#youth photos & videos

7.3m Posts

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

0
0
Dekabrın 10-da Bakı Konqres Mərkəzində I Gənc Sahibkarlar Forumu keçirilib. 
Azərbaycan Respublikasının Kiçik və Orta Biznesin İnkişafı Agentliyinin (KOBİA), Gənclər Fondunun və KOBİA yanında İctimai Şuranın birgə təşkilatçılığı ilə keçirilmiş tədbirdə dövlət qurumlarının, gənclər sahəsində fəaliyyət göstərən ictimai təşkilatların nümayəndələri və sahibkarlıq fəaliyyəti ilə məşğul olan, həmçinin bu sahəyə maraq göstərən gənclər iştirak ediblər. 
I Gənc Sahibkarlar Forumunda "Böyük İpək Yolu" Beynəlxalq Gənclər İttifaqının Baş Katib icraçısı Emil Bayramovda iştirak etmişdir. 
Gənclər arasında sahibkarlıq fəaliyyətinin təşviqi, onların bu sahədə fikir və təkliflərinin öyrənilməsi məqsədilə təşkil olunmuş forumda gənclərin sahibkarlıq fəaliyyətinə marağı, biznes fəaliyyətinə başlanmasına dair məsələlər, gənclərin yaradıcı təşəbbüslərinin və layihələrinin reallaşdırılması müzakirə edilib, onları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

#KOBİA #KOB #GəncSahibkar #sahibkar #KOBİAİctimaiŞura #GSw #greatsilkway #gswyouth #youth #entrepreneurship

Dekabrın 10-da Bakı Konqres Mərkəzində I Gənc Sahibkarlar Forumu keçirilib.
Azərbaycan Respublikasının Kiçik və Orta Biznesin İnkişafı Agentliyinin (KOBİA), Gənclər Fondunun və KOBİA yanında İctimai Şuranın birgə təşkilatçılığı ilə keçirilmiş tədbirdə dövlət qurumlarının, gənclər sahəsində fəaliyyət göstərən ictimai təşkilatların nümayəndələri və sahibkarlıq fəaliyyəti ilə məşğul olan, həmçinin bu sahəyə maraq göstərən gənclər iştirak ediblər.
I Gənc Sahibkarlar Forumunda "Böyük İpək Yolu" Beynəlxalq Gənclər İttifaqının Baş Katib icraçısı Emil Bayramovda iştirak etmişdir.
Gənclər arasında sahibkarlıq fəaliyyətinin təşviqi, onların bu sahədə fikir və təkliflərinin öyrənilməsi məqsədilə təşkil olunmuş forumda gənclərin sahibkarlıq fəaliyyətinə marağı, biznes fəaliyyətinə başlanmasına dair məsələlər, gənclərin yaradıcı təşəbbüslərinin və layihələrinin reallaşdırılması müzakirə edilib, onları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

#KOBİA #KOB #GəncSahibkar #sahibkar #KOBİAİctimaiŞura #GSw #greatsilkway #gswyouth #youth #entrepreneurship

0
0
Shawn via IG stories❤️

Shawn via IG stories❤️

1
1
-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

0
0
#Repost @biotique_world
• • • • • •
.
.
Give your skin and hair a Biotique makeover. Powered with natural ingredients, each of Biotique's product is made to give you maximum benefit😍
.
.
Dm for orders
.
.
From left to right
➡️Biotique dandelion for visibly ageless skin
➡️Biotique cucumber toner
➡️biotique papaya tan removal scrub
➡️biotique fruit whitening lip balm
#lipcare #lipcareroutine #skintones #youth #skinscrubs #skincare #haircare #biotiqueindia #biotique

#Repost @biotique_world
• • • • • •
.
.
Give your skin and hair a Biotique makeover. Powered with natural ingredients, each of Biotique's product is made to give you maximum benefit😍
.
.
Dm for orders
.
.
From left to right
➡️Biotique dandelion for visibly ageless skin
➡️Biotique cucumber toner
➡️biotique papaya tan removal scrub
➡️biotique fruit whitening lip balm
#lipcare #lipcareroutine #skintones #youth #skinscrubs #skincare #haircare #biotiqueindia #biotique

0
0
-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

0
0
-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

1
0
We need more men and boys to step up and share responsibilities! ''Men need to sacrifice some of their leisure time to do household chores as well'' - Aniket

#ShareTheLoad #BornEquALL #GenderEquality #Gender #Equality #Youth #Chores

We need more men and boys to step up and share responsibilities! ''Men need to sacrifice some of their leisure time to do household chores as well'' - Aniket

#ShareTheLoad #BornEquALL #GenderEquality #Gender #Equality #Youth #Chores

1
0
-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

1
0
-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

1
0
.
#355 _회화과
.
“추억이라면 동급생들하고 같은 시간에 같은 공간에서 좋아하는 학문을 할 수 있다는 거죠. 미술을 하는 사람들은 다들 그렇겠지만 세계적인 작가가 꿈입니다. 이름이 불리는 작가요.”
.
“나이가 들어서 학교에 왔는데 다 시기와 때가 있더라구요. 그래서 젊은 때는 젊음을 만끽했으면 좋겠어요. 젊음이 아주 큰 재산이라는 걸 저도 옛날에 들었지만 그때는 그 의미를 크게 느끼지 못했거든요. 근데 나이가 들고 다시 눈을 떠서 뭔가를 하려고 하니깐 많은 제약이 따르더라구요. 젊음을 만끽 하는 것, 그게 제일 중요한 것 같아요.“

.
#355 _회화과
.
“추억이라면 동급생들하고 같은 시간에 같은 공간에서 좋아하는 학문을 할 수 있다는 거죠. 미술을 하는 사람들은 다들 그렇겠지만 세계적인 작가가 꿈입니다. 이름이 불리는 작가요.”
.
“나이가 들어서 학교에 왔는데 다 시기와 때가 있더라구요. 그래서 젊은 때는 젊음을 만끽했으면 좋겠어요. 젊음이 아주 큰 재산이라는 걸 저도 옛날에 들었지만 그때는 그 의미를 크게 느끼지 못했거든요. 근데 나이가 들고 다시 눈을 떠서 뭔가를 하려고 하니깐 많은 제약이 따르더라구요. 젊음을 만끽 하는 것, 그게 제일 중요한 것 같아요.“

0
1
-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan. 
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex  #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang  #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard  #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE  #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

-INFO COLLAGEN YANG KORANG PERLU TAHU ❤️ Collagen nih dia macam “pelekat” yang mengikat tubuh dan mostly ada di bahagian kulit.

Makin meningkat usia kita, penghasilan collagen secara semula jadi akan semakin berkurangan.
Bermula umur 20an collagen dalam badan kita mula menyusut lebih kurang 1%. Kesannya? ☑️ Kulit akan jadi semakin kendur ☑️ Kedutan mula terjadi
☑️ Garis halus mula keluar

Kadang kadang belum masuk 30an pun ada yany dah mula nampak masalah masalah ini.

KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE ✨4000 mg collagen yang diekstrak dari sisik ikan merah
✨Mengandungi tambahan Vitamin C dan Vitamin B untuk menjadikan kulit lebih tegang dan muda ✨Berat molekulnya rendah sangat membantu untuk penyerapan yang tinggi dalam badan
✨Dalam bentuk sachet, mudah dibawa ke mana sahaja

ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN 👇🏻 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat lebih cepat
🌸 Menghilangkan jeragat dan parut gelap
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut 🌸 Membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Good news untuk korang sepanjang bulan Disember nih Collagen Powder tengah on promo tauu.. Harga lebih murah dan jimat daripada biasa semestinya 😍😍 Nak cari supplement Shaklee untuk cantikkan kulit, cerahkan kulit dan nak yang paling fast effect semestinya Collagen lah jawapannya ❤️ 👉📱017-2785151 kakina
👉📱017-2785151 kakina

#Vitalea #BComplex #VitaminC #Esp #Ostematrik #Jeragat #kulitkusam #PengedarShakleeSelayang #PengedarShakleeGombak #kurus #PengedarShakleeBatucaves #PengedarshakleeMalaysia #OmegaGuard #ZincComplex #collagenShaklee #VitaminE #CinchShakes #PerformanceDrink #KrimHerbalblend #Youth #Jerawat #Paruthilang #GlaComplex #Gastrik #Vivix #Diabetes #AlfalfaComplex
#setGastrik #setKulitcantik #setTibi

1
0
Christmas is in the air! Get the Christmas CD from Taylor Vereen! 
Listen and buy on:
Amazon, CD Baby, Apple Music, Spotify & more!

If you want a physical CD please text: “I want a cd” to 803-543-4709.  We will mail a you a copy! 
#christianity #christmas #christmasmusic #christmasdecor #doyouhearwhatihear #taylor #taylorvereen #youth #christmasgospel #christmaswithtaylor

Christmas is in the air! Get the Christmas CD from Taylor Vereen!
Listen and buy on:
Amazon, CD Baby, Apple Music, Spotify & more!

If you want a physical CD please text: “I want a cd” to 803-543-4709. We will mail a you a copy!
#christianity #christmas #christmasmusic #christmasdecor #doyouhearwhatihear #taylor #taylorvereen #youth #christmasgospel #christmaswithtaylor

1
0
I am far more interested in the content of your character than in how much you agree with me. 
The idea that folks who don’t align with your beliefs should be judged or maligned is absurd. 
#tolerance #peace #elegantqueen #stophomophobia #diversity  #inclusion #diversityandinclusion #equality #culture #lgbt #pride #leadership #diversitymatters #community #disability #equity #yoga #lgbtq #youth #family #unity #women #mentalhealth

I am far more interested in the content of your character than in how much you agree with me.
The idea that folks who don’t align with your beliefs should be judged or maligned is absurd.
#tolerance #peace #elegantqueen #stophomophobia #diversity #inclusion #diversityandinclusion #equality #culture #lgbt #pride #leadership #diversitymatters #community #disability #equity #yoga #lgbtq #youth #family #unity #women #mentalhealth

1
0
Rip...😢
“It must have been love ❤️ but it’s over now ...”
#roxette #youth #songs

Rip...😢
“It must have been love ❤️ but it’s over now ...”
#roxette #youth #songs

0
0
Denver's only licensed shelter for homeless youth ages 15 through 20, Urban Peak's Shelter provides safety and security to youth at a time of crisis. Open 24 hours a day, 365 days a year, the Shelter provides a warm space, 3 meals a day, an on-site medical clinic, and case management. Your support is crucial in igniting the potential in youth to exit homelessness! #cogivesday link in bio!
📷 @juanjuanston .
.
. .
.
.
.
.
#youth #youthhomelessness #homelessyouth #youthhomelessnessmatters #youthhomelessnessawareness #homeless #cogivesday #givewhereyoulive #denver #denvercolorado #colorado #denvercolorado #bethespark #iamthespark

Denver's only licensed shelter for homeless youth ages 15 through 20, Urban Peak's Shelter provides safety and security to youth at a time of crisis. Open 24 hours a day, 365 days a year, the Shelter provides a warm space, 3 meals a day, an on-site medical clinic, and case management. Your support is crucial in igniting the potential in youth to exit homelessness! #cogivesday link in bio!
📷 @juanjuanston .
.
. .
.
.
.
.
#youth #youthhomelessness #homelessyouth #youthhomelessnessmatters #youthhomelessnessawareness #homeless #cogivesday #givewhereyoulive #denver #denvercolorado #colorado #denvercolorado #bethespark #iamthespark

0
0
⁣
Textbook demonstration from Caolan completing one of our med ball progressions. ⁣
⁣
Why? Field sport rarely happens on the spot or with two feet square under neath us.⁣
⁣
We are doing a lot of cool things here on a deeper level but in reality we are trying to make things as athletic as possible.⁣
⁣
⁣
#hurling #gaa #athlete #strength #health #strengthandconditioning #athleticperformance #biomechanics #sports #personaltrainer #strengthtraining #injuryprevention #training #speed #gym #power #sportsmedicine #sportscience #running #sportstherapy #exercisemotivation #weightlifting #sportsnutrition #goals #youth #athletic #elitetraining⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣ ⁣
⁣


Textbook demonstration from Caolan completing one of our med ball progressions. ⁣

Why? Field sport rarely happens on the spot or with two feet square under neath us.⁣

We are doing a lot of cool things here on a deeper level but in reality we are trying to make things as athletic as possible.⁣


#hurling #gaa #athlete #strength #health #strengthandconditioning #athleticperformance #biomechanics #sports #personaltrainer #strengthtraining #injuryprevention #training #speed #gym #power #sportsmedicine #sportscience #running #sportstherapy #exercisemotivation #weightlifting #sportsnutrition #goals #youth #athletic #elitetraining⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣ ⁣

1
0
2019 was a success, but we’re doing it again in 2020. Join us for the first Girls Anthem conference of the new decade. Sponsor a teen girl today by visiting bit.ly/GirlsAnthemMovement @girlsanthemmovement

2019 was a success, but we’re doing it again in 2020. Join us for the first Girls Anthem conference of the new decade. Sponsor a teen girl today by visiting bit.ly/GirlsAnthemMovement @girlsanthemmovement

0
1
2019 was a success, but we’re doing it again in 2020. Join us for the first Girls Anthem conference of the new decade. Sponsor a teen girl today by clicking “Get Tickets” in my bio @girlsanthemmovement 🎫

2019 was a success, but we’re doing it again in 2020. Join us for the first Girls Anthem conference of the new decade. Sponsor a teen girl today by clicking “Get Tickets” in my bio @girlsanthemmovement 🎫

0
1
El regalo mas cool para navidad 🎄 no dejes que se te escape este invierno sin tu hoodie favorita 🚀 shop now -> www.noobclub.co
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#tshirt #youth #mexican #design #minimal #cool #mood #unisex #clothes #black #white #urban #slowfashion #monterrey #spgg #guadalajara #cdmx #mexico #igers #kichink #compralocal #consumelocal #diseñomexicano #marcamexicana #modamexicana #camisetas #hoodie

El regalo mas cool para navidad 🎄 no dejes que se te escape este invierno sin tu hoodie favorita 🚀 shop now -> www.noobclub.co
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#tshirt #youth #mexican #design #minimal #cool #mood #unisex #clothes #black #white #urban #slowfashion #monterrey #spgg #guadalajara #cdmx #mexico #igers #kichink #compralocal #consumelocal #diseñomexicano #marcamexicana #modamexicana #camisetas #hoodie

1
0
Die Sitzung, für die unser Mitglied Jessica als Expertin eingeladen wurde, drehte sich um die 17 Nachhaltigkeitsziele der UN. Die Teilnehmer wurden in Regionen der Erde eingeteilt. Für den jeweiligen Kontinent haben die Voluntäre ihre wichtigsten Ziele ausgearbeitet.
.
.
.
.
.
#ivf2019 #internationalvolunteerforum #russia #russland #sotchi #sochi #сочи #россия #молодёж #un #sdg #nachhaltigkeit #ziele #jugend #ehrenamtlich #jugendarbeit #wohltätigkeit #drg #internationals #international #ehrenamt #voluntär #dobroinrussia #futureteam #worldfutureteam #youth #volunteers #sustainability #goals #europe

Die Sitzung, für die unser Mitglied Jessica als Expertin eingeladen wurde, drehte sich um die 17 Nachhaltigkeitsziele der UN. Die Teilnehmer wurden in Regionen der Erde eingeteilt. Für den jeweiligen Kontinent haben die Voluntäre ihre wichtigsten Ziele ausgearbeitet.
.
.
.
.
.
#ivf2019 #internationalvolunteerforum #russia #russland #sotchi #sochi #сочи #россия #молодёж #un #sdg #nachhaltigkeit #ziele #jugend #ehrenamtlich #jugendarbeit #wohltätigkeit #drg #internationals #international #ehrenamt #voluntär #dobroinrussia #futureteam #worldfutureteam #youth #volunteers #sustainability #goals #europe

0
0
#quicksketch of the brats at age 15 to 17 going full #punk hanging  out in the streets smoking and drinking in public 🤫👮‍♂️ recently learned that drinking in public is forbidden in #poland 🇵🇱 Left to right: Sebastyen on top of Kamils shoulders, Krystian, Antoni in front, Jerzy

#missmorosow #oc #originalcharakter #charakterdesign #charactersketch #comicsketch #comicstuff #draw #drawing #drawingsketch #pencildrawing #pencilwork #polishdude #polishkids #boys #gay #gaypride #rebell #youth #colouredhair #idontcare #smellsliketeenspirit

#quicksketch of the brats at age 15 to 17 going full #punk hanging out in the streets smoking and drinking in public 🤫👮‍♂️ recently learned that drinking in public is forbidden in #poland 🇵🇱 Left to right: Sebastyen on top of Kamils shoulders, Krystian, Antoni in front, Jerzy

#missmorosow #oc #originalcharakter #charakterdesign #charactersketch #comicsketch #comicstuff #draw #drawing #drawingsketch #pencildrawing #pencilwork #polishdude #polishkids #boys #gay #gaypride #rebell #youth #colouredhair #idontcare #smellsliketeenspirit

3
0
Since 1948 #World #Human #Rights #day is celebrated on #December 10th. In 2019, for the 71st #anniversary of the #Universal #Declaration of Human Rights, the #Youth is the targeted category by the #United #Nations #Organization with the #theme "Never too #young to #change the World". The UN strongly believes that youth #participation is crucial to achieve #sustainable #development for all and this is what currently the #Lebanese youth are struggling for.

Since 1948 #World #Human #Rights #day is celebrated on #December 10th. In 2019, for the 71st #anniversary of the #Universal #Declaration of Human Rights, the #Youth is the targeted category by the #United #Nations #Organization with the #theme "Never too #young to #change the World". The UN strongly believes that youth #participation is crucial to achieve #sustainable #development for all and this is what currently the #Lebanese youth are struggling for.

2
0
🎭🔛 Dokumentarna predstava "RAW PLAY – igra sa šest života”, kroz interaktivu i multimedijalu formu, ukazuje na izazove i probleme sa kojima se  suočavaju mladi, kao i na odnos društva prema njima, a gledaoci, izlazeći iz uloge pasivnih posmatrača, odlučuju o životima glavnih likova.

Više na ➡️ www.prcentar.me
.
.
Najbrži put vaše vijesti do medija.
.
.
#pragency #photoagency #videoagency #montenegro #podgorica #mladi #youth #verbatim

🎭🔛 Dokumentarna predstava "RAW PLAY – igra sa šest života”, kroz interaktivu i multimedijalu formu, ukazuje na izazove i probleme sa kojima se  suočavaju mladi, kao i na odnos društva prema njima, a gledaoci, izlazeći iz uloge pasivnih posmatrača, odlučuju o životima glavnih likova.

Više na ➡️ www.prcentar.me
.
.
Najbrži put vaše vijesti do medija.
.
.
#pragency #photoagency #videoagency #montenegro #podgorica #mladi #youth #verbatim

7
0
Фотография в айфоне о тебе напомнит 🤙
.
.
#hair #face #model #fashion #pretty #lady #eyes #lips #makeup #youth #teenager
#style #likeforlike #followforfollow #ukraine #girl #babygirl #singlegirl #kiss

Фотография в айфоне о тебе напомнит 🤙
.
.
#hair #face #model #fashion #pretty #lady #eyes #lips #makeup #youth #teenager
#style #likeforlike #followforfollow #ukraine #girl #babygirl #singlegirl #kiss

44
3
Michael Harper from City Year New Hampshire recently helped our Ambassadors create vision boards and goals and a plan on how to achieve them. #cityyear #visionboard #visionboards #goal #goals #goalsetting #future #planning #manchesternh #newhampshire #policeathleticleague #ambassadors #youth #leaders

Michael Harper from City Year New Hampshire recently helped our Ambassadors create vision boards and goals and a plan on how to achieve them. #cityyear #visionboard #visionboards #goal #goals #goalsetting #future #planning #manchesternh #newhampshire #policeathleticleague #ambassadors #youth #leaders

0
0
굿모닝!! D+44🤗
.
.
이미 10년 전에 이렇게 말해 온 로버트 기요사키!!
.
준비하자 더 늦기 전에....!!!
.
.
.
.

#좋은습관만들기#백일의약속#아침형인간#뉴스킨과함께#뉴스킨이기에가능해#ageloc#YOUTH#Changeyourlife#changetheworld#gosydney#gosix#대의를따르다

굿모닝!! D+44🤗
.
.
이미 10년 전에 이렇게 말해 온 로버트 기요사키!!
.
준비하자 더 늦기 전에....!!!
.
.
.
.

#좋은습관만들기 #백일의약속 #아침형인간 #뉴스킨과함께 #뉴스킨이기에가능해 #ageloc #YOUTH #Changeyourlife #changetheworld #gosydney #gosix #대의를따르다

0
0
Saw this chair challenge going on viral crazily I find it very easy  that's y always tell people spend at least one hour a  day for training always train to impress yourself not others try this @kunaldalallegacy @harsh_gogayan
@parth.kmr @priyanshuchauhan09 @vaibhavrawal_official #chairchallenge2019 #workhard #fitness #functionalfitness #resistance #strong #strength #acceleration #athlete #powerful #mobility #motivation #goal #believe #training #youth #workout

Saw this chair challenge going on viral crazily I find it very easy that's y always tell people spend at least one hour a day for training always train to impress yourself not others try this @kunaldalallegacy @harsh_gogayan
@parth.kmr @priyanshuchauhan09 @vaibhavrawal_official #chairchallenge2019 #workhard #fitness #functionalfitness #resistance #strong #strength #acceleration #athlete #powerful #mobility #motivation #goal #believe #training #youth #workout

2
0
I think you have to swim with a brick on your chest to be a lifeguard🌊

I think you have to swim with a brick on your chest to be a lifeguard🌊

6
1

Top youth photos & videos

- SUGA's Interlude

- SUGA's Interlude

113
3
Hora de sacar el suéter de Navidad 🎄🎅🏼❄️🎁 Almost Christmas 😬
.
.
.
#outfits @shasa_mx #NewCollection #winter #Look #christmas #ShasaLooks #Fashion #Fashonista #Fashionaddict #Trendy #Beauty #Female #Pretty #Sexy #Style #TGIF #Cute #Love #Youth #Happy #TvHost #Sports Yo soy #ShasaGirl 💕

Hora de sacar el suéter de Navidad 🎄🎅🏼❄️🎁 Almost Christmas 😬
.
.
.
#outfits @shasa_mx #NewCollection #winter #Look #christmas #ShasaLooks #Fashion #Fashonista #Fashionaddict #Trendy #Beauty  #Female #Pretty #Sexy #Style #TGIF #Cute #Love #Youth #Happy #TvHost #Sports Yo soy #ShasaGirl 💕

1,264
39
Honk!
❤🧡💛💚💙💜
Happy Monday yall
❤🧡💛💚💙💜
Ashton
❤🧡💛💚💙💜 Credit to @one_in_hundred ❤🧡💛💚💙💜
Tags:
#lgbt #love #loveislove #pride #lesbian #gay #bisexual #transgender #FTM #MTF #asexual #ace #aromantic #aro #aroace #queer #questioning #ally #lgbtyouth #youth #protecttranskids #protectqueerkids

Honk!
❤🧡💛💚💙💜
Happy Monday yall
❤🧡💛💚💙💜
Ashton
❤🧡💛💚💙💜 Credit to @one_in_hundred ❤🧡💛💚💙💜
Tags:
#lgbt #love #loveislove #pride #lesbian #gay #bisexual #transgender #FTM #MTF #asexual #ace #aromantic #aro #aroace #queer #questioning #ally #lgbtyouth #youth #protecttranskids #protectqueerkids

789
73
I am the intoxication collection of roses, poems, and stardust. #insta #instaphoto #instagram #instamood #stylishbloggers #original #youth #beautiful #kolkatafashionblogger

I am the intoxication collection of roses, poems, and stardust. #insta #instaphoto #instagram #instamood #stylishbloggers #original #youth #beautiful #kolkatafashionblogger

667
31
Fantastic to see our Champion @bigphilcampion visiting cadets at Thetford Det. #armycadets #armycadetsuk #armycadetforce #cadets #volunteering #youth #competence #skills #goingfurther

Fantastic to see our Champion @bigphilcampion visiting cadets at Thetford Det. #armycadets #armycadetsuk #armycadetforce #cadets #volunteering #youth #competence #skills #goingfurther

1,462
5