#terbuktiberkesan photos & videos

Selamat petang cuolls!
Uolls lunch apa tengahari tadi? Haa. Jaga pemakanan uolls. Kan dah ikrar nak dapat pinggang kerengga lepas bersalin. Jom realisasikan dengan tips kak ekin ni..
.
1. Bakar kalori ibu.
Bersenam tu cara paling bagus tapi ada cara lagi mudah. Cuma susukan baby je. Sebab kalori untuk baby datang dari lemak dari badan uolls yang tak sempat nak lending lama. So dia terbakar secara semula jadi ketika anak menyusu.
.
2. Hanya pemakanan berkhasiat sahaja.
Ofkos la buah-buahan,sayur-sayuran, bijirin, oat, susu, ikan, daging, ayam, makan sunnah jadi keutamaan dalam makanan uolls. Makanan berkhasiat lagi seimbang ni yang menyihatkan dan tak buat uolls kembang sana sini.
.
3. Minum air kosong banyak.
Lepas menyusukan anak, mesti uolls rasa dahaga. Itu normal. Uolls topup dengan air kosong supaya boleh hasilkan susu semula dan membantu buang toksin dan lemak dalam badan.
.
4. Hormon gembira berkesan.
Bila ibu gembira automatik susu keluar lebih lancar. Memang fakta yang betul! Secara psikologinya bila gembira, badan akan keluarkan hormon yang positif. Proses untuk turunkan berat badan juga lebih mudah dan lancar.
.
Nak cepat kurus lagi, hasilkan susu dengan #milkupcandy. Dengan tablet comel terkandung 9 ingredient hebat ni bukan setakat dapat kurus dengan menyusu, kulit ibu pun cantik flooles. Tak rugi kalau cuba. Meh ler try!
.
#tipmilkupcandy
#milkupcandy
#terbuktiberkesan
#supportbreastfeeding

Selamat petang cuolls!
Uolls lunch apa tengahari tadi? Haa. Jaga pemakanan uolls. Kan dah ikrar nak dapat pinggang kerengga lepas bersalin. Jom realisasikan dengan tips kak ekin ni..
.
1. Bakar kalori ibu.
Bersenam tu cara paling bagus tapi ada cara lagi mudah. Cuma susukan baby je. Sebab kalori untuk baby datang dari lemak dari badan uolls yang tak sempat nak lending lama. So dia terbakar secara semula jadi ketika anak menyusu.
.
2. Hanya pemakanan berkhasiat sahaja.
Ofkos la buah-buahan,sayur-sayuran, bijirin, oat, susu, ikan, daging, ayam, makan sunnah jadi keutamaan dalam makanan uolls. Makanan berkhasiat lagi seimbang ni yang menyihatkan dan tak buat uolls kembang sana sini.
.
3. Minum air kosong banyak.
Lepas menyusukan anak, mesti uolls rasa dahaga. Itu normal. Uolls topup dengan air kosong supaya boleh hasilkan susu semula dan membantu buang toksin dan lemak dalam badan.
.
4. Hormon gembira berkesan.
Bila ibu gembira automatik susu keluar lebih lancar. Memang fakta yang betul! Secara psikologinya bila gembira, badan akan keluarkan hormon yang positif. Proses untuk turunkan berat badan juga lebih mudah dan lancar.
.
Nak cepat kurus lagi, hasilkan susu dengan #milkupcandy. Dengan tablet comel terkandung 9 ingredient hebat ni bukan setakat dapat kurus dengan menyusu, kulit ibu pun cantik flooles. Tak rugi kalau cuba. Meh ler try!
.
#tipmilkupcandy
#milkupcandy
#terbuktiberkesan
#supportbreastfeeding

0
0
Hai uolls. Panas-panas terik macam ni sedapnya makan cendol kan? Fuh, terliur je ni. Sebelum kak ekin nak pecut pi cari cendol, kak ekin nak tanya? Uolls minumbais tak sepanjang menyusukan baby?
.
Apa dia? Tak ada minum ais? Sebenarnya tak ada sebarang bukti atau rujukan yang mengatakan amalan meminum air berais akan menjejaskan penghasilan susu ibu. Ia sekadar mitos. Amalan meminum air yang ada ais atau makan ais krim boleh mengakibatkan baby selsema menerusi penyusuan susu ibj juga hanya mitos semata-mata.
.
Jangkitan selsema bukanlah daripada susu ibu tapi daribkuman persekitarannya. Haa. Itulah punca sebenar. Merujuk fakta Rita Rohaya Omar iaitu pakar laktasi IBLCL, antibodi yang di hasilkan oleh badan boleh mengelakkan baby daripada sakit ataupun membantu untuk melawan penyakit dengan lebih baik. Antibodi ini hanya boleh di perolehi daripada susu ibu. Malahan, badan ibu juga menghasilkan antiviral properties yang dapat di bekalkan kepada baby. Inilah di panggil targeted protection yang mana badan ibu menghasilkan kesemua antibodi, antiviral dan sebagainya berdasarkan faktor persekitaran.
.
Sekiranya ibu sakit, di nasihatkan ambil langkah berjaga-jaga seperti mencuci tangan, mengurangkan sentuhan muka ke muka dan elakkan daripada bersin atau batuk apabila berada berhampiran baby.
.
Yang penting, uolls tak lupa #milkupcandy pembekal susu uolls. Lebih banyak anak minum susu, lebih banyak penghasilan antibodi. Tak gitu? .
#tipmilkupcandy
#milkupcandy
#terbuktiberkesan
#supportbreastfeeding

Hai uolls. Panas-panas terik macam ni sedapnya makan cendol kan? Fuh, terliur je ni. Sebelum kak ekin nak pecut pi cari cendol, kak ekin nak tanya? Uolls minumbais tak sepanjang menyusukan baby?
.
Apa dia? Tak ada minum ais? Sebenarnya tak ada sebarang bukti atau rujukan yang mengatakan amalan meminum air berais akan menjejaskan penghasilan susu ibu. Ia sekadar mitos. Amalan meminum air yang ada ais atau makan ais krim boleh mengakibatkan baby selsema menerusi penyusuan susu ibj juga hanya mitos semata-mata.
.
Jangkitan selsema bukanlah daripada susu ibu tapi daribkuman persekitarannya. Haa. Itulah punca sebenar. Merujuk fakta Rita Rohaya Omar iaitu pakar laktasi IBLCL, antibodi yang di hasilkan oleh badan boleh mengelakkan baby daripada sakit ataupun membantu untuk melawan penyakit dengan lebih baik. Antibodi ini hanya boleh di perolehi daripada susu ibu. Malahan, badan ibu juga menghasilkan antiviral properties yang dapat di bekalkan kepada baby. Inilah di panggil targeted protection yang mana badan ibu menghasilkan kesemua antibodi, antiviral dan sebagainya berdasarkan faktor persekitaran.
.
Sekiranya ibu sakit, di nasihatkan ambil langkah berjaga-jaga seperti mencuci tangan, mengurangkan sentuhan muka ke muka dan elakkan daripada bersin atau batuk apabila berada berhampiran baby.
.
Yang penting, uolls tak lupa #milkupcandy pembekal susu uolls. Lebih banyak anak minum susu, lebih banyak penghasilan antibodi. Tak gitu? .
#tipmilkupcandy
#milkupcandy
#terbuktiberkesan
#supportbreastfeeding

0
0
18 hours ago
PROMOSI SEKARANG!! PAKEJ JIMAT BESERTA FREE POSTAGE & FREE GIFT + SET COMBO MENANTI ANDA!! Tinggalkan No Telefon Di Bawah Segera ☺️🧡
.
Apa yang Farah tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #tiktokmalaysia #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #lawak #neelofa #cantikberhijab #awekmelayu #berita #motifviral #meletop #cantik

PROMOSI SEKARANG!! PAKEJ JIMAT BESERTA FREE POSTAGE & FREE GIFT + SET COMBO MENANTI ANDA!! Tinggalkan No Telefon Di Bawah Segera ☺️🧡
.
Apa yang Farah tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #tiktokmalaysia #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #lawak #neelofa #cantikberhijab #awekmelayu #berita #motifviral #meletop #cantik

9
0
Cara pengambilan PINKLADY!

Waktu terbaik untuk consume pinklady adalah 30-45 minit selepas ambil serapan(lebih baik sebelum pukul 9 pagi,2 biji sehari)

Kalau rajin boleh buka kapsul&campur serbuk pinklady tu dengan susu&soya..kalau ngam&suka dengan rasa susu&soya kalau tak suka,makan pinklady dengan air minum👍

Kalau tak suka telan saja kapsul tu sebap kapsul pinklady ni cepat larut.tiada masalah

Mesti minum 3 liter air masak,bukan air telampau sejuk&berais arhhh.

Untuk kesan yang lebih baik amalkan pengambilan susu&soya setiap hari😉

Waktu consume pinklady perut jangan kosong mesti ada makan tapi jangan telampau mesti ada amalkan diet.

Elakkan ais especially yang di beli di luar.

Gula,garam,makanan segara,junkfood,fast food, process food dan makanan berminyak kurangkan.

Paling penting elakkan caffein,kalau boleh tidak ambil langsung lebih baik.

Wasap📲http://www.wasap.my/60128342881/PL

#teamsebipower #tinaempire #pinkladyoriginal
#pinkladyHQ #halaljakim #kkm #meletop #terbuktiberkesan #mantapluardalam #terbaik #trustedseller #cantiksihatsepanjangmasa

Cara pengambilan PINKLADY!

Waktu terbaik untuk consume pinklady adalah 30-45 minit selepas ambil serapan(lebih baik sebelum pukul 9 pagi,2 biji sehari)

Kalau rajin boleh buka kapsul&campur serbuk pinklady tu dengan susu&soya..kalau ngam&suka dengan rasa susu&soya kalau tak suka,makan pinklady dengan air minum👍

Kalau tak suka telan saja kapsul tu sebap kapsul pinklady ni cepat larut.tiada masalah

Mesti minum 3 liter air masak,bukan air telampau sejuk&berais arhhh.

Untuk kesan yang lebih baik amalkan pengambilan susu&soya setiap hari😉

Waktu consume pinklady perut jangan kosong mesti ada makan tapi jangan telampau mesti ada amalkan diet.

Elakkan ais especially yang di beli di luar.

Gula,garam,makanan segara,junkfood,fast food, process food dan makanan berminyak kurangkan.

Paling penting elakkan caffein,kalau boleh tidak ambil langsung lebih baik.

Wasap📲http://www.wasap.my/60128342881/PL

#teamsebipower #tinaempire #pinkladyoriginal
#pinkladyHQ #halaljakim #kkm #meletop #terbuktiberkesan #mantapluardalam #terbaik #trustedseller #cantiksihatsepanjangmasa

2
0
#MOMMAPREGOLACT
.
.
Manfaat selepas amalkan Momma Pregolact:
1) Susu makin banyak dan Extra pekat
2) Boleh bantu ibu untuk buat stok susu
3) diperbuat daripada % bahan semulajadi
4) Memberi tenaga untuk ibu hamil dan Menyusu baby
5) Bau vanilla & coklat yg wangi, tidak hamis dan meloyakan.
.
#Momma_progolact adalah susu kambing yang dirumus khas dari Ramuan Ekstrak buah-buahan dan Makanan sunnah yang Terbaik untuk ibu dan baby.
.
Nak dapatkan MOMMA PREGOLACT dengan #Promosi_syawal_2019 ?
.
Klik Link di bawah Sekarang 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 http://kapokdesignmomsbabypdgserai.wasap.my
http://kapokdesignmomsbabypdgserai.wasap.my
.
🏫 Kapokdesign Moms & Baby Padang Serai
NO 16, JALAN LAGENDA 1/1,
TAMAN LAGENDA,
09400 PADANG SERAI,
KEDAH DARUL AMAN.
📲 012 - 4997968

#kapokdesignmalaysia #kapokdesignpdgserai #mommapregolact #vanilla #chocolate #milkbooster #terbuktiberkesan

#MOMMAPREGOLACT
.
.
Manfaat selepas amalkan Momma Pregolact:
1) Susu makin banyak dan Extra pekat
2) Boleh bantu ibu untuk buat stok susu
3) diperbuat daripada % bahan semulajadi
4) Memberi tenaga untuk ibu hamil dan Menyusu baby
5) Bau vanilla & coklat yg wangi, tidak hamis dan meloyakan.
.
#Momma_progolact adalah susu kambing yang dirumus khas dari Ramuan Ekstrak buah-buahan dan Makanan sunnah yang Terbaik untuk ibu dan baby.
.
Nak dapatkan MOMMA PREGOLACT dengan #Promosi_syawal_2019 ?
.
Klik Link di bawah Sekarang 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 http://kapokdesignmomsbabypdgserai.wasap.my
http://kapokdesignmomsbabypdgserai.wasap.my
.
🏫 Kapokdesign Moms & Baby Padang Serai
NO 16, JALAN LAGENDA 1/1,
TAMAN LAGENDA,
09400 PADANG SERAI,
KEDAH DARUL AMAN.
📲 012 - 4997968

#kapokdesignmalaysia #kapokdesignpdgserai #mommapregolact #vanilla #chocolate #milkbooster #terbuktiberkesan

0
0
21 hours ago
Nampak tak tu si minyak omeh mak📌

Ada yang panggil minyak emas
Ada yang panggil minyak saka
Ada yang panggil minyak serbaguna
Ada yang panggil minyak viral
Ada yang panggil minyak selsema batuk

Apa pun gelaran nya, yang pasti fungsinya adalah untuk merawat masalah pernafasan, seperti: batuk , selsema , demam ,berkahak , semput , lelah dan sebagainya. #terbuktiberkesan 
Hanya sebotol sahaja uolls, pekaj lengkap sekeluarga boleh guna. 
Dah standby belum minyak emas yang tengah hot ni🔥
Sapu Saja #AOwaleet

Nak nak yang ada baby kecik tu, korang wajib ada sebotol tau. Anak selsema, batuk ke kan senang. Tinggal apply saja. Setel.

klik je link kt bio atau wasap kt no ni ye
📲013 4496326

#AOwaleet
#aowaleetgombak 
#aowalitpenghapuskahak 
#aowaleetaskma 
#penawarkahak 
#minyakviral

Nampak tak tu si minyak omeh mak📌

Ada yang panggil minyak emas
Ada yang panggil minyak saka
Ada yang panggil minyak serbaguna
Ada yang panggil minyak viral
Ada yang panggil minyak selsema batuk

Apa pun gelaran nya, yang pasti fungsinya adalah untuk merawat masalah pernafasan, seperti: batuk , selsema , demam ,berkahak , semput , lelah dan sebagainya. #terbuktiberkesan
Hanya sebotol sahaja uolls, pekaj lengkap sekeluarga boleh guna.
Dah standby belum minyak emas yang tengah hot ni🔥
Sapu Saja #AOwaleet

Nak nak yang ada baby kecik tu, korang wajib ada sebotol tau. Anak selsema, batuk ke kan senang. Tinggal apply saja. Setel.

klik je link kt bio atau wasap kt no ni ye
📲013 4496326

#AOwaleet
#aowaleetgombak
#aowalitpenghapuskahak
#aowaleetaskma
#penawarkahak
#minyakviral

0
0
23 hours ago
PROMOSI SEKARANG!! PAKEJ JIMAT BESERTA FREE POSTAGE & FREE GIFT + SET COMBO MENANTI ANDA!! Tinggalkan No Telefon Di Bawah Segera ☺️🧡
.
Apa yang Farah tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #tiktokmalaysia #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #lawak #neelofa #cantikberhijab #awekmelayu #berita #motifviral #meletop #cantik

PROMOSI SEKARANG!! PAKEJ JIMAT BESERTA FREE POSTAGE & FREE GIFT + SET COMBO MENANTI ANDA!! Tinggalkan No Telefon Di Bawah Segera ☺️🧡
.
Apa yang Farah tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #tiktokmalaysia #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #lawak #neelofa #cantikberhijab #awekmelayu #berita #motifviral #meletop #cantik

9
0
23 hours ago
Kenapa ada yang ambil sekali 12 BOTOL? Nak mandi dengan WDTA ke? 😅
.
.
Guna WDTA bukan hari ni pakai, esok terus jadi cantik macam fazura atau neelofa ehk. Banyakkan bersabar. .
Ikut step di bawah.
.
BULAN pertama...intro
BULAN kedua...process
BULAN ketiga ...pemulihan..
.
Konsisten sekurangnye 3 Bulan untuk anda dapatkan kesan maxima 😉
.
👉 Botol pertama : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. 👉 Botol kedua : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan.
👉 Botol ketiga : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan.
.
Botol seterusnya nak bagi lagi ekstra la.  Kita makan nak ekstra sedap,  nak ekstra pedas,  nak ekstra gula.  Ehek. .
Takkan untuk kecantikan taknak ekstra? Kekadang diorang suke buat stok sendiri dekat rumah. Boleh kongsi dengan hubby, dengan anak-anak,  dengan mak ayah yang mana hok sakit lutut ke,  nak kulit anjal ke boleh ler bagi mereka gune ye dok? .
Kadang kadang kita sendiri tak perasan perubahan tu taw. Tetiba orang pulak yang tegur. Ramai yg macam ni kata xde perubahan tp bila org2 lain tegur baru lah tahu👍🏻😍.
.
"Makin berseri la sekarang. Share lah apa rahsia"!.
.
.
#WDLovers #WDawesome #terbuktiberkesan

Kenapa ada yang ambil sekali 12 BOTOL? Nak mandi dengan WDTA ke? 😅
.
.
Guna WDTA bukan hari ni pakai, esok terus jadi cantik macam fazura atau neelofa ehk. Banyakkan bersabar. .
Ikut step di bawah.
.
BULAN pertama...intro
BULAN kedua...process
BULAN ketiga ...pemulihan..
.
Konsisten sekurangnye 3 Bulan untuk anda dapatkan kesan maxima 😉
.
👉 Botol pertama : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. 👉 Botol kedua : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan.
👉 Botol ketiga : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan.
.
Botol seterusnya nak bagi lagi ekstra la. Kita makan nak ekstra sedap, nak ekstra pedas, nak ekstra gula. Ehek. .
Takkan untuk kecantikan taknak ekstra? Kekadang diorang suke buat stok sendiri dekat rumah. Boleh kongsi dengan hubby, dengan anak-anak, dengan mak ayah yang mana hok sakit lutut ke, nak kulit anjal ke boleh ler bagi mereka gune ye dok? .
Kadang kadang kita sendiri tak perasan perubahan tu taw. Tetiba orang pulak yang tegur. Ramai yg macam ni kata xde perubahan tp bila org2 lain tegur baru lah tahu👍🏻😍.
.
"Makin berseri la sekarang. Share lah apa rahsia"!.
.
.
#WDLovers #WDawesome #terbuktiberkesan

5
0
23 October, 2019
*jamu rapat montok home made* ❤KEBAIKAN JAMU RAPAT MONTOK HOME MADE❤ 🌹MENGUATKAN RAHIM
🌹MENGETATKAN VAGINA
🌹MENGATUR PERJALANAN HAID
🌹SEMBELIT
🌹SAKIT PINGGANG
🌹MENGHILANGKAN KEPUTIHAN
🌹MERAWAT VAGINA BECAK
🌹MELEMBUTKAN KULIT
🌹MERAWAT KENTUT FARAJ
🌹MENGHILANGKAN BAU BADAN
🌹MENCERAHKAN KULIT
🌹MENGHILANGKAN LENGUH2 BADAN
🌹MEMBANTU MEANJALKAN PAYUDARA&PINGGUL
🌹TERBAIK BAGI IBU LEPAS BERSALIN

JAMU HOMEMADE
100% AKAR KAYU ASLI
X ADA CAMPURAN KIMIA

#JAMURAPATMONTOKHOMEMADE!!! #TERBUKTIBERKESAN!!!!

*jamu rapat montok home made* ❤KEBAIKAN JAMU RAPAT MONTOK HOME MADE❤ 🌹MENGUATKAN RAHIM
🌹MENGETATKAN VAGINA
🌹MENGATUR PERJALANAN HAID
🌹SEMBELIT
🌹SAKIT PINGGANG
🌹MENGHILANGKAN KEPUTIHAN
🌹MERAWAT VAGINA BECAK
🌹MELEMBUTKAN KULIT
🌹MERAWAT KENTUT FARAJ
🌹MENGHILANGKAN BAU BADAN
🌹MENCERAHKAN KULIT
🌹MENGHILANGKAN LENGUH2 BADAN
🌹MEMBANTU MEANJALKAN PAYUDARA&PINGGUL
🌹TERBAIK BAGI IBU LEPAS BERSALIN

JAMU HOMEMADE
100% AKAR KAYU ASLI
X ADA CAMPURAN KIMIA

#JAMURAPATMONTOKHOMEMADE!!! #TERBUKTIBERKESAN!!!!

0
0
22 October, 2019
Sedang mencari makanan tambahan tenaga yg dibuktikan oleh sains?

Kami sedia membantu.. #shakleeserimanjung  #provenbyscience #terbukti #terbuktiberkesan #pengedarvivixserimanjung #pengedaryouthshakleemanjung #pengedarshakleemanjung #anjali #makcun #bangga 
0106300503

Sedang mencari makanan tambahan tenaga yg dibuktikan oleh sains?

Kami sedia membantu.. #shakleeserimanjung #provenbyscience #terbukti #terbuktiberkesan #pengedarvivixserimanjung #pengedaryouthshakleemanjung #pengedarshakleemanjung #anjali #makcun #bangga
0106300503

2
0
21 October, 2019
PREMIUM bukan sebarang PREMIUM.

JAMU NGOSEKK PREMIUM memey terbaik diantara terbaik ✔"PAKAR" DETOKS
✔"PAKAR" SAKIT URAT
✔"PAKAR" SENGGUGUT
✔"PAKAR" MILK BOOSTER
✔"PAKAR" ENERGY BOOSTER
✔"PAKAR" KECUTKAN PERANAKAN,  CYST, FIBROID

HOK PALING "PAKAR" SEKALI ⤵ "PAKAR" TAMBAT HATI CIK ABE SAYANG LEBIHHH😘😘😘 Kembali DARA, kekal DARA 
Awet muda sokmo dengan izin Allah ⚘⚘⚘
MashaAllah

#JamuNgosekkPremium
#SihatDanCantikMenyeluruh
#SayangiRahimDanAsetKita
#TerbuktiBerkesan

PREMIUM bukan sebarang PREMIUM.

JAMU NGOSEKK PREMIUM memey terbaik diantara terbaik ✔"PAKAR" DETOKS
✔"PAKAR" SAKIT URAT
✔"PAKAR" SENGGUGUT
✔"PAKAR" MILK BOOSTER
✔"PAKAR" ENERGY BOOSTER
✔"PAKAR" KECUTKAN PERANAKAN, CYST, FIBROID

HOK PALING "PAKAR" SEKALI ⤵ "PAKAR" TAMBAT HATI CIK ABE SAYANG LEBIHHH😘😘😘 Kembali DARA, kekal DARA
Awet muda sokmo dengan izin Allah ⚘⚘⚘
MashaAllah

#JamuNgosekkPremium
#SihatDanCantikMenyeluruh
#SayangiRahimDanAsetKita
#TerbuktiBerkesan

0
0
20 October, 2019
Alhamdulillah Alhamdulillah. Sokongan tak putus putus. .
.
Yang penting kesan #wonderfruity  boleh nampak seawal sekotak penggunaan. Sis kita ni dah turun 6KG ye. Best ke best. .
.
Berminat untuk beli?

Whatsapp
www.wasap.my/01139993303/ORDERWF 
#readystock #slimmingfibredrink #WonderFruity #intermittentfasting #lemonfiber #kuruscepat #kesan_seawal_7hari #jomkurus #eatright #eatclean #terbuktiberkesan #juslemon #wonderfruityHQ #codKL #cabincrew #hatsandwings #eatclean

Alhamdulillah Alhamdulillah. Sokongan tak putus putus. .
.
Yang penting kesan #wonderfruity boleh nampak seawal sekotak penggunaan. Sis kita ni dah turun 6KG ye. Best ke best. .
.
Berminat untuk beli?

Whatsapp
www.wasap.my/01139993303/ORDERWF
#readystock #slimmingfibredrink #WonderFruity #intermittentfasting #lemonfiber #kuruscepat #kesan_seawal_7hari #jomkurus #eatright #eatclean #terbuktiberkesan #juslemon #wonderfruityHQ #codKL #cabincrew #hatsandwings #eatclean

0
0
20 October, 2019
Alhamdulillah Alhamdulillah. Sokongan tak putus putus. .
.
Yang penting kesan #wonderfruity  boleh nampak seawal sekotak penggunaan. Sis kita ni dah turun 6KG ye. Best ke best. .
.
Berminat untuk beli?

Whatsapp
www.wasap.my/01139993303/ORDERWF 
#readystock #slimmingfibredrink #WonderFruity #intermittentfasting #lemonfiber #kuruscepat #kesan_seawal_7hari #jomkurus #eatright #eatclean #terbuktiberkesan #juslemon #wonderfruityHQ #codKL #cabincrew #hatsandwings #eatclean

Alhamdulillah Alhamdulillah. Sokongan tak putus putus. .
.
Yang penting kesan #wonderfruity boleh nampak seawal sekotak penggunaan. Sis kita ni dah turun 6KG ye. Best ke best. .
.
Berminat untuk beli?

Whatsapp
www.wasap.my/01139993303/ORDERWF
#readystock #slimmingfibredrink #WonderFruity #intermittentfasting #lemonfiber #kuruscepat #kesan_seawal_7hari #jomkurus #eatright #eatclean #terbuktiberkesan #juslemon #wonderfruityHQ #codKL #cabincrew #hatsandwings #eatclean

0
0
20 October, 2019
Alhamdulillah Alhamdulillah. Sokongan tak putus putus. .
.
Yang penting kesan #wonderfruity  boleh nampak seawal sekotak penggunaan. Sis kita ni dah turun 6KG ye. Best ke best. .
.
Berminat untuk beli?

Whatsapp
www.wasap.my/01139993303/ORDERWF 
#readystock #slimmingfibredrink #WonderFruity #intermittentfasting #lemonfiber #kuruscepat #kesan_seawal_7hari #jomkurus #eatright #eatclean #terbuktiberkesan #juslemon #wonderfruityHQ #codKL #cabincrew #hatsandwings #eatclean

Alhamdulillah Alhamdulillah. Sokongan tak putus putus. .
.
Yang penting kesan #wonderfruity boleh nampak seawal sekotak penggunaan. Sis kita ni dah turun 6KG ye. Best ke best. .
.
Berminat untuk beli?

Whatsapp
www.wasap.my/01139993303/ORDERWF
#readystock #slimmingfibredrink #WonderFruity #intermittentfasting #lemonfiber #kuruscepat #kesan_seawal_7hari #jomkurus #eatright #eatclean #terbuktiberkesan #juslemon #wonderfruityHQ #codKL #cabincrew #hatsandwings #eatclean

0
0
20 October, 2019
JOM PLACE ORDER AWAL2 SEMENTARA STOK MASIH ADA! SAYA INGIN KONGSI TIPS UNTUK KURUS GEBU PUTEH PINKISH ANTI JERAWAT PARUT JERAGAT HITAM BERKERAK NI. Impian anda untuk memiliki kulit sihat putih gebu dengan selamat pasti akan tercapai!!
.
Jom tinggalkan No Telefon atau terus dm kami sekarang!
.
Apa yang saya tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

JOM PLACE ORDER AWAL2 SEMENTARA STOK MASIH ADA! SAYA INGIN KONGSI TIPS UNTUK KURUS GEBU PUTEH PINKISH ANTI JERAWAT PARUT JERAGAT HITAM BERKERAK NI. Impian anda untuk memiliki kulit sihat putih gebu dengan selamat pasti akan tercapai!!
.
Jom tinggalkan No Telefon atau terus dm kami sekarang!
.
Apa yang saya tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

8
0
20 October, 2019
JOM PLACE ORDER AWAL2 SEMENTARA STOK MASIH ADA! SAYA INGIN KONGSI TIPS UNTUK KURUS GEBU PUTEH PINKISH ANTI JERAWAT PARUT JERAGAT HITAM BERKERAK NI. Impian anda untuk memiliki kulit sihat putih gebu dengan selamat pasti akan tercapai!!
.
Jom tinggalkan No Telefon atau terus dm kami sekarang!
.
Apa yang saya tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

JOM PLACE ORDER AWAL2 SEMENTARA STOK MASIH ADA! SAYA INGIN KONGSI TIPS UNTUK KURUS GEBU PUTEH PINKISH ANTI JERAWAT PARUT JERAGAT HITAM BERKERAK NI. Impian anda untuk memiliki kulit sihat putih gebu dengan selamat pasti akan tercapai!!
.
Jom tinggalkan No Telefon atau terus dm kami sekarang!
.
Apa yang saya tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

11
0
20 October, 2019
JOM PLACE ORDER AWAL2 SEMENTARA STOK MASIH ADA! SAYA INGIN KONGSI TIPS UNTUK KURUS GEBU PUTEH PINKISH ANTI JERAWAT PARUT JERAGAT HITAM BERKERAK NI. Impian anda untuk memiliki kulit sihat putih gebu dengan selamat pasti akan tercapai!!
.
Jom tinggalkan No Telefon atau terus dm kami sekarang!
.
Apa yang saya tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

JOM PLACE ORDER AWAL2 SEMENTARA STOK MASIH ADA! SAYA INGIN KONGSI TIPS UNTUK KURUS GEBU PUTEH PINKISH ANTI JERAWAT PARUT JERAGAT HITAM BERKERAK NI. Impian anda untuk memiliki kulit sihat putih gebu dengan selamat pasti akan tercapai!!
.
Jom tinggalkan No Telefon atau terus dm kami sekarang!
.
Apa yang saya tawarkan di sini adalah berdasarkan produk yang benar-benar memberi manfaat besar kepada mereka yang mengalami kulit kering, kulit gelap, kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat, kulit tidak sekata, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit bersisik, kulit sensitif, kulit berparut, muka tidak bermaya, kolestrol, darah tinggi, cyst, tanda-tanda penuaan, sistem pencernaan dan kulit terbakar kerana sinaran uv.
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

12
0
19 October, 2019
SKIN DAH TAK KERING LEPAS BER BNE . 
Sis ade masalah kulit muka kering tak?. Parut jerawat?. Kulit kusam ?. Ade ?.Apa kata sis cuba essence ni . Tengok akak ni skin dah cantik uol :) . Siang malam calit Birdnest Essence taw.

Essence yang diperkaya dengan 90% pati asli sarang burung walit + campuran bahan-bahan lain yang tinggi dengan antioksidant memang fuhhhh meletop kalau consistent pakai hari2.

Nak cantik macam akak ni ?. Whatsapp 0179208671

Nak skin cantik ,

#serummalaysia #serumviral #terbuktiberkesan #codkelantan #cantik

SKIN DAH TAK KERING LEPAS BER BNE .
Sis ade masalah kulit muka kering tak?. Parut jerawat?. Kulit kusam ?. Ade ?.Apa kata sis cuba essence ni . Tengok akak ni skin dah cantik uol :) . Siang malam calit Birdnest Essence taw.

Essence yang diperkaya dengan 90% pati asli sarang burung walit + campuran bahan-bahan lain yang tinggi dengan antioksidant memang fuhhhh meletop kalau consistent pakai hari2.

Nak cantik macam akak ni ?. Whatsapp 0179208671

Nak skin cantik ,

#serummalaysia #serumviral #terbuktiberkesan #codkelantan #cantik

5
0
19 October, 2019
Alhamdulillah Allah bgi rezki.. Hari nii 19 / 10 / 19 ..Telah bermula FetiGasi Pak Yah  bolh diambik hasilnya CILI CENTIL & TERUNG MINI..Jika ingin selit oder bolh jee wsap Sis Lynn 018 353 9655
#fetigasipakyah#lynnaleeya#bajaorganikpakyah#terbuktiberkesan

Alhamdulillah Allah bgi rezki.. Hari nii 19 / 10 / 19 ..Telah bermula FetiGasi Pak Yah bolh diambik hasilnya CILI CENTIL & TERUNG MINI..Jika ingin selit oder bolh jee wsap Sis Lynn 018 353 9655
#fetigasipakyah #lynnaleeya #bajaorganikpakyah #terbuktiberkesan

19 October, 2019
JUICY RASPBERRY‼️
👯‍♀️ Shake For Perfect Curves👯‍♀️ KOTAK PERTAMA:

#JUICYRASPBERRY mula menyesuaikan diri dalam badan.Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan. Metabolisme mula meningkat.

KOTAK KE-2:

Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah dan lancar TANPA Cirit Birit. Kurang rasa lapar. KILO semakin MENYUSUT TURUN sehingga 5kg-7kg!

KOTAK SETERUSNYA:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas, berseri dan menawan. Bersedia untuk beli seluar dan baju baru yang lebih kecil! KILO semakin-makin menyusut sehingga ada yang mencecah 10kg-15kg!! Bersedia utk menjawab soalan2 Cepu EMAS dari kawan-kawan sekeliling kamu!  Hai sisku."Nampak Slim dan menawan la...Buat apa??Diet ka??" Masa tu share la info sama diorg KEHEBATAN JUICY RASPBERRY.🍓 READY STOCK‼️
READY STOCK‼️ Www.watsap.my/60142701770

#MELEMPIRE #INSPIRETEAM #TEAMSAPSAPSUI #JRlovers  #stokisjuicyraspberry #juicyraspberrymalaysia #jusfiber #juskurus #jomkurus #perutkempis #kurustanpabersenam #sekatseleramakan #turunincikawkaw #kurus10hari #terbuktiberkesan  #buatanMalaysia  #testimonijuicyraspberryi #hilang21kg #DropshipNurAreaPutatanSabah

JUICY RASPBERRY‼️
👯‍♀️ Shake For Perfect Curves👯‍♀️ KOTAK PERTAMA:

#JUICYRASPBERRY mula menyesuaikan diri dalam badan.Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan. Metabolisme mula meningkat.

KOTAK KE-2:

Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah dan lancar TANPA Cirit Birit. Kurang rasa lapar. KILO semakin MENYUSUT TURUN sehingga 5kg-7kg!

KOTAK SETERUSNYA:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas, berseri dan menawan. Bersedia untuk beli seluar dan baju baru yang lebih kecil! KILO semakin-makin menyusut sehingga ada yang mencecah 10kg-15kg!! Bersedia utk menjawab soalan2 Cepu EMAS dari kawan-kawan sekeliling kamu! Hai sisku."Nampak Slim dan menawan la...Buat apa??Diet ka??" Masa tu share la info sama diorg KEHEBATAN JUICY RASPBERRY.🍓 READY STOCK‼️
READY STOCK‼️ Www.watsap.my/60142701770

#MELEMPIRE #INSPIRETEAM #TEAMSAPSAPSUI #JRlovers #stokisjuicyraspberry #juicyraspberrymalaysia #jusfiber #juskurus #jomkurus #perutkempis #kurustanpabersenam #sekatseleramakan #turunincikawkaw #kurus10hari #terbuktiberkesan #buatanMalaysia #testimonijuicyraspberryi #hilang21kg #DropshipNurAreaPutatanSabah

2
0
18 October, 2019
Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut ! 😍.
.

Fungsi lain Calla Beautskin adalah :
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit.
.
.
Dah cuba Calla Beautskin? Kalau belum, tunggu apa lagi. Jom cepat whatsapp eija  0199989017 Special price and free postage untuk yang terawal tau. 🤗

Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut ! 😍.
.

Fungsi lain Calla Beautskin adalah :
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit.
.
.
Dah cuba Calla Beautskin? Kalau belum, tunggu apa lagi. Jom cepat whatsapp eija 0199989017 Special price and free postage untuk yang terawal tau. 🤗

18 October, 2019
NATURAL BEAUTY IS THE BEST!!
.
.
Mesti ramai wanita yang suka kalau wajah kita nampak lebih muda, lebih sihat, lebih fresh & glowing even WITHOUT MAKE UP kan?
.
Tipulah kalau ada yang kata tak suka 😝
.
Takkan 24 jam nak hide problem kulit dengan make-up especially depan husband pulak tu. Huhu
.
Sebenarnya bila kulit kita dah sihat dan cantik dari dalam, dah tak perlu nak make-up tebal untuk tutup cela pada wajah.

So rina nak share, set cantik shaklee untuk kekalkan kesihatan dan kecantikan kulit dalaman
.
Alhamdulillah ramai customer yang dah amalkan set ni pun dah dapat kesan yang positif tau
.
Korang apa tunggu??
Nak sihat plus cantik shaklee the best choice okeeh
.
Nak cuba meh wasapp rina terus yer uollss
.
.
#AireenaShaklee #setcantikshaklee #cantik #flawless #radiance #organik #natural #photooftheday #shaklee #grg #kulitcantik #sihat #terbuktiberkesan #ahlishaklee #diskaun #terlajakmurah #comejoinus #bisneswithgrg #shakleebiz #bizshaklee #onlineseller #agentwanted #drophsipwanted #bisnesmudah

NATURAL BEAUTY IS THE BEST!!
.
.
Mesti ramai wanita yang suka kalau wajah kita nampak lebih muda, lebih sihat, lebih fresh & glowing even WITHOUT MAKE UP kan?
.
Tipulah kalau ada yang kata tak suka 😝
.
Takkan 24 jam nak hide problem kulit dengan make-up especially depan husband pulak tu. Huhu
.
Sebenarnya bila kulit kita dah sihat dan cantik dari dalam, dah tak perlu nak make-up tebal untuk tutup cela pada wajah.

So rina nak share, set cantik shaklee untuk kekalkan kesihatan dan kecantikan kulit dalaman
.
Alhamdulillah ramai customer yang dah amalkan set ni pun dah dapat kesan yang positif tau
.
Korang apa tunggu??
Nak sihat plus cantik shaklee the best choice okeeh
.
Nak cuba meh wasapp rina terus yer uollss
.
.
#AireenaShaklee #setcantikshaklee #cantik #flawless #radiance #organik #natural #photooftheday #shaklee #grg #kulitcantik #sihat #terbuktiberkesan #ahlishaklee #diskaun #terlajakmurah #comejoinus #bisneswithgrg #shakleebiz #bizshaklee #onlineseller #agentwanted #drophsipwanted #bisnesmudah

1
0
17 October, 2019
#MUDAH 1x sehari je sebelum sarapan
#CEPAT bertindak membakar lemak degil 
#SELAMAT kerana tiada kesan sampingan

KEBAIKKAN : ✅ Mengurangkan Berat Badan.
✅ Memberi Tenaga Sepanjang Hari.
✅ Mengawal Keseimbangan Metabolisma Badan.
✅ Menurun Kolestrol.
✅ Mengawal Selera Makan.
✅ Menyingkirkan Toksin Dalam Badan.
✅ Mengatasi Masalah Sembelit.

DETOKS SEMULA TOKSIN2 YG TERKUMPUL DALAM BADAN TU.. SIHAT DAPAT, KURUS PUN DAPAT 😍😍
.
**JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UTK MENANGI HADIAH2 YG TERSEMBUNYI DLM KOTAK JR🍒.. 👇👇 BELI & MENANG..!!
BELI & MENANG..!!
.  #KesanSeawal7hari #ChangiAirport #TerbuktiBerkesan #WeightLoss #InchesLoss #JRViral #CashOnDelivery #Lazada #Shopee #Carousel #ReadyStock #JuicyRaspberryMalaysia #JuicyRaspberrySingapore #Philippines #ISP1017219m #JuicyRaspberryJohorBahru #AgentWanted

#MUDAH 1x sehari je sebelum sarapan
#CEPAT bertindak membakar lemak degil
#SELAMAT kerana tiada kesan sampingan

KEBAIKKAN : ✅ Mengurangkan Berat Badan.
✅ Memberi Tenaga Sepanjang Hari.
✅ Mengawal Keseimbangan Metabolisma Badan.
✅ Menurun Kolestrol.
✅ Mengawal Selera Makan.
✅ Menyingkirkan Toksin Dalam Badan.
✅ Mengatasi Masalah Sembelit.

DETOKS SEMULA TOKSIN2 YG TERKUMPUL DALAM BADAN TU.. SIHAT DAPAT, KURUS PUN DAPAT 😍😍
.
**JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UTK MENANGI HADIAH2 YG TERSEMBUNYI DLM KOTAK JR🍒.. 👇👇 BELI & MENANG..!!
BELI & MENANG..!!
. #KesanSeawal7hari #ChangiAirport #TerbuktiBerkesan #WeightLoss #InchesLoss #JRViral #CashOnDelivery #Lazada #Shopee #Carousel #ReadyStock #JuicyRaspberryMalaysia #JuicyRaspberrySingapore #Philippines #ISP1017219m #JuicyRaspberryJohorBahru #AgentWanted

17 October, 2019
Korang nak tahu ?
.
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH !
.
. 
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
. 
Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
. 
But don’t worry lah, #CallaBeautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach 🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa 2 minggu okay ?💃
.
. 
Korang nak Eija bantu ?
.
Jangan malu jangan segan,
Terus whatsapp atau DM untuk eija layan dengan penuh kasih sayang.. gituuu 👻

Korang nak tahu ?
.
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH !
.
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
.
Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
.
But don’t worry lah, #CallaBeautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach 🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa 2 minggu okay ?💃
.
.
Korang nak Eija bantu ?
.
Jangan malu jangan segan,
Terus whatsapp atau DM untuk eija layan dengan penuh kasih sayang.. gituuu 👻

17 October, 2019
9 FUNGSI UTAMA CALLA BEAUTSKIN ❗️
_
Fungsi utama Calla Beautskin adalah membantu;
🍑Melembapkan kulit.
🍑Melambatkan proses penuaan.
🍑Melindungi kulit dari sinar UV.
🍑Melancarkan proses pencernaan.
🍑Mencerahkan kulit.
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam.
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan.
🍑Sekatakan tona kulit.
_
Ada masalah kulit gelap, sunburn, jerawat, parut, tona tak sekata dan lain-lain masalah kulit ?

9 FUNGSI UTAMA CALLA BEAUTSKIN ❗️
_
Fungsi utama Calla Beautskin adalah membantu;
🍑Melembapkan kulit.
🍑Melambatkan proses penuaan.
🍑Melindungi kulit dari sinar UV.
🍑Melancarkan proses pencernaan.
🍑Mencerahkan kulit.
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam.
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan.
🍑Sekatakan tona kulit.
_
Ada masalah kulit gelap, sunburn, jerawat, parut, tona tak sekata dan lain-lain masalah kulit ?

17 October, 2019
Siapa yang boleh consume Calla Beautskin ni? ofcoz lah untuk Perempuan & Lelaki yang mementingkan kecantikan kulit seluruh badan.
.
.
Tak semestinya untuk putih je Calla Beautskin ni membantu untuk korang yang mengalami masalah kulit contohnya tona tak sekata macam muka putih tapi part lain? gelap haaa gituu yang mana kulit gelap pulak tak semestinya diorang nak putih tapi nak mencantikkan & memulihkan masalah kulit diorang.
.
Semua jenis warna kulit semua cantik tapi nak lagi cantik kalau kulit korang tu tak bercapuk, tona haruslah sekata dari muka sampai ke kaki, bebas dari masalah jerawat, parut jerawat & lain lain masalah kulit.
.
Macam mana Calla Beautskin ini dapat membantu masalah kulit korang ?
.
🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja.
🍑Sangat menjimatkan masa anda.
🍑Rasanya yang sangat sedap.
🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi
🍑Tanpa kesan sampingan.
🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL.
.
Bahan utama dalam Calla Beautskin ni adalah Buah Peach 🍑 haaa siapa yang tak tahu buah peach ni memang kaya dengan manfaat untuk mencantikkan kulit satu badan? sebab tu lah korang tengok gadis gadis korea ni fav diorang buah peach uolls haaa kalau nak suruh kita telan buah peach sebiji sebiji setiap hari siapa yang larat kan? dengan harga setiap sebiji sangatlah mahal! sebab buah peach ni kualiti dia premium uolls!
.
So korang tunggu apa lagi? senang je consume Calla Beaustkin secara konsistan & setiap pembelian Eija akan bantu guide dan bagi tips sampai kulit korang peloles inshaallah jangan risau 😘 Nak Eija bantu korang? Whatsapp & Dm Eija okay 😘

Siapa yang boleh consume Calla Beautskin ni? ofcoz lah untuk Perempuan & Lelaki yang mementingkan kecantikan kulit seluruh badan.
.
.
Tak semestinya untuk putih je Calla Beautskin ni membantu untuk korang yang mengalami masalah kulit contohnya tona tak sekata macam muka putih tapi part lain? gelap haaa gituu yang mana kulit gelap pulak tak semestinya diorang nak putih tapi nak mencantikkan & memulihkan masalah kulit diorang.
.
Semua jenis warna kulit semua cantik tapi nak lagi cantik kalau kulit korang tu tak bercapuk, tona haruslah sekata dari muka sampai ke kaki, bebas dari masalah jerawat, parut jerawat & lain lain masalah kulit.
.
Macam mana Calla Beautskin ini dapat membantu masalah kulit korang ?
.
🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja.
🍑Sangat menjimatkan masa anda.
🍑Rasanya yang sangat sedap.
🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi
🍑Tanpa kesan sampingan.
🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL.
.
Bahan utama dalam Calla Beautskin ni adalah Buah Peach 🍑 haaa siapa yang tak tahu buah peach ni memang kaya dengan manfaat untuk mencantikkan kulit satu badan? sebab tu lah korang tengok gadis gadis korea ni fav diorang buah peach uolls haaa kalau nak suruh kita telan buah peach sebiji sebiji setiap hari siapa yang larat kan? dengan harga setiap sebiji sangatlah mahal! sebab buah peach ni kualiti dia premium uolls!
.
So korang tunggu apa lagi? senang je consume Calla Beaustkin secara konsistan & setiap pembelian Eija akan bantu guide dan bagi tips sampai kulit korang peloles inshaallah jangan risau 😘 Nak Eija bantu korang? Whatsapp & Dm Eija okay 😘

17 October, 2019
Meh korang baca feedback Calla Angels ni 💜
.
.
Sejak dia consume Calla macam macam kesan yang dia dapat
.
.
.
✔️ kulit jadi lembap
✔️ Jerawat pon cepat kecut
✔️ Jeragat semakin kurang
✔️ No more Kulit Kusam
✔️ Kulit dah PUTIH gaizzz!
.
.
Best sangat consume Calla ❤️

Meh korang baca feedback Calla Angels ni 💜
.
.
Sejak dia consume Calla macam macam kesan yang dia dapat
.
.
.
✔️ kulit jadi lembap
✔️ Jerawat pon cepat kecut
✔️ Jeragat semakin kurang
✔️ No more Kulit Kusam
✔️ Kulit dah PUTIH gaizzz!
.
.
Best sangat consume Calla ❤️

16 October, 2019
#GWP7494/#BMKP1606
Esabil skincare TERBUKTI BERKESAN
 SET ESABIL SKINCARE 
Jangan risau produk lulus kkm
MASALAH ANDA SELESAI
Jeragat pudar.jerawat kecut hilang.liang pori licin.tona kulit tidak sekata selesai.bintik bintik hilang pudar.jangan ragu guna esabil skincare
Merawat masalah anda.anda belum cuba anda tidak tahu kesan seawal 7 hari
Klik link wasap nak order
Www.wasap.my/601112761036
Postage seluruh malaysia ss12/sm9
#AGENTSAH
#AGENTJOHOR
#PASTICANTIKBAH
#TERBUKTIBERKESAN

#GWP7494/ #BMKP1606
Esabil skincare TERBUKTI BERKESAN
SET ESABIL SKINCARE
Jangan risau produk lulus kkm
MASALAH ANDA SELESAI
Jeragat pudar.jerawat kecut hilang.liang pori licin.tona kulit tidak sekata selesai.bintik bintik hilang pudar.jangan ragu guna esabil skincare
Merawat masalah anda.anda belum cuba anda tidak tahu kesan seawal 7 hari
Klik link wasap nak order
Www.wasap.my/601112761036
Postage seluruh malaysia ss12/sm9
#AGENTSAH
#AGENTJOHOR
#PASTICANTIKBAH
#TERBUKTIBERKESAN

3
0
16 October, 2019
#GWP7494/#BMKP1606
Esabil skincare TERBUKTI BERKESAN
 SET ESABIL SKINCARE 
Jangan risau produk lulus kkm
MASALAH ANDA SELESAI
Jeragat pudar.jerawat kecut hilang.liang pori licin.tona kulit tidak sekata selesai.bintik bintik hilang pudar.jangan ragu guna esabil skincare
Merawat masalah anda.anda belum cuba anda tidak tahu kesan seawal 7 hari
Klik link wasap nak order
Www.wasap.my/601112761036
Postage seluruh malaysia ss12/sm9
#AGENTSAH
#AGENTJOHOR
#PASTICANTIKBAH
#TERBUKTIBERKESAN

#GWP7494/ #BMKP1606
Esabil skincare TERBUKTI BERKESAN
SET ESABIL SKINCARE
Jangan risau produk lulus kkm
MASALAH ANDA SELESAI
Jeragat pudar.jerawat kecut hilang.liang pori licin.tona kulit tidak sekata selesai.bintik bintik hilang pudar.jangan ragu guna esabil skincare
Merawat masalah anda.anda belum cuba anda tidak tahu kesan seawal 7 hari
Klik link wasap nak order
Www.wasap.my/601112761036
Postage seluruh malaysia ss12/sm9
#AGENTSAH
#AGENTJOHOR
#PASTICANTIKBAH
#TERBUKTIBERKESAN

2
0
16 October, 2019
#GWP7494/#BMKP1606
Esabil skincare TERBUKTI BERKESAN
 SET ESABIL SKINCARE 
Jangan risau produk lulus kkm
MASALAH ANDA SELESAI
Jeragat pudar.jerawat kecut hilang.liang pori licin.tona kulit tidak sekata selesai.bintik bintik hilang pudar.jangan ragu guna esabil skincare
Merawat masalah anda.anda belum cuba anda tidak tahu kesan seawal 7 hari
Klik link wasap nak order
Www.wasap.my/601112761036
Postage seluruh malaysia ss12/sm9
#AGENTSAH
#AGENTJOHOR
#PASTICANTIKBAH
#TERBUKTIBERKESAN

#GWP7494/ #BMKP1606
Esabil skincare TERBUKTI BERKESAN
SET ESABIL SKINCARE
Jangan risau produk lulus kkm
MASALAH ANDA SELESAI
Jeragat pudar.jerawat kecut hilang.liang pori licin.tona kulit tidak sekata selesai.bintik bintik hilang pudar.jangan ragu guna esabil skincare
Merawat masalah anda.anda belum cuba anda tidak tahu kesan seawal 7 hari
Klik link wasap nak order
Www.wasap.my/601112761036
Postage seluruh malaysia ss12/sm9
#AGENTSAH
#AGENTJOHOR
#PASTICANTIKBAH
#TERBUKTIBERKESAN

3
0

Top terbuktiberkesan photos & videos

.
BUANG LEMAK & BAKAR LEMAK CARA MUDAH, CEPAT & SEMULAJADI
======================================
.
✔Kempiskan perut yg buncit & boroi...
✔Tanpa diet & tanpa bersenam..
✔Yang penting mesti minum air yg cukup...
✔1 bulan boleh turun berat berkilo2!!!
✔baju & seluar lama bleh pakai balik 😍😍
✔muka dah selimmm 😊😊
.
.
Korang nak transform mcm dia ??
.
.
Tapi TAKNAK DIET? TAKNAK BERSENAM?? Boleh jeee .
#readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus  #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss  #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #fattoslim #teamAFCIRCLE01025 #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkinsdiet #fesyenterkini #eatclean

.
BUANG LEMAK & BAKAR LEMAK CARA MUDAH, CEPAT & SEMULAJADI
======================================
.
✔Kempiskan perut yg buncit & boroi...
✔Tanpa diet & tanpa bersenam..
✔Yang penting mesti minum air yg cukup...
✔1 bulan boleh turun berat berkilo2!!!
✔baju & seluar lama bleh pakai balik 😍😍
✔muka dah selimmm 😊😊
.
.
Korang nak transform mcm dia ??
.
.
Tapi TAKNAK DIET? TAKNAK BERSENAM?? Boleh jeee .
#readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #fattoslim #teamAFCIRCLE01025 #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkinsdiet #fesyenterkini #eatclean

15 August, 2019
Perjuangan dalam membangun dan menjaga esensi dari cinta, karena cinta bukan ditemukan melainkan ditentukan lewat kehendak untuk membangun👌✊👍 Follow Orangnya @fitrikariina 
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #berminyak #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #terbuktiberkesan #masalahresdung

Perjuangan dalam membangun dan menjaga esensi dari cinta, karena cinta bukan ditemukan melainkan ditentukan lewat kehendak untuk membangun👌✊👍 Follow Orangnya @fitrikariina
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #berminyak #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #terbuktiberkesan #masalahresdung

3,297
18
27 September, 2019
LAST PROMO UNTIL 31OKTOBER

Dah lama offer ni dibuat....dan terbukti set basic penjagaan kulit ni terjual beribu² set setiap hari

Untung sangat tau...empat barang cuma RM612. Harga biasa RM850 tu.

Jom grab cepat² korang...lepas ni dah xde offer lagi...jangan nangis tepi bucu katil ye

Wasap mommy jessy ok👌
0124761625

#kulitcantikgebu #tipscantik 
#cantikskincare #terbuktiberkesan #selamat 
#organic

LAST PROMO UNTIL 31OKTOBER

Dah lama offer ni dibuat....dan terbukti set basic penjagaan kulit ni terjual beribu² set setiap hari

Untung sangat tau...empat barang cuma RM612. Harga biasa RM850 tu.

Jom grab cepat² korang...lepas ni dah xde offer lagi...jangan nangis tepi bucu katil ye

Wasap mommy jessy ok👌
0124761625

#kulitcantikgebu #tipscantik
#cantikskincare #terbuktiberkesan #selamat
#organic

146
4
11 October, 2018
@Regran_ed from @jasminhamidjh -  Hi uols 🙋
.
.
Ramai yang tanya, macamana nak kempiskan perut.. @fiber_estetica_official adalah amalan saya untuk kekal ramping dan tak buncit.. Ia akan buang segala toxic dan kekotoron dalam usus kita tanpa rasa sakit.. RASANYA SANGAT SEDAP dan HARGA PUN MURAH. Rasa buah -buahan. Boleh di ambil oleh lelaki dan perempuan. Lepas uols minum @fiber_estetica_official ,KOMPOM perut uols akan Kempis dan badan akan rasa ringan je.. Shuering uols.. .
.
Dapatkannya sekarang dari.. @fiber_estetica_official 
@fiber_estetica_official 
@fiber_estetica_official .
.
Atau boleh dapatkannya juga dari.. @katalinamedispa (kuala Lumpur)->03-41617559
..
@katalina_aesthetic_wellness (kota kinabalu)->088-277337
.
Hebat Bukan? 
#artismalaysia #perutbuncit #detox #perutbuncithilang #perutkempis #fruity #buatanmalaysia #kelulusankkm #hargamampumilik #nakkurus #kurus #kuruscepat #kurussihat #terbuktiberkesan #hebatbukan - #regrann

@Regran_ed from @jasminhamidjh - Hi uols 🙋
.
.
Ramai yang tanya, macamana nak kempiskan perut.. @fiber_estetica_official adalah amalan saya untuk kekal ramping dan tak buncit.. Ia akan buang segala toxic dan kekotoron dalam usus kita tanpa rasa sakit.. RASANYA SANGAT SEDAP dan HARGA PUN MURAH. Rasa buah -buahan. Boleh di ambil oleh lelaki dan perempuan. Lepas uols minum @fiber_estetica_official ,KOMPOM perut uols akan Kempis dan badan akan rasa ringan je.. Shuering uols.. .
.
Dapatkannya sekarang dari.. @fiber_estetica_official
@fiber_estetica_official
@fiber_estetica_official .
.
Atau boleh dapatkannya juga dari.. @katalinamedispa (kuala Lumpur)->03-41617559
..
@katalina_aesthetic_wellness (kota kinabalu)->088-277337
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #perutbuncit #detox #perutbuncithilang #perutkempis #fruity #buatanmalaysia #kelulusankkm #hargamampumilik #nakkurus #kurus #kuruscepat #kurussihat #terbuktiberkesan #hebatbukan - #regrann

4 July, 2014
CELEBRITY SHAPE AWESOME!!! ALHAMDULILLAH.. Lagiiiii positive feedback dari customer. Customer happy kami lagiiii laaaa happyyy!!! Thank you CS!! JOM WHATSAPP 0163333347 TO PLACE AN ORDER NOW! #thebestslimmingproductinmalaysia #terbuktiberkesan #worthbuyit #takkanmenyesal #banggajadidutaCS #Alhamdulillah #syukur 💗

CELEBRITY SHAPE AWESOME!!! ALHAMDULILLAH.. Lagiiiii positive feedback dari customer. Customer happy kami lagiiii laaaa happyyy!!! Thank you CS!! JOM WHATSAPP 0163333347 TO PLACE AN ORDER NOW! #thebestslimmingproductinmalaysia #terbuktiberkesan #worthbuyit #takkanmenyesal #banggajadidutaCS #Alhamdulillah #syukur 💗

313
16
22 July, 2016
artis MIG pun guna Vie's hair tonic tau🙆 tq @iszandernor..rambut pun jadi lebat ala2 korea giteww dan yg penting tak gugur lagi😍Vie's hair tonic pun mmg sesuai untuk lelaki mmg terbukti🤗
for order📞0178885459(bizz only)
#viehairtonic #testimoni #rambutlebut #terbuktiberkesan #ownproduct #tonic #sayajual

artis MIG pun guna Vie's hair tonic tau🙆 tq @iszandernor..rambut pun jadi lebat ala2 korea giteww dan yg penting tak gugur lagi😍Vie's hair tonic pun mmg sesuai untuk lelaki mmg terbukti🤗
for order📞0178885459(bizz only)
#viehairtonic #testimoni #rambutlebut #terbuktiberkesan #ownproduct #tonic #sayajual

509
0
28 October, 2018
Jom sihat n slim2 dengan Fiber Estetica macam pelakon fav i @jasminhamidjh ! I love her!! 😍😍😍
.
@Regran_ed from @jasminhamidjh -  Hi uols 😘
.
.
Beli stock untuk 2 bulan sekali uols.. Fiber yang terbaik dan sangat berkesan.. Hilangkan perut buncit dan detox terbaik.. Siapa yang susah nak membuang tu, saya syorkan sesangat kat uols.. Nanti dia akan buangkan segala sampah sarap yang tersangkut dalam usus uols tanpa rasa sakit sikitpun.. Uols akan rasa lapang je perut lepas tu.. Hidup saya tak akan lengkap kalau tak minum fiber ni yang di perbuat dari buah-buahan dengan KELULUSAN KKM.. yang di formulasikan oleh doktor @drkatalina
.
.
@fiber_estetica_official 
@fiber_estetica_official 
@fiber_estetica_official .
.
Uols boleh dapatkannya juga di.. @katalinamedispa 
@katalinamedispa 
@katalinamedispa .
.
Hebat Bukan? 
#artismalaysia #detox #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #selamatdiminum #kelulusankkm #buatanmalaysia #sangatberkesan #terbuktiberkesan #terbaik #hilangperutbuncit #hilangperutboroi #perutbuncit #perutbuncithilang #hargamampumilik #hebatbukan #malaysia #kotakinabalu - #regrann

Jom sihat n slim2 dengan Fiber Estetica macam pelakon fav i @jasminhamidjh ! I love her!! 😍😍😍
.
@Regran_ed from @jasminhamidjh - Hi uols 😘
.
.
Beli stock untuk 2 bulan sekali uols.. Fiber yang terbaik dan sangat berkesan.. Hilangkan perut buncit dan detox terbaik.. Siapa yang susah nak membuang tu, saya syorkan sesangat kat uols.. Nanti dia akan buangkan segala sampah sarap yang tersangkut dalam usus uols tanpa rasa sakit sikitpun.. Uols akan rasa lapang je perut lepas tu.. Hidup saya tak akan lengkap kalau tak minum fiber ni yang di perbuat dari buah-buahan dengan KELULUSAN KKM.. yang di formulasikan oleh doktor @drkatalina
.
.
@fiber_estetica_official
@fiber_estetica_official
@fiber_estetica_official .
.
Uols boleh dapatkannya juga di.. @katalinamedispa
@katalinamedispa
@katalinamedispa .
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #detox #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #selamatdiminum #kelulusankkm #buatanmalaysia #sangatberkesan #terbuktiberkesan #terbaik #hilangperutbuncit #hilangperutboroi #perutbuncit #perutbuncithilang #hargamampumilik #hebatbukan #malaysia #kotakinabalu - #regrann

17 July, 2014
Repost from @ephyra2u @ephyra2u - CANTIK SIHAT BERTENAGA- ]
" SERIESSS TAK PAYAH MAKEUP SANGAT ->> SEAWAL 7 HARI, KULIT NAMPAK HALUS & LICIN, SUPER GLOWING WALAUPUN TANPA MAKEUP!!" ------------------------------------
Jika anda mempunyai masalah seperti dibawah ini, anda wajib membaca post ini sehingga habis!
- Mengalami masalah jerawat yang teruk
- Sering letih tidak bermaya
- Masalah kulit kusam & kulit kering
- Mempunyai jeragat yang banyak
- Jerawat yang banyak
- Eczema
- Parut hitam yang sukar hilang
- Tumit kaki yang merekah
- Tahap metabolisma yang rendah
- Mempunyai kesan lebam dibawah mata
- Susah lawas
- Berat badan berlebihan
- Period tak menentu & senggugut - Rambut mudah gugur
- Nampak tua dari usia

Jika ya, Anda wajib mengambil EPHYRA kerana..
✔️Produk kami sudah 100% terbukti berkesan membantu ribuan orang
✔️ DISAHKAN HALAL JAKIM DAN SELAMAT OLEH KKM
✔️ Ribuan testimoni yg sgt PUAS HATI
✔️SANGAT SEDAP ✔️ Produk paling mudah digunakan…hanya shake dan minum sahaja
✔️Perubahan ketara selepas minum, 7 hari dah nampak kesan!! Rahsia kecantikan selebriti MEMEY SUHAIZA kini terbongkar, dengan EPHYRA!! ❤️❤️❤️EPHYRA 2nd ANNIVERSARY MEGA PROMO!!❤️❤️❤️
{HARGA ASAL PREMIUM PACK ~~> RM197 / RM207}
HARGA PROMO ~>>
RM180 (semenanjung) / RM190
(sabah/sarawak) 
SMS / WATSAPP << SAYA NAK EPHYRA >> @ 019 3999 238 
SMS / WATSAPP << SAYA NAK EPHYRA >> @ 019 3999 238 
SMS / WATSAPP << SAYA NAK EPHYRA >> @ 019 3999 238 
@ephyra2u @ephyra2u @ephyra2u
#ephyra #ephyratestimoni #terbuktiberkesan
@memeysuhaiza @normanhakim_786

Repost from @ephyra2u @ephyra2u - CANTIK SIHAT BERTENAGA- ]
" SERIESSS TAK PAYAH MAKEUP SANGAT ->> SEAWAL 7 HARI, KULIT NAMPAK HALUS & LICIN, SUPER GLOWING WALAUPUN TANPA MAKEUP!!" ------------------------------------
Jika anda mempunyai masalah seperti dibawah ini, anda wajib membaca post ini sehingga habis!
- Mengalami masalah jerawat yang teruk
- Sering letih tidak bermaya
- Masalah kulit kusam & kulit kering
- Mempunyai jeragat yang banyak
- Jerawat yang banyak
- Eczema
- Parut hitam yang sukar hilang
- Tumit kaki yang merekah
- Tahap metabolisma yang rendah
- Mempunyai kesan lebam dibawah mata
- Susah lawas
- Berat badan berlebihan
- Period tak menentu & senggugut - Rambut mudah gugur
- Nampak tua dari usia

Jika ya, Anda wajib mengambil EPHYRA kerana..
✔️Produk kami sudah 100% terbukti berkesan membantu ribuan orang
✔️ DISAHKAN HALAL JAKIM DAN SELAMAT OLEH KKM
✔️ Ribuan testimoni yg sgt PUAS HATI
✔️SANGAT SEDAP ✔️ Produk paling mudah digunakan…hanya shake dan minum sahaja
✔️Perubahan ketara selepas minum, 7 hari dah nampak kesan!! Rahsia kecantikan selebriti MEMEY SUHAIZA kini terbongkar, dengan EPHYRA!! ❤️❤️❤️EPHYRA 2nd ANNIVERSARY MEGA PROMO!!❤️❤️❤️
{HARGA ASAL PREMIUM PACK ~~> RM197 / RM207}
HARGA PROMO ~>>
RM180 (semenanjung) / RM190
(sabah/sarawak)
SMS / WATSAPP << SAYA NAK EPHYRA >> @ 019 3999 238
SMS / WATSAPP << SAYA NAK EPHYRA >> @ 019 3999 238
SMS / WATSAPP << SAYA NAK EPHYRA >> @ 019 3999 238
@ephyra2u @ephyra2u @ephyra2u
#ephyra #ephyratestimoni #terbuktiberkesan
@memeysuhaiza @normanhakim_786

699
33
29 August, 2017
Hi uols.. .
Inilah tuan punya @katalinamedispa uols. Cik Adila dalam Lara Aishah @drkatalina 
Dah la cantik, smart lady, pandai nyanyi, pandai berlakon daktor yang bertauliah, uols. 
Sekarang target @drkatalina untuk cantikkan uols pulak di spa milik beliau. Beliau tawarkan package dengan harga cecah lantai sebab beliau nak uols semua nampak cantik. 
Jadi jom kita ke @katalinamedispa yang terletak di Desa Melawati 
Hebat Bukan? 
#spa #doktor #clinic #nakcantik #nakkuruskanbadan #nakkurus #hargamampumilik #selamat #terbuktiberkesan

Hi uols.. .
Inilah tuan punya @katalinamedispa uols. Cik Adila dalam Lara Aishah @drkatalina
Dah la cantik, smart lady, pandai nyanyi, pandai berlakon daktor yang bertauliah, uols.
Sekarang target @drkatalina untuk cantikkan uols pulak di spa milik beliau. Beliau tawarkan package dengan harga cecah lantai sebab beliau nak uols semua nampak cantik.
Jadi jom kita ke @katalinamedispa yang terletak di Desa Melawati
Hebat Bukan?
#spa #doktor #clinic #nakcantik #nakkuruskanbadan #nakkurus #hargamampumilik #selamat #terbuktiberkesan

1,368
18