecay #sephora #lash #lashes #microneedling #blender #sunscreen #collagen #eyeshadow #lipstick #foundation #concealer #mask #body #covergirl #mascara

17 minutes ago
ผิวสวย ดูกระจ่างใส ไร้ริ้วรอย 
ผิวเด้ง จนใครๆก็เดาอายุคุณไม่ถูก!!! Sewa Age-White Serum 
เซรั่มบำรุงผิวโดยคุณวุ้นเส้นคนสวย
เซรั่มเนื้อครีม เส้นใยจากโปรตีน Peptide 5 ชนิดที่ดีต่อผิวที่สุด จาก Sewa บำรุงเน้นๆ อยากหน้าเด็กแนะนำเลยค่ะ 
ราคาเปิดตัวเหลือเพียง 1,250 บาท 
จากราคาเต็ม 1,890 บาท
ขนาด 40 ml.

ใช้ง่าย แค่บำรุงทุกเช้าและก่อนนอนเท่านั้นค่า

#sewainsamessence #sewathailand #sewaagewhiteserum #sewa #vjwoonsen #skincare #skincareroutine #serum #whitening #สกินแคร์ #เซวา #น้ำตบโสมเซวา #วีเจวุ้นเส้น #ใช้ดีบอกต่อ #ของมันต้องมี #พร้อมส่ง

ผิวสวย ดูกระจ่างใส ไร้ริ้วรอย
ผิวเด้ง จนใครๆก็เดาอายุคุณไม่ถูก!!! Sewa Age-White Serum
เซรั่มบำรุงผิวโดยคุณวุ้นเส้นคนสวย
เซรั่มเนื้อครีม เส้นใยจากโปรตีน Peptide 5 ชนิดที่ดีต่อผิวที่สุด จาก Sewa บำรุงเน้นๆ อยากหน้าเด็กแนะนำเลยค่ะ
ราคาเปิดตัวเหลือเพียง 1,250 บาท
จากราคาเต็ม 1,890 บาท
ขนาด 40 ml.

ใช้ง่าย แค่บำรุงทุกเช้าและก่อนนอนเท่านั้นค่า

#sewainsamessence #sewathailand #sewaagewhiteserum #sewa #vjwoonsen #skincare #skincareroutine #serum #whitening #สกินแคร์ #เซวา #น้ำตบโสมเซวา #วีเจวุ้นเส้น #ใช้ดีบอกต่อ #ของมันต้องมี #พร้อมส่ง

0
0
19 minutes ago
@youthtothepeople // exfoliant toner
.
🔶️ I’ve been waiting forever for @youthtothepeople to come out with an exfoliator, and then forever pt 2 for it to be available at @sephoraaus.
.
🔶️ This toner has 11% AHA (8% lactic acid and 3% glycolic acid) which is quite a high percentage. Glycolic acid is one of the best AHAs to get rid of the dead, dry skin cells. As we all know, exfoliation can dry out your skin. But the fact that the glycolic acid has been paired with lactic acid serves to hydrate your skin at the same time. Unlike other AHAs, lactic acid promotes the production of ceramides, benefiting your skin’s barrier.
.
🔶️ This toner contains kombucha black tea and tree bark ferments. They work to enhance your skin’s complexion by encouraging elasticity. I think these are very interesting products which have never played a role in my routine before, so I am very excited to see how it goes.
.
🔶️ I have to admit, I got a heart attack when I saw the word ‘lemon’ on the ingredient list. I dread anything that’s a citrus and my skincare routine is essential oil free. What assuaged my concerns was that it was lemon fruit WATER. After watching @skincarebyhyram’s video on this, I had the biggest sigh of relief knowing that the lemon would have been so diluted that it won’t actually irritate my skin.
.
▶️ What exfoliation, if any, do you do?

@youthtothepeople // exfoliant toner
.
🔶️ I’ve been waiting forever for @youthtothepeople to come out with an exfoliator, and then forever pt 2 for it to be available at @sephoraaus.
.
🔶️ This toner has 11% AHA (8% lactic acid and 3% glycolic acid) which is quite a high percentage. Glycolic acid is one of the best AHAs to get rid of the dead, dry skin cells. As we all know, exfoliation can dry out your skin. But the fact that the glycolic acid has been paired with lactic acid serves to hydrate your skin at the same time. Unlike other AHAs, lactic acid promotes the production of ceramides, benefiting your skin’s barrier.
.
🔶️ This toner contains kombucha black tea and tree bark ferments. They work to enhance your skin’s complexion by encouraging elasticity. I think these are very interesting products which have never played a role in my routine before, so I am very excited to see how it goes.
.
🔶️ I have to admit, I got a heart attack when I saw the word ‘lemon’ on the ingredient list. I dread anything that’s a citrus and my skincare routine is essential oil free. What assuaged my concerns was that it was lemon fruit WATER. After watching @skincarebyhyram’s video on this, I had the biggest sigh of relief knowing that the lemon would have been so diluted that it won’t actually irritate my skin.
.
▶️ What exfoliation, if any, do you do?

20 minutes ago
ARTISTRY DERMASONIC CIHAZ 💆‍♀️
Artık evimizde  profesyonel cilt bakımımızı kendimiz yapabiliyoruz🤗🤗
📌📌Ultrasonic Bıçak başlıgı saniye 30.000 titreşim vererek gözenekleri derinlemesine temizler. Ölü derilerden, siyah noktalardan, makyaj kalıntılarından balon jetleri oluşturarak atıkları ve kalıntıları etkili bir şekilde temizler.
📌📌Dermo Ion Galvanik bir iyon akım yöntemi cildi mikro düzeyde uyarır. Cilt bakım ürünlerini masajla cilde uygular ve Artistry ürünlerine daha iyi penetrasyon sağlar.
Artistry serum bileşenlerini cildin derinliklerine ulaştırarak, gitmesi gereken yerlere  giderek muthiş bir şekilde net sonuçlar almamızı sağlıyor

Bu başlık 6 farklı modda kullanılır.
📍VITAMIN C 📍HYDRATE
📍RADIANT
📍LIFT
📍WRINKLE
📍SIGNATURE SELECT
Bu cihazı merak edip ve etkisini görmek istersen Dm' den randevulaşabiliriz.💌
#dermasonic #dermasonicartistry #passionistatürkiye #amwaytürkiye #amway #ciltbakımıvegüzellik #ciltbakımı #profesyonelbakım #kadin #guzellik #ciltlekeleri #sıkılaşma #kirisiklik #signatureselect #serum #artistry #kisiselbakim

ARTISTRY DERMASONIC CIHAZ 💆‍♀️
Artık evimizde  profesyonel cilt bakımımızı kendimiz yapabiliyoruz🤗🤗
📌📌Ultrasonic Bıçak başlıgı saniye 30.000 titreşim vererek gözenekleri derinlemesine temizler. Ölü derilerden, siyah noktalardan, makyaj kalıntılarından balon jetleri oluşturarak atıkları ve kalıntıları etkili bir şekilde temizler.
📌📌Dermo Ion Galvanik bir iyon akım yöntemi cildi mikro düzeyde uyarır. Cilt bakım ürünlerini masajla cilde uygular ve Artistry ürünlerine daha iyi penetrasyon sağlar.
Artistry serum bileşenlerini cildin derinliklerine ulaştırarak, gitmesi gereken yerlere  giderek muthiş bir şekilde net sonuçlar almamızı sağlıyor

Bu başlık 6 farklı modda kullanılır.
📍VITAMIN C 📍HYDRATE
📍RADIANT
📍LIFT
📍WRINKLE
📍SIGNATURE SELECT
Bu cihazı merak edip ve etkisini görmek istersen Dm' den randevulaşabiliriz.💌
#dermasonic #dermasonicartistry #passionistatürkiye #amwaytürkiye #amway #ciltbakımıvegüzellik #ciltbakımı #profesyonelbakım #kadin #guzellik #ciltlekeleri #sıkılaşma #kirisiklik #signatureselect #serum #artistry #kisiselbakim

21 minutes ago
"JERAWAT NAIK MEMAPAN, TAPI NASIB BAIK ADA BOUGAS ADVANCED SERUM. HARI HARI SAYA APPLY"
.
Seronoknya bila jerawat makin hilang! Nak dating pun dah tak segan. Nak keluar rumah jumpa orang pun dah tak malu tau!😍
.
Siapa ada masalah macam ni? Boleh whatssap sis dengan segera. Sis akan bantu uolss tau!!🤗🤗🤗
.
📲 018-7793432
📲 018-7793432
📲 018-7793432

"JERAWAT NAIK MEMAPAN, TAPI NASIB BAIK ADA BOUGAS ADVANCED SERUM. HARI HARI SAYA APPLY"
.
Seronoknya bila jerawat makin hilang! Nak dating pun dah tak segan. Nak keluar rumah jumpa orang pun dah tak malu tau!😍
.
Siapa ada masalah macam ni? Boleh whatssap sis dengan segera. Sis akan bantu uolss tau!!🤗🤗🤗
.
📲 018-7793432
📲 018-7793432
📲 018-7793432

23 minutes ago
Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Alya! Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. Share lah lagi feedback korang banyak- banyak okay ❤️ #bougasbeauty

Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Alya! Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. Share lah lagi feedback korang banyak- banyak okay ❤️ #bougasbeauty

1
1

Top serum photos & videos

18 September, 2019
🖤 Cooluli + Avon #Giveaway!🖤
We’ve partnered with Cooluli to celebrate the launch of #AvonNeutralize! There are six chances to win a black Cooluli #skincare mini fridge and the full Anew Neutralize collection including one Anti-Pollution Serum, a box of Anti-Pollution Charcoal Pore Strips, and the Anti-Pollution Charcoal Mask Stick. To enter,
1️⃣ Follow @cooluli_USA and @AvonInsider on Instagram
2️⃣ Leave a 🖤 comment on this post

Three winners on this post and three winners on Cooluli’s post will be selected randomly and contacted via private message on 9/23/19. Entries are valid through 9/22/19 at 11:59 pm EST. Entrant must be Legal Resident of US and at least 18 to win. This Contest is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Instagram or Facebook, which is not affiliated with Cooluli or Avon (collectively “Sponsor”) in any way. Sponsor reserves the right to disqualify any posts it deems offensive, inappropriate, or not compliant with these terms at its sole discretion. Potential winners will be notified by direct message and may be required to execute and return an affidavit of eligibility, a liability release and, where lawful, a publicity release within 7 days of date of issuance. If such documents are not returned within the specified time period, a prize or prize notification is returned as undeliverable, a potential winner is not in compliance with these rules, or Sponsor is unable to contact the potential winner within a reasonable time period, prize will be forfeited and, at Sponsor’s discretion, an alternate winner selected.

🖤 Cooluli + Avon #Giveaway!🖤
We’ve partnered with Cooluli to celebrate the launch of #AvonNeutralize! There are six chances to win a black Cooluli #skincare mini fridge and the full Anew Neutralize collection including one Anti-Pollution Serum, a box of Anti-Pollution Charcoal Pore Strips, and the Anti-Pollution Charcoal Mask Stick. To enter,
1️⃣ Follow @cooluli_USA and @AvonInsider on Instagram
2️⃣ Leave a 🖤 comment on this post

Three winners on this post and three winners on Cooluli’s post will be selected randomly and contacted via private message on 9/23/19. Entries are valid through 9/22/19 at 11:59 pm EST. Entrant must be Legal Resident of US and at least 18 to win. This Contest is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Instagram or Facebook, which is not affiliated with Cooluli or Avon (collectively “Sponsor”) in any way. Sponsor reserves the right to disqualify any posts it deems offensive, inappropriate, or not compliant with these terms at its sole discretion. Potential winners will be notified by direct message and may be required to execute and return an affidavit of eligibility, a liability release and, where lawful, a publicity release within 7 days of date of issuance. If such documents are not returned within the specified time period, a prize or prize notification is returned as undeliverable, a potential winner is not in compliance with these rules, or Sponsor is unable to contact the potential winner within a reasonable time period, prize will be forfeited and, at Sponsor’s discretion, an alternate winner selected.

1,970
3,859
21 September, 2019
🍁GIVEAWAY🍁
Enter for a chance to win one of our favorite nighttime combinations - the Cleansing Oil + Vitamin A Serum!
-
How to enter:
• like this photo
• follow @madhippieskinproducts
• tag a friend (or a few - unlimited entries!)
• bonus points if you share this + tag us in your story!
-
This sweet combo will be sent to THREE lucky people! Winners will be contacted directly next week. 🧡✨
.
.
.
#madhippieskincare #madhippie #giveaway #giveback #autumn #flowerpower #serum #cleansingoil #nighttimeroutine #naturalbeauty #naturalingredients #naturalskincare #allnatural #naturalliving #healthyliving #crueltyfree #greenbeauty #vegan #veganfriendly #facialcare #awardwinning #skinproducts #healthyliving #loveyourskin (📸: @hollirakestraw)

🍁GIVEAWAY🍁
Enter for a chance to win one of our favorite nighttime combinations - the Cleansing Oil + Vitamin A Serum!
-
How to enter:
• like this photo
• follow @madhippieskinproducts
• tag a friend (or a few - unlimited entries!)
• bonus points if you share this + tag us in your story!
-
This sweet combo will be sent to THREE lucky people! Winners will be contacted directly next week. 🧡✨
.
.
.
#madhippieskincare #madhippie #giveaway #giveback #autumn #flowerpower #serum #cleansingoil #nighttimeroutine #naturalbeauty #naturalingredients #naturalskincare #allnatural #naturalliving #healthyliving #crueltyfree #greenbeauty #vegan #veganfriendly #facialcare #awardwinning #skinproducts #healthyliving #loveyourskin (📸: @hollirakestraw)

4,554
5,010
20 September, 2019
Pretty in pink 🌸 The By Ecom Honey Glow Ampoule hydrates, brightens and fights wrinkles with its antioxidant-rich propolis and royal jelly content!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For this month of September, we are giving away our Klairs Fundamental products to THREE lucky babes! For extra entries, share with us some of your favourite travel-friendly products! ✈️

Pretty in pink 🌸 The By Ecom Honey Glow Ampoule hydrates, brightens and fights wrinkles with its antioxidant-rich propolis and royal jelly content!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For this month of September, we are giving away our Klairs Fundamental products to THREE lucky babes! For extra entries, share with us some of your favourite travel-friendly products! ✈️

1,087
17
18 September, 2019
Get that "glow from within look" with the Lakmé Absolute Argan Oil Radiance duo. Follow this regime daily for radiant skin.⁠
⁠
Step 1: Gently massage 2-3 drops of the Lakmé Absolute Argan Oil Radiance Oil-in-Serum into your face and neck. ⁠
⁠
Step 2: Take a dollop of the Lakmé Absolute Argan Oil Radiance Oil-in-Crème. Gently massage on your face and neck. ⁠
⁠
Shop now on www.lakmeindia.com and enjoy free shipping or at a Lakmé counter near you. ⁠
⁠
#lakme #lakmeindia #lakmeabsolute #lakmeskincare #absoluteargan #arganoil #skincare #beauty #serum #creme #lipstick⁠

Get that "glow from within look" with the Lakmé Absolute Argan Oil Radiance duo. Follow this regime daily for radiant skin.⁠

Step 1: Gently massage 2-3 drops of the Lakmé Absolute Argan Oil Radiance Oil-in-Serum into your face and neck. ⁠

Step 2: Take a dollop of the Lakmé Absolute Argan Oil Radiance Oil-in-Crème. Gently massage on your face and neck. ⁠

Shop now on www.lakmeindia.com and enjoy free shipping or at a Lakmé counter near you. ⁠

#lakme #lakmeindia #lakmeabsolute #lakmeskincare #absoluteargan #arganoil #skincare #beauty #serum #creme #lipstick

12,778
41
17 hours ago
Nothing releases my jaw like when I massage inside and outside simultaneously. It definitely takes some technique but it’s also very intuitive. I do what feels good. I slow it down and how ever I’m moving inside, I’m doing the same on the outside. Whatever feels super tense, I move slowly and work it out. I’m showing a full regimen on stories today of how I work my mouth area with Gua Sha and with my hands. This is the one area where I’m starting to notice lines!

Nothing releases my jaw like when I massage inside and outside simultaneously. It definitely takes some technique but it’s also very intuitive. I do what feels good. I slow it down and how ever I’m moving inside, I’m doing the same on the outside. Whatever feels super tense, I move slowly and work it out. I’m showing a full regimen on stories today of how I work my mouth area with Gua Sha and with my hands. This is the one area where I’m starting to notice lines!

17 September, 2019
SORTEO!! Está llegando la Primavera y queremos festejar sorteando 3 productos a elección!!
-
Para participar tenés que seguir estos simples pasos:
-
1. Seguir nuestra cuenta @naturaskin.ar y darle like a la foto.
-
2. Comentar la foto etiquetando a 2 amigas e indicando los 3 productos te gustaría ganar (pueden ser iguales o distintos - combinalos como quieras!!)
-
Listo! Ya estás participando! 💕.
-
Si Querés ver nuestros productos Podés ingresar a la web: www.naturalskin.com.ar.-
-
Sorteamos el sábado 21/9 y la ganadora recibirá su pedido de forma gratuita !
-
☘️Muchos éxitos y feliz Primavera para todas ☘️
-
#sorteo #naturalskincare #naturalskin #crueltyfree #antiage #antiaging #tinturasmadre #serum #cremaantiarrugas #contornodeojos #celulitis

SORTEO!! Está llegando la Primavera y queremos festejar sorteando 3 productos a elección!!
-
Para participar tenés que seguir estos simples pasos:
-
1. Seguir nuestra cuenta @naturaskin.ar y darle like a la foto.
-
2. Comentar la foto etiquetando a 2 amigas e indicando los 3 productos te gustaría ganar (pueden ser iguales o distintos - combinalos como quieras!!)
-
Listo! Ya estás participando! 💕.
-
Si Querés ver nuestros productos Podés ingresar a la web: www.naturalskin.com.ar.-
-
Sorteamos el sábado 21/9 y la ganadora recibirá su pedido de forma gratuita !
-
☘️Muchos éxitos y feliz Primavera para todas ☘️
-
#sorteo #naturalskincare #naturalskin #crueltyfree #antiage #antiaging #tinturasmadre #serum #cremaantiarrugas #contornodeojos #celulitis

1,820
1,420
19 September, 2019
Pielęgnacja skóry to dość ważna sprawa, jednak nie powinny robić tego tylko panie, ale i panowie! Dlatego dzisiaj przychodzę z propozycją nowej serii kosmetyków od firmy AA 👌🏻 Jest to doskonałe trio - serum wygładzające skórę (bardzo dobrze się wchłania), krem BB (wyrównuje koloryt) oraz spray, który błyskawicznie matuje skórę. Mojemu mężczyźnie przypadły do gustu i w końcu zadbał o codzienną pielęgnację !
Akurat zbliża się "Dzień Chłopaka", więc pomyślcie o takim prezencie dla swoich drugich połówek 🎁 Produkty dostępne są w drogeriach 
Rossmann ❤️ #aamen #oceanic #mojadecyzja
#pielegnacja#pielegnacjatwarzy#męskapielęgnacja#meskiekosmetyki#kosmetykiaa#produktyaa#krem#serum#krembb#mężczyzna#zadbanymężczyzna#skora#zadbanaskora#mymen#handsome

Pielęgnacja skóry to dość ważna sprawa, jednak nie powinny robić tego tylko panie, ale i panowie! Dlatego dzisiaj przychodzę z propozycją nowej serii kosmetyków od firmy AA 👌🏻 Jest to doskonałe trio - serum wygładzające skórę (bardzo dobrze się wchłania), krem BB (wyrównuje koloryt) oraz spray, który błyskawicznie matuje skórę. Mojemu mężczyźnie przypadły do gustu i w końcu zadbał o codzienną pielęgnację !
Akurat zbliża się "Dzień Chłopaka", więc pomyślcie o takim prezencie dla swoich drugich połówek 🎁 Produkty dostępne są w drogeriach
Rossmann ❤️ #aamen #oceanic #mojadecyzja
#pielegnacja #pielegnacjatwarzy #męskapielęgnacja #meskiekosmetyki #kosmetykiaa #produktyaa #krem #serum #krembb #mężczyzna #zadbanymężczyzna #skora #zadbanaskora #mymen #handsome

791
46