#vitaminmuka photos & videos

9.8k Posts

💖
.
INSTA FAMES PUN PAKAI PROFIX?!
.
Patutlah cantik flawless je. Rupanya memang ramai jugak insta famous yang pakai profix ni 😍
.
Nak cantik macam sis ni? Haa grab profix sekarang selagi harga promo masih ada! 
Boleh lah jadi insta famous jugak lepasni hehe😁
.
Promosi raya diextend sehingga 23hb!
.
Jom dapatkan dan cantik di utk rumah terbuka raya sekarang!
.
Pertanyaan & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
INSTA FAMES PUN PAKAI PROFIX?!
.
Patutlah cantik flawless je. Rupanya memang ramai jugak insta famous yang pakai profix ni 😍
.
Nak cantik macam sis ni? Haa grab profix sekarang selagi harga promo masih ada!
Boleh lah jadi insta famous jugak lepasni hehe😁
.
Promosi raya diextend sehingga 23hb!
.
Jom dapatkan dan cantik di utk rumah terbuka raya sekarang!
.
Pertanyaan & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
AMIRUL MALU DAN TAK TAHAN DIKUTUK...DIHINA...DIKEJI SETIAP HARI...ASBAB ITU AMBIL KEPUTUSAN UTK CUBA MCM2 RAWATAN
.
.
Jom baca kisah adik Amirul ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
26/2/2019- “Duit sy bnyk habis buat rawatan utk rwat muka & jerawat brnanah.  Semua org kata muka sy teruk tapi sy buat xtau ja. Haritu p bekam hilang la sat tpi ni naik balik”
.
Alhamdulillah slpas smggu pkai set #qalishcleansinggel & #profix, jerawat bernanah makin ok & jerawat nampak kecut jugak. Terbaik  la profix! Habis mesti repeat balik 👍🏻
.
Ada lgi ke yg ada msalah jerawat teruk mcm adik Amirul ni?
.
FREE KONSULTAN DR TEAM QALISH.. 👇🏻👇🏻👇🏻
Wasap.my/60136168186/qalishconsultme
.
Atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
AMIRUL MALU DAN TAK TAHAN DIKUTUK...DIHINA...DIKEJI SETIAP HARI...ASBAB ITU AMBIL KEPUTUSAN UTK CUBA MCM2 RAWATAN
.
.
Jom baca kisah adik Amirul ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
26/2/2019- “Duit sy bnyk habis buat rawatan utk rwat muka & jerawat brnanah. Semua org kata muka sy teruk tapi sy buat xtau ja. Haritu p bekam hilang la sat tpi ni naik balik”
.
Alhamdulillah slpas smggu pkai set #qalishcleansinggel & #profix, jerawat bernanah makin ok & jerawat nampak kecut jugak. Terbaik la profix! Habis mesti repeat balik 👍🏻
.
Ada lgi ke yg ada msalah jerawat teruk mcm adik Amirul ni?
.
FREE KONSULTAN DR TEAM QALISH.. 👇🏻👇🏻👇🏻
Wasap.my/60136168186/qalishconsultme
.
Atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

💖
.
🥑QALISH FACE SCRUB merupakan rutin penjagaan kecantikan yg ketiga yg kaya dgn khasiat AVOCADO & APRICOT...
.
🍑Ia berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang menyebabkan produk wajah yang dipakai tidak dapat meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Ia juga boleh membantu membersihkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat naik. . 🥑Scrub wajah memang penting untuk menyamakan tona warna kulit kita. Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam. Kdg2 bila make up xdicuci bersih pun boleh menyumbatkan pori kita dan akan akibatkan jerawat..
.
🍑Apa Kelebihan berscrub ni u olls? . 👉Singkir kulit mati
👉Memudarkan parut & jeragat hitam
👉Melicinkan & menggebukan kulit 👉Mengelakkan pori-pori tersumbat
👉Memudahkan penyerapan serum/essence wajah
. 🥑Qalish Face Scrub ni sesuai utk smua jenis kulit...yg penting NO SLES, NO PARABEN & FRAGRANCE FREE...
🍑Cara memilih scrub yang sesuai untuk kulit? ✔Pilihlah scrub yang tidak terlalu kasar pada kulit
❌Elakkan Scrub yang mempunyai bahan seperti paraben
✔Pilih yang bersesuaian dengan masalah kulit yang dihadapi.
✔Pastikan memilih scrub yang sesuai untuk wajah/ badan sahaja
. 🥑Berapa kali kekerapan untuk menggunakan scrub?
Scrub✔ sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan. .
Dptkn Qalish Face Scrub skrg utk rawat kulit anda!!
.
Pertanyaan & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
🥑QALISH FACE SCRUB merupakan rutin penjagaan kecantikan yg ketiga yg kaya dgn khasiat AVOCADO & APRICOT...
.
🍑Ia berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang menyebabkan produk wajah yang dipakai tidak dapat meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Ia juga boleh membantu membersihkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat naik. . 🥑Scrub wajah memang penting untuk menyamakan tona warna kulit kita. Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam. Kdg2 bila make up xdicuci bersih pun boleh menyumbatkan pori kita dan akan akibatkan jerawat..
.
🍑Apa Kelebihan berscrub ni u olls? . 👉Singkir kulit mati
👉Memudarkan parut & jeragat hitam
👉Melicinkan & menggebukan kulit 👉Mengelakkan pori-pori tersumbat
👉Memudahkan penyerapan serum/essence wajah
. 🥑Qalish Face Scrub ni sesuai utk smua jenis kulit...yg penting NO SLES, NO PARABEN & FRAGRANCE FREE...
🍑Cara memilih scrub yang sesuai untuk kulit? ✔Pilihlah scrub yang tidak terlalu kasar pada kulit
❌Elakkan Scrub yang mempunyai bahan seperti paraben
✔Pilih yang bersesuaian dengan masalah kulit yang dihadapi.
✔Pastikan memilih scrub yang sesuai untuk wajah/ badan sahaja
. 🥑Berapa kali kekerapan untuk menggunakan scrub?
Scrub✔ sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan. .
Dptkn Qalish Face Scrub skrg utk rawat kulit anda!!
.
Pertanyaan & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

DA RAYA KE BRP NI TAPI MASIH RAMAI YG NAK FLAWLESS...LUPE PLAK YG RAYA 30 HARI...TAKKAN NAK MUKA RABAK BILA GI OPEN HOUSE KAN 😅

Hq tak cukup stok dah ni!! 😱
Ish2 korang tak pi beraya ke sampai order bebanyak macam ni? Hq baru ja tutup seminggu dah lagu ni dah parcel menimbun tau 😍

Haa cepat order sebab Hq nak EXTEND HARGA PROMOSI SEMPENA AIDILFITRI tau! 
Takut kalau korang lambat, lambat lah nak cantik tu 🙈 l
.
Pertanyaan & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

DA RAYA KE BRP NI TAPI MASIH RAMAI YG NAK FLAWLESS...LUPE PLAK YG RAYA 30 HARI...TAKKAN NAK MUKA RABAK BILA GI OPEN HOUSE KAN 😅

Hq tak cukup stok dah ni!! 😱
Ish2 korang tak pi beraya ke sampai order bebanyak macam ni? Hq baru ja tutup seminggu dah lagu ni dah parcel menimbun tau 😍

Haa cepat order sebab Hq nak EXTEND HARGA PROMOSI SEMPENA AIDILFITRI tau!
Takut kalau korang lambat, lambat lah nak cantik tu 🙈 l
.
Pertanyaan & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💐SET COMBO PROFIX & QALISH CLEANSING GEL💐
.
Penah tak nampak Abg adik kakak suami isteri jiran saudara ada masalah muka berparut, berlubang sebab jerawat? Muka berlubang sebabkan resdung ?

Mesti rasa malu sangat kan bila muka macam kertas pasir LOBANG sana LOBANG sini kan 😭😭 Kena ejek dengan kawan²😫 Dah macam² produk guna. Mahal ke murah ke. Tapi takde kesan?

InsyaAllah PROFIX" dan "QALISH CLEANSING GEL" dapat bantu masalah anda. Dibelakang box ini ada tulis no KKM.. Selamat digunakan sebab dari bahan natural.

Jom lah guna "PROFIX" vitamin untuk muka berlubang dan "QALISH CLEANSING GEL" pencuci muka anti-bacteria. Khas untuk rawat masalah2 seperti :
✔️Jerawat batu
✔️Jerawat pasir
✔️Kulit muka berminyak
✔️Kesan parut jerawat
✔️Tona kulit tak sekata
✔️Sunburn
✔️Kulit muka berlubang
✔️Mengawal bacteria pembentukan jerawat
✔️Jerawat punca resdung

Manfaat yg diterima selepas cuba PROFIX ialah :
🌹 Muka yg seperti kertas pasir dah LICIN
🌹 Muka yg berlubang & pori terbuka dah tertutup dengan baik
.
Tapi sebelum nak capai semua tu anda mesti ubah mindset untuk MENCUBA dulu.. Baru tau kesan macam mana kan ? ☝😉
.
Kegunaan :
🌟Untuk muka pecah dan berlubang sebab:
🌟Simptom resdung
🌟Hormon tak stabil
🌟Liang pori terbuka
.
Cara guna :
✔Basuh muka dulu dengan sabun anti bakteria.
✔Kemudian sapukan sehingga rata dengan pegerakan tangan memutar arah lawan jam.
✔Gunakan di waktu pagi dan malam 2 kali 1 hari
.
👉SET COMBO : RM85
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#profix #profixvitamin #profixvitaminmukapecah #profixmurah #profixoriginal #mukaberlubang #profixmukaberlubang #vitaminmuka #vitaminmukapecah #vitaminprofix #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleansing #qalishbeauty #qalishbeautycare #qalishcleansinggel #profixcreammuka #dtxfixubatkurus 
#krimmukaberlubang #profix #profixvitamin #profixvitaminmukapecah #profixmurah #profixoriginal #mukaberlubang #profixmukaberlubang#vitaminmuka #vitaminmukapecah #vitaminprofix #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleansinggelmurah #qalishprofix

💐SET COMBO PROFIX & QALISH CLEANSING GEL💐
.
Penah tak nampak Abg adik kakak suami isteri jiran saudara ada masalah muka berparut, berlubang sebab jerawat? Muka berlubang sebabkan resdung ?

Mesti rasa malu sangat kan bila muka macam kertas pasir LOBANG sana LOBANG sini kan 😭😭 Kena ejek dengan kawan²😫 Dah macam² produk guna. Mahal ke murah ke. Tapi takde kesan?

InsyaAllah PROFIX" dan "QALISH CLEANSING GEL" dapat bantu masalah anda. Dibelakang box ini ada tulis no KKM.. Selamat digunakan sebab dari bahan natural.

Jom lah guna "PROFIX" vitamin untuk muka berlubang dan "QALISH CLEANSING GEL" pencuci muka anti-bacteria. Khas untuk rawat masalah2 seperti :
✔️Jerawat batu
✔️Jerawat pasir
✔️Kulit muka berminyak
✔️Kesan parut jerawat
✔️Tona kulit tak sekata
✔️Sunburn
✔️Kulit muka berlubang
✔️Mengawal bacteria pembentukan jerawat
✔️Jerawat punca resdung

Manfaat yg diterima selepas cuba PROFIX ialah :
🌹 Muka yg seperti kertas pasir dah LICIN
🌹 Muka yg berlubang & pori terbuka dah tertutup dengan baik
.
Tapi sebelum nak capai semua tu anda mesti ubah mindset untuk MENCUBA dulu.. Baru tau kesan macam mana kan ? ☝😉
.
Kegunaan :
🌟Untuk muka pecah dan berlubang sebab:
🌟Simptom resdung
🌟Hormon tak stabil
🌟Liang pori terbuka
.
Cara guna :
✔Basuh muka dulu dengan sabun anti bakteria.
✔Kemudian sapukan sehingga rata dengan pegerakan tangan memutar arah lawan jam.
✔Gunakan di waktu pagi dan malam 2 kali 1 hari
.
👉SET COMBO : RM85
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#profix #profixvitamin #profixvitaminmukapecah #profixmurah #profixoriginal #mukaberlubang #profixmukaberlubang #vitaminmuka #vitaminmukapecah #vitaminprofix #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleansing #qalishbeauty #qalishbeautycare #qalishcleansinggel #profixcreammuka #dtxfixubatkurus
#krimmukaberlubang #profix #profixvitamin #profixvitaminmukapecah #profixmurah #profixoriginal #mukaberlubang #profixmukaberlubang #vitaminmuka #vitaminmukapecah #vitaminprofix #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleansinggelmurah #qalishprofix

💖
.
KU SANGKAKAN PANAS BERPANJANGAN, RUPANYE SEKEJAP JE
.
Dah cuba mcm2 tpi xde kesan?😭😭😭Macam tu la bila korang pakai qalish profix tapi tak nampak kesan, rupenye korang tak follow step yg betul
.
✔ Minum air 3liter sehari bagi penyerapan vitamin E berjalan dengan lancar
✔ Jangan slalu makan kacang & mknn yg brmnyak.
✔ Cuci muka mggunakan Qalish Cleansing Gel 2 kali shri n sapu profix stiap pgi n mlm dengan konsisten, lain kulit lain kesan resultnye🤗
.
Follow step your skin will follow too.
Jom rawat kulit dgn qalish profix dri skrg!!! Dpatkan kulit muka impian anda!!
.
Pertanyaan, harga diskaun & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
KU SANGKAKAN PANAS BERPANJANGAN, RUPANYE SEKEJAP JE
.
Dah cuba mcm2 tpi xde kesan?😭😭😭Macam tu la bila korang pakai qalish profix tapi tak nampak kesan, rupenye korang tak follow step yg betul
.
✔ Minum air 3liter sehari bagi penyerapan vitamin E berjalan dengan lancar
✔ Jangan slalu makan kacang & mknn yg brmnyak.
✔ Cuci muka mggunakan Qalish Cleansing Gel 2 kali shri n sapu profix stiap pgi n mlm dengan konsisten, lain kulit lain kesan resultnye🤗
.
Follow step your skin will follow too.
Jom rawat kulit dgn qalish profix dri skrg!!! Dpatkan kulit muka impian anda!!
.
Pertanyaan, harga diskaun & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
Punya kosisten customer guna..sehingga 5 unit dah 😘😘
.
Alhamdulilah antara beribu testimoni #profix & #qalishcleansinggel #setskincareqalish
.
✅Terima kasih kerana terus support Qalish..kami sedia membantu anda yg nak kulit muka cantik ploless/nak tingktkN income..
✅Nak tanya2 dlu pun boleh.
.
FREE KONSULTAN DR TEAM QALISH.. 👇🏻👇🏻👇🏻 Wasap.my/60136168186/qalishconsultme
.
Atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
Punya kosisten customer guna..sehingga 5 unit dah 😘😘
.
Alhamdulilah antara beribu testimoni #profix & #qalishcleansinggel #setskincareqalish
.
✅Terima kasih kerana terus support Qalish..kami sedia membantu anda yg nak kulit muka cantik ploless/nak tingktkN income..
✅Nak tanya2 dlu pun boleh.
.
FREE KONSULTAN DR TEAM QALISH.. 👇🏻👇🏻👇🏻 Wasap.my/60136168186/qalishconsultme
.
Atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
KESAN PROFIX SEAWAL 3 HARI SAHAJA
.
Sy dulu memang jerawat teruk paling teruk kt bahagian muka berjerawat,parut muka berlubang,berminyak. Tapi after 3days try profix ni Alhamdulillah jerawat smw nak kecut dan hilang bgtu sja dalam masa 3 hari secara konsisten.
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
KESAN PROFIX SEAWAL 3 HARI SAHAJA
.
Sy dulu memang jerawat teruk paling teruk kt bahagian muka berjerawat,parut muka berlubang,berminyak. Tapi after 3days try profix ni Alhamdulillah jerawat smw nak kecut dan hilang bgtu sja dalam masa 3 hari secara konsisten.
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
KENAPA HARUS PILIH PROFIX ?
.
Ianya mempercepatkn proses pemulihan parut jerawat muka berlubang serta melicinkn kulit dngn vitamin E semulajadi yg mengandungi paras antioksidan dan anti radang yg tinggi 
memudarkan penampilan parut jerawat muka berlubang dngn menghidrat dari melembutkn tisu parut di samping menggalakkan sindesin kolagen.
.
👉Senang digunakan
👉Nampak perubahan seawal 1minggu
👉100% asli semulajadi dan selamat
👉Lulus KKM
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
KENAPA HARUS PILIH PROFIX ?
.
Ianya mempercepatkn proses pemulihan parut jerawat muka berlubang serta melicinkn kulit dngn vitamin E semulajadi yg mengandungi paras antioksidan dan anti radang yg tinggi
memudarkan penampilan parut jerawat muka berlubang dngn menghidrat dari melembutkn tisu parut di samping menggalakkan sindesin kolagen.
.
👉Senang digunakan
👉Nampak perubahan seawal 1minggu
👉100% asli semulajadi dan selamat
👉Lulus KKM
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#testimoniprofix #NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
Tgk ingredients pun da taw semuanya suci murni gitu...Baru confident nak pakai..Gunakan tanpa was2...Halal & lulus KKM...
.
Pertanyaan, harga diskaun & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
Tgk ingredients pun da taw semuanya suci murni gitu...Baru confident nak pakai..Gunakan tanpa was2...Halal & lulus KKM...
.
Pertanyaan, harga diskaun & pembelian 👇
.
wasap.my/60136168186/igprofix
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

Kalau korang ada jerawat raya wajib try benda ni 😎
.
.
Whatsapp 01151863567 / tekan link kat bio !
.
#profixraya #profixmurah #profixoriginal #alvateam #qalishbeautycare #profixterbaik #jerawatpasir #jerawat #jeragat #parut #sunburn #qalish #qalishscrub #vitaminmuka #solusimukaberlubang #trustedseller #raya2k19
💖
.
LUBANG DEKAT MUKA DAH TERTUTUP?
.
"Dah lama ikhtiar cari ubat untuk hilangkan lubang2 di muka saya tapi semua tak berkesan" .
"Dengan profix InsyaAllah saya nampak kesannya"

Luahan hati seorang cust yang sudah pun menggunakan Profix yang mampu merawat mukanya. 
Kenapa nak pening kepala cari produk lain kalau profix dah ada?

Jom dapatkan free konsultan sekarang! 👇

wasap.my/60136168186/konsultanFREE
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

💖
.
LUBANG DEKAT MUKA DAH TERTUTUP?
.
"Dah lama ikhtiar cari ubat untuk hilangkan lubang2 di muka saya tapi semua tak berkesan" .
"Dengan profix InsyaAllah saya nampak kesannya"

Luahan hati seorang cust yang sudah pun menggunakan Profix yang mampu merawat mukanya.
Kenapa nak pening kepala cari produk lain kalau profix dah ada?

Jom dapatkan free konsultan sekarang! 👇

wasap.my/60136168186/konsultanFREE
👉atau click link di bio ye 😘😘
.
#NO1TrustedSkinSolutionMalaysia #IAMQalishian #ILOVEMYQalishian #QalishLover #SayaJutawanQalish #vitaminmuka #profixselayang #profixbangi #profixkl #profixkajang #profixbatucaves #profixgombak #ubatjerawat #solusimukaberlubang

*ERHSALI NASA*
Sabun 4 macam dengan masing-masing kegunaannya
Manfaat Sabun ERSHALI NASA:
👉mengangkat sel-sel kulit mati
👉mencerahkan wajah
👉menghaluskan
👉melembabkan

Sabun ERHSALI NASA...
👉 Yang hijau *ACNE SOAP* untuk mengatasi jerawat dan meregenerasi kulit.
👉 Yang hitam *CHARCOAL SOAP* untuk mengurangi kelebihan minyak di wajah dan kotoran yang menempel di wajah.
👉Yang biru *FISH COLLAGEN* untuk mengencangkan kulit dan menjaga elastisitas.
👉 Yang *BRIGHTENING SOAP* untuk menghaluskan & mencerahkan kulit.

Tinggal pilih anda suka yang mana

Sabun ini telah mendapatkan ijin edar resmi dari Badan POM dengan Nomor POM: NA18171206307 sehingga Anda tidak perlu khawatir lagi untuk menggunakannya.

Untuk Konsultasi/order
Silakan hub di : 👉WA : 0823 3731 4942
👉Shopee : https://shopee.co.id/hamiyah_onshop

#pemutihbadan #pemutihwajah
#pemutihmuka 
#obatjerawat
#obatjerawatampuh #sabunmuka #sabunwajah #sabunpembersihmuka #sabunpembersihwajah #komedohilang #jerawathilang #pembersihkomedo #pembersihjerawat #solusiwajahbersih #solusiwajahkusam #wajahberminyak #wanita #perempuan #gadis #cewek #abgcantik #mahasiswi #mahasiswa #vitaminmuka #gadisidola #miyahnasasidoarjo

*ERHSALI NASA*
Sabun 4 macam dengan masing-masing kegunaannya
Manfaat Sabun ERSHALI NASA:
👉mengangkat sel-sel kulit mati
👉mencerahkan wajah
👉menghaluskan
👉melembabkan

Sabun ERHSALI NASA...
👉 Yang hijau *ACNE SOAP* untuk mengatasi jerawat dan meregenerasi kulit.
👉 Yang hitam *CHARCOAL SOAP* untuk mengurangi kelebihan minyak di wajah dan kotoran yang menempel di wajah.
👉Yang biru *FISH COLLAGEN* untuk mengencangkan kulit dan menjaga elastisitas.
👉 Yang *BRIGHTENING SOAP* untuk menghaluskan & mencerahkan kulit.

Tinggal pilih anda suka yang mana

Sabun ini telah mendapatkan ijin edar resmi dari Badan POM dengan Nomor POM: NA18171206307 sehingga Anda tidak perlu khawatir lagi untuk menggunakannya.

Untuk Konsultasi/order
Silakan hub di : 👉WA : 0823 3731 4942
👉Shopee : https://shopee.co.id/hamiyah_onshop

#pemutihbadan #pemutihwajah
#pemutihmuka
#obatjerawat
#obatjerawatampuh #sabunmuka #sabunwajah #sabunpembersihmuka #sabunpembersihwajah #komedohilang #jerawathilang #pembersihkomedo #pembersihjerawat #solusiwajahbersih #solusiwajahkusam #wajahberminyak #wanita #perempuan #gadis #cewek #abgcantik #mahasiswi #mahasiswa #vitaminmuka #gadisidola #miyahnasasidoarjo

SKINAZ V10 GLOW BB STICK 🌟💖
.
Hanya dslam satu kali olesan wajah kamu bakal Elegan dan Cerah, Langsung cobain aja sis 😉🥰🥰
.
udah banyak yang coba siss 😍
Pemakaian BB Stick inipun sangat mudah, kamu cukup oleskan ke beberapa area permukaan kulit, kemudian ratakan dengan menggunakan brush yang sudah tersedia, dan doneee! Wajah kamu sudah terlihat lebih cerah dan cantik 😍😍❤❤
.
Untuk info lebih lanjut dan pemesanan bisa langsung DM ya sis ❤❤🤗🤗

SKINAZ V10 GLOW BB STICK 🌟💖
.
Hanya dslam satu kali olesan wajah kamu bakal Elegan dan Cerah, Langsung cobain aja sis 😉🥰🥰
.
udah banyak yang coba siss 😍
Pemakaian BB Stick inipun sangat mudah, kamu cukup oleskan ke beberapa area permukaan kulit, kemudian ratakan dengan menggunakan brush yang sudah tersedia, dan doneee! Wajah kamu sudah terlihat lebih cerah dan cantik 😍😍❤❤
.
Untuk info lebih lanjut dan pemesanan bisa langsung DM ya sis ❤❤🤗🤗

Hi sis, tau ga sih SKINAZ V10 GLOW BB STICK memiliki kandungan bahan-bahan yang aman dan sangat bermanfaat buat kulit kita? 😊😊
.
BB Stick ini diformulasiman secara khusus dengan V10 yaitu 10 macam vitamin yang berguna untuk mencerahkan, menutrisi, dan meregenerasi kulit kamu.😍😍❤❤
.
Selain itu produk ini juga mengandung squalane dan argan oil yang dikenal memiliki banyak manfaat bagi tubuh karena mengandung asam lemak esensial, omega 3 dan 6 serta alpha tocopherol yang kaya akan vitamin E.🥰🥰
.
Penasaran sis? Langsung aja dm untuk pemesanan dan info lebih lanjut 🤗🤗

Hi sis, tau ga sih SKINAZ V10 GLOW BB STICK memiliki kandungan bahan-bahan yang aman dan sangat bermanfaat buat kulit kita? 😊😊
.
BB Stick ini diformulasiman secara khusus dengan V10 yaitu 10 macam vitamin yang berguna untuk mencerahkan, menutrisi, dan meregenerasi kulit kamu.😍😍❤❤
.
Selain itu produk ini juga mengandung squalane dan argan oil yang dikenal memiliki banyak manfaat bagi tubuh karena mengandung asam lemak esensial, omega 3 dan 6 serta alpha tocopherol yang kaya akan vitamin E.🥰🥰
.
Penasaran sis? Langsung aja dm untuk pemesanan dan info lebih lanjut 🤗🤗

Hi sis! Cobain nih pakai SKINAZ V10 GLOW BB STICK yang bakal bikin wajah kamu tampak lebih cerah dan cantik. 🥰🥰❤❤
.
BB STICK ini tersedia dalam 2 varian shade yaitu
• LIGHT BEIGE yang akan mempercerah wajah kamu sehingga tampak lebih menawan
• NATURAL BEIGE yang memberikan hasil natural seperti kulit cantikmu
.
Kalau kamu tertarik bisa langsung DM ya sis 🤗🤗😘😘

Hi sis! Cobain nih pakai SKINAZ V10 GLOW BB STICK yang bakal bikin wajah kamu tampak lebih cerah dan cantik. 🥰🥰❤❤
.
BB STICK ini tersedia dalam 2 varian shade yaitu
• LIGHT BEIGE yang akan mempercerah wajah kamu sehingga tampak lebih menawan
• NATURAL BEIGE yang memberikan hasil natural seperti kulit cantikmu
.
Kalau kamu tertarik bisa langsung DM ya sis 🤗🤗😘😘

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah. 
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah.
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah. 
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah.
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah. 
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care : .

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah.
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care : .

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah. 
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

1. Apple Stem Cell mampu melindungi sel induk kulit sehingga bisa menunda penuaan pada kulit dan mampu mengencangkan dan memperbaiki garis-garis halus serta keriput wajah. 
2. Vins Lift Up yang terdapat pada anggur yang beku memiliki khasiat mengencangkan kulit secara maksimal.

3. Colagen yang tinggi, mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban kulit sehingga membuat kulit anda terlihat lebih kencang.

4. Gluthatione juga membantu melembutkan dan menghaluskan kulit. 
5. Grape Seed Oil mampu mencegah timbulnya jerawat karena memiliki anti oksidan yang sangat tinggi dan sangat baik untuk detoksifikasi pori-pori kulit dari racun merkuri. 
6. Arbutin mencegah timbulnya bintik hitam pada kulit wajah.

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah.
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

1. Apple Stem Cell mampu melindungi sel induk kulit sehingga bisa menunda penuaan pada kulit dan mampu mengencangkan dan memperbaiki garis-garis halus serta keriput wajah.
2. Vins Lift Up yang terdapat pada anggur yang beku memiliki khasiat mengencangkan kulit secara maksimal.

3. Colagen yang tinggi, mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban kulit sehingga membuat kulit anda terlihat lebih kencang.

4. Gluthatione juga membantu melembutkan dan menghaluskan kulit.
5. Grape Seed Oil mampu mencegah timbulnya jerawat karena memiliki anti oksidan yang sangat tinggi dan sangat baik untuk detoksifikasi pori-pori kulit dari racun merkuri.
6. Arbutin mencegah timbulnya bintik hitam pada kulit wajah.

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member 
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah. 
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah. 
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah.
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah.
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member 
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah. 
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah. 
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah.
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah.
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami

Ceriakan hari raya anda dengan profix dan qalish cleansing gel😘❤️
.
#alvateam#liveitorfixit#profix#profixmurah#igviral#profixmalaysia#luluskkm#lulushsa#vitaminmuka#kptmkuantan#kptm

Ceriakan hari raya anda dengan profix dan qalish cleansing gel😘❤️
.
#alvateam #liveitorfixit #profix #profixmurah #igviral #profixmalaysia #luluskkm #lulushsa #vitaminmuka #kptmkuantan #kptm

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member 
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah. 
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah. 
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah.
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah.
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

The best BB Stick dari SKINAZ 💖🌟🏅🤩
Hanya dalam satu kali olesan wajah kamu bakal ELEGAN dan CERAH, boleh langsung cobain sis SKINAZ V10 GLOW BB STICK 🥰🥰
.
BB stick ini memiliki tekstur bulu kuas yang lembut mempunyai lebih dari 10 VITAMIN yang berfungsi menghaluskan dan membuat wajah lebih cerah alami. 😍😍
.
BB Stick ini yang terbaik dan aman pastinya karena produk-produk SKINAZ terbuat dari bahan alami dan sudah teruji BPOM ❤❤
.
Yukk langsung DM untuk pemesanan supaya kamu bisa tampil lebih cantik saat lebaran nanti 🌟🌟🥰🥰

The best BB Stick dari SKINAZ 💖🌟🏅🤩
Hanya dalam satu kali olesan wajah kamu bakal ELEGAN dan CERAH, boleh langsung cobain sis SKINAZ V10 GLOW BB STICK 🥰🥰
.
BB stick ini memiliki tekstur bulu kuas yang lembut mempunyai lebih dari 10 VITAMIN yang berfungsi menghaluskan dan membuat wajah lebih cerah alami. 😍😍
.
BB Stick ini yang terbaik dan aman pastinya karena produk-produk SKINAZ terbuat dari bahan alami dan sudah teruji BPOM ❤❤
.
Yukk langsung DM untuk pemesanan supaya kamu bisa tampil lebih cantik saat lebaran nanti 🌟🌟🥰🥰

Mox Beauty Soap
Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Mox Transparan Soap juga di perkaya dengan Parfume yang Mewah Keharuman mewah kelas atas yang memikat, dengan aroma yang lembut, menyegarkan, berkarakter dan tahan lama.
.

#moxbeautycare #sabunwajah #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #sabunmox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami

Mox Beauty Soap
Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Mox Transparan Soap juga di perkaya dengan Parfume yang Mewah Keharuman mewah kelas atas yang memikat, dengan aroma yang lembut, menyegarkan, berkarakter dan tahan lama.
.

#moxbeautycare #sabunwajah #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #sabunmox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

*ERHSALI NASA*
Sabun 4 macam dengan masing-masing kegunaannya
Manfaat Sabun ERSHALI NASA:
👉mengangkat sel-sel kulit mati
👉mencerahkan wajah
👉menghaluskan
👉melembabkan

Sabun ERHSALI NASA...
👉 Yang hijau *ACNE SOAP* untuk mengatasi jerawat dan meregenerasi kulit.
👉 Yang hitam *CHARCOAL SOAP* untuk mengurangi kelebihan minyak di wajah dan kotoran yang menempel di wajah.
👉Yang biru *FISH COLLAGEN* untuk mengencangkan kulit dan menjaga elastisitas.
👉 Yang *BRIGHTENING SOAP* untuk menghaluskan & mencerahkan kulit.

Tinggal pilih anda suka yang mana

Sabun ini telah mendapatkan ijin edar resmi dari Badan POM dengan Nomor POM: NA18171206307 sehingga Anda tidak perlu khawatir lagi untuk menggunakannya.

Untuk Konsultasi/order
Silakan hub : 👉WA : 0823 3731 4942
👉Shopee : https://shopee.co.id/hamiyah_onshop

#pemutihbadan #pemutihwajah
#pemutihmuka 
#obatjerawat
#obatjerawatampuh #sabunmuka #sabunwajah #sabunpembersihmuka #sabunpembersihwajah #komedohilang #jerawathilang #pembersihkomedo #pembersihjerawat #solusiwajahbersih #solusiwajahkusam #wajahberminyak #wanita #perempuan #gadis #cewek #abgcantik #mahasiswi #mahasiswa #vitaminmuka #gadisidola #miyahnasasidoarjo

*ERHSALI NASA*
Sabun 4 macam dengan masing-masing kegunaannya
Manfaat Sabun ERSHALI NASA:
👉mengangkat sel-sel kulit mati
👉mencerahkan wajah
👉menghaluskan
👉melembabkan

Sabun ERHSALI NASA...
👉 Yang hijau *ACNE SOAP* untuk mengatasi jerawat dan meregenerasi kulit.
👉 Yang hitam *CHARCOAL SOAP* untuk mengurangi kelebihan minyak di wajah dan kotoran yang menempel di wajah.
👉Yang biru *FISH COLLAGEN* untuk mengencangkan kulit dan menjaga elastisitas.
👉 Yang *BRIGHTENING SOAP* untuk menghaluskan & mencerahkan kulit.

Tinggal pilih anda suka yang mana

Sabun ini telah mendapatkan ijin edar resmi dari Badan POM dengan Nomor POM: NA18171206307 sehingga Anda tidak perlu khawatir lagi untuk menggunakannya.

Untuk Konsultasi/order
Silakan hub : 👉WA : 0823 3731 4942
👉Shopee : https://shopee.co.id/hamiyah_onshop

#pemutihbadan #pemutihwajah
#pemutihmuka
#obatjerawat
#obatjerawatampuh #sabunmuka #sabunwajah #sabunpembersihmuka #sabunpembersihwajah #komedohilang #jerawathilang #pembersihkomedo #pembersihjerawat #solusiwajahbersih #solusiwajahkusam #wajahberminyak #wanita #perempuan #gadis #cewek #abgcantik #mahasiswi #mahasiswa #vitaminmuka #gadisidola #miyahnasasidoarjo

Cuma product Biocell Moment cegah semua masalah kulit wajah mu, herbal alami aman dan tidak menimbulkan ketergantungan😍

Yuks pakai yg herbal aja no suntik, no filler, no botox, pakai yg alami herbal aja gaes 🥰

For info order dan kemitraan chat wa 0821-1301-3113 💰😍 Biocell#biocelmoment#biocelloriginal#biocelltherapy#solusiwajah#obatmuka#obatmukaherbal#momentcijantung#momentoriginal#vitaminkulit#vitaminmuka

Cuma product Biocell Moment cegah semua masalah kulit wajah mu, herbal alami aman dan tidak menimbulkan ketergantungan😍

Yuks pakai yg herbal aja no suntik, no filler, no botox, pakai yg alami herbal aja gaes 🥰

For info order dan kemitraan chat wa 0821-1301-3113 💰😍 Biocell #biocelmoment #biocelloriginal #biocelltherapy #solusiwajah #obatmuka #obatmukaherbal #momentcijantung #momentoriginal #vitaminkulit #vitaminmuka

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare 
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
Line@ : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

Alhamdulillah testimoni lagi beauty
Order yukkk😍
100 % NO MERCURY❌
AMAN u/ Bumil ✅
Telah terdaftar di BPOM (cek postingan sebelum nya)

Be smart buyer😍
Jgn sampai salah pilih😘
Yuk beralih ke skincare yang AMAN💯

#beautyyhijabwithwiwiskincare
For order or ask me
WhatsApp : 082 129 042 361
[email protected] : @uwa4004u

#testi
#beautyyhijabwithwiwiskincare
#creamwajah #whiteningcream #acnecream #creambpom #wiwi’skincare #creamwiwi’s #glowing #creamglowing #perawatanmuka #skincareaman #skincarebpom #skincareamandanmurah #serum #creambumil #creamuntukbumil #creamamanuntukbumil #makassar #jualcream #facelotion #acnejelly #mouisturizer #vitaminmuka #skincarewajah #skincareaman

NAH PILIH JER..KUNYAH VS.JUST TELAN UNTUK KHASIAT VITAMIN C SEMULAJADI☑️ Hello.Harini ada ibu hamil jatuh cinta dengan si hijau tu.Sebelum ni puan tersebut memang pengguna setia shaklee vitamin c yang terlajak jimat.Daya tahan badan terasa lebih kuat katanya.
-
-
-
Cuma excited dengan formula baru chewable c plus, puan tersebut terus grab sebotol. Hilang loya loya bila kunyah vitamin ni.Masam masam manis.Rasa tak risau aih sebab ianya bebas pewarna dan perisa tiruan.
-
-
-
-
Ambil vitamin C bersama sama OSTEMATRIX di sepanjang kehamilan dan berpantang pun bagus.

Immune badan lebih tahan, gusi tak berdarah, gigi dan tulang kuat tanpa cramp cramp gitu.Sembelit pun tak datang.😊
.
.
.
RAZIEDA
017.636.8326 ☑️Extra mudah just klik link wassap di ruangan bio okies.
.
.
#shakleeselangor
#shakleebandarbotanik
#shakleekajang
#shakleekualaselangor
#shakleebypost 
#vitamincshakleemurahgila 
#vitamincplusshaklee 
#vitaminmuka

NAH PILIH JER..KUNYAH VS.JUST TELAN UNTUK KHASIAT VITAMIN C SEMULAJADI☑️ Hello.Harini ada ibu hamil jatuh cinta dengan si hijau tu.Sebelum ni puan tersebut memang pengguna setia shaklee vitamin c yang terlajak jimat.Daya tahan badan terasa lebih kuat katanya.
-
-
-
Cuma excited dengan formula baru chewable c plus, puan tersebut terus grab sebotol. Hilang loya loya bila kunyah vitamin ni.Masam masam manis.Rasa tak risau aih sebab ianya bebas pewarna dan perisa tiruan.
-
-
-
-
Ambil vitamin C bersama sama OSTEMATRIX di sepanjang kehamilan dan berpantang pun bagus.

Immune badan lebih tahan, gusi tak berdarah, gigi dan tulang kuat tanpa cramp cramp gitu.Sembelit pun tak datang.😊
.
.
.
RAZIEDA
017.636.8326 ☑️Extra mudah just klik link wassap di ruangan bio okies.
.
.
#shakleeselangor
#shakleebandarbotanik
#shakleekajang
#shakleekualaselangor
#shakleebypost
#vitamincshakleemurahgila
#vitamincplusshaklee
#vitaminmuka

PROFIX,VITAMIN MUKA 💝💝💝😘😘 KORANG TAK CUBA,KORANG TAK TAHU SESUAI KE TIDAKKKK...⤵️⤵️⤵️⤵️ WHATSAPP MAMA JOM KITE SEMBANG2 SAMBIL SHARE TIPS PENJAGAAN WAJAH..☺️☺️ PSTT‼️‼️MAMA PUN MANUSIA BIASA..BUKAN MAGICIAN YANG BOLEH UBAH KORANG SEKELIP MATA..GITEWWW 😘❤️❤️ WHATSAPP 0132003289

#solusimukaberlubang #mukaparut #parutberlubang #no1trustedskinsolutioninMalaysia #snowalgae #vitaminE #vitaminmuka #rawatparutjerawat

PROFIX,VITAMIN MUKA 💝💝💝😘😘 KORANG TAK CUBA,KORANG TAK TAHU SESUAI KE TIDAKKKK...⤵️⤵️⤵️⤵️ WHATSAPP MAMA JOM KITE SEMBANG2 SAMBIL SHARE TIPS PENJAGAAN WAJAH..☺️☺️ PSTT‼️‼️MAMA PUN MANUSIA BIASA..BUKAN MAGICIAN YANG BOLEH UBAH KORANG SEKELIP MATA..GITEWWW 😘❤️❤️ WHATSAPP 0132003289

#solusimukaberlubang #mukaparut #parutberlubang #no1trustedskinsolutioninMalaysia #snowalgae #vitaminE #vitaminmuka #rawatparutjerawat

Assalamualaikum & Hai 😊😊mau share dengan kamurang semua : Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer.
.
Terutama bagi yang mempunyai masalah JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT, SUNBURN, BLACKHEAD, WHITEHEAD dan menginginkan kulit putih gebu flawless sebelum raya ni.
.

Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C ) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍

Jom lihat apa kelebihan set ni :

ESP :
👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉 Melembut dan menganjalkan kulit
👉 Sekatakan tona warna kulit
👉 Kuatkan akar rambut

VITAMIN C :
👉 Tingkatkan penghasilan kolagen
👉 Mencerahkan kulit
👉 Mengering dan mengecutkan jerawat
👉 Melembapkan kulit
👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉 Luka cepat kering dan sembuh .
Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 😘
.
Boleh Whatsapp untuk harga diskaun ➡️ wasap.my/601125413089 ➡️ wasap.my/601125413089
➡️ wasap.my/601125413089

Free Consultation for you 😘
-
#setkulitcantik #vitaminmuka #igwaveprojek #konsultanshaklee #shakleebyijja #setkulitshaklee #shakleeuca2 #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleebandarsierra #shakleemenggatal #shakleehargapromo #ramadhan2019
#ramadhan1440

Assalamualaikum & Hai 😊😊mau share dengan kamurang semua : Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer.
.
Terutama bagi yang mempunyai masalah JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT, SUNBURN, BLACKHEAD, WHITEHEAD dan menginginkan kulit putih gebu flawless sebelum raya ni.
.

Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C ) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍

Jom lihat apa kelebihan set ni :

ESP :
👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉 Melembut dan menganjalkan kulit
👉 Sekatakan tona warna kulit
👉 Kuatkan akar rambut

VITAMIN C :
👉 Tingkatkan penghasilan kolagen
👉 Mencerahkan kulit
👉 Mengering dan mengecutkan jerawat
👉 Melembapkan kulit
👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉 Luka cepat kering dan sembuh .
Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 😘
.
Boleh Whatsapp untuk harga diskaun ➡️ wasap.my/601125413089 ➡️ wasap.my/601125413089
➡️ wasap.my/601125413089

Free Consultation for you 😘
-
#setkulitcantik #vitaminmuka #igwaveprojek #konsultanshaklee #shakleebyijja #setkulitshaklee #shakleeuca2 #shakleekk #shakleekotakinabalu #shakleebandarsierra #shakleemenggatal #shakleehargapromo #ramadhan2019
#ramadhan1440

Profix+Dermaroller mmg combo terbaik! 😍
.
.
Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍
.
.
Whatsap 0173747286
.
.#profixmalaysia#solusiparutjerawatdalam #profixoriginal #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #vitaminmuka#nolubang2#0173747286
#profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah

Profix+Dermaroller mmg combo terbaik! 😍
.
.
Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍
.
.
Whatsap 0173747286
.
. #profixmalaysia #solusiparutjerawatdalam #profixoriginal #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #vitaminmuka #nolubang2 #0173747286
#profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah

Top vitaminmuka photos & videos

.
Produk MoX sudah tidak bisa diragukan lagi manfaatnyaa
Nah, utk kamu yang ingin mendapatkan keuntungan dr produk kami, kami membuat join reseller. .

Mau tau keuntungan sebanyak apa sih yg bisa kamu dapat ketika menjadi reseller MoX ?? Silahkan klik link bio utk detailnyaa
.

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #bisnisonline

.
Produk MoX sudah tidak bisa diragukan lagi manfaatnyaa
Nah, utk kamu yang ingin mendapatkan keuntungan dr produk kami, kami membuat join reseller. .

Mau tau keuntungan sebanyak apa sih yg bisa kamu dapat ketika menjadi reseller MoX ?? Silahkan klik link bio utk detailnyaa
.

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #bisnisonline

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member 
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah. 
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah. 
10. Bisa menjadi penyegar  yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah.
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah.
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

.
Mox Beauty Soap
Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Mox Transparan Soap juga di perkaya dengan Parfume yang Mewah Keharuman mewah kelas atas yang memikat, dengan aroma yang lembut, menyegarkan, berkarakter dan tahan lama.
.

#moxbeautycare #sabunwajah #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #sabunmox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami

.
Mox Beauty Soap
Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Sabun MoX memiliki busa yang sangat lembut untuk merawat kecantikan kulit wajah. kaya akan bahan antioksidan untuk anti-penuaan dan peremajaan kulit, Juga Brightening Ampuh Tyni White yang mampu mencerahkan dan meratakan noda kulit wajah.
.

Mox Transparan Soap juga di perkaya dengan Parfume yang Mewah Keharuman mewah kelas atas yang memikat, dengan aroma yang lembut, menyegarkan, berkarakter dan tahan lama.
.

#moxbeautycare #sabunwajah #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #sabunmox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami

Bawa Natural Vit. C Spray ke mana pun kamu pergi ya dear #zalfalova agar kulitmu senantiasa segar dan lembab 😉

Tinggal dimasukkan ke dalam tas kamu, praktis dan mudah dibawanya 👌
Nggak takut lagi deh ama kulit kering gara-gara kepanasan 😘
.
.

#zalfamiracle 
#zalfaskincare 
#zalfacosmetics 
#cantik 
#mukakinclong 
#vitaminmuka 
#skincarehalal 
#skincare 
#skincarebpom 
#kosmetikbpom 
#kosmetik 
#kosmetikherbal

Bawa Natural Vit. C Spray ke mana pun kamu pergi ya dear #zalfalova agar kulitmu senantiasa segar dan lembab 😉

Tinggal dimasukkan ke dalam tas kamu, praktis dan mudah dibawanya 👌
Nggak takut lagi deh ama kulit kering gara-gara kepanasan 😘
.
.

#zalfamiracle
#zalfaskincare
#zalfacosmetics
#cantik
#mukakinclong
#vitaminmuka
#skincarehalal
#skincare
#skincarebpom
#kosmetikbpom
#kosmetik
#kosmetikherbal

Bawa Natural Vit. C Spray ke mana pun kamu pergi ya dear #zalfalova agar kulitmu senantiasa segar dan lembab 😉

Tinggal dimasukkan ke dalam tas kamu, praktis dan mudah dibawanya 👌
Nggak takut lagi deh ama kulit kering gara-gara kepanasan 😘
.
.

#zalfamiracle 
#zalfaskincare 
#zalfacosmetics 
#cantik 
#mukakinclong 
#vitaminmuka 
#skincarehalal 
#skincare 
#skincarebpom 
#kosmetikbpom 
#kosmetik 
#kosmetikherbal

Bawa Natural Vit. C Spray ke mana pun kamu pergi ya dear #zalfalova agar kulitmu senantiasa segar dan lembab 😉

Tinggal dimasukkan ke dalam tas kamu, praktis dan mudah dibawanya 👌
Nggak takut lagi deh ama kulit kering gara-gara kepanasan 😘
.
.

#zalfamiracle
#zalfaskincare
#zalfacosmetics
#cantik
#mukakinclong
#vitaminmuka
#skincarehalal
#skincare
#skincarebpom
#kosmetikbpom
#kosmetik
#kosmetikherbal

Hari ini sudah pakai cleanser + day cream Jafra belum?
.
Cleanser dan day cream ini penting banget loh sebagai langkah awal kulit cantikmu. Cleanser Jafra dibuat dari bahan bahan herbal untul membersihkan kulit hingga ke pori2, free detergen, lembut dikulit. .
.
Day cream Jafra berfungsi untuk melindungi kulit dari bahaya sinar matahari, menjaga kelembabab kulit, dan melindungi kulit dari radikal bebas.
.
.
Uniknya, cleanser dan day cream Jafra mengandung antioksidan loh. Buat mengeluarkan zat berbahaya dari dalam kulit, dan melindungi kulit dari radikal bebas. .
.
Kamu pengen juga pakai Jafra?
Yuk konsultasi dulu. Beda jenis kulit beda produk ya :) .
.
.
Tanya JAFRA:
Lina
Wa : 081806001584

#jafra #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrakebumen #jafrariau #jafraaceh #jafrapekanbaru #jafrakepri #jafraaman #jafraherbal #jafrabpom #cleansermuka #pembersihmuka #serummuka #vitaminmuka #mudmasker #maskerlumpur #maskerjafra #mukaberminyak #mukajerawat #obatjerawat #bisnisjafra #joinjafra #mlm #bisnishalal #olshopbatam #jafratangerang #jaframedan #jafrakalimantan

Hari ini sudah pakai cleanser + day cream Jafra belum?
.
Cleanser dan day cream ini penting banget loh sebagai langkah awal kulit cantikmu. Cleanser Jafra dibuat dari bahan bahan herbal untul membersihkan kulit hingga ke pori2, free detergen, lembut dikulit. .
.
Day cream Jafra berfungsi untuk melindungi kulit dari bahaya sinar matahari, menjaga kelembabab kulit, dan melindungi kulit dari radikal bebas.
.
.
Uniknya, cleanser dan day cream Jafra mengandung antioksidan loh. Buat mengeluarkan zat berbahaya dari dalam kulit, dan melindungi kulit dari radikal bebas. .
.
Kamu pengen juga pakai Jafra?
Yuk konsultasi dulu. Beda jenis kulit beda produk ya :) .
.
.
Tanya JAFRA:
Lina
Wa : 081806001584

#jafra #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrakebumen #jafrariau #jafraaceh #jafrapekanbaru #jafrakepri #jafraaman #jafraherbal #jafrabpom #cleansermuka #pembersihmuka #serummuka #vitaminmuka #mudmasker #maskerlumpur #maskerjafra #mukaberminyak #mukajerawat #obatjerawat #bisnisjafra #joinjafra #mlm #bisnishalal #olshopbatam #jafratangerang #jaframedan #jafrakalimantan

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah. 
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

1. Apple Stem Cell mampu melindungi sel induk kulit sehingga bisa menunda penuaan pada kulit dan mampu mengencangkan dan memperbaiki garis-garis halus serta keriput wajah. 
2. Vins Lift Up yang terdapat pada anggur yang beku memiliki khasiat mengencangkan kulit secara maksimal.

3. Colagen yang tinggi, mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban kulit sehingga membuat kulit anda terlihat lebih kencang.

4. Gluthatione juga membantu melembutkan dan menghaluskan kulit. 
5. Grape Seed Oil mampu mencegah timbulnya jerawat karena memiliki anti oksidan yang sangat tinggi dan sangat baik untuk detoksifikasi pori-pori kulit dari racun merkuri. 
6. Arbutin mencegah timbulnya bintik hitam pada kulit wajah.

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah.
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

1. Apple Stem Cell mampu melindungi sel induk kulit sehingga bisa menunda penuaan pada kulit dan mampu mengencangkan dan memperbaiki garis-garis halus serta keriput wajah.
2. Vins Lift Up yang terdapat pada anggur yang beku memiliki khasiat mengencangkan kulit secara maksimal.

3. Colagen yang tinggi, mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban kulit sehingga membuat kulit anda terlihat lebih kencang.

4. Gluthatione juga membantu melembutkan dan menghaluskan kulit.
5. Grape Seed Oil mampu mencegah timbulnya jerawat karena memiliki anti oksidan yang sangat tinggi dan sangat baik untuk detoksifikasi pori-pori kulit dari racun merkuri.
6. Arbutin mencegah timbulnya bintik hitam pada kulit wajah.

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah. 
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

1. Apple Stem Cell mampu melindungi sel induk kulit sehingga bisa menunda penuaan pada kulit dan mampu mengencangkan dan memperbaiki garis-garis halus serta keriput wajah. 
2. Vins Lift Up yang terdapat pada anggur yang beku memiliki khasiat mengencangkan kulit secara maksimal.

3. Colagen yang tinggi, mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban kulit sehingga membuat kulit anda terlihat lebih kencang.

4. Gluthatione juga membantu melembutkan dan menghaluskan kulit. 
5. Grape Seed Oil mampu mencegah timbulnya jerawat karena memiliki anti oksidan yang sangat tinggi dan sangat baik untuk detoksifikasi pori-pori kulit dari racun merkuri. 
6. Arbutin mencegah timbulnya bintik hitam pada kulit wajah.

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

Mox Beauty Serum
Harga Member

Rp 200.000 (dapat 2 botol serum)

MoX Serum merupakan serum kecantikan yang dapat menghambat penuaan dini, melembabkan dan merawat kulit serta menghilangkan kerutan halus pada wajah.
Manfaat Komposisi MoX Beauty Care :

1. Apple Stem Cell mampu melindungi sel induk kulit sehingga bisa menunda penuaan pada kulit dan mampu mengencangkan dan memperbaiki garis-garis halus serta keriput wajah.
2. Vins Lift Up yang terdapat pada anggur yang beku memiliki khasiat mengencangkan kulit secara maksimal.

3. Colagen yang tinggi, mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban kulit sehingga membuat kulit anda terlihat lebih kencang.

4. Gluthatione juga membantu melembutkan dan menghaluskan kulit.
5. Grape Seed Oil mampu mencegah timbulnya jerawat karena memiliki anti oksidan yang sangat tinggi dan sangat baik untuk detoksifikasi pori-pori kulit dari racun merkuri.
6. Arbutin mencegah timbulnya bintik hitam pada kulit wajah.

Manfaat dan Kegunaan Mox Serum:

1. Membantu melawan terjadinya penuaan dini dan mengurangi tanda-tanda penuaan
2. Menjadikan kulit lebih kencang, halus, lembut dan tampak awet muda.
3. Melindungi Kulit wajah dari efek berbahaya radikal bebas.
4. Meregenerasi sel kulit yang rusak.
5. Mampu mencerahkan kulit wajah secara permanen dan meratakan noda pada kulit wajah.
6. Mencegah munculnya keriput & garis halus di wajah.
7. Membantu menyembuhkan jerawat, flek dan noda2 di wajah
8. Mampu membantu meningkatkan elastisitas kulit dan meningkatkan kelembaban
9. Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kering atau bersisik

No BPOM NA 18181900810

#moxbeautycare #serum #vitamin #vitaminmuka #moxserum #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member 
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah. 
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah. 
10. Bisa menjadi penyegar  yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia

MoX Beauty Facial Soap
Harga Member
Rp 200.000 (dapat 10 pcs sabun)

Sabun Kecantikan Mox di formulasikan khusus mengandung bahan aktif Natural Phytocelltech, Mallus Domestica (Apple Stem Cell), Collagen, Olive Oil, Honey.

Manfaat MoX Transparan Face Soap

1. Membuat kulit terasa bersih & lembut sempurna tanpa pengelupasan.
2. Membersihkan seluruh kotoran, sisa Make Up & minyak berlebih dan meninggalkan kulit terasa bersih & segar.
3. Memberikan kelembaban & efek melembutkan
4. Membersihkan kulit yang bersisik, melanin & sebum yang berlebihan
5. Membantu melindungi kulit wajah dari radikal bebas berbahaya yang menyebabkan penuaan dini.
6. Menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah.
7. Membuat kulit Tampak awet muda
8. Mengatasi masalah jerawat, mengobati dan mencegah flek hitam pada kulit
9. Membersihkan, melindungi, melembabkan kulit wajah.
10. Bisa menjadi penyegar yang lembut karena dapat memberikan kesegaran & menyejukan Kulit Wajah.

No BPOM NA 18181204182

#moxbeautycare #sabun #vitamin #vitaminmuka #moxsoap #mox #moxbeauty #kulitsehat #flek #flekmenahun #solusiwajah #cantikalami #moxbeautyindonesia