#skincaretips photos & videos

1.8m Posts

Glowing Skin
.
.
#beauty #womens #skincare #bodycare #honey #skinglow #skincaretips #skin
INNISFREE Orchid Sleeping Mask 80ml😴
-
Price RM60 exclude postage
RM 7 WM/ RM10 EM
-
.
.
.
.
.
.
.
#sleepingmask #mask #skincaretips #skincare #innisfreeorchid #innisfreecherryblossom #innisfreemy #innisfreemalaysia #innisfreesleepingmask #kbeauty #koreanskincare #koreanskincareoriginal #glassskin #skincareroutine
[PEEL OFF MASK] adalah masker yg bisa di kelupas dan biasa digunakan pada tahap akhir dari perawatan di salon kecantikan. Dan skg kamu bisa pake peel off mask di rumah lho 😍😍
.

Semua bahan yg terkandung dalam masker peel off kita sangat aman dan ber BPOM yah💕
.

Masker peel off kita terdiri dari 4 varian:
-Maldives (CHARCOAL) : for normal to oily skin
- Prague (CHAMOMILE) : for sentitive skin
- Cappadocia (ROSE) : for normal to dry skin
- Tokyo (GREENTEA) : for acne prone skin
.
Netto: 25 gram (2-3x pemakaian)
Price : 20.000
Beli 2-4 : 19.500
Beli 5-9 : 19.000
Beli 10-30 : 18.500
Beli 31 keatas : 18.000
.
Harga sangat affordable yah, dijamin kualitas terbaik dan gak abal2. Kalau gak bagus ga akan kita jualin beb 😍😍 WORTH TO TRY!!
.
Info & pemesanan:
WA: 081944828999
Shopee: oleasoap.id
.
#maskerwajah
#maskerpeeloffmalangmurah #maskerpeeloffmalang #peeloffmask #maskerpeeloff #rubbermask #maskerkelupas #maskermurahbanget #maskermurah #charcoal #charcoalmask #maskerarang #maskercharcoal #maskergreentea #greenteamask #maskeraman #malanghits #maskermalangmurah #maskerbubuk #maskerjakarta #maskerwajahaman #skincaretips #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #peeloffmaskmurah

[PEEL OFF MASK] adalah masker yg bisa di kelupas dan biasa digunakan pada tahap akhir dari perawatan di salon kecantikan. Dan skg kamu bisa pake peel off mask di rumah lho 😍😍
.

Semua bahan yg terkandung dalam masker peel off kita sangat aman dan ber BPOM yah💕
.

Masker peel off kita terdiri dari 4 varian:
-Maldives (CHARCOAL) : for normal to oily skin
- Prague (CHAMOMILE) : for sentitive skin
- Cappadocia (ROSE) : for normal to dry skin
- Tokyo (GREENTEA) : for acne prone skin
.
Netto: 25 gram (2-3x pemakaian)
Price : 20.000
Beli 2-4 : 19.500
Beli 5-9 : 19.000
Beli 10-30 : 18.500
Beli 31 keatas : 18.000
.
Harga sangat affordable yah, dijamin kualitas terbaik dan gak abal2. Kalau gak bagus ga akan kita jualin beb 😍😍 WORTH TO TRY!!
.
Info & pemesanan:
WA: 081944828999
Shopee: oleasoap.id
.
#maskerwajah
#maskerpeeloffmalangmurah #maskerpeeloffmalang #peeloffmask #maskerpeeloff #rubbermask #maskerkelupas #maskermurahbanget #maskermurah #charcoal #charcoalmask #maskerarang #maskercharcoal #maskergreentea #greenteamask #maskeraman #malanghits #maskermalangmurah #maskerbubuk #maskerjakarta #maskerwajahaman #skincaretips #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #peeloffmaskmurah

Ada yang masih bingung bedanya essens, serum dan ampul? Sebenarnya sih fungsi utamanya sama, yaitu menghidrasi kulit dan menyeimbangkan kulit, sama juga dengan toner. Yang bikin beda adalah kadar dari kandungan-kandungan yang didapat didalamnya.⁠
⁠
Essens : paling ringan, biasanya dipake habis bersihin muka.
⁠
Serum: Mengandung bahan aktif yang tinggi yang gunanya utk mengatasi kondisi kulit tertentu⁠
⁠
Ampul: Bahan aktif yang terkandung lebih tinggi dari serum. Biasa dipake pada waktu tertentu, ketika kulit kamu habis mengalami 'krisis' atau masalah yang parah.⁠
⁠
#skincare #skincareroutine #skincaretips #essens #serum #ampul #perawatankulit

Ada yang masih bingung bedanya essens, serum dan ampul? Sebenarnya sih fungsi utamanya sama, yaitu menghidrasi kulit dan menyeimbangkan kulit, sama juga dengan toner. Yang bikin beda adalah kadar dari kandungan-kandungan yang didapat didalamnya.⁠

Essens : paling ringan, biasanya dipake habis bersihin muka.

Serum: Mengandung bahan aktif yang tinggi yang gunanya utk mengatasi kondisi kulit tertentu⁠

Ampul: Bahan aktif yang terkandung lebih tinggi dari serum. Biasa dipake pada waktu tertentu, ketika kulit kamu habis mengalami 'krisis' atau masalah yang parah.⁠

#skincare #skincareroutine #skincaretips #essens #serum #ampul #perawatankulit

[PEEL OFF MASK] adalah masker yg bisa di kelupas dan biasa digunakan pada tahap akhir dari perawatan di salon kecantikan. Dan skg kamu bisa pake peel off mask di rumah lho 😍😍
.

Semua bahan yg terkandung dalam masker peel off kita sangat aman dan ber BPOM yah💕
.

Masker peel off kita terdiri dari 4 varian:
-Maldives (CHARCOAL) : for normal to oily skin
- Prague (CHAMOMILE) : for sentitive skin
- Cappadocia (ROSE) : for normal to dry skin
- Tokyo (GREENTEA) : for acne prone skin
.
Netto: 25 gram (2-3x pemakaian)
Price : 20.000
Beli 2-4 : 19.500
Beli 5-9 : 19.000
Beli 10-30 : 18.500
Beli 31 keatas : 18.000
.
Harga sangat affordable yah, dijamin kualitas terbaik dan gak abal2. Kalau gak bagus ga akan kita jualin beb 😍😍 WORTH TO TRY!!
.
Info & pemesanan:
WA: 081944828999
Shopee: oleasoap.id
.
#maskerwajah
#maskerpeeloffmalangmurah #maskerpeeloffmalang #peeloffmask #maskerpeeloff #rubbermask #maskerkelupas #maskermurahbanget #maskermurah #charcoal #charcoalmask #maskerarang #maskercharcoal #maskergreentea #greenteamask #maskeraman #malanghits #maskermalangmurah #maskerbubuk #maskerjakarta #maskerwajahaman #skincaretips #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #peeloffmaskmurah

[PEEL OFF MASK] adalah masker yg bisa di kelupas dan biasa digunakan pada tahap akhir dari perawatan di salon kecantikan. Dan skg kamu bisa pake peel off mask di rumah lho 😍😍
.

Semua bahan yg terkandung dalam masker peel off kita sangat aman dan ber BPOM yah💕
.

Masker peel off kita terdiri dari 4 varian:
-Maldives (CHARCOAL) : for normal to oily skin
- Prague (CHAMOMILE) : for sentitive skin
- Cappadocia (ROSE) : for normal to dry skin
- Tokyo (GREENTEA) : for acne prone skin
.
Netto: 25 gram (2-3x pemakaian)
Price : 20.000
Beli 2-4 : 19.500
Beli 5-9 : 19.000
Beli 10-30 : 18.500
Beli 31 keatas : 18.000
.
Harga sangat affordable yah, dijamin kualitas terbaik dan gak abal2. Kalau gak bagus ga akan kita jualin beb 😍😍 WORTH TO TRY!!
.
Info & pemesanan:
WA: 081944828999
Shopee: oleasoap.id
.
#maskerwajah
#maskerpeeloffmalangmurah #maskerpeeloffmalang #peeloffmask #maskerpeeloff #rubbermask #maskerkelupas #maskermurahbanget #maskermurah #charcoal #charcoalmask #maskerarang #maskercharcoal #maskergreentea #greenteamask #maskeraman #malanghits #maskermalangmurah #maskerbubuk #maskerjakarta #maskerwajahaman #skincaretips #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #peeloffmaskmurah

[PEEL OFF MASK] adalah masker yg bisa di kelupas dan biasa digunakan pada tahap akhir dari perawatan di salon kecantikan. Dan skg kamu bisa pake peel off mask di rumah lho 😍😍
.

Semua bahan yg terkandung dalam masker peel off kita sangat aman dan ber BPOM yah💕
.

Masker peel off kita terdiri dari 4 varian:
-Maldives (CHARCOAL) : for normal to oily skin
- Prague (CHAMOMILE) : for sentitive skin
- Cappadocia (ROSE) : for normal to dry skin
- Tokyo (GREENTEA) : for acne prone skin
.
Netto: 25 gram (2-3x pemakaian)
Price : 20.000
Beli 2-4 : 19.500
Beli 5-9 : 19.000
Beli 10-30 : 18.500
Beli 31 keatas : 18.000
.
Harga sangat affordable yah, dijamin kualitas terbaik dan gak abal2. Kalau gak bagus ga akan kita jualin beb 😍😍 WORTH TO TRY!!
.
Info & pemesanan:
WA: 081944828999
Shopee: oleasoap.id
.
#maskerwajah
#maskerpeeloffmalangmurah #maskerpeeloffmalang #peeloffmask #maskerpeeloff #rubbermask #maskerkelupas #maskermurahbanget #maskermurah #charcoal #charcoalmask #maskerarang #maskercharcoal #maskergreentea #greenteamask #maskeraman #malanghits #maskermalangmurah #maskerbubuk #maskerjakarta #maskerwajahaman #skincaretips #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #peeloffmaskmurah

[PEEL OFF MASK] adalah masker yg bisa di kelupas dan biasa digunakan pada tahap akhir dari perawatan di salon kecantikan. Dan skg kamu bisa pake peel off mask di rumah lho 😍😍
.

Semua bahan yg terkandung dalam masker peel off kita sangat aman dan ber BPOM yah💕
.

Masker peel off kita terdiri dari 4 varian:
-Maldives (CHARCOAL) : for normal to oily skin
- Prague (CHAMOMILE) : for sentitive skin
- Cappadocia (ROSE) : for normal to dry skin
- Tokyo (GREENTEA) : for acne prone skin
.
Netto: 25 gram (2-3x pemakaian)
Price : 20.000
Beli 2-4 : 19.500
Beli 5-9 : 19.000
Beli 10-30 : 18.500
Beli 31 keatas : 18.000
.
Harga sangat affordable yah, dijamin kualitas terbaik dan gak abal2. Kalau gak bagus ga akan kita jualin beb 😍😍 WORTH TO TRY!!
.
Info & pemesanan:
WA: 081944828999
Shopee: oleasoap.id
.
#maskerwajah
#maskerpeeloffmalangmurah #maskerpeeloffmalang #peeloffmask #maskerpeeloff #rubbermask #maskerkelupas #maskermurahbanget #maskermurah #charcoal #charcoalmask #maskerarang #maskercharcoal #maskergreentea #greenteamask #maskeraman #malanghits #maskermalangmurah #maskerbubuk #maskerjakarta #maskerwajahaman #skincaretips #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #peeloffmaskmurah

Creating a schedule for your skin is essential. When it comes to a gorgeous, glowing complexion, there are quite a few steps you can (and probably should) include in your skin care regimen—but not all of them need to be done on a daily basis or at the same time every day.⠀
Why not speak with one of our highly trained beauty therapists when visiting next 😘 #heretohelp

Creating a schedule for your skin is essential. When it comes to a gorgeous, glowing complexion, there are quite a few steps you can (and probably should) include in your skin care regimen—but not all of them need to be done on a daily basis or at the same time every day.⠀
Why not speak with one of our highly trained beauty therapists when visiting next 😘 #heretohelp

@beccasbeautylist fanned our her fall faves with our Hydrate Facial Serum 💦 Do you upgrade to a more moisturizing base as the weather gets colder? We’d love to know! Let us know in the comments below 👇🏻

@beccasbeautylist fanned our her fall faves with our Hydrate Facial Serum 💦 Do you upgrade to a more moisturizing base as the weather gets colder? We’d love to know! Let us know in the comments below 👇🏻

TANPA KAMERA JAHANAM 💕 NEW TESTI LAGI.. 😘 GLOWING ALAMI KULIT SEHAT dengan TCSKIN PAKET 3D WHITENING @450rb (BPOM)
.
Perawatan yang betul" merawat kesehatan & kecantikan alami kulit wajah 💕 dimulai dari lapisan kulit yang paling dalam.
.
TANPA PENGELUPASAN & HASIL KULIT SEHAT PERMANEN!! 💕 bukan cuma asal bikin putih dan glowing yang sementara saja ☺
.
Wa 0815 8403 2208

wa 0813 8888 0954

wa 0813 1954 9909

line id TCSKIN
.
#tamaracskin #tcskin #tamaracskincare #skincaretips #skincareroutine #skincarediari #skincareproducts #skincareproduct #skincareaddict #skincaredaily #skincareindonesia #skincareindo #skincarejakarta #instaskincare #skincareoriginal #skincarelokal #skincarewajah #skincarejerawat #skincareglowing #lifechangingskincare #skincarepemutih

TANPA KAMERA JAHANAM 💕 NEW TESTI LAGI.. 😘 GLOWING ALAMI KULIT SEHAT dengan TCSKIN PAKET 3D WHITENING @450rb (BPOM)
.
Perawatan yang betul" merawat kesehatan & kecantikan alami kulit wajah 💕 dimulai dari lapisan kulit yang paling dalam.
.
TANPA PENGELUPASAN & HASIL KULIT SEHAT PERMANEN!! 💕 bukan cuma asal bikin putih dan glowing yang sementara saja ☺
.
Wa 0815 8403 2208

wa 0813 8888 0954

wa 0813 1954 9909

line id TCSKIN
.
#tamaracskin #tcskin #tamaracskincare #skincaretips #skincareroutine #skincarediari #skincareproducts #skincareproduct #skincareaddict #skincaredaily #skincareindonesia #skincareindo #skincarejakarta #instaskincare #skincareoriginal #skincarelokal #skincarewajah #skincarejerawat #skincareglowing #lifechangingskincare #skincarepemutih

Trick!!! Do you have Rodan and Fields multi-function eye cream? Puffiness a problem? Stick your eye cream in the freezer for 5 minutes before you apply and remove those bags and puffiness!!! Don't have our eye cream yet? Don't wait any longer message me today to start getting your amazing results.
#multifunctioneyecream #lifechangingskincare #bossbabe #rodanfields #radiantskin #tips #skincaretips

Trick!!! Do you have Rodan and Fields multi-function eye cream? Puffiness a problem? Stick your eye cream in the freezer for 5 minutes before you apply and remove those bags and puffiness!!! Don't have our eye cream yet? Don't wait any longer message me today to start getting your amazing results.
#multifunctioneyecream #lifechangingskincare #bossbabe #rodanfields #radiantskin #tips #skincaretips

Moisturizer to start your day. Prep your skin for the Makeup or the entire day. Coming this October.
.
.
#spa #spaday #skincareroutine #skincaretips #beauty #fashion #luxuryskincare #UnLuxuryPrices #ColectiCo

Moisturizer to start your day. Prep your skin for the Makeup or the entire day. Coming this October.
.
.
#spa #spaday #skincareroutine #skincaretips #beauty #fashion #luxuryskincare #UnLuxuryPrices #ColectiCo

Repost from @environskincare using @RepostRegramApp - Hyaluronic acid is too large to be effectively absorbed in the skin. Environ intelligently delivers HA in the form of sodium hyaluronate. This low molecular weight alternative mimics naturally found HA in the skin and can also hold 1000 times its weight in water.
.
#EnvironSkinCare #Skintellectual #skintellectuals #LoveYourSkin #IntelligentSkinCare #ProtectYourSkin #SkinCareTips #SkinCareRoutine #SkinCareObsessed #HyaluronicAcid #AntiAging #The White House Beauty Room❤️❤️

Repost from @environskincare using @RepostRegramApp - Hyaluronic acid is too large to be effectively absorbed in the skin. Environ intelligently delivers HA in the form of sodium hyaluronate. This low molecular weight alternative mimics naturally found HA in the skin and can also hold 1000 times its weight in water.
.
#EnvironSkinCare #Skintellectual #skintellectuals #LoveYourSkin #IntelligentSkinCare #ProtectYourSkin #SkinCareTips #SkinCareRoutine #SkinCareObsessed #HyaluronicAcid #AntiAging #The White House Beauty Room❤️❤️

Natural Oil Cleanser. To clear your skin and to give it a vitamin boost. Coming this October
.
.
.
#spa #spaday #skincareroutine #skincaretips #beauty #fashion #luxuryskincare #UnLuxuryPrices #ColectiCo

Natural Oil Cleanser. To clear your skin and to give it a vitamin boost. Coming this October
.
.
.
#spa #spaday #skincareroutine #skincaretips #beauty #fashion #luxuryskincare #UnLuxuryPrices #ColectiCo

TANPA KAMERA JAHANAM 💕 NEW TESTI LAGI.. 😘 GLOWING ALAMI KULIT SEHAT dengan TCSKIN PAKET 3D WHITENING @450rb (BPOM)
.
Perawatan yang betul" merawat kesehatan & kecantikan alami kulit wajah 💕 dimulai dari lapisan kulit yang paling dalam.
.
TANPA PENGELUPASAN & HASIL KULIT SEHAT PERMANEN!! 💕 bukan cuma asal bikin putih dan glowing yang sementara saja ☺
.
Wa 0815 8403 2208

wa 0813 8888 0954

wa 0813 1954 9909

line id TCSKIN
.
#tamaracskin #tcskin #tamaracskincare #skincaretips #skincareroutine #skincarediari #skincareproducts #skincareproduct #skincareaddict #skincaredaily #skincareindonesia #skincareindo #skincarejakarta #instaskincare #skincareoriginal #skincarelokal #skincarewajah #skincarejerawat #skincareglowing #lifechangingskincare #skincarepemutih

TANPA KAMERA JAHANAM 💕 NEW TESTI LAGI.. 😘 GLOWING ALAMI KULIT SEHAT dengan TCSKIN PAKET 3D WHITENING @450rb (BPOM)
.
Perawatan yang betul" merawat kesehatan & kecantikan alami kulit wajah 💕 dimulai dari lapisan kulit yang paling dalam.
.
TANPA PENGELUPASAN & HASIL KULIT SEHAT PERMANEN!! 💕 bukan cuma asal bikin putih dan glowing yang sementara saja ☺
.
Wa 0815 8403 2208

wa 0813 8888 0954

wa 0813 1954 9909

line id TCSKIN
.
#tamaracskin #tcskin #tamaracskincare #skincaretips #skincareroutine #skincarediari #skincareproducts #skincareproduct #skincareaddict #skincaredaily #skincareindonesia #skincareindo #skincarejakarta #instaskincare #skincareoriginal #skincarelokal #skincarewajah #skincarejerawat #skincareglowing #lifechangingskincare #skincarepemutih

Spa Quality Charcoal Mask that helps your skin reduce impurities and exfoliates. Coming this October.
.
.
.
#spa #spaday #skincareroutine #skincaretips #beauty #fashion #luxuryskincare #UnLuxuryPrices #ColectiCo

Spa Quality Charcoal Mask that helps your skin reduce impurities and exfoliates. Coming this October.
.
.
.
#spa #spaday #skincareroutine #skincaretips #beauty #fashion #luxuryskincare #UnLuxuryPrices #ColectiCo

Come on darlingggss..grab the promo price now..before its end and while stok last...
.
Sangat berbaloi..murah and yet the result is amazing...
#dermovaputrajaya #dermovafeedback #dermova #dermovapuchong #dermovacyberjaya #skincaretips #skincarenatural #skincareantiaging

Come on darlingggss..grab the promo price now..before its end and while stok last...
.
Sangat berbaloi..murah and yet the result is amazing...
#dermovaputrajaya #dermovafeedback #dermova #dermovapuchong #dermovacyberjaya #skincaretips #skincarenatural #skincareantiaging

#FREESHIP_NỘITHÀNH_HCM
#GIAM10% cho đơn hàng từ 3 sản phẩm

Chưa thấy em rửa mặt nào có thể tạo bọt mịn như em này í ạ, làm sạch da cứ phải gọi là tuyệt vờiiii 😉 🎀 Sữa rửa mặt Shiseido Perfect Whip SENKA
🏠 Made in Japan 💰 1️⃣3️⃣0️⃣N/tuýp 120gr - giảm thêm 5% 10% khi mua cùng sản phẩm khác nhé nàng ^^ ✔ Shiseido Perfect Whip là loại sữa rửa mặt tạo bọt giúp loại bỏ các tạp chất như bụi bẩn và bã nhờn, da mặt luôn sach sẽ mà vẫn duy trì độ ẩm tự nhiên, giữ cho làn da mềm mại cả ngày ✨ Bọt tơ tằm trắng mịn trong sữa rửa mặt Perfect Whip có tính đàn hồi đưa dưỡng chất vào sâu bên trong da giúp tẩy đi những lớp trang điểm cũng như bụi bẩn sâu bên trong lỗ chân lông. Sản phẩm thích hợp với mọi loại da. ☘ Thành phần;
- Chiết xuất từ Colagen, Amino, và các tinh chất bổ dưỡng từ rau quả, tạo nhiều bọt ,thấm sâu tẩy sạch bụi bẩn từ lỗ chân lông Với thành phần gồm axit m-tranexamic giúp trắng da, ngăn chặn các sắc tố melamin gây vết đốm, tàn nhang trên da
- Acid hyaluronic bổ sung độ ẩm, dưỡng chất thấm sâu vào da, đem lại làn da trắng sáng và mềm mại
- Hương hoa hồng phảng phất dịu dàng tạo cảm giác thư giãn 🍃 HDSD:
– Rửa và làm ẩm da mặt với nước sạch
– Lấy một lượng vừa đủ sữa rửa mặt Shiseido Perfect Whip ra lòng bàn tay, nhỏ vào một vài giọt nước.
– Đánh nhẹ giúp tạo bọt cho hỗn hợp, thêm vào ít nước nếu cần thiết
– Nhẹ nhàng Mát-xa vùng da mặt theo những chuyển động vòng tròn với hỗn hợp đó, rửa lại với nước ấm ——/——
Welcome to Gaze's corner http://gaze.vn - 💯% AUTHENTIC ⏰ Phản hồi tin nhắn trong vài phút
🚀 Giao hàng hoả tốc trong vài giờ làm việc
☎️ Lẻ: O916.648.359 (call/imess/viber/zalo)
📞 Sỉ/ctv: O915.OO3.159 📌 Sỉ sl giá cực kỳ hấp dẫn
📍 http://gaze.vn
#gazescorner #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #shiseidosenka #senkaperfectwhip #facialfoaming #foamingcleanser #foody #lozi #beauty #ootd

#FREESHIP_NỘITHÀNH_HCM
#GIAM10% cho đơn hàng từ 3 sản phẩm

Chưa thấy em rửa mặt nào có thể tạo bọt mịn như em này í ạ, làm sạch da cứ phải gọi là tuyệt vờiiii 😉 🎀 Sữa rửa mặt Shiseido Perfect Whip SENKA
🏠 Made in Japan 💰 1️⃣3️⃣0️⃣N/tuýp 120gr - giảm thêm 5% 10% khi mua cùng sản phẩm khác nhé nàng ^^ ✔ Shiseido Perfect Whip là loại sữa rửa mặt tạo bọt giúp loại bỏ các tạp chất như bụi bẩn và bã nhờn, da mặt luôn sach sẽ mà vẫn duy trì độ ẩm tự nhiên, giữ cho làn da mềm mại cả ngày ✨ Bọt tơ tằm trắng mịn trong sữa rửa mặt Perfect Whip có tính đàn hồi đưa dưỡng chất vào sâu bên trong da giúp tẩy đi những lớp trang điểm cũng như bụi bẩn sâu bên trong lỗ chân lông. Sản phẩm thích hợp với mọi loại da. ☘ Thành phần;
- Chiết xuất từ Colagen, Amino, và các tinh chất bổ dưỡng từ rau quả, tạo nhiều bọt ,thấm sâu tẩy sạch bụi bẩn từ lỗ chân lông Với thành phần gồm axit m-tranexamic giúp trắng da, ngăn chặn các sắc tố melamin gây vết đốm, tàn nhang trên da
- Acid hyaluronic bổ sung độ ẩm, dưỡng chất thấm sâu vào da, đem lại làn da trắng sáng và mềm mại
- Hương hoa hồng phảng phất dịu dàng tạo cảm giác thư giãn 🍃 HDSD:
– Rửa và làm ẩm da mặt với nước sạch
– Lấy một lượng vừa đủ sữa rửa mặt Shiseido Perfect Whip ra lòng bàn tay, nhỏ vào một vài giọt nước.
– Đánh nhẹ giúp tạo bọt cho hỗn hợp, thêm vào ít nước nếu cần thiết
– Nhẹ nhàng Mát-xa vùng da mặt theo những chuyển động vòng tròn với hỗn hợp đó, rửa lại với nước ấm ——/——
Welcome to Gaze's corner http://gaze.vn - 💯% AUTHENTIC ⏰ Phản hồi tin nhắn trong vài phút
🚀 Giao hàng hoả tốc trong vài giờ làm việc
☎️ Lẻ: O916.648.359 (call/imess/viber/zalo)
📞 Sỉ/ctv: O915.OO3.159 📌 Sỉ sl giá cực kỳ hấp dẫn
📍 http://gaze.vn
#gazescorner #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #shiseidosenka #senkaperfectwhip #facialfoaming #foamingcleanser #foody #lozi #beauty #ootd

Trulūm Cleansing Gel:
🌼Use for multiple skin types
🌼Gentle cleansing without stripping lipids
🌼Removes makeup and environmental irritants
🌼Cleans pores for a clearer looking complexion
.
.
.
.
#Skincare #SynergyWorldWide
-----------
**Check out our profile and follow @agen_trulum_terpercaya **
Phone 0858.13974126
.
#skincare#synergyworldwide #agentrulumterpercaya #cleansingbrush #cleansingoil #cleansings #cleansingmilk #cleansingfoam #cleansingcream #cleansingbalm #cleansingwater #skincareorganik #skincareterbaik #asianskincare #skincaretips #skincarediary #skincaremalang #skincarejogja #skincarepraktis #skincaresehat

Trulūm Cleansing Gel:
🌼Use for multiple skin types
🌼Gentle cleansing without stripping lipids
🌼Removes makeup and environmental irritants
🌼Cleans pores for a clearer looking complexion
.
.
.
.
#Skincare #SynergyWorldWide
-----------
**Check out our profile and follow @agen_trulum_terpercaya **
Phone 0858.13974126
.
#skincare #synergyworldwide #agentrulumterpercaya #cleansingbrush #cleansingoil #cleansings #cleansingmilk #cleansingfoam #cleansingcream #cleansingbalm #cleansingwater #skincareorganik #skincareterbaik #asianskincare #skincaretips #skincarediary #skincaremalang #skincarejogja #skincarepraktis #skincaresehat

“LA NATURE - Hydro Balancing Gel Cleanser”
Skin Irritation Test Completted !
Hydrate Skin Mild Acid Gel Cleanser
☑️Deep Cleansing ☑️ Purifying
-
🛒 #Shopee SG & MY & PH : 🔍dalnara
-
follow @dalnara.global to get more beauty news ❤
-
#dalnara #dalnarashop #dalnaraglobal #ohmyvenus #korea #koreanbeautyproduct #koeanbeauty #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarelover #skincarereview #cleanser #gelcleanser

“LA NATURE - Hydro Balancing Gel Cleanser”
Skin Irritation Test Completted !
Hydrate Skin Mild Acid Gel Cleanser
☑️Deep Cleansing ☑️ Purifying
-
🛒 #Shopee SG & MY & PH : 🔍dalnara
-
follow @dalnara.global to get more beauty news ❤
-
#dalnara #dalnarashop #dalnaraglobal #ohmyvenus #korea #koreanbeautyproduct #koeanbeauty #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarelover #skincarereview #cleanser #gelcleanser

Cuti-cuti ni jalan mana?😍
.
Jangan lupa apply 𝑯𝒆𝒓𝒎𝒐𝒔𝒂 𝑳𝒊𝒑𝒄𝒓𝒆𝒎𝒆 𝑳𝒊𝒎𝒊𝒕𝒆𝒅 𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏 , supaya bibir korang senantiasa lembap dan cantik sepanjang hari💐
.
Harga pinangan:
1pcs : RM 39
3pcs : RM 110 saved RM 7
.
📲0176151474

Cuti-cuti ni jalan mana?😍
.
Jangan lupa apply 𝑯𝒆𝒓𝒎𝒐𝒔𝒂 𝑳𝒊𝒑𝒄𝒓𝒆𝒎𝒆 𝑳𝒊𝒎𝒊𝒕𝒆𝒅 𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏 , supaya bibir korang senantiasa lembap dan cantik sepanjang hari💐
.
Harga pinangan:
1pcs : RM 39
3pcs : RM 110 saved RM 7
.
📲0176151474

GUSTO MO BA PU MUTI AT MAGING KUTIS ARTISTA? ✔ DI MAKAPAG PAPICTURE DAHIL YUNG MUKHA MO MAITIM AT PURO POLKA DOTS! ✔ DI MAKPAG SLEEVELESS DAHIL MAITIM ANG KILIKILI MO! ✔ DI MAKAPAG SHORT DAHIL MAITIM ANG TUHOD MO!

This is your chance para matangal na ang hiya mo, Try our Most Effective Whitening product in the Philippines!

LUXXE WHITE (Enhanced Glutathione) 👩🏻👱🏻 LIBRE Shipping all over the Philippines via LBC 🚚📦
We ship Worldwide✔️ For orders and inquiries
Contact
☎️ +639958867404
VIBER/WHATSAPP

#glutathione #gluta #luxxe #whitening #skincareroutine #skincare #skin #skincaretips #pampaputi #pampakinis #pampakinis #pampaganda #beauty #detox #healthylifestyle #ANTIPIMPLE #antioxidants #antiaging

GUSTO MO BA PU MUTI AT MAGING KUTIS ARTISTA? ✔ DI MAKAPAG PAPICTURE DAHIL YUNG MUKHA MO MAITIM AT PURO POLKA DOTS! ✔ DI MAKPAG SLEEVELESS DAHIL MAITIM ANG KILIKILI MO! ✔ DI MAKAPAG SHORT DAHIL MAITIM ANG TUHOD MO!

This is your chance para matangal na ang hiya mo, Try our Most Effective Whitening product in the Philippines!

LUXXE WHITE (Enhanced Glutathione) 👩🏻👱🏻 LIBRE Shipping all over the Philippines via LBC 🚚📦
We ship Worldwide✔️ For orders and inquiries
Contact
☎️ +639958867404
VIBER/WHATSAPP

#glutathione #gluta #luxxe #whitening #skincareroutine #skincare #skin #skincaretips #pampaputi #pampakinis #pampakinis #pampaganda #beauty #detox #healthylifestyle #ANTIPIMPLE #antioxidants #antiaging

GUSTO MO BA PU MUTI AT MAGING KUTIS ARTISTA? ✔ DI MAKAPAG PAPICTURE DAHIL YUNG MUKHA MO MAITIM AT PURO POLKA DOTS! ✔ DI MAKPAG SLEEVELESS DAHIL MAITIM ANG KILIKILI MO! ✔ DI MAKAPAG SHORT DAHIL MAITIM ANG TUHOD MO!

This is your chance para matangal na ang hiya mo, Try our Most Effective Whitening product in the Philippines!

LUXXE WHITE (Enhanced Glutathione) 👩🏻👱🏻 LIBRE Shipping all over the Philippines via LBC 🚚📦
We ship Worldwide✔️ For orders and inquiries
Contact
☎️ +639958867404
VIBER/WHATSAPP

#glutathione #gluta #luxxe #whitening #skincareroutine #skincare #skin #skincaretips #pampaputi #pampakinis #pampakinis #pampaganda #beauty #detox #healthylifestyle #ANTIPIMPLE #antioxidants #antiaging

GUSTO MO BA PU MUTI AT MAGING KUTIS ARTISTA? ✔ DI MAKAPAG PAPICTURE DAHIL YUNG MUKHA MO MAITIM AT PURO POLKA DOTS! ✔ DI MAKPAG SLEEVELESS DAHIL MAITIM ANG KILIKILI MO! ✔ DI MAKAPAG SHORT DAHIL MAITIM ANG TUHOD MO!

This is your chance para matangal na ang hiya mo, Try our Most Effective Whitening product in the Philippines!

LUXXE WHITE (Enhanced Glutathione) 👩🏻👱🏻 LIBRE Shipping all over the Philippines via LBC 🚚📦
We ship Worldwide✔️ For orders and inquiries
Contact
☎️ +639958867404
VIBER/WHATSAPP

#glutathione #gluta #luxxe #whitening #skincareroutine #skincare #skin #skincaretips #pampaputi #pampakinis #pampakinis #pampaganda #beauty #detox #healthylifestyle #ANTIPIMPLE #antioxidants #antiaging

GUSTO MO BA PU MUTI AT MAGING KUTIS ARTISTA? ✔ DI MAKAPAG PAPICTURE DAHIL YUNG MUKHA MO MAITIM AT PURO POLKA DOTS! ✔ DI MAKPAG SLEEVELESS DAHIL MAITIM ANG KILIKILI MO! ✔ DI MAKAPAG SHORT DAHIL MAITIM ANG TUHOD MO!

This is your chance para matangal na ang hiya mo, Try our Most Effective Whitening product in the Philippines!

LUXXE WHITE (Enhanced Glutathione) 👩🏻👱🏻 LIBRE Shipping all over the Philippines via LBC 🚚📦
We ship Worldwide✔️ For orders and inquiries
Contact
☎️ +639958867404
VIBER/WHATSAPP

#glutathione #gluta #luxxe #whitening #skincareroutine #skincare #skin #skincaretips #pampaputi #pampakinis #pampakinis #pampaganda #beauty #detox #healthylifestyle #ANTIPIMPLE #antioxidants #antiaging

GUSTO MO BA PU MUTI AT MAGING KUTIS ARTISTA? ✔ DI MAKAPAG PAPICTURE DAHIL YUNG MUKHA MO MAITIM AT PURO POLKA DOTS! ✔ DI MAKPAG SLEEVELESS DAHIL MAITIM ANG KILIKILI MO! ✔ DI MAKAPAG SHORT DAHIL MAITIM ANG TUHOD MO!

This is your chance para matangal na ang hiya mo, Try our Most Effective Whitening product in the Philippines!

LUXXE WHITE (Enhanced Glutathione) 👩🏻👱🏻 LIBRE Shipping all over the Philippines via LBC 🚚📦
We ship Worldwide✔️ For orders and inquiries
Contact
☎️ +639958867404
VIBER/WHATSAPP

#glutathione #gluta #luxxe #whitening #skincareroutine #skincare #skin #skincaretips #pampaputi #pampakinis #pampakinis #pampaganda #beauty #detox #healthylifestyle #ANTIPIMPLE #antioxidants #antiaging

Cuma Fabil yang berani buktiin bukan cuma sekedar janji hehe. Insya Allah jika digunakan dengan cara yang benar dan sesuai aturan serta dilakukan secara rutin, maka hasilnya akan langsung terlihat setelah 7 hari kemudian. Masya Allah...
.
So, kapan kamu mau hijrah ke Fabil?
.
.
.
.
.
#skincare #skincaretips #tipscantik #tipskesehatan #skincarenatural #skincareglowing #skincaremurah #skincarehalal #skincareartis #skincarekorea #skincareherbal #skincareamanbpom #skincareaman #wajahglowing #perawatanwajah #cantiksehatislami #fabilherbal

Cuma Fabil yang berani buktiin bukan cuma sekedar janji hehe. Insya Allah jika digunakan dengan cara yang benar dan sesuai aturan serta dilakukan secara rutin, maka hasilnya akan langsung terlihat setelah 7 hari kemudian. Masya Allah...
.
So, kapan kamu mau hijrah ke Fabil?
.
.
.
.
.
#skincare #skincaretips #tipscantik #tipskesehatan #skincarenatural #skincareglowing #skincaremurah #skincarehalal #skincareartis #skincarekorea #skincareherbal #skincareamanbpom #skincareaman #wajahglowing #perawatanwajah #cantiksehatislami #fabilherbal

Have you tried Barbara Sturm’s face products! Dr. Sturm believes that facial skincare regimes should be easy to use but yield maximum results. Her regime focuses on skin rejuvenation, protection of skin matrix and barrier function, anti-aging & cell regeneration. This beautiful Enzyme Cleanser is a cleansing foam and gentle enzymatic peel in one. It contains Vitamin C and Enzymes. When mixed with water, the fine-grained powder creates a soft foam and cleanses particularly intensively yet gently. The enzyme peel removes dry or rough skin and reduces excess oil on the skin. Worth trying! @drbarbarasturm #enzimecleanser #barbarasturm #skincareroutine #greenskincare #positivevibes #beautybranding #facecleanser #greenbeautybloggers #beautyproductsreview

Have you tried Barbara Sturm’s face products! Dr. Sturm believes that facial skincare regimes should be easy to use but yield maximum results. Her regime focuses on skin rejuvenation, protection of skin matrix and barrier function, anti-aging & cell regeneration. This beautiful Enzyme Cleanser is a cleansing foam and gentle enzymatic peel in one. It contains Vitamin C and Enzymes. When mixed with water, the fine-grained powder creates a soft foam and cleanses particularly intensively yet gently. The enzyme peel removes dry or rough skin and reduces excess oil on the skin. Worth trying! @drbarbarasturm #enzimecleanser #barbarasturm #skincareroutine #greenskincare #positivevibes #beautybranding #facecleanser #greenbeautybloggers #beautyproductsreview

Someone else who loves @officialretrouve as much as we do! ❤️
#Repost @ashleygraham @officialretrouve
・・・
We were thrilled to discover that Ashley Graham included our Intensive Replenishing Facial Moisturizer and Revitalizing Eye Concentrate Skin Hydrator as part of her Nighttime Skincare Routine “Go to Bed With Me” video for Harper’s Bazaar! See link in bio for full clip. Here, Ashley’s thoughts on our Eye Concentrate...🖤(Many thanks, @ashleygraham, @traceeellisross, and @harpersbazaarus!)
*
*
*
#retrouve #skinbyretrouve #ashleygraham #gotobedwithme #waterfree #genderfree #besteyecream #skincaretips #ingredientsmatter #itworks #perfectskin #healthyskin #radiantskin #skinhealth #effective #eyecream #eyebalm #antiaging #multipurpose #airlesspackaging #parabenfree #fragrancefree #skincare #luxuryskincare #lovetheskinyourein #theeyeshaveit

Someone else who loves @officialretrouve as much as we do! ❤️
#Repost @ashleygraham @officialretrouve
・・・
We were thrilled to discover that Ashley Graham included our Intensive Replenishing Facial Moisturizer and Revitalizing Eye Concentrate Skin Hydrator as part of her Nighttime Skincare Routine “Go to Bed With Me” video for Harper’s Bazaar! See link in bio for full clip. Here, Ashley’s thoughts on our Eye Concentrate...🖤(Many thanks, @ashleygraham, @traceeellisross, and @harpersbazaarus!)
*
*
*
#retrouve #skinbyretrouve #ashleygraham #gotobedwithme #waterfree #genderfree #besteyecream #skincaretips #ingredientsmatter #itworks #perfectskin #healthyskin #radiantskin #skinhealth #effective #eyecream #eyebalm #antiaging #multipurpose #airlesspackaging #parabenfree #fragrancefree #skincare #luxuryskincare #lovetheskinyourein #theeyeshaveit

Repost from @troveskin_id 💜
Ada yang masih bingung bedanya essens, serum dan ampul? Sebenarnya sih fungsi utamanya sama, yaitu menghidrasi kulit dan menyeimbangkan kulit, sama juga dengan toner. Yang bikin beda adalah kadar dari kandungan-kandungan yang didapat didalamnya.⁠
⁠
Essens : paling ringan, biasanya dipake habis bersihin muka. Essens ini favoritnya K-beauty routine.⁠
⁠
Serum: Mengandung bahan aktif yang tinggi yang gunanya utk mengatasi kondisi kulit tertentu⁠
⁠
Ampul: Bahan aktif yang terkandung lebih tinggi dari serum. Biasa dipake pada waktu tertentu, ketika kulit kamu habis mengalami 'krisis' atau masalah yang parah.⁠
⁠
Gimana? Masih bingung? Share disini kalo ada pertanyaan dan silahkan saling sharing ya! 👇👇👇⁠
⁠
#troveskin #skincare #skincareroutine #skincaretips #essens #serum #ampul #perawatankulit

Repost from @troveskin_id 💜
Ada yang masih bingung bedanya essens, serum dan ampul? Sebenarnya sih fungsi utamanya sama, yaitu menghidrasi kulit dan menyeimbangkan kulit, sama juga dengan toner. Yang bikin beda adalah kadar dari kandungan-kandungan yang didapat didalamnya.⁠

Essens : paling ringan, biasanya dipake habis bersihin muka. Essens ini favoritnya K-beauty routine.⁠

Serum: Mengandung bahan aktif yang tinggi yang gunanya utk mengatasi kondisi kulit tertentu⁠

Ampul: Bahan aktif yang terkandung lebih tinggi dari serum. Biasa dipake pada waktu tertentu, ketika kulit kamu habis mengalami 'krisis' atau masalah yang parah.⁠

Gimana? Masih bingung? Share disini kalo ada pertanyaan dan silahkan saling sharing ya! 👇👇👇⁠

#troveskin #skincare #skincareroutine #skincaretips #essens #serum #ampul #perawatankulit

#Repost @girlsbeautytrends
Made by @Image.Downloader
· · · ·
Coconut Oil Benefits For Skin
For more 
Follow @girlsbeautytrends 
#skincaretips #skin #beauty #coconutoil

#Repost @girlsbeautytrends
Made by @Image.Downloader
· · · ·
Coconut Oil Benefits For Skin
For more
Follow @girlsbeautytrends
#skincaretips #skin #beauty #coconutoil

Swethams Daily Skincare 
TIPS 81: Grape Seed Oil
:One of the best things for the skin. 
It's present in all our face creams including our Anti - Aging Face Cream as well as our organic Restoration oil and acne remedy, etc it's also comedogenic which means it doesn't clog pores. 
Swethamsskincare#skincaretips#beautytips#beautytipsandtricks.

Swethams Daily Skincare
TIPS 81: Grape Seed Oil
:One of the best things for the skin.
It's present in all our face creams including our Anti - Aging Face Cream as well as our organic Restoration oil and acne remedy, etc it's also comedogenic which means it doesn't clog pores.
Swethamsskincare #skincaretips #beautytips #beautytipsandtricks.

Hey beautiful people 😍 So this is me trying a Bentonite Clay Mask on my skin for the first time! This mask is supposed to detoxify your skin while removing any impurities & dirt clogged in your pores. You actually feel the pull as it begins to dry! I was a bit skeptical at first bc I have sensitive skin but in all honesty, The clay mask left my skin feeling so clean and smooth, Yet still moisturized... so I was very pleased with that bc of my extremely dry skin! ✨ I’m going to use this Bentonite Clay Mask once a week for 10-15 minuets to give my skin the detox it needs! Especially since I wear makeup 💄 But yea you guys this mask has a bunch of essential oils in it like: sweet almond oil, tea tree 🌲 oil, lavender oil, lemon 🍋, peppermint and eucalyptus essential oil 💯 Thanks for putting me on @oneloveoneearth 🌎 YALL DID THAT !!! .
.
.
.
.
.
.
.
#bentoniteclay #claymask #skincaretips #detoxmask #essentialoils #flawlessskin #acnefreeskin #cleanpores #naturalskincare #melaninskincare #healthyskincare #teatreeoil #eucalyptus #aloeveraskincare #beautytipsandtricks #cloggedpores #organicskincare #smoothskin #handcrafted #supportblackownedbusinesses #supportsmallbusiness #facemasktime #selfcaredaily #skindetox #dryskin #viralvideos #explorepage #beautyinfluencer #contentcreator #blackbeautymatters

Hey beautiful people 😍 So this is me trying a Bentonite Clay Mask on my skin for the first time! This mask is supposed to detoxify your skin while removing any impurities & dirt clogged in your pores. You actually feel the pull as it begins to dry! I was a bit skeptical at first bc I have sensitive skin but in all honesty, The clay mask left my skin feeling so clean and smooth, Yet still moisturized... so I was very pleased with that bc of my extremely dry skin! ✨ I’m going to use this Bentonite Clay Mask once a week for 10-15 minuets to give my skin the detox it needs! Especially since I wear makeup 💄 But yea you guys this mask has a bunch of essential oils in it like: sweet almond oil, tea tree 🌲 oil, lavender oil, lemon 🍋, peppermint and eucalyptus essential oil 💯 Thanks for putting me on @oneloveoneearth 🌎 YALL DID THAT !!! .
.
.
.
.
.
.
.
#bentoniteclay #claymask #skincaretips #detoxmask #essentialoils #flawlessskin #acnefreeskin #cleanpores #naturalskincare #melaninskincare #healthyskincare #teatreeoil #eucalyptus #aloeveraskincare #beautytipsandtricks #cloggedpores #organicskincare #smoothskin #handcrafted #supportblackownedbusinesses #supportsmallbusiness #facemasktime #selfcaredaily #skindetox #dryskin #viralvideos #explorepage #beautyinfluencer #contentcreator #blackbeautymatters

💦Hydration is key 💦 A wrinkle is created by dehydrated skin! Our philosophy is always inside out! 1-2 litres of water each day is vital for youthful skin 💧

💦Hydration is key 💦 A wrinkle is created by dehydrated skin! Our philosophy is always inside out! 1-2 litres of water each day is vital for youthful skin 💧

En este post te cuento un poco acerca de los beneficios y el porqué es tan importante incluir el protector solar en nuestra rutina diaria. 🌸 #skincaretip recuerda aplicarlo aún en días nublados y reaplicarlo de 2-3 horas (si te interesa un post acerca de cómo reaplicarlo cuando ya tienes maquillaje déjame un coment) #skincare #skincareroutine #skincaretips #bloqueadorsolar #bellezanatural #bellezaysalud #skinandmakeuplab

En este post te cuento un poco acerca de los beneficios y el porqué es tan importante incluir el protector solar en nuestra rutina diaria. 🌸 #skincaretip recuerda aplicarlo aún en días nublados y reaplicarlo de 2-3 horas (si te interesa un post acerca de cómo reaplicarlo cuando ya tienes maquillaje déjame un coment) #skincare #skincareroutine #skincaretips #bloqueadorsolar #bellezanatural #bellezaysalud #skinandmakeuplab

May the glow of the moon surround you and light your way to health, happiness and prosperity. Happy Mid-Autumn Festival!

May the glow of the moon surround you and light your way to health, happiness and prosperity. Happy Mid-Autumn Festival!

All you need is💧! Face Halo @facehalo is one of the coolest zero-waste brands committed to making a difference in the beauty industry with their sustainable makeup remover pads. The HaloTech fibers found in this product penetrates deep into your pores, removing and also trapping makeup, allowing your skin to feel cleaner than ever a.k.a. the “HALO EFFECT”. ▪️730 wipes are used each year by the average makeup wearer according to Face Halo and these pads are recyclable, reusable and non-toxic (BTW Face Halo replaces “up to 500 makeup wipes”). You can use these plush pads up to 200 wash cycles. ▪️They even have a recycling program setup where you can send in your used Face Halos to their office in Cali. Just needs a thorough wash and complete air dry before sending them off 🖤

All you need is💧! Face Halo @facehalo is one of the coolest zero-waste brands committed to making a difference in the beauty industry with their sustainable makeup remover pads. The HaloTech fibers found in this product penetrates deep into your pores, removing and also trapping makeup, allowing your skin to feel cleaner than ever a.k.a. the “HALO EFFECT”. ▪️730 wipes are used each year by the average makeup wearer according to Face Halo and these pads are recyclable, reusable and non-toxic (BTW Face Halo replaces “up to 500 makeup wipes”). You can use these plush pads up to 200 wash cycles. ▪️They even have a recycling program setup where you can send in your used Face Halos to their office in Cali. Just needs a thorough wash and complete air dry before sending them off 🖤

🙋Me preguntaron acerca de los "Poros dilatados" ⭕. Muy frecuente en personas que presentan piel grasosa 😰.
.
¿Porqué se producen? 😲 Principalmente:
.
🔽👆Aumento producción Sebo.
🔽Daño solar. 🌞
🔽Envejecimiento cutáneo. 👵👴.
.
Te comparto 8 tips que te ayudaran 😉:
.
1.- Evita cosméticos 💄 o bases de maquillaje que sean oleosas. 😁 Asegúrate que sean "oil free" .
.
2.- 🙅No ingieras alimentos ricos en azúcar 🍡 ; ni más de 1 vaso de leche 🍶 porque estimulan "insulina" 👉 aumentando ⬆ la producción de sebo.
.
3.- No 🙅 fumes 👉 altera la composición del sebo.
.
4.- Antes de dormir 💤 no te olvides de retirar el 💄 maquillaje. 🙏
.
5.- Utiliza el bloqueador solar 🌞 que sea "oil free". 🙋 Recuerda tanto en el daño solar 🌝 como el envejecimiento 👴👵 se produce 👉 disminuye la eslasticidad del tejido (conectivo) que soporta el conducto del poro por lo cual 👉 produciendo su dilatación 🔄.
.
6.- 🙅 Evita cremas de cuidado diario en la zona de la 👃 nariz porque es la zona más 💧 grasosa del rostro. (Comedones abiertos y cerrados) y aumentaras la oleosidad de la zona.
.
7.- La limpieza 💧e hidratación serán con productos "oil free".
.
8.- Existe varios tratamientos que son realizados por el Dermatólogo ☺ que puede ser realizado en el Consultorio. .
🔷Peelings Químicos.
🔷Microneedling (Microagujas ; Dermapen)
🔷Laser.
.
Los poros 🙅 no se pueden desaparecer pero 😉 se puede disminuir sus dimensiones. ¿ Sufres de poros abiertos?
.
.
.
.
🌸Dra. Jannell Obregon
Dermatologia Clínica y Estética.
CMP 52212 RNE 35024
.
📌Av. Arequipa 245p. Of 507. Edificio El Dorado. Lince.
📱Reserva tu cita 👉 914830531.
.
.
.
.
#porosabiertos #porosdilatados #enlargedpores #enlargedporestreatment #poros #porosabertos #piel #cuidadosdelapiel #cuidadofacial #skincaretips #skincare #dermatologa #dermatologia#drajannellobregon #skin #skinproblems

🙋Me preguntaron acerca de los "Poros dilatados" ⭕. Muy frecuente en personas que presentan piel grasosa 😰.
.
¿Porqué se producen? 😲 Principalmente:
.
🔽👆Aumento producción Sebo.
🔽Daño solar. 🌞
🔽Envejecimiento cutáneo. 👵👴.
.
Te comparto 8 tips que te ayudaran 😉:
.
1.- Evita cosméticos 💄 o bases de maquillaje que sean oleosas. 😁 Asegúrate que sean "oil free" .
.
2.- 🙅No ingieras alimentos ricos en azúcar 🍡 ; ni más de 1 vaso de leche 🍶 porque estimulan "insulina" 👉 aumentando ⬆ la producción de sebo.
.
3.- No 🙅 fumes 👉 altera la composición del sebo.
.
4.- Antes de dormir 💤 no te olvides de retirar el 💄 maquillaje. 🙏
.
5.- Utiliza el bloqueador solar 🌞 que sea "oil free". 🙋 Recuerda tanto en el daño solar 🌝 como el envejecimiento 👴👵 se produce 👉 disminuye la eslasticidad del tejido (conectivo) que soporta el conducto del poro por lo cual 👉 produciendo su dilatación 🔄.
.
6.- 🙅 Evita cremas de cuidado diario en la zona de la 👃 nariz porque es la zona más 💧 grasosa del rostro. (Comedones abiertos y cerrados) y aumentaras la oleosidad de la zona.
.
7.- La limpieza 💧e hidratación serán con productos "oil free".
.
8.- Existe varios tratamientos que son realizados por el Dermatólogo ☺ que puede ser realizado en el Consultorio. .
🔷Peelings Químicos.
🔷Microneedling (Microagujas ; Dermapen)
🔷Laser.
.
Los poros 🙅 no se pueden desaparecer pero 😉 se puede disminuir sus dimensiones. ¿ Sufres de poros abiertos?
.
.
.
.
🌸Dra. Jannell Obregon
Dermatologia Clínica y Estética.
CMP 52212 RNE 35024
.
📌Av. Arequipa 245p. Of 507. Edificio El Dorado. Lince.
📱Reserva tu cita 👉 914830531.
.
.
.
.
#porosabiertos #porosdilatados #enlargedpores #enlargedporestreatment #poros #porosabertos #piel #cuidadosdelapiel #cuidadofacial #skincaretips #skincare #dermatologa #dermatologia #drajannellobregon #skin #skinproblems

Anh chỉ là chàng trai....chuộng màu vàng
Màu vàng chói sáng,
Màu vàng tự tin :D ---
---
𝗩𝗶𝗲𝘁𝗹𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗡𝗮𝗻𝗼 là sản phẩm chăm sóc da lành tính, giải quyết thông minh vấn đề: #mụn, #sẹo, #thâm, #nám, lão hoá, phù hợp với mọi loại da: da dầu, da khô, da hỗn hợp, da nhạy cảm,... Thành phần dược liệu quý đạt 95% tinh chất, sáng tạo theo công nghệ Nano Sol-Gel của Giáo sư Nguyễn Đức Nghĩa, với cơ chế thẩm thấu sâu, tác dụng toàn diện & nhanh chóng. ♡♡♡𝗩𝗶𝗲𝘁𝗹𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗡𝗮𝗻𝗼: Xoa dịu mụn viêm- Sẹo thâm phai mờ.♡♡♡
📍 GIÁ: 75.000 vnđ

Mua sản phẩm online từ Nhãn: bit.ly/2YowmYd
Mua hàng shopee:https://bit.ly/2YJtBQE

#skincare #skincarenano #vietlifeskincarenano #GIAOSUNGUYENDUCNGHIA #acneskin #damun #dadau #dahonhop #danhaycam #beautiful #handsome #girl #boy #teen #chamsocdacungskincarenano #CFVY #beautifulskin
#skincaretips #chamsocdamun #dadep #hocsinh #tuoiteen #daihocbachkhoa #sinhviendaihocbachkhoa #HUST #funnywithskincare

Anh chỉ là chàng trai....chuộng màu vàng
Màu vàng chói sáng,
Màu vàng tự tin :D ---
---
𝗩𝗶𝗲𝘁𝗹𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗡𝗮𝗻𝗼 là sản phẩm chăm sóc da lành tính, giải quyết thông minh vấn đề: #mụn, #sẹo, #thâm, #nám, lão hoá, phù hợp với mọi loại da: da dầu, da khô, da hỗn hợp, da nhạy cảm,... Thành phần dược liệu quý đạt 95% tinh chất, sáng tạo theo công nghệ Nano Sol-Gel của Giáo sư Nguyễn Đức Nghĩa, với cơ chế thẩm thấu sâu, tác dụng toàn diện & nhanh chóng. ♡♡♡𝗩𝗶𝗲𝘁𝗹𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗡𝗮𝗻𝗼: Xoa dịu mụn viêm- Sẹo thâm phai mờ.♡♡♡
📍 GIÁ: 75.000 vnđ

Mua sản phẩm online từ Nhãn: bit.ly/2YowmYd
Mua hàng shopee:https://bit.ly/2YJtBQE

#skincare #skincarenano #vietlifeskincarenano #GIAOSUNGUYENDUCNGHIA #acneskin #damun #dadau #dahonhop #danhaycam #beautiful #handsome #girl #boy #teen #chamsocdacungskincarenano #CFVY #beautifulskin
#skincaretips #chamsocdamun #dadep #hocsinh #tuoiteen #daihocbachkhoa #sinhviendaihocbachkhoa #HUST #funnywithskincare

Happy Thursday!! Currently watching animal rescues on youtube. I love a good cry. Does anyone else watch those?  It always breaks my heart seeing some of the animals in such conditions

I'm excited for the weekend. Mexican independence parade is this sunday and its always a blast. 💄
💄
💄
💄
Yes this cute little mirror tray is making another appearance and will continue because i love shooting with it. XD 💄
💄
💄
💄
#sultrypalette #vivamexico #anastasiabeverlyhillspalette #abhsoftglam #ilmakiage #ipsybag #ipsyglambagplus #makeupflatlay #towerthursday #skincareregime #skincaretips #skincareobsessed #luxuryskincare #luxurymakeup #sephorahaul #ultahaul #makeupaccount #beautifullybold #diamondskincare #discoverunder5k #koreanskincare #drunkelephant #drugstoremakeup #anastasiabeverlyhills #norvina #boxycharm #violetvoss #lipglosspoppin #projectpan #pixibeauty

Happy Thursday!! Currently watching animal rescues on youtube. I love a good cry. Does anyone else watch those? It always breaks my heart seeing some of the animals in such conditions

I'm excited for the weekend. Mexican independence parade is this sunday and its always a blast. 💄
💄
💄
💄
Yes this cute little mirror tray is making another appearance and will continue because i love shooting with it. XD 💄
💄
💄
💄
#sultrypalette #vivamexico #anastasiabeverlyhillspalette #abhsoftglam #ilmakiage #ipsybag #ipsyglambagplus #makeupflatlay #towerthursday #skincareregime #skincaretips #skincareobsessed #luxuryskincare #luxurymakeup #sephorahaul #ultahaul #makeupaccount #beautifullybold #diamondskincare #discoverunder5k #koreanskincare #drunkelephant #drugstoremakeup #anastasiabeverlyhills #norvina #boxycharm #violetvoss #lipglosspoppin #projectpan #pixibeauty

May the glow of the moon surround you and light your way to health, happiness and prosperity. Happy Mid-Autumn Festival!

May the glow of the moon surround you and light your way to health, happiness and prosperity. Happy Mid-Autumn Festival!

Say hello 👋🏻 to  fresh looking skin when you use speak 00 Prickly Pear Seed Oil. This oil contains essential fatty acids such as Omega 3 & 6 that helps maintain your skin’s healthy appearance. .
.
.
.
.
.
#greenbeauty #bblog #makeupblog #beautyblogging #beautybloggers #skincarecollection #beautyblog #beautycommunity #skincarecommunity #beautygurus #skincareblogger #skincareobsessed #beautyregime #skincareregime #beautyjunkie #naturalskincare #skincareaddict #skincaretips #femfeed #brandinfluencer #skincaredaily #beautyfavorites #hypebeauty #skincareenthusiast #safeskincare #aesthetic #minimal  #beautycounter #moisturizer
Sống như người Paris

Cuốn sách được viết bởi 4 tác giả, là 4 người phụ nữ Paris điển hình với cuộc sống và chất Paris đậm đặc, hình thành từ khi họ sinh ra và xuyên suốt cả quá trình trưởng thành tại kinh đô ánh sáng. Sống như người Paris là sự trải lòng của những nàng Paris, hướng phái đẹp đến với phong cách sống tinh tế đậm chất Paris dù không nhất thiết phải là người Pháp.

Đây thực sự là một cuốn cẩm nang với đủ những sắc thái giúp bạn nhận biết về con người, xã hội, và cả những giấc mơ hoang dại nhất về một thành phố mà tên của nó gắn liền với sự tinh tế, thanh nhã nhưng vẫn phảng phất nét quyến rũ khó cưỡng

#Venesa #BeautyInnovator #Understandyourskin #Beautytips #skincaretips #Lifestyle #Womanstyle #skincare #skincareroutine #skincareprocess

VENESA - Beauty Innovator

Sống như người Paris

Cuốn sách được viết bởi 4 tác giả, là 4 người phụ nữ Paris điển hình với cuộc sống và chất Paris đậm đặc, hình thành từ khi họ sinh ra và xuyên suốt cả quá trình trưởng thành tại kinh đô ánh sáng. Sống như người Paris là sự trải lòng của những nàng Paris, hướng phái đẹp đến với phong cách sống tinh tế đậm chất Paris dù không nhất thiết phải là người Pháp.

Đây thực sự là một cuốn cẩm nang với đủ những sắc thái giúp bạn nhận biết về con người, xã hội, và cả những giấc mơ hoang dại nhất về một thành phố mà tên của nó gắn liền với sự tinh tế, thanh nhã nhưng vẫn phảng phất nét quyến rũ khó cưỡng

#Venesa #BeautyInnovator #Understandyourskin #Beautytips #skincaretips #Lifestyle #Womanstyle #skincare #skincareroutine #skincareprocess

VENESA - Beauty Innovator

中秋🥮佳節送上一份貼心的禮物🎁給您的親朋好友是個最佳的選擇

美國🇺🇸純手工🙌🏻製造
Earthharbor 〰️🌟 煥膚亮白套裝 🌟〰️ .

這款豪華迷你係列為您珍貴的肌膚帶來平衡、純淨和靚麗的肌膚
.
特別適用於油性、混合性和痘痘的皮膚類型使用,對於需要深層清潔、舒緩和溫和去角質以及輕微水合作用的所有皮膚而言都是美妙的 .

藍色魔法亮白精華🌿
擁有的珍貴海藍色植物精華而命名,螺旋藻+藍艾菊。 呢款精華擁有高度濃縮的適應性油,能夠為暗沈、暗黃肌膚提供強有力的亮白和平衡。優化細緻肌膚的微生物組,快速,明顯地改善整體皮膚健康 .

發光果汁酵素面膜🌿
帶有紫色調的紫色面膜,強效及速效AHA / BHA凝膠面膜溫和去角質 ➕ 舒緩 ➕緊緻肌膚,含有紅海藻,水果酵素,白柳樹皮和蘆薈葉汁,能改善膚質和均勻膚色,同時亮白肌膚,使肌膚顯得更年輕 .

月光煥膚精華🌿
為您的肌膚賦予月光下夏威夷魔力的花環。 
輕盈的精華素,含有海藻膠原蛋白,熱帶超級水果酸和植物多種維生素,可細緻和重塑肌膚,使肌膚更加光滑,容光煥.發 - 同時享受寶貴的美容睡眠 .

抹茶高效抗氧保濕霜🌿
一種款補充保濕功效的保濕霜,可滋潤、保濕和平衡肌膚,同時為您帶來美人魚的光澤。 這款輕盈的乳霜配方含有Superfoods螺旋藻和抹茶,以及濃縮的植物營養素+抗氧化劑+素食透明質酸,可完美滋潤,舒緩和滋養肌膚。 不油膩,很快俾肌膚吸收 .
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sending a thoughtful gift to your friends and relatives is the best choice for Mid-Autumn Festival.
.
.
#milovedorganicbeauty #earthharbornaturals #earthharbor #earthharborskincare #organic #natural #skin #beauty #veganic #instaskincare #naturkosmetik #cleanskincare #veganskincare #gentlemonster #organicskincare #naturalskincare #greenskincare #skincare #skincareroutine #theordinaryskincare #skincaretips

中秋🥮佳節送上一份貼心的禮物🎁給您的親朋好友是個最佳的選擇

美國🇺🇸純手工🙌🏻製造
Earthharbor 〰️🌟 煥膚亮白套裝 🌟〰️ .

這款豪華迷你係列為您珍貴的肌膚帶來平衡、純淨和靚麗的肌膚
.
特別適用於油性、混合性和痘痘的皮膚類型使用,對於需要深層清潔、舒緩和溫和去角質以及輕微水合作用的所有皮膚而言都是美妙的 .

藍色魔法亮白精華🌿
擁有的珍貴海藍色植物精華而命名,螺旋藻+藍艾菊。 呢款精華擁有高度濃縮的適應性油,能夠為暗沈、暗黃肌膚提供強有力的亮白和平衡。優化細緻肌膚的微生物組,快速,明顯地改善整體皮膚健康 .

發光果汁酵素面膜🌿
帶有紫色調的紫色面膜,強效及速效AHA / BHA凝膠面膜溫和去角質 ➕ 舒緩 ➕緊緻肌膚,含有紅海藻,水果酵素,白柳樹皮和蘆薈葉汁,能改善膚質和均勻膚色,同時亮白肌膚,使肌膚顯得更年輕 .

月光煥膚精華🌿
為您的肌膚賦予月光下夏威夷魔力的花環。
輕盈的精華素,含有海藻膠原蛋白,熱帶超級水果酸和植物多種維生素,可細緻和重塑肌膚,使肌膚更加光滑,容光煥.發 - 同時享受寶貴的美容睡眠 .

抹茶高效抗氧保濕霜🌿
一種款補充保濕功效的保濕霜,可滋潤、保濕和平衡肌膚,同時為您帶來美人魚的光澤。 這款輕盈的乳霜配方含有Superfoods螺旋藻和抹茶,以及濃縮的植物營養素+抗氧化劑+素食透明質酸,可完美滋潤,舒緩和滋養肌膚。 不油膩,很快俾肌膚吸收 .
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sending a thoughtful gift to your friends and relatives is the best choice for Mid-Autumn Festival.
.
.
#milovedorganicbeauty #earthharbornaturals #earthharbor #earthharborskincare #organic #natural #skin #beauty #veganic #instaskincare #naturkosmetik #cleanskincare #veganskincare #gentlemonster #organicskincare #naturalskincare #greenskincare #skincare #skincareroutine #theordinaryskincare #skincaretips

Give your legs a lil' TLC - because masks shouldn't just be for your face! That's right, the Nair Leg Mask beautifies the skin while removing stubble. 😉 So what are you waiting for, summer's just around the corner! .
.
.
.
.
.
 #smoothskin #smoothlegs #beauty #skincare #clearskin #skincareroutine #healthyskin #glowingskin #skin #skincaretips #love #skingoals #flawless #aesthetics #exfoliate #smoothlegsfordays #summer #fashion #photooftheday #beautiful #nature #happy

Give your legs a lil' TLC - because masks shouldn't just be for your face! That's right, the Nair Leg Mask beautifies the skin while removing stubble. 😉 So what are you waiting for, summer's just around the corner! .
.
.
.
.
.
#smoothskin #smoothlegs #beauty #skincare #clearskin #skincareroutine #healthyskin #glowingskin #skin #skincaretips #love #skingoals #flawless #aesthetics #exfoliate #smoothlegsfordays #summer #fashion #photooftheday #beautiful #nature #happy

The most important times to apply body lotion or moisturiser are after a bath, shave or exfoliation. This helps to lock in the most moisture. ⁠
⁠
While hot water may be relaxing, it also wreaks havoc on your skin! Keeping the skin moisturised after showering is essential because hot water strips all the moisture and oils out of your skin, leaving it parched and dry. ⁠
We recommend applying our Ultra Hydrating Body Butter after showering for all day nourishment and hydration.⁠
⁠
It's best to apply body lotion and moisturiser immediately after exiting a bath or shower while your skin is still damp. Pair with our Detox Body Exfoliator for the perfect combo!⁠ #diannecaineaustralia⁠
.⁠
.⁠
.⁠ #instagood #instabeauty #instaskincare #bblogger #skincareblogger #beautyblogger #365inskincare #luxuryskincare #crueltyfree #cleanbeauty #green #againstanimalcruelty #crueltyfreebeauty #skincaretips #london #affordableskincare #skincareroutine #amskincareroutine #eyecream #serum #moisturizer #moisturiser #perthskincare #skincarecommunity #beautycommunity #luxuryskincare #skincareritual #allnaturalbeauty #allnaturalskincare

The most important times to apply body lotion or moisturiser are after a bath, shave or exfoliation. This helps to lock in the most moisture. ⁠

While hot water may be relaxing, it also wreaks havoc on your skin! Keeping the skin moisturised after showering is essential because hot water strips all the moisture and oils out of your skin, leaving it parched and dry. ⁠
We recommend applying our Ultra Hydrating Body Butter after showering for all day nourishment and hydration.⁠

It's best to apply body lotion and moisturiser immediately after exiting a bath or shower while your skin is still damp. Pair with our Detox Body Exfoliator for the perfect combo!⁠ #diannecaineaustralia
.⁠
.⁠
.⁠ #instagood #instabeauty #instaskincare #bblogger #skincareblogger #beautyblogger #365inskincare #luxuryskincare #crueltyfree #cleanbeauty #green #againstanimalcruelty #crueltyfreebeauty #skincaretips #london #affordableskincare #skincareroutine #amskincareroutine #eyecream #serum #moisturizer #moisturiser #perthskincare #skincarecommunity #beautycommunity #luxuryskincare #skincareritual #allnaturalbeauty #allnaturalskincare

Q: Can sunlight cause aging?⁣
⁣
A: Yes, exposure to the sun is one of the main causes for visible aging on our skin.⁣
⁣
UV light causes fine lines, wrinkles, and sagging. This happens when the sun's rays damage collagen and elastic tissue in the skin, making it fragile and unable to spring back into shape. Brown spots and pigment irregularity are also caused by UV damage.⁣
⁣
To avoid sun damage on the skin, we recommend applying sunscreen to fend off harmful rays. It'll also helps if you stay away from the sun, in the middle of the day!⁣
⁣
For skin that's already been damaged by the sun, we recommend our BriteMax treatment. It helps the skin heal faster, while boosting the skin’s natural resistance against the sun.⁣
⁣⁣
⁣⁣
#moyem #mylifemymasterpiece #skincaretips #sunprotection #blackheads #whiteheads #beautifulglow #glowingskin #skinhealth #singaporeskincare #health #beauty #singaporespa #singaporebeauty #skincare  #medicalaesthetics #sgigskincare #instabeauty  #skingoals #skincaresg #mindbodysoul

Q: Can sunlight cause aging?⁣

A: Yes, exposure to the sun is one of the main causes for visible aging on our skin.⁣

UV light causes fine lines, wrinkles, and sagging. This happens when the sun's rays damage collagen and elastic tissue in the skin, making it fragile and unable to spring back into shape. Brown spots and pigment irregularity are also caused by UV damage.⁣

To avoid sun damage on the skin, we recommend applying sunscreen to fend off harmful rays. It'll also helps if you stay away from the sun, in the middle of the day!⁣

For skin that's already been damaged by the sun, we recommend our BriteMax treatment. It helps the skin heal faster, while boosting the skin’s natural resistance against the sun.⁣
⁣⁣
⁣⁣
#moyem #mylifemymasterpiece #skincaretips #sunprotection #blackheads #whiteheads #beautifulglow #glowingskin #skinhealth #singaporeskincare #health #beauty #singaporespa #singaporebeauty #skincare #medicalaesthetics #sgigskincare #instabeauty #skingoals #skincaresg #mindbodysoul

Our homely clinics are located in both central (Mount Elizabeth Medical centre) and eastern (Parkway East Medical Centre) areas for your convenience. Make an appointment through the contact info in our bio.
.
.
.
#aestheticstudiosg #theaestheticstudiosg #aestheticclinic #skincareroutine #skincaretips #clearskin #antiaging #selfcare #skincare

Our homely clinics are located in both central (Mount Elizabeth Medical centre) and eastern (Parkway East Medical Centre) areas for your convenience. Make an appointment through the contact info in our bio.
.
.
.
#aestheticstudiosg #theaestheticstudiosg #aestheticclinic #skincareroutine #skincaretips #clearskin #antiaging #selfcare #skincare

ស្តុកពេញៗតែមិនដែលគ្រប់ឲ្យម៉ូយមេច😑😑 កូនម្នាក់ៗហក់ នោះហក់ កាន់តែផលិតផលល្អប្រើ ក៏កាន់តែស្រួលលក់ មួយខែៗស្តុក2-3ដង 😅😅 ចង់ក្លាយជាសមាជិករបស់យើងដែរទេ ចាប់ផ្ដើមពី40$ឡើង បោះទុនរកស៉ីដោយមិនបាច់គិតថាគ្មានតម្រូវការពីទីផ្សារ ព្រោះផលិតផលទាំងស្ដង់ដា ទាំងគុណភាពល្អ ធានាចូលលក់ហើយមិនកប់ដើមឡើយ។#scrub #bodyscrub #skincaretips #skincareroutine #skincare #cambodia #phnompenh #siemreap #cambodiaskincare #howtoperfect #howtobeauty #cambodiashop #cambodiaonlineshop #khmershop #cambodiashop #khmer #acne #acnetreatment #mideessence
#llnskincare #serums
#facail #asianskincare

ស្តុកពេញៗតែមិនដែលគ្រប់ឲ្យម៉ូយមេច😑😑 កូនម្នាក់ៗហក់ នោះហក់ កាន់តែផលិតផលល្អប្រើ ក៏កាន់តែស្រួលលក់ មួយខែៗស្តុក2-3ដង 😅😅 ចង់ក្លាយជាសមាជិករបស់យើងដែរទេ ចាប់ផ្ដើមពី40$ឡើង បោះទុនរកស៉ីដោយមិនបាច់គិតថាគ្មានតម្រូវការពីទីផ្សារ ព្រោះផលិតផលទាំងស្ដង់ដា ទាំងគុណភាពល្អ ធានាចូលលក់ហើយមិនកប់ដើមឡើយ។ #scrub #bodyscrub #skincaretips #skincareroutine #skincare #cambodia #phnompenh #siemreap #cambodiaskincare #howtoperfect #howtobeauty #cambodiashop #cambodiaonlineshop #khmershop #cambodiashop #khmer #acne #acnetreatment #mideessence
#llnskincare #serums
#facail #asianskincare

Yes Spring time is here and with it, a whole host of skin care issues too. Get Glowing skin this spring with regular facials to beat the heat. 🌞
#skincaretips
#springishere🌸
#regularfacials
#glowingskin
#swisscolor
#kalahariskincare

Yes Spring time is here and with it, a whole host of skin care issues too. Get Glowing skin this spring with regular facials to beat the heat. 🌞
#skincaretips
#springishere🌸
#regularfacials
#glowingskin
#swisscolor
#kalahariskincare

Yeay! Alhamdulillah it suits you girl. Cust ni siap nk repeat lg! Plus Add on with hd booster lg ❤️
.
#glowbyminfeedback
.
Thankyou for trusting us babe! Keep shine and glow with us ✨

Kalau product dah bagus and berkesan. Confirm org akn repeat and repeat kannnn
.
Korang ada masalah skin? Jom min guide from a-z. Nk order or tnya apa apa ? Click je link kt profile min 😉  01123211016 min
.
#skincaregoals #beautygoals #antiaging #antiagingskincare #skincareroutine #skincaretips #skincareaddict #beautytips #jerawat #freshskin #acnefree #hdbooster #tipskecantikankulit #makeuptutorial #poribesar #poribesarhilang #masalahjerawat #makeupprimer #glassskin #scarserum #bigpores #parutjerawat #makeuplooks #serumjerawat #glasskin #glasskinmakeup #dewyglow #skin #masalahkulit

Yeay! Alhamdulillah it suits you girl. Cust ni siap nk repeat lg! Plus Add on with hd booster lg ❤️
.
#glowbyminfeedback
.
Thankyou for trusting us babe! Keep shine and glow with us ✨

Kalau product dah bagus and berkesan. Confirm org akn repeat and repeat kannnn
.
Korang ada masalah skin? Jom min guide from a-z. Nk order or tnya apa apa ? Click je link kt profile min 😉 01123211016 min
.
#skincaregoals #beautygoals #antiaging #antiagingskincare #skincareroutine #skincaretips #skincareaddict #beautytips #jerawat #freshskin #acnefree #hdbooster #tipskecantikankulit #makeuptutorial #poribesar #poribesarhilang #masalahjerawat #makeupprimer #glassskin #scarserum #bigpores #parutjerawat #makeuplooks #serumjerawat #glasskin #glasskinmakeup #dewyglow #skin #masalahkulit

Your skin may purge, don’t panic
.
If you’re using a new product and your skin starts acting out, your skin may be purging. A purge is a reaction from a product. It can be an irritant reaction to a product, leading to piling up of skin cells and their underlying contents. It can be due to an imbalance of water in the skin, an imbalance of the way the cells exfoliate or an imbalance of elements within the skin. What this means is, the product might not be breaking you out, but it’s causing a reaction in your skin – this doesn’t always mean you should disregard the product. .
#healthpimp1 #skincare #skinfood #skinwellness #fitness #healthy #health #healthyskin #skincaretip #skincareroutine #skincaretips #skincarenatural #manila #manilaphil #manilaphilippines #philippines🇵🇭 #philippines

Your skin may purge, don’t panic
.
If you’re using a new product and your skin starts acting out, your skin may be purging. A purge is a reaction from a product. It can be an irritant reaction to a product, leading to piling up of skin cells and their underlying contents. It can be due to an imbalance of water in the skin, an imbalance of the way the cells exfoliate or an imbalance of elements within the skin. What this means is, the product might not be breaking you out, but it’s causing a reaction in your skin – this doesn’t always mean you should disregard the product. .
#healthpimp1 #skincare #skinfood #skinwellness #fitness #healthy #health #healthyskin #skincaretip #skincareroutine #skincaretips #skincarenatural #manila #manilaphil #manilaphilippines #philippines🇵🇭 #philippines

Ree post..
Rngkaian Body Care Set maresha untuk membuat kulit kamu semakin lembut, lembab dan putih serta wangi yg membuat mood booster kamu naik terus Dear 💚
.
Terdiri dari: 🍃 Peeling Spray
🍃 Body Foam Milky Whitening
🍃 Whitening Night Body Lotion
🍃 Day Body Lotion
.
Best combination nutrition for your skin ..
So that skin feel elastic & not dry ❤❤ ————————————————
#maresha #mareshaskincare #skincare #skincaretips #mareshaindonesia #skincareindonesia #skincareroutine#mareshaskincare_mataram #bodyshower #bodylotion #peelingspray #bodyshowermaresha #milkybodyshower

Ree post..
Rngkaian Body Care Set maresha untuk membuat kulit kamu semakin lembut, lembab dan putih serta wangi yg membuat mood booster kamu naik terus Dear 💚
.
Terdiri dari: 🍃 Peeling Spray
🍃 Body Foam Milky Whitening
🍃 Whitening Night Body Lotion
🍃 Day Body Lotion
.
Best combination nutrition for your skin ..
So that skin feel elastic & not dry ❤❤ ————————————————
#maresha #mareshaskincare #skincare #skincaretips #mareshaindonesia #skincareindonesia #skincareroutine #mareshaskincare_mataram #bodyshower #bodylotion #peelingspray #bodyshowermaresha #milkybodyshower

Nice tak nice? Cun tak cun? Nih lahh pink pinkish serum meeracle. Confirm terjatuhh hati. Dupdapdupdappp! 💖 -

Berminat? Boleh direct pm sis keyla dehhh. Sis keylaa sedia membalas chat sayang sayang 😘 .

#meeracleskincare #meeracleputrajaya #meeraclecyberjaya #skincareroutine #beflawlessskin #meeraclecleanser #meeracleserum #meeracle #meeracleface #meeraclelover #meeraclegemstonebeauty #skincaretips

Nice tak nice? Cun tak cun? Nih lahh pink pinkish serum meeracle. Confirm terjatuhh hati. Dupdapdupdappp! 💖 -

Berminat? Boleh direct pm sis keyla dehhh. Sis keylaa sedia membalas chat sayang sayang 😘 .

#meeracleskincare #meeracleputrajaya #meeraclecyberjaya #skincareroutine #beflawlessskin #meeraclecleanser #meeracleserum #meeracle #meeracleface #meeraclelover #meeraclegemstonebeauty #skincaretips

⠀
Have you ever had a microdermabrasion treatment?
⠀
Consider these 3 things before getting a microdermabrasion:⠀
⠀
1. Microdermabrasion treatments remove the stratum corneum (your top layer of dead skin cells), your lipid matrix (oils) and a load of your microbiome. These three things are what protects your face from viruses, pathogens, environmental irritants, your make up and chemicals. Think of it like your face having unprotected sex with anything that it comes in contact with. A weird analogy but you get the point...⠀
⠀
2. Microdermabrasions also increases your skin’s permeability. This means your skin can more easily absorb anything on it. So not only did you just kill the army of bacteria protecting you from the outside world but you also just made it more able to suck up anything harmful it touches.⠀
⠀
3. Stripping your skin of its top layer also speeds up the aging process. Your cells slowly rise from the bottom layer, the stratum basal, over 26-40 day. If that fresh beautiful layer gets exposed too quickly to the elements then it will die prematurely.⠀
⠀
If it’s so bad why do you look flawless after a microdermabrasion? That fresh skin is beautiful but it’s unprotected and not ready for the elements.
⠀
Photo by the glowing goddess @haiprats 💫
⠀
⠀
#skinmicrobiome #gutbacteria #beautyblogger #skinflora #microbes #microbiome #skinbacteria #microdermabrassion #skinlayers #skincare #beauty #skinglow #skin #acne #eczema #skincareroutine #skinproducts #skinhack #skincaretips #skinroutine #bacteria #skintreatments #eczema #microdermabrasion ⠀


Have you ever had a microdermabrasion treatment?

Consider these 3 things before getting a microdermabrasion:⠀

1. Microdermabrasion treatments remove the stratum corneum (your top layer of dead skin cells), your lipid matrix (oils) and a load of your microbiome. These three things are what protects your face from viruses, pathogens, environmental irritants, your make up and chemicals. Think of it like your face having unprotected sex with anything that it comes in contact with. A weird analogy but you get the point...⠀

2. Microdermabrasions also increases your skin’s permeability. This means your skin can more easily absorb anything on it. So not only did you just kill the army of bacteria protecting you from the outside world but you also just made it more able to suck up anything harmful it touches.⠀

3. Stripping your skin of its top layer also speeds up the aging process. Your cells slowly rise from the bottom layer, the stratum basal, over 26-40 day. If that fresh beautiful layer gets exposed too quickly to the elements then it will die prematurely.⠀

If it’s so bad why do you look flawless after a microdermabrasion? That fresh skin is beautiful but it’s unprotected and not ready for the elements.

Photo by the glowing goddess @haiprats 💫


#skinmicrobiome #gutbacteria #beautyblogger #skinflora #microbes #microbiome #skinbacteria #microdermabrassion #skinlayers #skincare #beauty #skinglow #skin #acne #eczema #skincareroutine #skinproducts #skinhack #skincaretips #skinroutine #bacteria #skintreatments #eczema #microdermabrasion

Setuju dgn @neelofa ! Scrub muka focus dkt part hidung memang best, untuk buang blackhead & whitehead. Kalau korang nak tau, beads #bougasfacescrub pun halus, takkan rasa sakit/pedih masa korang apply. Neelofa dah cuba, korang bila lagi? 🙈

Follow us @bougasbeauty.nursya
•

www.wasap.my/60135268592/Bougasbeauty •
#skincaretips #skincarethread #skincareformen #bougaslover #skincareaddict #skincarejunkie #skincareaddiction #skincareregime #facescrub #skincareregimen #beautyroutine #beautytime #beautyblogging #beautyobsessed #facialmurah #malaysiaskincare #skincarecommunity #teamnomakeup #cleanser #toner #serums #bestseller #bougasfacescrub #igshopmalaysia #blackheadremoval #moisturizermalaysia #exfoliator #glowup #iloveskincare #skincaregoals

Setuju dgn @neelofa ! Scrub muka focus dkt part hidung memang best, untuk buang blackhead & whitehead. Kalau korang nak tau, beads #bougasfacescrub pun halus, takkan rasa sakit/pedih masa korang apply. Neelofa dah cuba, korang bila lagi? 🙈

Follow us @bougasbeauty.nursya


www.wasap.my/60135268592/Bougasbeauty •
#skincaretips #skincarethread #skincareformen #bougaslover #skincareaddict #skincarejunkie #skincareaddiction #skincareregime #facescrub #skincareregimen #beautyroutine #beautytime #beautyblogging #beautyobsessed #facialmurah #malaysiaskincare #skincarecommunity #teamnomakeup #cleanser #toner #serums #bestseller #bougasfacescrub #igshopmalaysia #blackheadremoval #moisturizermalaysia #exfoliator #glowup #iloveskincare #skincaregoals

Are you a soap person or use different products? 
@pears_anz

Are you a soap person or use different products?
@pears_anz

hihi imut banget😍😍adiknya siapa girls??
.
.
.
Tag temen kamu yang belum lihat video ini😍😍
.
.
💓 Follow 👉 @RATUSKINCAREINDO 💓 Follow 👉 @RATUSKINCAREINDO 💓 Follow 👉 @RATUSKINCAREINDO .
.
.
#skincare #skincareroutine #skincaretips #retinol #skincareproducts #brightening #skincareshop #facecare #brightskin #skinblogger #skinroutine #skincarereview #skincaregoals #skingoals #oilyskin #dryskin #skincareregime #skincarelover #skincareblogger #skincareroutines
"AVOIDING BABY SKIN PROBLEM DURING OR AFTER BATH TIME"
.
🌻Keep your baby's skin hydrated by bathing them in warm water for 3 to 5 minute.
.
🌻Avoid your baby from sit,play and soak for long in soak water.
.
🌻Apply a baby lotion or moisturizer immediately after bath.
.
🌻Pat dry their skin after bath.
.
#keikibaby #baby #sabun #soap #sabunorganik #organik #organic #shower #showergel #organiclotion #lotion #babylotion #sanitizer #sanitizerbaby #babyskin #skin #mandi #relax #wangi #harum #natural #chemicalfree #enviroment #enviromentalfriendly #skin #skincare #skincaretips #skincareproducts #sensetiveskin #sensetiveskincare

"AVOIDING BABY SKIN PROBLEM DURING OR AFTER BATH TIME"
.
🌻Keep your baby's skin hydrated by bathing them in warm water for 3 to 5 minute.
.
🌻Avoid your baby from sit,play and soak for long in soak water.
.
🌻Apply a baby lotion or moisturizer immediately after bath.
.
🌻Pat dry their skin after bath.
.
#keikibaby #baby #sabun #soap #sabunorganik #organik #organic #shower #showergel #organiclotion #lotion #babylotion #sanitizer #sanitizerbaby #babyskin #skin #mandi #relax #wangi #harum #natural #chemicalfree #enviroment #enviromentalfriendly #skin #skincare #skincaretips #skincareproducts #sensetiveskin #sensetiveskincare

💥NEW PRODUCTS!!
-
💥LINK IN BIO!

💥NEW PRODUCTS!!
-
💥LINK IN BIO!

Facial cleansers actually need a little bit of alkalinity to effectively remove dirt and oil from your face. This is why experts recommend using a toner after cleansing no matter what the pH of your cleanser is. Well-formulated toners reset your skin’s pH balance after cleansing. Use our YEOUTH Balancing Facial Toner to re-balance the pH levels in your skin!
•
Do you always use a toner after cleansing?

Facial cleansers actually need a little bit of alkalinity to effectively remove dirt and oil from your face. This is why experts recommend using a toner after cleansing no matter what the pH of your cleanser is. Well-formulated toners reset your skin’s pH balance after cleansing. Use our YEOUTH Balancing Facial Toner to re-balance the pH levels in your skin!

Do you always use a toner after cleansing?

Quench your skin's thirst! Dry skin leads to fine lines and wrinkles. Hydrate your skin for a more firm and smooth skin finish 💙 #SkinCeuticals #SkinCeuticalsSG

Quench your skin's thirst! Dry skin leads to fine lines and wrinkles. Hydrate your skin for a more firm and smooth skin finish 💙 #SkinCeuticals #SkinCeuticalsSG

Top skincaretips photos & videos

Ada yang masih bingung bedanya essens, serum dan ampul? Sebenarnya sih fungsi utamanya sama, yaitu menghidrasi kulit dan menyeimbangkan kulit, sama juga dengan toner. Yang bikin beda adalah kadar dari kandungan-kandungan yang didapat didalamnya.⁠
⁠
Essens : paling ringan, biasanya dipake habis bersihin muka. Essens ini favoritnya K-beauty routine.⁠
⁠
Serum: Mengandung bahan aktif yang tinggi yang gunanya utk mengatasi kondisi kulit tertentu⁠
⁠
Ampul: Bahan aktif yang terkandung lebih tinggi dari serum. Biasa dipake pada waktu tertentu, ketika kulit kamu habis mengalami 'krisis' atau masalah yang parah.⁠
⁠
Gimana? Masih bingung? Share disini kalo ada pertanyaan dan silahkan saling sharing ya! 👇👇👇⁠
⁠
#troveskin #skincare #skincareroutine #skincaretips #essens #serum #ampul #perawatankulit

Ada yang masih bingung bedanya essens, serum dan ampul? Sebenarnya sih fungsi utamanya sama, yaitu menghidrasi kulit dan menyeimbangkan kulit, sama juga dengan toner. Yang bikin beda adalah kadar dari kandungan-kandungan yang didapat didalamnya.⁠

Essens : paling ringan, biasanya dipake habis bersihin muka. Essens ini favoritnya K-beauty routine.⁠

Serum: Mengandung bahan aktif yang tinggi yang gunanya utk mengatasi kondisi kulit tertentu⁠

Ampul: Bahan aktif yang terkandung lebih tinggi dari serum. Biasa dipake pada waktu tertentu, ketika kulit kamu habis mengalami 'krisis' atau masalah yang parah.⁠

Gimana? Masih bingung? Share disini kalo ada pertanyaan dan silahkan saling sharing ya! 👇👇👇⁠

#troveskin #skincare #skincareroutine #skincaretips #essens #serum #ampul #perawatankulit

The flavors in our 100% natural balms are so spot-on, you’ll think you’re tasting the IRL version! Which one is your current flavor-ite? 🌿🍨🌸🍓🥭🍯🍊
•
•
•
#eosawesome #makeitawesome #beauty #lipcare #beautytime #beautyroutine #beautyaddicts #instamakeup #skincare #beautyhacks #skincareroutine #beautytips #selfcare #lips #skincaretips #skincareproducts #eosflavor #eosproducts

The flavors in our 100% natural balms are so spot-on, you’ll think you’re tasting the IRL version! Which one is your current flavor-ite? 🌿🍨🌸🍓🥭🍯🍊



#eosawesome #makeitawesome #beauty #lipcare #beautytime #beautyroutine #beautyaddicts #instamakeup #skincare #beautyhacks #skincareroutine #beautytips #selfcare #lips #skincaretips #skincareproducts #eosflavor #eosproducts

Tip of the day!
For more #skincaretips 😍
Follow @officialmetivia
-
Click "SAVE" and start improving your skin with our tips!
-
#skin #beauty #facepack #facial #antioxidants  #beautytipsandtricks #skincareroutine #skinhealth #beautyhacks  #skincareremedies #homeremedies #naturalremedies #bestremedies  #beautytips #lips #pinklips #lip
For more skincare goodness, follow @thekbox.co
.
If you would like a box of skincare arranged specifically for YOU by our team of experts, go to www.thekbox.co or follow the link  our the bio. (We only sell on the 1st of every month, so you will need take a quiz to determine your skin type and join our waitlist).
.
#skincareroutine #skincaretips #skincare #skincareproducts #skincarenatural #skincare101 #skincarereview #skincarejunkies #skincareregime #skincaretip #skincarejunkie #koreanskincareroutine #koreanskincare #skincareusa #skincareobsessed #skincareluxury #skincareaddict #skincareregimen #skincareblog #asianskincare #skincareoriginal #skincarevideo #skincareproduct #skincareproducts #skincareexpert #skincareexperts

For more skincare goodness, follow @thekbox.co
.
If you would like a box of skincare arranged specifically for YOU by our team of experts, go to www.thekbox.co or follow the link our the bio. (We only sell on the 1st of every month, so you will need take a quiz to determine your skin type and join our waitlist).
.
#skincareroutine #skincaretips #skincare #skincareproducts #skincarenatural #skincare101 #skincarereview #skincarejunkies #skincareregime #skincaretip #skincarejunkie #koreanskincareroutine #koreanskincare #skincareusa #skincareobsessed #skincareluxury #skincareaddict #skincareregimen #skincareblog #asianskincare #skincareoriginal #skincarevideo #skincareproduct #skincareproducts #skincareexpert #skincareexperts

Follow @lazyquotes3 for more!💕
——————————————
Disclaimer: We’re all unique and what might work for somebody may not work for you.
Hate and self promo will be deleted ☺
——————————————
FOLLOW @lazyquotes3 (ME) FOR MORE 
#selfcare #explore #selfhelp #selflove #selfcaretips #tips #skincareroutine #selfcarethread #selfcarethreads #skincarethread  #threads #skincarelover #skincareobsessed #selfcareroutine #selfcarematters #selfcarefirst #skincaretips #beautytips #makeup #clearskin
- [ ]

Follow @lazyquotes3 for more!💕
——————————————
Disclaimer: We’re all unique and what might work for somebody may not work for you.
Hate and self promo will be deleted ☺
——————————————
FOLLOW @lazyquotes3 (ME) FOR MORE
#selfcare #explore #selfhelp #selflove #selfcaretips #tips #skincareroutine #selfcarethread #selfcarethreads #skincarethread  #threads #skincarelover #skincareobsessed #selfcareroutine #selfcarematters #selfcarefirst #skincaretips #beautytips #makeup #clearskin
- [ ]

Egg skincare 🤔🧖🏼‍♀️
Products used:
@toocoolforschooluk_ egg mousse soap @toocoolforschool_official egg mousse pack 
Too cool for school egg cream pore tightening sheet mask 
Too cool for school egg mousse body oil 
Too cool for school mellow cream 
#skincare #skincareroutine #skin #skincaretips #skincareproducts #skincarecommunity #masking #spa #makeuptutorialsx0x #make4glam #kbeauty #allmodernmakeup #skincarejunkie #1minutemakeup #makeupvideoss #undiscovered_muas #makeupforbarbies #makeuptutorials #skincareshop

Egg skincare 🤔🧖🏼‍♀️
Products used:
@toocoolforschooluk_ egg mousse soap @toocoolforschool_official egg mousse pack
Too cool for school egg cream pore tightening sheet mask
Too cool for school egg mousse body oil
Too cool for school mellow cream
#skincare #skincareroutine #skin #skincaretips #skincareproducts #skincarecommunity #masking #spa #makeuptutorialsx0x #make4glam #kbeauty #allmodernmakeup #skincarejunkie #1minutemakeup #makeupvideoss #undiscovered_muas #makeupforbarbies #makeuptutorials #skincareshop

🌸 Pentingnya menggunakan moisturizer 🌸
Dan ini dia rekomendasi produknya 👇
1. Erto’s dermo night cream
Sale, IDR : 65.000
Normal : 99.000❌
.
2. Ertos soothing cream
Sale, IDR : 65.000
Normal : 99.000❌
.
3. everwhite day cream
Sale, IDR : 99.000
Normal : 115.000❌
.
4. Everwhite night cream
Sale, Idr : 115.000
Normal : 130.000❌
.
5. Oxy moisturizer cream acne skin
Sale, IDR : 95.000
Normal : 110.000❌
.
6. Nature republic aloe vera gel 300 ml
Sale, IDR : 59.000
Normal : 98.000❌
_____________________
🌸 All products are original 🌸
.
▶️CARA ORDER ONLINE ? Hubungin kontak di bawah ini ya sisy👇
🛍 LINE : @FWR3481R ( PAKAI @ )
🛍 WA : 081282820242
🛍 SHOPEE :  LGC_PROJECT / Klik link yang ada di bio
🛍 BUKALAPAK : MYSTUFF999
🛍 TOKOPEDIA : MYSTUFF999
⬇️
👉🏻 UNTUK INFO RESELLER LANSGUNG HUB LINE/WA DIATAS YA ;).
.
.

#jualsomebymi #somebymiindo #somebymimurah #somebymiori #skincare #skincarekorea #skincaremurah #makeup #makeupori #mystuff999 #skincaretips #liptint #jualliptint #liptintmurah #makeuptips #rekomendasimakeup #makeupori #tonymoly #wardah #makeupartist #kbeauty #makeupkorea #makeupmurah #makeupjakarta #makeupbanten #makeuplooksgood

🌸 Pentingnya menggunakan moisturizer 🌸
Dan ini dia rekomendasi produknya 👇
1. Erto’s dermo night cream
Sale, IDR : 65.000
Normal : 99.000❌
.
2. Ertos soothing cream
Sale, IDR : 65.000
Normal : 99.000❌
.
3. everwhite day cream
Sale, IDR : 99.000
Normal : 115.000❌
.
4. Everwhite night cream
Sale, Idr : 115.000
Normal : 130.000❌
.
5. Oxy moisturizer cream acne skin
Sale, IDR : 95.000
Normal : 110.000❌
.
6. Nature republic aloe vera gel 300 ml
Sale, IDR : 59.000
Normal : 98.000❌
_____________________
🌸 All products are original 🌸
.
▶️CARA ORDER ONLINE ? Hubungin kontak di bawah ini ya sisy👇
🛍 LINE : @FWR3481R ( PAKAI @ )
🛍 WA : 081282820242
🛍 SHOPEE : LGC_PROJECT / Klik link yang ada di bio
🛍 BUKALAPAK : MYSTUFF999
🛍 TOKOPEDIA : MYSTUFF999
⬇️
👉🏻 UNTUK INFO RESELLER LANSGUNG HUB LINE/WA DIATAS YA ;).
.
.

#jualsomebymi #somebymiindo #somebymimurah #somebymiori #skincare #skincarekorea #skincaremurah #makeup #makeupori #mystuff999 #skincaretips #liptint #jualliptint #liptintmurah #makeuptips #rekomendasimakeup #makeupori #tonymoly #wardah #makeupartist #kbeauty #makeupkorea #makeupmurah #makeupjakarta #makeupbanten #makeuplooksgood

Skincare favoriti / skincare favorites.

@farmskinhrvatska Super Food For Skin Masks

@pixibeauty @pixibeautyuk 
Vitamin C Juice Cleanser
Glow Tonic
Glow Serum
Retinol Tonic
Vitamin C Serum

@sylaine_paris_official Hydra Ultra Hyaluronic Acid Serum

@deciem 
The Ordinary Cold Pressed Rosehip Oil
The Ordinary AHA ABH Peeling Solution

@dr.pawpaw_hrvatska Scrub & Nourish

@drunkelephant 
C-Firma Day Serum
C-Tango Eye Cream
Virgin Marula Luxury Face Oil
Jelly Cleanser

Skincare favoriti / skincare favorites.

@farmskinhrvatska Super Food For Skin Masks

@pixibeauty @pixibeautyuk
Vitamin C Juice Cleanser
Glow Tonic
Glow Serum
Retinol Tonic
Vitamin C Serum

@sylaine_paris_official Hydra Ultra Hyaluronic Acid Serum

@deciem
The Ordinary Cold Pressed Rosehip Oil
The Ordinary AHA ABH Peeling Solution

@dr.pawpaw_hrvatska Scrub & Nourish

@drunkelephant
C-Firma Day Serum
C-Tango Eye Cream
Virgin Marula Luxury Face Oil
Jelly Cleanser

Follow @lazyquotes3 for more!💕
——————————————
Disclaimer: We’re all unique and what might work for somebody may not work for you.
Hate and self promo will be deleted ☺
——————————————
FOLLOW @lazyquotes3 (ME) FOR MORE 
#selfcare #explore #selfhelp #selflove #selfcaretips #tips #skincareroutine #selfcarethread #selfcarethreads #skincarethread  #threads #skincarelover #skincareobsessed #selfcareroutine #selfcarematters #selfcarefirst #skincaretips #beautytips #makeup #clearskin
- [ ]

Follow @lazyquotes3 for more!💕
——————————————
Disclaimer: We’re all unique and what might work for somebody may not work for you.
Hate and self promo will be deleted ☺
——————————————
FOLLOW @lazyquotes3 (ME) FOR MORE
#selfcare #explore #selfhelp #selflove #selfcaretips #tips #skincareroutine #selfcarethread #selfcarethreads #skincarethread  #threads #skincarelover #skincareobsessed #selfcareroutine #selfcarematters #selfcarefirst #skincaretips #beautytips #makeup #clearskin
- [ ]